2 resim de ayni kisi mi hakkaten? O sivri cene, cikik elmacik kemiklerine ne oldu? Bu kucuk burunlu kizin benlerii?
Bir bana mi tufah geldi bu kadar fark?
Cnm benim cok guzel yuzunede cok guzel gitmis sen buyuk yuzlu biri degilsin yuzune burnun buyukmus simdi yariya inince garipsemissin dudak payin falan ortaya cikinca garip gelir
Kiz hem cok yakismis hem 5yas assagi cekmis o giden salak ben bunla basedemem bakani edeni cok olur diye gitmistir:)[/QUOT yok valla 3 yildir annemden emdigim sutu burnumdan getiren adam gitti ben hala soktayim
Riri senle konusmustuk hatirlarsan sana hak vermistim onceki attigin fotolardan ama suan onden cok guzel yuzune yakismis duruyor. Eski burnundan daha iyiYeni hali
Valla bu sensen, resmen 10 yas genclesmis gibi duruyorsun. Hic takilma derim. Sakin ugrasma burnunla tekrar.Evet o kadar zayif
O kadar zayifadim ki yuzumde coktu uzuntuden
Ben kucuk kalkik kisa burunlari sevmiyorum doktor da herkes kucuk burun sever diyor herkes kucuk burun sever diye bir sey yokGit dr a dualar et teşekkür için kapısında adam da şaşırmıştır koca burnunu minicik ne güzel yaptım bu kız benden ne istiyor diye
Bence psikolog a görün eski burnunu istiyormuş yahu
Allah aşkına yeni burnun on numara olmuş kusura bakma ama eskisi hiç iyi değildi doktorun eline sağlık çok yakışmış boşuna yırtıyosun kendinıYeni hali
Ne karara vardin peki?yan yana bakmak için ekledim bunlar aynı kişimi diye
Valla adamda bana siyir k3ndibe yabancilasma durumun var bazilarida 6 aya kadar gider adamdan ozur dilersin diyor insallah ben boyle yaptigim icin pisman olurum diyorum inan oyle kotu haldeyim ki anlatilmaz yasanirO kadar yazdin cizdinki dedim kikirdagi yedi cokuntu falan var asimetri kesin burun delikleri gozukuyor tanyeli gibi bise
Su resimden sonra gidipte adami mahkemeye falan verme o seni verip alir herseyini
Bence yerin kbb degil psikiyatri alinmaca darilmaca yok bazilari ilk anestezi alimindan sonra 3 aya varan depresyon yasayabilirmis oyle bise olmus sana yada
Gayet farkindasin buraya ovgu toplamaya geldin
Gayet guzel gule gule kullan
Ya kimseye derdimi anlatamiyorum eski burnumu cok seviyordum bana ait sevdigim taraflari vardi hepsi gittiSiz ciddi misiniz?
Direk gidip estetik yaptırasım geldi burnunuz çok doğal ve çok güzel duruyor. Hiç şiş falan da durmuyor
O derece olumlu farklar var ki ciddiyetinize inanamadım
Pek benzemiyorNe karara vardin peki?
Hayir muabbeti bilmesem göstersen ayni kişimi diye tabiki hayır derdim:)yan yana bakmak için ekledim bunlar aynı kişimi diye
Sevdigin taraf neydi cidden merak ettim?Ya kimseye derdimi anlatamiyorum eski burnumu cok seviyordum bana ait sevdigim taraflari vardi hepsi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?