günaydın hanımlar sadec somadaki ölüm le değilki aslında bu dünya zaten geçici ve anlamsız sınav dünyası Allah ailelrine sabırlık versin doğumda bizm için ölümde üzüldüğüm şey bu ucuz ölümlerinde hiç birşeyi değiştirmediği 6 ay sonra yine bi yarde aynı ölümleri duyucak olma ihitimalimiz
dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 1 kase yoğurt 1 kase cacık
akşam salata 2 diim tavuk
spor 2,5 saat salonda antreman
dün bi ölesine tartlayım dedim 1 kg vermişim 83,200 nası şaşaırdım sanırım ya salatanın yada 2 gündür içmeye başladığım yeşil çayın etkisi
bugün niyetliyim akşamı normal geçiririm inşallah
bende dunkı menumu yazayım
sabah küçük bı dılım kepek ekmegı (bugday bulamadım)
domates biber salatalık yumurta peynır yeşil çay
öğlen tavuk döner marketten aldım ısıtıp yedım yanına domates
ara yeşil çay
akşam yemekten önce yürüyüşe çıktım ama aç karna ıyı deegıl dıye ceyrek elma yedım 45 dakıka yürüdüm hızlı hızlı ama alışamadım daha bır saate tamamlayamadım ayak bıleklerım agrıdı hemen
akşam çorpa yanına patlıcan salatası
çok oturdugum ıcın gün içinde iş yerınde 3 kere bellı saatlerdede oldugum yerde 250 kere koşuyomus gibi 250 kere çok hızlı koşuyomus gibi 250 kere de zıpladım :) bunu üç kere yaptm deneyin yoruluyo ınsan ilerleyen zamanlarda arttırcam
2 litrede karbonatlı su içtim
he akşam kahve içtim yıne bir karecik cikolata yedımaama bişey olmaz herhalde ya bi yudumcuktan butungun şeker almıyorum hiç :) umut dunyası işte
ohhhhh bugun çok detay verdım umarım sıkılmadan okumusunuzdur. öyle üstün körü okuyomus gıbı yapmayın :)
derya bi karacik çikolatanın kaç kolari olduğuna o kaloriye denk kaç tabak sebze yemmeği yiyebilceğine o kaloriye denk hangi sporla kaç saatte yakacağın abi bakarmısın arkadaşım
ama acı kahvenın yanında once bı ısırıcık çıkolata sonra acı kahveden bı yudum bukadarmı guzel olur :) tamam tamam yemıcem bıdaha
derya iş yerinde çıkan yemeğe göre haret ediyorum pilav kurufasülye vardı ikisinide yiemem kurufasüleyyeide sevmem zaten bend eyoğurt cacık yedim vala acıkmıyorumm yada ben hep açım afrkı anlayamıyorum ama akşam tavuk yiyemedim pek ama koca 4 kişilik kıvırcık salatayı götürüyorum
ya bend eevlenmeden düşünmeye başaldım kilo almamam lazımm :) evlenince
dün nişanlım bizde bak dedim ben sana nikahta .. şu kiloda teslim edicem kendimi bana kilo aldırmaaa seni suçlarım ona göre falan ille bririni sulıycam çünküüü geldedim bak zaten yemek yapmayı bilmiyorum salata tavuk böel geçirelim günleri olur hayatım börek yemeğe annem giderim diyoo :)
1 kare bitter 50 kalori
ben her öğle veya öğleden sonra kahve yanına yerim. yoksa ya bir paket yerim yada 1 tabak baklava .
0 acı çikolata beni baya frenliyor.
çok canım çekınce bitter yiyim ozaman nefsımı köreltsın bı parça. kare dedıgın mınık karemı :)
cunku benım adet gunumde degılde bı ıkı gun oncesı gözum kararıyo yüzüne bıle bakmadıgım bir aydır duran bır kase nutelleyı bır gecede yıyorum . ınanılmaz gözum donuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?