Sanal sex talebi oldu bana, ben de yapmadım, biraz da o yüzden koptuk. Sonra da bu dolandırıcı olaylarını duydum tekrar aramadımArayacaksanız neden iletişiminizi kestiniz?
Ben güvenmezdim
Öfff valla sıktın artık. Kafanda senaryolar uydurup konu açma artık.Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Ara canım demek dolandırmadığı bi sen eksiksin tamam olsunKızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Hemen evlen.Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu büyük fırsatı kaçırmayın bence. Herkese denk gelmez böylesi.Sanal sex talebi oldu bana, ben de yapmadım, biraz da o yüzden koptuk. Sonra da bu dolandırıcı olaylarını duydum tekrar aramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?