Eski dolandırıcıdan yeni sevgili olmalı mı?

Sonra Tuğba özerk gibi canlı yanında bayil

Ne olmuş sanki iki çocuğu varsa, seri katile layık değil mi. Bu ortaçağ kafalarını lütfen bırakalım, 2022 yılındayız size hiç yakıştıramadım ceycey hanım.
ne biliyim belki seri katilin bile kendince kriterleri vardır.illa bekar çocuksuz kadın arıyordur mesela

konu sahibi.arkadaşım da ayrıldı eşinden 1de çocuğu var.aradan 3 sene geçti çok kaliteli bir adamla tanıştı yaza evlenecek.demek ki doğru adamlarda varmışşş değil mii?sen neden yahuu nedennn nerede arızalı herif varsa buluyorsunnnnn?

Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Böyle dedin hak verdim, benimki de küçükken komşunun bahçesinden dut çalmış. Al işte hırsızmis şimdi aydınlandım.
Mükemmel erkek yokmuş bacım evlen sen bu adamla. En azından huyunu, suyunu biliyorsun, evinin dolandiricisi olur işte bu sayede artık kimse dolandiramaz seni. Benim var dersin

Abla hayırlısıyla evlen sen artık

vayy canına sen bir dut hırsızıyla evlisin ha?çok üzüldümm şimdi adınaaa vah vahhh

Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Olur mu hepimizinkilerinin kusuru var. Kimimizin ki kirli sepeti açamıyor kimimizin ki eline yazıp verdiğimiz listenin alışverişini yapamıyor ne bileyim inanmayacaksın ama çocuk bakamayan yemek yapamayan kocalar bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…