- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Aceba kadın okadar ipyi falan arastirabilecekmi yani öyle ha diyince çabuk bulunmuyoİpden şak diye bulurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aceba kadın okadar ipyi falan arastirabilecekmi yani öyle ha diyince çabuk bulunmuyoİpden şak diye bulurlar
Eşini işe karıştırma derim.Sonuçta adamın terbiyesizliği,karısıyla bi ilgisi yok.Direk engelle.ama eğer uslanmayıp aynı tür birşey yaparsa o zaman icabına bakarsın...eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Yani benim hayatım yok sanki
Bende evli olabilirdim sonuçta
Aradan kaç yıl geçmiş
Ne münesabet
İşte tam da bu yüzden bilmeli.Peki onun eşine yazık değil mi herşeyden habersiz belki evde masum masum bu karaktersizin eve gelmesini bekliyordur ?
Bildirebilir bencede, ben olsam ugrasmazdim o ayri.. ama mahkeme filan komik yani :) mahkemeyi ztn hep bole bos seyler mesgul ediyo.. eski sevgilim msj atmis... yani eee?İşte tam da bu yüzden bilmeli.
Ama belki de benim melek kocami yoldan çıkarmıştir bu karı kesin diyecek
Çoğu aldatilan kadın gibi
Hangi sehirdesin canımeskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..