• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski çıktığım evli ve bana yazmış ..

Adam sizden intikam filan almaya calisirsa sizin icin kotu olur . Sakin ogle sey yapmayin ...

eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Eşini işe karıştırma derim.Sonuçta adamın terbiyesizliği,karısıyla bi ilgisi yok.Direk engelle.ama eğer uslanmayıp aynı tür birşey yaparsa o zaman icabına bakarsın...

Bence aynen düşündüğünü yap ... Ben Allah korusun öyle birşey yapsa bilmek isterdim

Yani benim hayatım yok sanki
Bende evli olabilirdim sonuçta
Aradan kaç yıl geçmiş
Ne münesabet

Öyle bir yazıyorsun ki adam altı üstü msj atmış sen sonradan görmüşsün.
Hergün karşına çıkıyor taciz ediyor gibi davranıyorsunu. Adamın yaptığını asla savunmuyorum ama sizin de ego tavan yapmış hayatınızı etkileyecek kadar ciddi bir mesele olmamalı bu. Sosyal medyadan bi msj çekmiş. Pes hani olayı mahkemelere kadar sürüyorsunuz :)
Sahte hesaptan atmış bikere mahkeme böyle basit şeylerle uğraşmaz.
Bizzat yakınım ağır hakaretlere maruz kaldı sahte hesaptan ve ortaya da çıkmadı kişi.
Burada olan size olucak onu anlatıyoruz ama verdiğiniz cvplar çok irite edici. Biraz kendinize gelin bu basit şey sizin hayatınızı etkiliyorsa,gerçekten ilginç.

Bence esine soyleyin kadin bunu bilmeli siz engellediniz yuz vermediniz sizzi birakip bu sefer baska birine yazar bence soyleyin dersini alsin...

Sırayla eski sevgililerine yazıyordur hangisi tutarsa artk..
bence fake bi hesap açın ekran görüntüsünü eşine atın sonrada kapatın fake hesabınızı. İnanıp inanmamak ona kalmış. İsminizi karıştırmadan bi iylik yapmış olursunuz. Siz karışmayın biz karışmayalım diye diye bu erkekler bu kadar cesaret buluyor.
Ve eşinin yerine koyalım kendimizi .. bilmek isterdik.
Belki boşanmaz belki inanmaz ama eskisi kadar güvenmez o kocaya.

İşte tam da bu yüzden bilmeli.
Ama belki de benim melek kocami yoldan çıkarmıştir bu karı kesin diyecek
Çoğu aldatilan kadın gibi
Bildirebilir bencede, ben olsam ugrasmazdim o ayri.. ama mahkeme filan komik yani :) mahkemeyi ztn hep bole bos seyler mesgul ediyo.. eski sevgilim msj atmis... yani eee?

eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Hangi sehirdesin canım

saniye düşünmem. ekran görüntülerini karına gönderiyorum der engellerdim. karısına da gönderirdim, bilmeye hakkı var.

Arkadaslar
Ban yediğim için birsey yazamadım konuma
Nedense konu sahibini polemik yaratıcak şekilde tahrik ediyor sonrada banlatıyorlar konularda havada kalıyor.
Birileri bu konunun hayatımı değiştirdiğini vs yazmış çok güldüm.nerden bu düşünceye kapıldı hayal gücüne bak .
Ben buraya bir konu yazdım diye hayatım değişmez.eğlence biraz bilgi alma amaçlı bu sitedeyim.sevdiğim arkadaslarım var.
Yani dediğim gibi bu kadar ciddiye alıncak bir durum değil buraya konu açmak
Zaten konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz .
Neyse ben sessiz kalmayı tercih ettim.çünkü eşi benim kocam yapmazcılardan olabilir.kesin sen tahrik ettin kuyruk salladın gibi demode düşünen hala 6.yüzyıl kafasında biri olma ihtimali var.hiç uğraşamıcam.herkes kendi küçük dünyasında yalanlarla mutlu olabilir.ben olsam olmazdım tabi.böyle birsey başıma gelse bilmek isterdim.
Neyse ne kimseye ders verme gibi niyetim yok zaten dersini almıştır çok güzel cevabını verdim ha muhattab olmasaydım diyen arkadaslara bu kişi zaten aylardan beri msj yazmış brn görmemişim.yani cevap alamayınca yine yazmış yine yazmış.neden böyle gereksiz bir tipin beni rahatsız etmesine izin vereyim?ben konuşularak sorunların çözme taraftarıyım.sessiz kalmak belkide naz yapmak olarak algılanabilir.o yüzden net tavrımı gösterdim ve engelledim.
Tekrar yaparsa açarım davamı sorun değil.kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur.
Yani şimdilik susma kararı aldım.tekrar olursa gideceğim yol yargı yolu olur.umarım böyle birsey olmaz.
Teşekkür ederim yorumlara..

Bence kesinlikle eşinin yaptıklarını bılmesi gerekiyor. !
Benim eşimde yapsa allah korusun. Bende bilmek isterim.

Back
X