- 24 Mart 2019
- 3.042
- 4.173
- 133
- 38
Sonra Tuğba özerk gibi canlı yanında bayilKızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
ne biliyim belki seri katilin bile kendince kriterleri vardır.illa bekar çocuksuz kadın arıyordur meselaNe olmuş sanki iki çocuğu varsa, seri katile layık değil mi. Bu ortaçağ kafalarını lütfen bırakalım, 2022 yılındayız size hiç yakıştıramadım ceycey hanım.
E o zaman niye hala düşünüp buraya konu açma gereği duyuyorsunuz ? Direkt engellemeniz gerekirken buradan onay gelirse konuşacak mısınız yani ?Sanal sex talebi oldu bana, ben de yapmadım, biraz da o yüzden koptuk. Sonra da bu dolandırıcı olaylarını duydum tekrar aramadım
Konudan bagimsiz bir sey sorcam. Nerede çalışıyorsunuz?Mapusa düşen de sevgilim değil, sevdiğim birisi. Beni şikayet etmezseniz onu ayrı başlıkta anlatayım :,(
Bi şans verecek gibisinKızlar seri katillerle ilgilenmiyorum, anlayın artık
ya djdjdksjddkskdjs.Mapusa düşen de sevgilim değil, sevdiğim birisi. Beni şikayet etmezseniz onu ayrı başlıkta anlatayım :,(
Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Böyle dedin hak verdim, benimki de küçükken komşunun bahçesinden dut çalmış. Al işte hırsızmis şimdi aydınlandım.Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Neden ilgilen bence zeki olur onlar.Kızlar seri katillerle ilgilenmiyorum, anlayın artık
Abla hayırlısıyla evlen sen artıkKızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
vayy canına sen bir dut hırsızıyla evlisin ha?çok üzüldümm şimdi adınaaa vah vahhhBöyle dedin hak verdim, benimki de küçükken komşunun bahçesinden dut çalmış. Al işte hırsızmis şimdi aydınlandım.
Mükemmel erkek yokmuş bacım evlen sen bu adamla. En azından huyunu, suyunu biliyorsun, evinin dolandiricisi olur işte bu sayede artık kimse dolandiramaz seni. Benim var dersin
Ahh bana dut dedi ama bilemiyorum kivayy canına sen bir dut hırsızıyla evlisin ha?çok üzüldümm şimdi adınaaa vah vahhh
Olur mu hepimizinkilerinin kusuru var. Kimimizin ki kirli sepeti açamıyor kimimizin ki eline yazıp verdiğimiz listenin alışverişini yapamıyor ne bileyim inanmayacaksın ama çocuk bakamayan yemek yapamayan kocalar bile var.Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?