Eski dolandırıcıdan yeni sevgili olmalı mı?

3 gün once erotik çamaşır isteyen vardi.

Dün boşandığı 2 karısı olan, o kadinlara siddet gostermis adam vardi.

Bugün de bu mu?

Bu ne iştah, bu ne yangın...

Feriştah mısın abla?
cezaevinden çıkmış bir de saadet zinciri dolandırıcısı varmış.bu dolandırıcı o dolandırıcı mı acep?

konu sahibi eski bir üyeliğin var benden bile eski ama açtığın konular artık akıllara zarar olmaya başladı.eğer gerçeksen eğer gerçekten çocukların varsa hiç mi onlara acımazsın üzülmezsin?amacın ne?illa bir koca bulmak mı?hadi kendi hayatını harcayacaksın anladık da o çocukların hayatını bari harcama lütfen

cezaevinden çıkmış bir de saadet zinciri dolandırıcısı varmış.bu dolandırıcı o dolandırıcı mı acep?
Vallahi içim şişti. Çalışan, 2 cocuklu yetiskinbir insan için ne kadar yorucu bir hayat...

Çocuklar başlı başına sorumluluk, iş stresi, yaşam stresi bir de üstüne belalı büllükler.

Nasil bir enerjidir bu tükenmiyor?

Bir sonraki konu başlığı: Eski Katil Yeni Sevgili Olur mu?!! Bir arkadaşım beni biriyle tanıştırdı.Çok naif, çok iyi birisi. Araştırınca daha önce cinayet işlediğini öğrendim.Sorduğumda , o zaman bilmeden, cahilliğinden katil olduğunu söyledi. ama görseniz öyle sevecen öyle iyi bir insan ki.Tamam eskiden adam öldürmüş ama şimdi katil değil!!!

Cezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorum
neyyy cezaevinde sevgilin varken başka adamlarla da mı tanışıyorsun?jartiyer giy diyen adam da var aynı zamanda ha bir de 2 kere boşanmış tecavüzcü ve darpçı var.senin sonunu hiç parlak görmüyorumm.adli bir vaka olacaksınn demedi deme gerçeksen

Cezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorum
Ay nolur anlat. Onun suçu ne?

Çek senet mi, zimmete para geçirmek mi yoksa kundaklama mı?

Umarim taniyan birisi cikar da durumu sosyal hizmete bildirir ve çocuklar güvenli bir ortamda büyürler.

Dolandırıcılıktan SGK çıkışını yapmış mı? Öyleyse olur niye olmasın, ama halihazırda halen dolandırıcı ise (değilim dediğine bakma e-devletten kontrol et) hem sevgili hem dolandırıcı olmaz.

Şimdiden hayırlı olsun çok mutlu olun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…