Eski dolandırıcıdan yeni sevgili olmalı mı?

Dün başka macera bugün başka macera. Bu üreticiliğini yararlı işlerde kullan.
Bence konu sahibi hayatı boyunca tanıdığı bütün garip adamları sanki bugüne aitmiş gibi ayrı ayrı konu açarak anlatıyor
Hala banlanmadi,bir araştırılsa iyi olurdu.
Mune

Bence konu sahibi hayatı boyunca tanıdığı bütün garip adamları sanki bugüne aitmiş gibi ayrı ayrı konu açarak anlatıyor
Hala banlanmadi,bir araştırılsa iyi olurdu.
Mune
Dur kiz daha uysuturucu saticisi,beyaz kadin tuccari, silah kacakcisi, bunlari seyesemedi kadinceyiz

Ara kiz ara yazicaktimda soyle bi yorumlari okudum meger burda fake konudan namin varmis yure bee kim tutar seniii . Gercekten biyoe seylere kafami yorusunuz merak ettim o nasil bir bos vakittir oyle . Ben evde 2 cocukla wc ye caktirmadan girebilirsem 2 dk kafa dinleyebiliyorumda merak ettim .

Allah kimseyi bu kadar boşluga,issizlige düşürmesin,Amin.

Leylacim cokmu ariyosun bu tip insanlari
Artik bana hic samimi gelmiyosun
Ilk once 2.evlilikde nelere dikkat etmem gerek dedin
Sonra 2 evlilik yapmis darp tecavuz olan biriyle gorustum dedin
Simdide dolandiran erkek arkadas
....

Yavrucuğum iyi misin ?

Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ama yine de yazayım evlilik vaadiyle dolandırılmak istiyorsan devam et

Leylacim cokmu ariyosun bu tip insanlari
Artik bana hic samimi gelmiyosun
Ilk once 2.evlilikde nelere dikkat etmem gerek dedin
Sonra 2 evlilik yapmis darp tecavuz olan biriyle gorustum dedin
Simdide dolandiran erkek arkadas
....
Bir de jartiyer giymenin isterim diyen ama "sen al giyerim" dediğinde hic orali olmayan adam vardı.
Sırada önceden bağımlı olan erkek konusu gelir diyorum ben.

Sahte konu açmanın bir yaptırımı yok mu? Bu kişi ardı ardına ısrarla sahte konular açıp duruyor. Belki üyelik bilgileri başkasının eline geçti ve eziğin teki burada eğlence arıyor.

Sanal sex talebi oldu bana, ben de yapmadım, biraz da o yüzden koptuk. Sonra da bu dolandırıcı olaylarını duydum tekrar aramadım
Nereden buluyorsun bu saçma sapan insanları...biri tecavüzcü, karısını döver..biri erotik çamaşır ister...biri dolandırıcı...nasıl bir cevreniz var? Illa simdi evlenmek zorunda misiniz? Siz calisiyor musunuz? Hayır ise çalışmaya başlayın..iyi bir arkadaş ve akraba cevreniz yok mu?belki koca bulmak için aradığınız yöntemi değiştirmeniz gerekiyor..

Son zamanlardfa gördüğüm 3 konudan biri dolandırıcı karısını döven sözde karısı iftira atmış adamlarla evlenilir mi diye soruyorlar koşarak uzaklaşın bu adamdan

Maşallah çok hızlısınız. Daha bir kaç gün önce başka birinden bahsediyordunuz. Gerçek olmadığını düşünüyorum.

Sanal sex talebi oldu bana, ben de yapmadım, biraz da o yüzden koptuk. Sonra da bu dolandırıcı olaylarını duydum tekrar aramadım
bu ne ya, adam mı kalmadı memlekette? Neden kendinize saygıda bu kadar kusur ediyorsunuz? Nasıl bir yoklukta olursanız olun, böyle adamlarla birlikte olacağınıza ömür boyu bekar kalın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…