Eski burnumu yapabilirler mi sizce burnumu büyütmek istiyorum.

Daha güzel olsun diye daha kötü de olabilir. Bence bir kulak burun boğaz dokturuna gidebilirsiniz onlar daha doğal burun yapabiliyorlar

mustafa karaca alpaslan yildirim eskişehirde devlette önerebileceğim doktor var ama burda değilsin sanırım bu ikisine bi muayene ol bence burnundan şikayetini bile söyleme onlar anlar derdini
Teşekkür ederim mineli aslında bana en iyi burun büyüten kimse o lazım. Doğal burun yapan.

Bence gayet iyi olmuş eski burnun ağzına düşecek gibi duruyurmuş sen bi dr a git takıntı yapmışsın

Ben de tam tersini düşünüyorum. Yaslandim bu burunla. Saç rengim konusu ise zevk meselesi herhalde ben çok seviyorum kizil bakır tonlarını

sizinki gercekden takinti- yeni burnunuz gercekdende cok güzel olmus. bence hic oynamayin- zamanla oturur ve dahada güzellesir.
kizil tonlari sizi soluk göstermis. tabiki zevk meselesi ama bence uygun bir sac rengi yüzünüyü yumusatir

Ben sizin problemi anladım açıkçası geçen ekg çektirmeye gittim kapıyı ekg çeken kadın açtı minnacık bi burun estetik olduğu çok belli oluyor soracaktim kime oldun diye morali bozulmasın diye sormadım mesela o bile sağlıkçı ama doğru doktoru bulamamis

Beni ameliyat eden doktora gittim her hatasını kabul ediyor. Şimdi ben napayım bu kadar hayatımın mahvolmasina mi yanayım cirkinlestigime mi tekrar ameliyat olmam gerektigine mi kaburgada ya da kulağımdan alınacak kikirdaklara mi senelerime mi çocuklarımla ilgileneme mi, nefesime mi? Cok kötüyüm.

Beni ameliyat eden doktora gittim her hatasını kabul ediyor. Şimdi ben napayım bu kadar hayatımın mahvolmasina mi yanayım cirkinlestigime mi tekrar ameliyat olmam gerektigine mi kaburgada ya da kulağımdan alınacak kikirdaklara mi senelerime mi çocuklarımla ilgileneme mi, nefesime mi? Cok kötüyüm.
ayni doktora olma da alpaslan yıldırımla bi görüş muayene ucretsizdi en son eskişehire gelebilirsen de emre ilhandan eğitim almış devlet hastanesinde doktor önerebilirim eğer ameliyat olsaydım 2 sinden birine olurdum

Geçmiş olsun. Ameliyat olduktan sonra kaç zaman geçti? Burun estetiği olan 3 arkadaşımın da burunları bir buçuk sene içerisinde oturdu. Sizin son şekli böyle mi oldu acaba?

Geçmiş olsun. Ameliyat olduktan sonra kaç zaman geçti? Burun estetiği olan 3 arkadaşımın da burunları bir buçuk sene içerisinde oturdu. Sizin son şekli böyle mi oldu acaba?
Tabiki zamanla bu burunla ya da bu yüzümle yaşayabilirsem daha farklı bir sekil alır ama problem şeklin bu yüzme hiç alakası olmaması ve nefes alamamak.

Tabiki zamanla bu burunla ya da bu yüzümle yaşayabilirsem daha farklı bir sekil alır ama problem şeklin bu yüzme hiç alakası olmaması ve nefes alamamak.
Saç rengi olabilir mi? Saç rengi ve stili? kızıl tonları ve kabarık saç eski burnunuzla oluyomuş, bi uyum içindeymiş evet. yeni burnunuz çikolata kahve ya da daha koyu tonlarla çok iyi görünecek gibi? Bana öyle geldi. Burun ameliyatı gibi zor bi ameliyattan önce saçınızı, tarzınızı değiştirerek daha basit yöntemler deneyin en azından... yeni Burnunuz güzel görünüyor bu arada..

Saç rengi olabilir mi? Saç rengi ve stili? kızıl tonları ve kabarık saç eski burnunuzla oluyomuş, bi uyum içindeymiş evet. yeni burnunuz çikolata kahve ya da daha koyu tonlarla çok iyi görünecek gibi? Bana öyle geldi. Burun ameliyatı gibi zor bi ameliyattan önce saçınızı, tarzınızı değiştirerek daha basit yöntemler deneyin en azından... yeni Burnunuz güzel görünüyor bu arada..
Teşekkürler ama aynaya bakınca yüzümde tuhaflık var maalesef sac degistirmekle olacak gibi degil.

Merhaba. Bir şeyler yaptınız mı? Burnunuz çok tatlı. Bence revizyon ameliyatı geçirmektense çenenizi torpuleterek orantıyı saglayabilirsiniz. Sadece bir oneri. Sempatik bir yüzünüz olur böylelikle. Çeneniz birazcık uzun, burnunuz küçük değil belki de.☺️

Back
X