Eski burnumu özledim :(

Evet o kadar zayif
2 resim de ayni kisi mi hakkaten? O sivri cene, cikik elmacik kemiklerine ne oldu? Bu kucuk burunlu kizin benlerii?

Bir bana mi tufah geldi bu kadar fark?

O kadar zayifadim ki yuzumde coktu uzuntuden

Yok cal

Git dr a dualar et teşekkür için kapısında adam da şaşırmıştır koca burnunu minicik ne güzel yaptım bu kız benden ne istiyor diye
Bence psikolog a görün eski burnunu istiyormuş yahu
Ben kucuk kalkik kisa burunlari sevmiyorum doktor da herkes kucuk burun sever diyor herkes kucuk burun sever diye bir sey yok

Resmen gozlugumu takip tekrar baktim
Dudaklarinin dolgunlugu bile ortaya cikmis
Hani yuzun gozun acilmis gibi..
Tek sorun kaslarin suan
Onu da halledersen gercekten iyi bir goruntun olacak.

Ah Be Güzelim sen dertsiz başına dert arıyorsun fıstık gibi olmuşsun eskisine göre harika olmuş burnun valla şimdi o çemkirdigin doktora üzüldüm gerçi biz ne desek boş sen takmissin eski burnuna son 1 kez daha soyliyeyim yeni burnun gayet güzel olmuş dert etme sukret

Siz ciddi misiniz?
Direk gidip estetik yaptırasım geldi burnunuz çok doğal ve çok güzel duruyor. Hiç şiş falan da durmuyor
O derece olumlu farklar var ki ciddiyetinize inanamadım

Valla adamda bana siyir k3ndibe yabancilasma durumun var bazilarida 6 aya kadar gider adamdan ozur dilersin diyor insallah ben boyle yaptigim icin pisman olurum diyorum inan oyle kotu haldeyim ki anlatilmaz yasanir

Makyajsiz ve saçın ölesine toplu ya o yüzden ilk foto daha çekici gibi gözüksede bencede burnun çok tatlı olmş

Siz ciddi misiniz?
Direk gidip estetik yaptırasım geldi burnunuz çok doğal ve çok güzel duruyor. Hiç şiş falan da durmuyor
O derece olumlu farklar var ki ciddiyetinize inanamadım
Ya kimseye derdimi anlatamiyorum eski burnumu cok seviyordum bana ait sevdigim taraflari vardi hepsi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…