- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
tam bir ergen cevabıYa tabi kesin oyledir
Ya tabi kesin oyledir
suan 1 aylik sis hali sisler inince kucuk kaldi yuzume gore36 gün henüz çok erken önce şişliklerin tam olarak insin yüzüne otursun bir burnun büyük tarz bizim tarafların genelde öyle hani çok ideal mükemmel değil kötü de degil. Kücük olması sıkıntı olmaz ama şu an daha toparlanıyordur.
Yeni hali
Eski halim
Yeni hali
Bacım yüzün zaten minicikk!Da
suan 1 aylik sis hali sisler inince kucuk kaldi yuzume gore
Dostlsrim yanimda sevenler asik olanlar gitti konusmadan ilk guruntuyle gittiler valla eski burnum fotogtaflarda kotu ama yuzume cok yakisiyordu.O yanınızda olmayan eski dostlarınız burnunuz için değil bozuk psikolojiniz içindir.
Hayir yuzum iri benim eski burnun az bir sey buyuktu o kadarBacım yüzün zaten minicikk!
töbe bismillah... dayanamadım cvp yazıyorum. bacım o seni bırakıp giden de göz de yokmuş izan da... zevk meselesi demek kiDostlsrim yanimda sevenler asik olanlar gitti konusmadan ilk guruntuyle gittiler valla eski burnum fotogtaflarda kotu ama yuzume cok yakisiyordu.
Onden biraz kotuydu yan profil cok iyiydi Allah varTamam da henüz 36 gün olmuş ameliyat olalı bu nasıl bir paniktir yahu.
Bir de seviyorum deyip durduğunuz burnunuz önden bile gayet sorunlu duruyor ki yan profilden daha kötü duruyordur eminim.
Benim bi arkadaşımın devasa bi burnu vardı ve ameliyat oldu.Küçücük bi burnu oldu.Fakat zaman geçtikçe burnu esas şeklini aldı biraz daha büyüdü mesela daha doğal durdu sanki kendi burnuymuş gibi.
Ayrıca insanlar sizi burun için bırakıp gitmezler ama böyle bozuk psikolojiyle sürekli burnunuzdan bahsettiyseniz belki o nedenle sıkılıp kaçmış olabilirler.
Ozaman estetik ameliyat yapan birine değil devlet hastanesine gidicektin sorunu halletmesi için. devlet hastanesinde kessen fiziksel görüntüsünü değiştiricek müdahele yapmıyolarDostlsrim yanimda sevenler asik olanlar gitti konusmadan ilk guruntuyle gittiler valla eski burnum fotogtaflarda kotu ama yuzume cok yakisiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?