Eski arkadaşın karısı

Türkçeniz çok kötü. Nasıl bu türkçeyle bu yaşlara geliyorsunuz gerçekten aklım almıyor.

Duygulara tercüman, bu konu nezdinde bozuk Türkçeyle, kısaltılarak, noktalamasız, konuştuğu şiveyle yazılan tüm konulara gelsin bu haklı isyan

ne munasebet ya esımın arkadasının bosandıgı karısı esıme mesajlar atsın

esınız en basta bana nıye yazıyorsun ne yasadıysanız yasadınız ayrıldınız sızın aranızdakı benı ılgılendırmez o benım arkadasım bana boyle seyler yazma demelıydı bunu demeyıp kadınla mesajlasıyorsa kadından daha suclu esınız
yok mesaj atmasını ıstemıyorum rahatsız oluyorum dıyorsa dırek dumduz kadına yazsın rahatsız oluyorum dıye engellesın gerekırse

Nihayet anlaşıldım çok teşekkür ederim ben de içimde fazlasıyla büyüttüm rahatsız oldum ve açıcam konuyu eşime bakalım

Yani bencede eşim ben mesajları telefonun da okumadan söylemişti bilgim var aslında bozuntuya vermedim o an kızdım içimde baya büyüttüm dünde telefonunda mesajları görünce bir hayli sinir oldum doğrusu teşekkür ederim

Duygulara tercüman, bu konu nezdinde bozuk Türkçeyle, kısaltılarak, noktalamasız, konuştuğu şiveyle yazılan tüm konulara gelsin bu haklı isyan
Herkesin kendince bir isyanı vardır evet insanların eğitimi yok Türkçesi bozuk diye sınıflandırarak küçümseyen tutumunuz için ayrıca teşekkür ederim sağolun

Valla benim cıngar çıkaracağımı bildiği için eşim baştan konuşmazdı açıkçası. O kadına da say söv yazmasın kocana canım ne hadle??
İyi niyetli biri sana yazardı, senin eşinle konuşmanı isterdi. Sen eşinle konuşurdun Eşinde kendi arkadaşına anlatırdı.
Ben kesinlikle iyi niyet saflık vs göremiyorum. Eşin
'bu konuşmalar hoşuma gitmiyor, eşimi çok seviyorum ve onu kırmaktan korkuyorum. Lütfen bundan sonra bir sorunun olduğunda eşimle konuş. O bana gerekli şeyleri iletir.'
Yazsın

Haklısınız dediğiniz gibi hangi kadın olsa rahatsız olur ve çokta masumane bakmaz olaya eşime bu konudaki tutumumdan dolayı sinir olmadım değil konuşmayı düşünüyorum sağolun

Boşanma aşamasında olsalar hadi ara bulmak için konuşsun da boşanmışlar bunlar, artık ne konuşacak. Ben izin vermezdim.

e esınız boyle konusursa kadın yazar tabı baya konusuyorlar
suc esınızde
Evet baya konuşuyorlar ve ben de tepkimi göstercem bakalım neler diyecek çok merak ediyorum,beni üye olduğum bir kadın topluluğun dan kıskanıyor ne yazışıyorsun yok kocalarınımı şikayet ediyorlar sen de şikayet ediyormusun vs maşallah kendi çok düzgün

Haklısınız dediğiniz gibi hangi kadın olsa rahatsız olur ve çokta masumane bakmaz olaya eşime bu konudaki tutumumdan dolayı sinir olmadım değil konuşmayı düşünüyorum sağolun
bence kadına yazmak cok kotu fıkır ben bana dıyene kadar esıne soyleseydın rahatsızlıgını konusmalarıma cevap veren o karsılıklı konusuyoruz sonucta ona diş gecıremıyorsun bana mı yazıyorsun derse sonrada esınızı arayıp benı rahatsız ettı ne bıcım uslup der doldurursa kotu olur

esınıze soyleyın rahatsız oldum konusmandan ben yapsam yaptıgını ne hıssedersın deyın bence sızın ısınız kadınla degıl dıs kapının mandalı o

Nihayet anlaşıldım çok teşekkür ederim ben de içimde fazlasıyla büyüttüm rahatsız oldum ve açıcam konuyu eşime bakalım
3 yıl kadar önce eşimin iş yerinden boşanmıs bir kadın iş arkadası esimi aradi durup dururken telefon ile.Iş yerinde ona mobbing uyguladiklarini bazi kişilerden cok şikayetci oldugunu vs aglayarak anlatti telde Ben inanilmaz rahatsiz oldum .eşim müdür degil orda.Neden seni ariyor dedim? Senjn yapabilecegin bir sey yok ki dedim.Cok tepki verdim.Cünku eşim teli alip diğer odada dinledi.bir daha olursa evlilik ilişkimizi etkileyecegini söyledim.bir daha da olmadi.Zaten ne zaman eşimin calistigi iş yerine gitsem o kadinin soguk bakislari ile karsilasirdim.neyse ki coktan cikti gitti işten hatta başka yere yerlesti de rahatladim diyebilirim.Ben bu tip etik olmayan şeylerden hoşlanmiyorum.Tabi ki erkek ,kadinla arkadas olur ,dostca sohbet eder oglende birlikte yemek yer iş yerinde vs vs ama bunun yapilis tarzi ,yeri,zamani cok önemli.Sizinki de abesle iştigal.Bi kere eşiniz araya girmesin zaten.o kötü olur .Bir de instagramdan dısardan lap diye mesaj atmalar falan hiç tarzim değil.Şık hareketler değil hic bence bunlar....

Kesınlıkle.....

Kör seytan dıyorkı sende o eski eşine mesaj at karın kocama senı sıkayet edıyor dıye.
Ortalık duman olsun kimsede bır daha boyle alengirli işlere kalkışmasın

Üzüldüm çok ayıp etmiş neden böyle oldunuz iyi bir aileydiniz falan yazmış
Kadının eşinize böyle bur mesaj yazması doğru değil. Belki iki kadın dertleşse farklı olurdu. Özel konuların eski eşin erkek arkadaşa anlatılması yersiz ne alaka. Eşiniz burada kadına mesajların önünü kesecek bir mesaj atmalıydı. Mesela sizin aranızda özel şeyler beni ilgilendirmez geçmiş bitmiş konular bir derdin varsa ona yaz diyebilirdi. Belki eşiniz bu kadar ayrıntılı düşünmemiştir o an. Siz eşinizi uyarabilirsiniz. Belki arkadaşı duysa ne oluyor der kızar. Sonuçta adamın özel. Eşiniz kibar dille konuşup iletişimi kesmeli.

Haklısınız bakıyorum Zaten burada da bir çok kadın bunu hoş karşılayamacağını belirtti ,demek düşüncem fevri değil mantıklı ve hangi kadın olsa rahatsızlık duyabilir bu konudan çok sağolun fikirleriniz için erkekler mi saf biz mi şeytanız yoksa tam tersimi ben de çözemedim ama kendisiyle bizzat konuşcam baştan salak yaptım acabamı diye daha 3 gün önce kadın yine yazmış aylardır süregelen bir samimi muhabbet alda burdan yak insan evlendiğine pişman oluyor bazen

Sağolun bakalım konuşcam ne diyecek çok rahatsız oldum bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…