Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

Bide video çekmek yerine neden sesini kaydetsinki sonrası için video çeker daha etkili olur bacak ağrısı olabilir ama buna bukadar takılman ilginç çok sorunsa ayrıl ama eline kız eli değmemiş erkek zor bulursun söylim elindekinin kıymetini bil

benim anlamadığım bişey var.şimdi erkek arkadaşınız telde konuşuyor aliyle kızda kim o derken size verdiği telefon bunu kaydediyor.ozaman ortada başka bi telefon daha olabilirmi.ev yada işyeri telefonu olabilir.burdan yola çıkılabilir.yani ev halkınan biridr belki sesisn sahibi.

cok yurumusler olamaz mı?
veya ayak bilegini incitmistir vs.
erkek arkadasım ne zaman dısarda cok kalsak bana sorar ayagın yine agrıdı mı diye...
bence siz suphelerinizi haklı cıkarmak icin kanıt bulmus gibi davranıyorsunuz,
zaten eskide kalmıs, uzaklastırın bu tur dusuncelerinizi aklınızdan.

tabiki eşinin sesidir. benim demesini bekleme hiç kim ortada olan bişeye evet yaptım demişki duyduğuna değil gördüğüne inan

belki ses tonundan veya konuşma şeklinden çıkarmıştır arkadaş bu durumu. cahillik değil ama cinsellikte bacak ağrıtan durumlar olabilir aslında

Bence uzun süre yürüdüler yada kızın ayagına bir şeyler oldu cinsellik olsaydı daha farklı sormazmıydı sizcede yani şantaj olarak kullansa falan eli yanlışlıkla ses kaydına çarpmış olabilir yada artık facebookta,whatsappta,linede falan konuşmalarda kaydoluyor onlardan biriside olabilir

Bak simdi bacagin agridimi sorusuna akla gelincek en bel alti sekline cevap vericem.
Kiz dusmus olabilir, bacaginin ustune bisey dusmus olabilir vs vs..

Neyse diyelim ki sex yapti da bacagi agridi. tee 2011 senesinde senden once olmus birsey. Eee nesini sorguluyorsun? Insan her sex yaptigi kisiyle sevgili mi oluyor zannediyorsun? Senden onceki iliskisi 4 yil once olmus olabilir, arada kacamak yapmistir. Ne var yani olamaz mi? Bence sorgulaman cok sacma ve yanlis. Birak sen iliskine bak.

Sizi mi bekledi ki cinsellik icin? Ortada iste hersey. Inkar etmesi sizin abartmanizdan. Sizden once olmus biseyi sorgulamayin bu kadar

bacağın dediği net bi şekilde anlaşılıyormu başın ağrıdımı ? demiş olma ihtimali de var sanki

tatlım ne olduysa olmuş hem senden önceymiş. sil gitsin sormana soruşturmana bile gerek yok sıkma güzel canını.

karşınızdakini olduğu gibi kabul edin geçmişi fazla kurcalamayın.

kimse dört dörtlük değildir ki kendimizde dahil.
mutlu olmak varken hayatını zora sokma , senden önce olmuş birşey için can sıkmana gerek yok

Ya babasının seside ona benzeyebilir önceden de kalmış olabilir niye herşeyi bu kadar kötü düşünüyorsunuz ki .. Durduk yere bacağın ağrıdımı diye sorduğunu nerden bilyorsnz ? Daha önce konuşma kaydı olmadan önce bi yerw çarpmıştır belki ağrıyordur bundan onunda haberi vardır ses kaydındada sormuştur yanlşlıkla kaydolduğu belli ama yani neblym çok normal bişey ..
Hem de senden önce olan bişey düşündüğün gibi olsa da ki bence düşündüğün gibi olması neblym komik geldi gözüme bunlar olağan şeyler ya . Çocuk ne derse dersin tvyi açtnmı dese de bu seferde pardon ama başka neler anlardnz bilmiyorum ..
Benim başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum ailemden gizli telefon kullanmak zorunda kalmştm bi dönem . Erkek arkadaşımda yeni bir hat ile yani askerde arkadaşının kullandığı hattı bana verdi yeni de bir telefon aldı ( yeni dediğim kullanılmş 2. yada 3.el 60 tllik telefonlardan ) neyse işte birgün konuşcaz bi baktım mesajlarda birsürü mesaj var bütün kızlara yazmış bldiğin asılmışş .. Birine sesini duymaya çok ihtiyacm var seni özledim demiş birine faceye gelsene eklesene ya konuşalım sen çok güzelsin demiş hemde benle çıktığı tarihlerde Ben krizlere girdim görsen fena haldeyim . Ama sonra bi ayrıntı yakaladım . Bütün kızlar fırat demişler fırat naber tamam fırat falan ama sevgilimin adı fırat değil .. Ve sonra gönderilen numaraya baktığımda hat ile numara aynı değil .. sonra aradm benimkine ağzıma geleni söyledim . O da dediki bende gördüm o yazıları dedi ( mesajları silmez pek öyle durur pek umursamaz )
Hem ben salak myım konuşmuş olsam o telefondaki mesajları silip sana öyle vermez myim dedi . Bana bi kere bile yalan söylemeyen birisi ve çok güvendiğim için ve şükür hiç bi aldatma olayı şuana kadar hiç olmadığndan inandım ki zaten doğru olduğu ispatlanabilir derrecede ortadaydı . Çok komikti işte sonra telaşıma güldüm çok .. Olabiliyo böyle şeyler ..

Şöyle bir şey canlandı gözümde. Erkek arkadaşın bir kızın dizinde yatıyor.
Sonra bir şekilde bu kayıt oluyor. Ağrıdı mı bacağın da burdan geliyor.
Uzun süre yattıysa.
Erkek arkadaşın bahsetmek istemiyor olabilir.
Sevgilin değil kocan bile olsa,senden öncesi maalesef seni ilgilendirmez.

Aklıma gelen, bir kız arkadaşıyla ya da kuzeniyle vs yürümüşlerdir, yol uzundur, yanlışlıkla telefon ses kaydı yapmıştır, mesela benim telefonumun kısa yolu vardı ses için.

Sormuştur, bence çok üzerinde durma, kaldı ki o zaman hayatında yokmuşsun.

işte bunlar hep kapris... erkek arkadaşıın yerinde olsam koşarak uzaklaşırdım senden.

Bence de, en mantikli senaryo bu. Once telefonda Ali ile konusuyor, kapattiktan sonra yanlislikla ses kaydi dugmesine basiyor. Dizinde yattigi icin de agridi mi bacagin diye soruyor. Yurudukten sonra olsa ben olsam yorgun musun, cok yoruldun mu diye sorardim. Cinsellikten sonra olacagini sanmiyorum. Kayit yanlislikla acildigi icin de hatirlamiyodur. Ayrica arkadaslarin da dedigi gibi, kisa sureli bir gorusme olmustur, bahsetmeye gerek duymamistir. Onu iliskiden saymamistir yani. Sonucta size 4 senedir hic bir kizla en ufak bir gorusmem olmadi dememis, iliskim olmadi demis. Ikisi arasinda fark var.

Sizden önce olup bitmiş bir olaya bu kadar takılmanıza gerek yok belki de sevgiliniz doğruyu söylüyordur. Büyütülecek birşey olmadığını düşünüyorum

Arkadaşlar sevgilimin yanından geliyorum, durumu çok net bir şekilde konuştuk.
Ses kaydını ona dinletmeden önce hep inkar etti ama kayıtta kendi sesini duyunca inandı tabiii..
Önce hatırlayamadı, evet bu benim sesim ama yanımdakini hatırlayamadım, benim o tarihlerde bir sevgilim yoktu dedi.
Bacak muhabbetinden sonra aklına birtakım şeyler geldi ama emin olamıyorum dedi.
Bu ses kaydını yaptığım zamanı hatırlamıyorum, o zamanlar tek görüştüğüm insan (bayan x)di o da zaten üst kat komşumuz dedi.
Kendisiyle bir kez tanışma imkanı buldum, aile dostları..
Anneleri ve babaları da çok iyi görüşüyorlar, bir onunla olabilir bu konuşma kaydı dedi.
Zaten o kızın da bacağında bir iltihap çıkmış zamanında, ara ara çıban gibi patlıyormuş.
Ama o benim kardeşim dedi.
Yanımda aramasını istedim, kız açtı durumu anlattı..
Benim bacağım da çıkmış bir iltihaptan dolayı sormuşsundur gününü ben de hatırlayamadım dedi. Ama sen benim abim gibisin dedi.
Ayriyeten kız da nişanlı şu an.
Ama resmini göndereyim bakın dedi, hakkaten kötü bir yara, belki telefonda konuşurken çarpmışsındır o yüzden sormuşsundur dedi, kaydı dinledikten sonra.
İçim rahat etmedi tabi, kızın annesini arasın istedim.
O da kızımın bacağında yara zaman zaman patlıyor dedi.
Bu da yetmedi, sevgilimin annesini aramasını ve bacağındaki yarayı hatırlayıp hatırlamadığını sormasını istedim.
Annesi: evet öyle bir durum var diye hatırlıyorum diye cevap verdi.
Çok yakın oldukları için annesinin hatırlaması da normal dedim...

Ama hala tam inanmış değilim....
Çünkü insanın güveni bir kez kayboldu mu zor toparlanıyor..
Bana inan, ben sana bu konuda en ufak bir yalan söylemedim diyor.
O kızla da bu kadar samimi olmalarını kaldıramadım, o ayrı onun için kızdım bir de...
Telefonumu kapadım bir ara görüşmek istemiyorum, hala içim tam anlamıyla soğumuş değil....
Haksız mıyım kızlar?
Ne yapmalıyım?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu konuda yardımcı olup, beni dinlediğiniz için.

Sevgiliniz o bayanın dizinde yatiyordur o an mesaj gelmiştir o da ali diye açıklama yapıp bacağın ağrıdı mi diye sormuştür.. Kim o diye sorabildigine göre bayan o dönem önemsediği biri belli ve çoğu erkek dürüst davranmazken sizden önceki bir olaya takilmaniz saçma.. Ve eminim ki sevgilimdi bile dese ayrilmayacaksiniz..

Öyle bir durum söz konusu değil, şu an bana açıklama yaptı az önce de yazdım zaten.
Hatta şu an telefonlarım kapalı, konuşmuyorum....
Sizin dediğiniz kadar geniş değilim ben, sevgilimdi dese bana bu konu hakkında yalan söylediği için ayrılırdım, evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…