bugun herkes dalga gecmek icin konu aciyor herhalde.Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Küçük akillariyla milletle kafa buluyorlarAnladik fake konu acip duruyosun. Az araya zaman koy bari.
Babaannecigim rahmetli,issizin isi bitmez derdiKızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Boş yapmaBen anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Mükemmelleri kapmışlar,sen seç birini boşverBen anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Burada insanlarla dalga geçmek için harcadığınız vakti lütfen çocuğunuza ayırın. Konularınız gerçek değil bence ama gerçek olma ihtimaline karşın sizi şikayet edeceğim yinede. Siz bu kafayla o masumunda başına bir iş açarsınızBen anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Aaaa kız böyle adam hiç kacarmi hemen araSanal sex talebi oldu bana, ben de yapmadım, biraz da o yüzden koptuk. Sonra da bu dolandırıcı olaylarını duydum tekrar aramadım
Konular hep sex e dayanıyor evlenin gitsin bu sefer
Maşallah tam teflon tavaBen anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Vallaha artık konularına gram inanmıyorum biliyo musun? Ajitasyon yapma.Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Yazık cocuguda mi varBurada insanlarla dalga geçmek için harcadığınız vakti lütfen çocuğunuza ayırın. Konularınız gerçek değil bence ama gerçek olma ihtimaline karşın sizi şikayet edeceğim yinede. Siz bu kafayla o masumunda başına bir iş açarsınız
MaalesefYazık cocuguda mi var
Hızın garip geliyor hızın. Dur durak bilmiyorsun masallah.Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
2 tane diye hatirliyorum.Yazık cocuguda mi var
Ve o anda Mükremin kapıda belirdi, aman Allah'ım bir insan ancak bu kadar kapıda belirebilirdi.3 gün once erotik çamaşır isteyen vardi.
Dün boşandığı 2 karısı olan, o kadinlara siddet gostermis adam vardi.
Bugün de bu mu?
Bu ne iştah, bu ne yangın...
Feriştah mısın abla?
Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?