- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Arkadaşlar sevgilimin yanından geliyorum, durumu çok net bir şekilde konuştuk.
Ses kaydını ona dinletmeden önce hep inkar etti ama kayıtta kendi sesini duyunca inandı tabiii..
Önce hatırlayamadı, evet bu benim sesim ama yanımdakini hatırlayamadım, benim o tarihlerde bir sevgilim yoktu dedi.
Bacak muhabbetinden sonra aklına birtakım şeyler geldi ama emin olamıyorum dedi.
Bu ses kaydını yaptığım zamanı hatırlamıyorum, o zamanlar tek görüştüğüm insan (bayan x)di o da zaten üst kat komşumuz dedi.
Kendisiyle bir kez tanışma imkanı buldum, aile dostları..
Anneleri ve babaları da çok iyi görüşüyorlar, bir onunla olabilir bu konuşma kaydı dedi.
Zaten o kızın da bacağında bir iltihap çıkmış zamanında, ara ara çıban gibi patlıyormuş.
Ama o benim kardeşim dedi.
Yanımda aramasını istedim, kız açtı durumu anlattı..
Benim bacağım da çıkmış bir iltihaptan dolayı sormuşsundur gününü ben de hatırlayamadım dedi. Ama sen benim abim gibisin dedi.
Ayriyeten kız da nişanlı şu an.
Ama resmini göndereyim bakın dedi, hakkaten kötü bir yara, belki telefonda konuşurken çarpmışsındır o yüzden sormuşsundur dedi, kaydı dinledikten sonra.
İçim rahat etmedi tabi, kızın annesini arasın istedim.
O da kızımın bacağında yara zaman zaman patlıyor dedi.
Bu da yetmedi, sevgilimin annesini aramasını ve bacağındaki yarayı hatırlayıp hatırlamadığını sormasını istedim.
Annesi: evet öyle bir durum var diye hatırlıyorum diye cevap verdi.
Çok yakın oldukları için annesinin hatırlaması da normal dedim...
Ama hala tam inanmış değilim....
Çünkü insanın güveni bir kez kayboldu mu zor toparlanıyor..
Bana inan, ben sana bu konuda en ufak bir yalan söylemedim diyor.
O kızla da bu kadar samimi olmalarını kaldıramadım, o ayrı onun için kızdım bir de...
Telefonumu kapadım bir ara görüşmek istemiyorum, hala içim tam anlamıyla soğumuş değil....
Haksız mıyım kızlar?
Ne yapmalıyım?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu konuda yardımcı olup, beni dinlediğiniz için.
Empati yapmasını istemişsiniz ya, bende aynısını sizden istiyorum şimdi. Siz erkek arkadaşınızın yerine koyun kendinizi. Erkekler bu konularda onuruna-gururuna çok düşkündür. Dürüstlük beklemekle alakası yok bunun. Siz hiç güvenmiyorsunuz değil mi ona ?
Tamam benimde güvensizliklerim oldu, ama hep içimde ve karşımdaki ile çözmeye çalıştım bu durumu. Hazmedemediysem anında bitiririm ben. Annesine-üst kat komşu kızı ile komşu kızın annesine adamı rezil etmenin mantığını anlayamadım
Aslında amacım rezil etmek değildi, öyle düşünmedim ben...
Açıklama yapmasını istedim, zira bana elle tutulur bir cevap vermeseydi daha kötü olacaktı
Eğer böyle bir izlenim verdiysem ne kötü...
Ailesiyle tanışıyorum üstelik..
Ben de bitirmeyi düşündüm ama o da bana hak verdi...
En azından beni suçlayıcı ithamlarda bulunmadı, zaten sakin yapıdadır ama kavga etmedik öyle çok şükür...
Umarım kısa zamanda atlatırız bu durumu.
Böyle bir adam bu yüzyılda çok zor. Umarım hırslanıp acısını ileride sizden çıkarmaz, yaş kaç çok merak ettim ikinizinde yaşını :26:
Ben 21, o 23 yaşında.
Üniversite okuyoruz, aynı sınıftayız.
Ne desem bilemiyorum :97:
Çocuğun sabırına, tavrına hayran kaldım. Komşu kızı da kibar kızmış
Ben Seni Anladım Ne Demek İstiyorsun Bakir Erkek Olması Senin İçin Önemli Evleniceğin İnsanda Geçmişinide Bu Yüzden Sorguluyorsun Yani Bana Yalan Söylüyorsa Bakir Değilse Daha Fazla Meşgul Etmesin Çıksın Hayatımdan Ben Bakireyim Karşımdaki Erkeği de Bakir İsterim Mantığındasın Eee Sen de İsteklerinde Haklısın Buna Lafım YokGelelim Bacak Meselesine Neden Ses Kaydı Yapılmış Anlamadım Basit Bi Mesele İçin Çıban Yorucu Bişiyden Sonra mı Çıkar da Yorgun Bi Ses Var Sonra Bacaktaki Çıban Ağrıyormu Diye Soruyor? Ayrıca Ali de Kim Yahu:44:
Sizden öncesi sizi niye ilgilendiriyor ki?
Takılmanız yersiz olmuş..
Ne desem bilemiyorum :97:
Çocuğun sabırına, tavrına hayran kaldım. Komşu kızı da kibar kızmış
ama biliyorsunuz erkekler kendilerinden öncesiyle çok ilgilenirler,hatta kızı bırakırlar da. ama biz kızlara gelince "senden öncesi seni niye ilgilendiriyor ki" oluyor.
Evet geleceğe yönelik, temiz tertemiz hayallerimiz var...
Ben de onu kaybetmek istemiyorum, içim bir nebze olsun rahatladı zaten...
Evet, içimdeki kurt kolay kolay çıkmayacak
Erkek arkadaşınızda peygamber sabrı varmış.
Komşuya, komşu kızına, herkese rezil etmişsiniz adamı.
Şu adama yaptırdıklarınızı 13 yıllık eşim bana yaptırtamaz.
Erkek arkadaşınızı düşürdüğünüz zavallıca durum bir tarafa, komşuyada üzüldüm, durduk yerde hiç tanımadıkları bir insanın kaprislerine katlanmak zorunda kalmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?