• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski çıktığım evli ve bana yazmış ..

Karaktersiz iste , siz yine kurtulmussunuz evlendiği kadına da düzgün adam rolleri kesiyordur muhtemelen.
Zaten büyük bir aşk yaşamadık ki
Ben ondan sonra kaç tane sevgilim oldu bitti aşklar yaşadım
Dışardan bakıldığında düzgün biri zaten

İstersem mahkemeye veririm
Elimde var msjları
Yani kadın da birsey iddia edemez
Bence ver o halde canim. Ben olsam bilmek isterim. Kimse kendinizi aldatan bir adamla evli olmayı hak etmiyor bence

Ben size yüklenmiyorum sadece sizi gerçek niyetiniz hakkında dürüst olmaya davet ediyorum. Gerçek niyetiniz kendinizi korumak ya da onun gerçekten sizi taciz ettiğini düşünmeniz falan değil. Ayrıca bu üslubunuz ve bel altından vurmaya çalışmanız vs benim tarzım değil. Fakat siz tarzınızı hemen belli ettiniz.

Şuan daha da emin oldum: Tek bir amacınız var egonuzu tatmin etmek. Buyrun egonuzu tatmin edin. Daha önce de dediğim gibi bir şeyi yaparken ‘niyet’ çok önemli.. Yazdıklarınızda samimiyet yok ve kendinizle çelişiyorsunuz. O yüzden daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Kendinizle ve öfkenizle yüzleşebilme cesaretini bulmanızı dilerim.
Yok bu erkekletin bu kadar korunmasını anlayqmıyorum
Evet burda ben suçluyum ben ve egom

Bence ver o halde canim. Ben olsam bilmek isterim. Kimse kendinizi aldatan bir adamla evli olmayı hak etmiyor bence
Baksana yorumlara
Yok egon yüznden yapıyorsun
Yok bilmem ne
Aloo aldatılıyorsun bu adam ş...teki diyoruz diye aynı bu kadınlar gibi de davranabilir
Neyse ben bulaşmıcam bu tiplere hiç

Size yazarken sizin hayatınızda birisinin olup olmadığını düşünmeden nasıl sizi rahatsız ediyorsa, karım var ben evliyim diye düşünmüyorsa sonuçlarına da katlanması gerekli bence söyleyin.
İyi kafasına göre yazsın, çizsin sende evli aman deyip kapat.

Size yazarken sizin hayatınızda birisinin olup olmadığını düşünmeden nasıl sizi rahatsız ediyorsa, karım var ben evliyim diye düşünmüyorsa sonuçlarına da katlanması gerekli bence söyleyin.
İyi kafasına göre yazsın, çizsin sende evli aman deyip kapat.
Yani benim hayatım yok sanki
Bende evli olabilirdim sonuçta
Aradan kaç yıl geçmiş
Ne münesabet

Bence yinede ispat edemezsin bu kız hasta bana takik kendi açmış bu hesabi benim adima msjlar yazmış sırf yuvami yikmak icin bu hesapla hiçbir ilgimiz yok dese nasil ispatlicaksiniz tmm kafa karistirir ama yinede aklar kendini
İpden şak diye bulurlar

iyide hesabi kendi acmis psikopatin teki der ..o kadina evet yaptim dermi ? kadin kocasina inanmaya hazirsa sen istedigini yap yatakta yakalasa o atladi ustume der...sizinde niyetiniz intikam benden baskasiyla nasil olur evlenir ...bak nasil bana yazdi dusunceniz de... o adamin ahlaksizligina karisi inansa evlenmezdi kocisine yapmaz o diye diye geziyordur simdi...gene ona donecek
Ayyy bende ölüyorum onun için
Hayatımı bilsen emin ol çok farklı bir yorum yapardım
Zaten sırtımı çevirdiğimde eski sevgililerine yazan bir erkek istedim hep hayatta
Çok aklımda kaldı o
Nasıl onla evlendi
Hanfendi ben ayrılmıştım diyorum
Kendiniz yazıp kendiniz inanıyorsunuz

Yani benim hayatım yok sanki
Bende evli olabilirdim sonuçta
Aradan kaç yıl geçmiş
Ne münesabet

Kesinlikle öyle. Bekarım ama evli olmuş olsaydım kesinlikle öğrenmek isterdim.
Aldatılıyor ama haberi yok evde de çok iyi ilgili bir eş gibi davranıyordur muhtemelen. Yazık yani kadına. Sonuçta sen hayal dünyanda bir şeyler kurup anlatmayacaksın deliller sunacaksın.

Benim kocam yapsa zaten başkası tarafından bilmeme gerek kalmaz. Sapık bir insan kendisini belli eder.
Ayrıca üslubun da bi o kadar kalitesiz..
Ben bdv bölümüne, gece gündüz düşünmekten uyuyamadığım, kafamda soru işareti bırakan bir şey hakkında konu açarım. Gidipte elalemin sapık insanlarını kafama takıp, buraya konu açmak kadar gereksiz birşey yapmam..
Haa yorum yaparım, o da saygı çerçevesinde, üslubuma dikkat ederek.. Ki kimse de yaptığım yoruma karışamaz, saygısızlık yoksa..!
Senin yerinde olsam kendime zaman ayırır mutlu olmaya çalışırdım. Zira o kadar belli ki yorumlarından ilgisiz ve sıkıntılı bir halde olduğun. Doğru düzgün yorum yapanlara bile bulaşacak zihniyettesin.
Bence senin asıl derdin elalemin sapıkları değil de kendin olmalı..
Buraya istediğim konuyu açarım
İstersm ne yemek yapayım akşama diye lonu bile açabilirim
Ama sen yorum yapmayabilirsin
Gereksiz gördüysen oku yazma
Benle niye polemiğe giriyorsun ki
Uslubu senden öğrenicek değiliz
Bu arada

eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Sakın yapma. Konuşma da.
İkisiyle de. Asla.

Kesinlikle öyle. Bekarım ama evli olmuş olsaydım kesinlikle öğrenmek isterdim.
Aldatılıyor ama haberi yok evde de çok iyi ilgili bir eş gibi davranıyordur muhtemelen. Yazık yani kadına. Sonuçta sen hayal dünyanda bir şeyler kurup anlatmayacaksın deliller sunacaksın.
Yok bence insanlar bilmemeyi tercih ediyor
Bende kadına üzüldüm açıkcası
İyi birine benziyor baktım resimletine

Yok bence insanlar bilmemeyi tercih ediyor
Bende kadına üzüldüm açıkcası
İyi birine benziyor baktım resimletine

Yani bilmemeyi istemek biraz kendini enayi yerine koymak değil mi ? Aldatılıyorsam niye bilmek istemeyim ?
Ben eşim diyorum ama o benim de olduğu hayatında eski sevgilisine yazıyor.
Bence yazacaklarını toparlayıp uzatmadan yaz. Gerisini de kendisi bilir. Napmak istiyorsa yapsın

Şuan da hayatınızda biri varsa ve size gerçekten güveniyorsa bunların derdine düşmenize hiç gerek yok. 4 yıl öncesinden hortlamış gelmiş birinin sizin ilişkilerinizi bitirebileceğini düşünüyorsanız zaten o adamı hemen bırakın yani.

Hayatınızda biri varsa veya olursa, alır karşınıza her ihtimale karşı bu psikopatı anlatırsınız. Korkmanıza gerek yok.
Eşim biz evliyken eski sevgilisine ilan-ı aşk etse ben bilmek isterdim. Ama bu kadın eşinin başka şeylerini de yakalamış ve sessiz kalmışsa bir kere daha içini acıtmak istemezdim. Çünkü demek ki boşanamıyor, boşanmıyor. Bu deveyi güdüyor demek ki..

eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Bosverin dertsiz basiniza dertmi istiyorsunuz..

Şuan da hayatınızda biri varsa ve size gerçekten güveniyorsa bunların derdine düşmenize hiç gerek yok. 4 yıl öncesinden hortlamış gelmiş birinin sizin ilişkilerinizi bitirebileceğini düşünüyorsanız zaten o adamı hemen bırakın yani.

Hayatınızda biri varsa veya olursa, alır karşınıza her ihtimale karşı bu psikopatı anlatırsınız. Korkmanıza gerek yok.
Eşim biz evliyken eski sevgilisine ilan-ı aşk etse ben bilmek isterdim. Ama bu kadın eşinin başka şeylerini de yakalamış ve sessiz kalmışsa bir kere daha içini acıtmak istemezdim. Çünkü demek ki boşanamıyor, boşanmıyor. Bu deveyi güdüyor demek ki..
Söylemicem zaten vazgeçtim
O yakalanır bir şekilde
Bende olsam bilmek isterdim
Kandırılmaya tahammülüm yok
Hayatımda biri yok ama ona öyle yazdım
Olabilirde ayrıca
Ondan sonra bie sürü sevgilim oldu

Yani bilmemeyi istemek biraz kendini enayi yerine koymak değil mi ? Aldatılıyorsam niye bilmek istemeyim ?
Ben eşim diyorum ama o benim de olduğu hayatında eski sevgilisine yazıyor.
Bence yazacaklarını toparlayıp uzatmadan yaz. Gerisini de kendisi bilir. Napmak istiyorsa yapsın
Ay yok yazmıcam
Suçlu çıkarırlar bile
Ne halleri varsa görsünler
Uğraşamıcam

Back
X