Bence konu sahibi hayatı boyunca tanıdığı bütün garip adamları sanki bugüne aitmiş gibi ayrı ayrı konu açarak anlatıyorDün başka macera bugün başka macera. Bu üreticiliğini yararlı işlerde kullan.
Dur kiz daha uysuturucu saticisi,beyaz kadin tuccari, silah kacakcisi, bunlari seyesemedi kadinceyizBence konu sahibi hayatı boyunca tanıdığı bütün garip adamları sanki bugüne aitmiş gibi ayrı ayrı konu açarak anlatıyor
Hala banlanmadi,bir araştırılsa iyi olurdu.
Mune
Arkadaş aksiyon seviyor. Haklı belki de. Adam işten gelicek yemek yiyip uzatacak ayakları elinde kumanda o kanal senin bu kanal benim gezecek. Ya da PC de oyun oynayacak. Böylesi de sıkıcı olabilir.X: İdeal bir ilişki icin kriteriniz ne?
Leyla06: Sabıkalı olsun yeter.
Allah kimseyi bu kadar boşluga,issizlige düşürmesin,Amin.Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Leylacim cokmu ariyosun bu tip insanlariKızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Tek kriteriniz nefes alması gibi duruyodu oysakiKızlar seri katillerle ilgilenmiyorum, anlayın artık
Bir de jartiyer giymenin isterim diyen ama "sen al giyerim" dediğinde hic orali olmayan adam vardı.Leylacim cokmu ariyosun bu tip insanlari
Artik bana hic samimi gelmiyosun
Ilk once 2.evlilikde nelere dikkat etmem gerek dedin
Sonra 2 evlilik yapmis darp tecavuz olan biriyle gorustum dedin
Simdide dolandiran erkek arkadas
....
A evet o konuyu hatirladimBir de jartiyer giymenin isterim diyen ama "sen al giyerim" dediğinde hic orali olmayan adam vardı.
Sırada önceden bağımlı olan erkek konusu gelir diyorum ben.
Nereden buluyorsun bu saçma sapan insanları...biri tecavüzcü, karısını döver..biri erotik çamaşır ister...biri dolandırıcı...nasıl bir cevreniz var? Illa simdi evlenmek zorunda misiniz? Siz calisiyor musunuz? Hayır ise çalışmaya başlayın..iyi bir arkadaş ve akraba cevreniz yok mu?belki koca bulmak için aradığınız yöntemi değiştirmeniz gerekiyor..Sanal sex talebi oldu bana, ben de yapmadım, biraz da o yüzden koptuk. Sonra da bu dolandırıcı olaylarını duydum tekrar aramadım
bu ne ya, adam mı kalmadı memlekette? Neden kendinize saygıda bu kadar kusur ediyorsunuz? Nasıl bir yoklukta olursanız olun, böyle adamlarla birlikte olacağınıza ömür boyu bekar kalın daha iyi.Sanal sex talebi oldu bana, ben de yapmadım, biraz da o yüzden koptuk. Sonra da bu dolandırıcı olaylarını duydum tekrar aramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?