Eski burnumu yapabilirler mi sizce burnumu büyütmek istiyorum.

Ay size yorum yapacaktım ama buradaki bir yoruma sinirim bozuldu, unuttum. Ben yeni burnunuzu şekil açısından çok hoş buldum, sağlık olan yönünü düşünün bence, çünkü fiziki olarak çok hoş duruyor 🌼

Söylemeden edemeyeceğim, sizin de uslubunuz amiyane tabirinizle berbat. Kadın bile kendi hemcinsine böyle konuşuyorsa...
:super:hislerime tercüman olunuz . O ne biçim konuşma şekli öyle ya berbat değiştir falan Bun konuşma seklinin kime ne katkısı var öyle deyince akılda kalıcı mı oluyo yani

Ben eski burnumu geri istiyorum. Biliyorum bu mümkün değildir ve cocukca bir istek belki. Ama bu burun benim burnum değil. Eski burnum bana çok yakışıyormus. Lütfen en azından buna benzer yapılabilir deyin. Burnum küçücük ve yüzümle uyumsuz.Eki Görüntüle 2188795 Eki Görüntüle 2189070 Eki Görüntüle 2189071 Eki Görüntüle 2189072 Eki Görüntüle 2189073 Eki Görüntüle 2189074
Tamamen eskisi gibi olmaz ama buyu
Ben eski burnumu geri istiyorum. Biliyorum bu mümkün değildir ve cocukca bir istek belki. Ama bu burun benim burnum değil. Eski burnum bana çok yakışıyormus. Lütfen en azından buna benzer yapılabilir deyin. Burnum küçücük ve yüzümle uyumsuz.Eki Görüntüle 2188795 Eki Görüntüle 2189070 Eki Görüntüle 2189071 Eki Görüntüle 2189072 Eki Görüntüle 2189073 Eki Görüntüle 2189074
Iyi bir doktor bulursanız kaburga ya da kulak kıkırdağı ile büyütür burnunu.bence siz revizyon olmadan ikna olmayacaksınız 1 sene oldu mu? Ameliyat olun kurtulun yoksa hep bir soru isareti kalacak

:super:hislerime tercüman olunuz . O ne biçim konuşma şekli öyle ya berbat değiştir falan Bun konuşma seklinin kime ne katkısı var öyle deyince akılda kalıcı mı oluyo yani
Üslubun önemi işte,böyle görünce bu insanlar hiç mi kendini yetiştirmiyor hiç mi nasıl konuşulur nasıl laf denir nasıl denmez bilmiyor diye dumura uğruyorum resmen, umarım konu sahibi de bu manasız ve '' berbat '' yorumu ciddiye almaz😑

Eski burnum uzun ucu düşük yuvarlak ve kemerliydi. ama önden gayet iyi görünüyordum. Berbat oldu önden görünüm. O kadar küçük ve yanları aşırı derece de oyulmuş ki yüzüm süzük düşük görünüyor. Nasıl yaptim bu hatayi.
Eski yeni resminiz var mı

Back
X