bazen bizde istemeden kotu seyler yapabiliyoruz.kimisi sonradan vicdan yapiyor kimiside farkinda bile olmuyor.belki bana kizanlara olacak ama en cok bunu yapan biz kadin ogretmenler oluyoruz.bunu diger arkadaslarimda soyluyor genelde erkek ogretmenler daha sabirli oluyor.biz kadinlar okul disinda baska sorumluluklarimiz oldugu icin erkekler kadar kendimizi veremiyoruz.tabi herkes icinde gecerli degil bu durum
Kızmanız gereken o kadın değil ki müdür..şahsen öğretmen olsam ve öğrenci sınıfıma gelip kaçan topu istese ben dE kızarım. Gidip şikayet etmezdim o ayrı.Ama müdür terbiyesizmiş.Tokat atarak mı otorite sahibi olabileceğini sanmış acaba,ezik.Benimde kötü anım su ; 8. Sınıfta ben nöbetçiydim neyse salak bir çocuk vardı elimde ki küçük topu kaçırdı sınıfa girdi bende arkasından girdim almak için İngilizce hocası sınıftaydı ki çokta severdim topumu istedim derste ki daha ders bile başlamamıştı ve çocukla hırlastık biraz sanırım ( tam hatırlamıyorum da )ama kavga değil
Sonra teneffüste baktım müdür odasına çağırdı ve kadında oradaydı beni şikayet etmiş
Adam oyle bir tokat attı ki bana kafamı duvara vurdum oysa babam bir kere bana kötü birsey bile dememişti .. suan gözlerim yaşlı yazdım düşünün hala unutmuş değilim .. okul hayatım boyunca yediğim tek tokattı ..
elbet bir gün o kadınla karsılasacaz elbet
Orası dingonun mekanıymış gibi sınıfa dalıp çocuk parkındaymış gibi top isteyip öğretmen bostan korkuluğuymuş gibi qrkadaşınızla hırlaşırsanız nerde olduğunuz hatırlatılır elbette. Yani şu hareketi de savunmayın 8. Sınıfa gelmiş çocuk artık nerede ne yapacağını bilecek çağdadır,öğrenci olduğunuz 8 sene boyunca öğrenememiş miydiniz...Benimde kötü anım su ; 8. Sınıfta ben nöbetçiydim neyse salak bir çocuk vardı elimde ki küçük topu kaçırdı sınıfa girdi bende arkasından girdim almak için İngilizce hocası sınıftaydı ki çokta severdim topumu istedim derste ki daha ders bile başlamamıştı ve çocukla hırlastık biraz sanırım ( tam hatırlamıyorum da )ama kavga değil
Sonra teneffüste baktım müdür odasına çağırdı ve kadında oradaydı beni şikayet etmiş
Adam oyle bir tokat attı ki bana kafamı duvara vurdum oysa babam bir kere bana kötü birsey bile dememişti .. suan gözlerim yaşlı yazdım düşünün hala unutmuş değilim .. okul hayatım boyunca yediğim tek tokattı ..
elbet bir gün o kadınla karsılasacaz elbet
Sanirim biz kadinlar birazcik egoluyuz iş hayatinda.erkekler cok takmiyor genelde tabi herkeste boyle degil genele bakinca erkek biraz daha iyi.Kadin düşmanj diye taşlamayin littfeeen helsi degil elbet ben de kadinim ama o kadar haklisin ki şu konuda.
27 yasimdayim. Okulda, hastanede, kuaforde, calisma hayatinda sorun yaşadigim kişilerin erkek olmasi çok nadirdir hep kadinlarda bir degisik haller goruyorum. Bunun sebebi ben henuz anlayamadim.
İşteKadin düşmanj diye taşlamayin littfeeen helsi degil elbet ben de kadinim ama o kadar haklisin ki şu konuda.
27 yasimdayim. Okulda, hastanede, kuaforde, calisma hayatinda sorun yaşadigim kişilerin erkek olmasi çok nadirdir hep kadinlarda bir degisik haller goruyorum. Bunun sebebi ben henuz anlayamadim.
Şikayet olmasa tokattta olmazdı sanırım .. topu istedim ve ders bile başlamamıştı daha yeni sınıfa gelmişti ..Kızmanız gereken o kadın değil ki müdür..şahsen öğretmen olsam ve öğrenci sınıfıma gelip kaçan topu istese ben dE kızarım. Gidip şikayet etmezdim o ayrı.Ama müdür terbiyesizmiş.Tokat atarak mı otorite sahibi olabileceğini sanmış acaba,ezik.
Evet birde halden anlamayan sınıf anneleri velileri vardı. Herkesin durumu aynıymış gibi 23 nisanda buradan kıyafet alınacak diye diretmeler keza öğretmenler gününde onların istediği hediyeye ortak olunacak zorbalıkları. Eski halimize dönsekte dipte köşede kalan hatıralara kadar gitmesek bu da yorucu valla :)Peki sadece öğretmenler mi buyukanneler büyükbabalar da bence çocukların kalbini cok kırıyor.Cok dusuncesiz davranıp.
Bu olay bana kızımın sınıf annesinden dolayı yaşadığı bir olayı hatırlattı inşallah ilerde kızım hatırlamaz.Anasınıfında bir sınıf annesi vardı.Ogretmenler gününden önce hediye grubu kurmuş insanlar fikirlerini sundu falan çiçeği bile gereksiz gördü yani tammmaen olayı maddi düşünüyor.Neyse hiç yorum yapmadım arkadaşlar kızım kendisi vermek istiyor size kolay gelsin yazıp gruptan çıktım.Kadin o günden sonra yüzüme bile bakmadı.Ogretmenler günü sabah kızımı bıraktım hediyesi verdi döndüm.Çikis saatine doğru sınıf annesi beni arıyor öğretmen araştırmış.Hepimiz burdayiz X annem yok diye üzülüyor gelin.Bebegim uyuyordu hemen gidemedim tabii.Meger sınıfta öğretmene supriz düzenlemişler ben hariç tüm velilerle.Ogretmende herkesin annesi tabağını hazırlasın deyince kızım benim annem yok demiş.Aldım kızımı gezmeye götürdüm ama hala anne sen niye yoktun ben çok üzüldüm demişti.Şimdi bu mu annelik bu mu insanlık?
Ogrenciye nerede olduğu tokat atılarak hatirlatilmaz bu arada sanırım ona değinmeyi unutmussunuz. Çocuk yanlış yaptı diye buyukler her yol mubah değil.Orası dingonun mekanıymış gibi sınıfa dalıp çocuk parkındaymış gibi top isteyip öğretmen bostan korkuluğuymuş gibi qrkadaşınızla hırlaşırsanız nerde olduğunuz hatırlatılır elbette. Yani şu hareketi de savunmayın 8. Sınıfa gelmiş çocuk artık nerede ne yapacağını bilecek çağdadır,öğrenci olduğunuz 8 sene boyunca öğrenememiş miydiniz...
Sanirim biz kadinlar birazcik egoluyuz iş hayatinda.erkekler cok takmiyor genelde tabi herkeste boyle degil genele bakinca erkek biraz daha iyi.
Anne babalar çocuklarını binbir emekle okula gönderecek vurmaya kıyamayacak ama bir okul müdürü kuralları tokatla hatırlatacak ve sizin gibilerde şiddeti destekleyerek doğal karşılamamızı bekleyecek!! Başka bir arzunuz ??nerde olduğunuz hatırlatılır elbette
Olursa söylerim.Anne babalar çocuklarını binbir emekle okula gönderecek vurmaya kıyamayacak ama bir okul müdürü kuralları tokatla hatırlatacak ve sizin gibilerde şiddeti destekleyerek doğal karşılamamızı bekleyecek!! Başka bir arzunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?