3 gün once erotik çamaşır isteyen vardi.
Dün boşandığı 2 karısı olan, o kadinlara siddet gostermis adam vardi.
Bugün de bu mu?
Bu ne iştah, bu ne yangın...
Feriştah mısın abla?
cezaevinden çıkmış bir de saadet zinciri dolandırıcısı varmış.bu dolandırıcı o dolandırıcı mı acep?3 gün once erotik çamaşır isteyen vardi.
Dün boşandığı 2 karısı olan, o kadinlara siddet gostermis adam vardi.
Bugün de bu mu?
Bu ne iştah, bu ne yangın...
Feriştah mısın abla?
Fake bile olsa konuları kafasında böyle düşünceler için vakit zaman harcayan birinin çocuklarının olması korkunç birşey.2 tane diye hatirliyorum.
Buna 1 Mükremin yetmez. Mükreminler ordusu anca söndürür bu ateşi.Ve o anda Mükremin kapıda belirdi, aman Allah'ım bir insan ancak bu kadar kapıda belirebilirdi.
Cezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorumMükemmelliği bırak zaten, bari erkek arkadaşlarını cezaevi çıkışından toplama.
Sevgi yok fazlaİdeal koca adayı aç kalmazsın kız ekmeğini taştan çıkarıyor seviyorsan evlen bence.
Vallahi içim şişti. Çalışan, 2 cocuklu yetiskinbir insan için ne kadar yorucu bir hayat...cezaevinden çıkmış bir de saadet zinciri dolandırıcısı varmış.bu dolandırıcı o dolandırıcı mı acep?
neyyy cezaevinde sevgilin varken başka adamlarla da mı tanışıyorsun?jartiyer giy diyen adam da var aynı zamanda ha bir de 2 kere boşanmış tecavüzcü ve darpçı var.senin sonunu hiç parlak görmüyorumm.adli bir vaka olacaksınn demedi deme gerçeksenCezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorum
Ay nolur anlat. Onun suçu ne?Cezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorum
Cezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorum
Umarim taniyan birisi cikar da durumu sosyal hizmete bildirir ve çocuklar güvenli bir ortamda büyürler.neyyy cezaevinde sevgilin varken başka adamlarla da mı tanışıyorsun?jartiyer giy diyen adam da var aynı zamanda ha bir de 2 kere boşanmış tecavüzcü ve darpçı var.senin sonunu hiç parlak görmüyorumm.adli bir vaka olacaksınn demedi deme gerçeksen
Bir sonraki konu başlığı: Eski Katil Yeni Sevgili Olur mu?!! Bir arkadaşım beni biriyle tanıştırdı.Çok naif, çok iyi birisi. Araştırınca daha önce cinayet işlediğini öğrendim.Sorduğumda , o zaman bilmeden, cahilliğinden katil olduğunu söyledi. ama görseniz öyle sevecen öyle iyi bir insan ki.Tamam eskiden adam öldürmüş ama şimdi katil değil!!!
nikinin sonunda 06 yazıyor ya ürktüm.ben bu kadınla aynı şehirde miyim şimdiiii?İdeal koca adayı aç kalmazsın kız ekmeğini taştan çıkarıyor seviyorsan evlen bence.
Olur zamanla biraz tanıyın birbirinizi.Sevgi yok fazla
Evet bilgilerinde de Ankara yaziyornikinin sonunda 06 yazıyor ya ürktüm.ben bu kadınla aynı şehirde miyim şimdiiii?
Dolandırıcılıktan SGK çıkışını yapmış mı? Öyleyse olur niye olmasın, ama halihazırda halen dolandırıcı ise (değilim dediğine bakma e-devletten kontrol et) hem sevgili hem dolandırıcı olmaz.Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?