Eski burnumu özledim :(

Iyiki yaptirmışsin¿

Pskologa gitmelisin bencede¿eski burnundan çok daha iyi olmuş?

Da
suan 1 aylik sis hali sisler inince kucuk kaldi yuzume gore

Kesin öyledir mi??? Sen gerçekten onaylanmaya gelmişsin buraya... şimdi gelip burnunu ellerimle eski haline sokasim geldi..

Bu burun yerine o eski büyük burnunu mu özlüyorsun cidden?

Eski burnun yüzünü de kocaman gösteriyormuş,yeni burnun yüzüne yakışmış. Şişlikler indikten sonra daha da iyi olacak hatta iyiki de yaptırdım diyeceksin. Boşuna kendini paralama. Cesaretim olsa da ben de komple yenilesem burnunu. Ameliyattan korkuyorum da azıcık

Eski halini gorunce bundan daha kotu ne yapmis olabilir ki diye dusundum. hakkatten koklu bir degisim olmus ve cok da yakismis cok cok guzellesmissiniz eskiye gore. bende soyle bi sac bi makyaj yapin bi daha bakin aynaya guveniniz yerine gelsin. gayet iyi yani

O yanınızda olmayan eski dostlarınız burnunuz için değil bozuk psikolojiniz içindir.
Dostlsrim yanimda sevenler asik olanlar gitti konusmadan ilk guruntuyle gittiler valla eski burnum fotogtaflarda kotu ama yuzume cok yakisiyordu.

Onden biraz kotuydu yan profil cok iyiydi Allah var

Dostlsrim yanimda sevenler asik olanlar gitti konusmadan ilk guruntuyle gittiler valla eski burnum fotogtaflarda kotu ama yuzume cok yakisiyordu.
Ozaman estetik ameliyat yapan birine değil devlet hastanesine gidicektin sorunu halletmesi için. devlet hastanesinde kessen fiziksel görüntüsünü değiştiricek müdahele yapmıyolar

Ben kemik ve et büyümesinden ameliyat oldum, burnum normalde güzeldir ama üstte kemik eğriliğinden dolayı az bi çıkıntı var oyayı düzeltsinler istedim asla yapamayız ssk bu şekilde işliyor dedi.
Yani kendimden biliyorum, adresiniz en başta yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…