Eski dostlar burada

o gri kota gireyım öncesı sonrası fotomu koyucam hatta ilk öncesi sonrası ve daha sonrası :) yanı bı ınsan kendıne neler yapabılır dıye ılk halımıde koyucam ibreti aleme.

@Gırgırına;
29 beden kot hani sizle ilk buluşmaya geldiğimde giydiğim robokop zırhı olan kot vardı ya, o kot 29du işte. Peşime pendik yollarında sapık dede takılmıştı, ayağımda topuklular, totomda kotumla az debelenmediydim o yolda O kotu zaten trendyoldan çok ucuza aldıydım, sırf bana şevk versin, zayıflayıp içine girmeye çalışayım diye. Zaten çok uyduruk çıktı, düğmesi ikiye koptu, rengi soldu falan , fırlattım attım. Amaaaa gidip yerine 27 beden kot aldım (Beyin bedava ) Şimdi onun içine girmeye debeleniyorum.

@deryaism;
Ben 1 yıl şok diyetler, antik kuntin beslenme şeyleri, kürler bilmemneler yaptım bacım. Böylelikle ite tepe zayıfladım. Sonrasında da bir hayat gitsin diye dukana geçtim. Maksat kiloları verdikten sonra geri almayayım. Eşim de 103 kiloyla dukana başlayınca (şimdi 80-83 arası) hadi dedim yalnız kalmasın adam, ben de malum dayak arsızı gibi diyet arsızı olmuşum, bir de dukanı elleyip belleyeyim Şimdi alıştık, evreler de ilerledi. 19 mayısta 3. evreye geçiyoruz, meyve var, ekmek var, ödül günü var, var oğlu var Artık bizim için diyetten ziyade beslenme alışkanlığı gibi kalacak (umarım) ve böyle devam edecek. Bu uzuuun zaman içinde bir tek mekikten kopmadım (göbeğim vardı) ve de ara ara yılsam da genel bir istikrar vardı. Bence kişi kendine en iyi uyan beslenme şeklinde karar kılmalı, sporu bahanelere sığınmadan bir şekilde ucundan bucağından hayatına sokmalı, bol suyla da destekleyince ve de irade ile hırs ve istek ile daha da demir değil ya bu yağlar elbet eriyecektir.
Hamile kalıp tekrar şişme konusundan bir arkadaş bulmama sevindim.
Diğer kızları da en kısa sürede aynı çatı altına bekliyorum

AH Winston kızım 8 yaşında daha onda aldığım kiloları veremedim. 3. Yü yapsam ömür boyu uğraş. Hani niye olmasın ki
Menü de yazayım
Sabah
Mantarlı tek yumurta ile omlet
Öğle
2 tavuk köftesi kuru patlican ve biber le yaptığım salata
1 Türk Kahvesi 1incir
Akşam
2 tavuk köftesi yoğurt lu havuç salatası
Bugün farkettim ki ben hiç su içimiyor um dayadım suya belkide ondan şiştim
5 km yürüyüş mekik çekince yazarım
Bugün çok yoğun bir günde kızlar ben kaçar

Hamilelikte nasıl 20 kilo alınır.....

Valla bacılar ben ilk hamileliğimi 12,5 kilo ile bitirmiş sonra da 40. gün eski kiloma dönmüş bir hatundum. Sonrasında aldım tabii ama o tamamen kendi iradesizliğim di.
Bunda da ufaklık kesinlikle planlı değildi. Nitekim biliyorsunuz yeni iş değiştirmiştim. O dönem 56-57 kiloya çıkmıştım. Bende dukana başlamıştım. Tam 1 ay dukan yaptım sonra şubedeki bir arkadaş Kız kesin sende bir şeyler var bak görürsün demişti. Bende geciken reglimi dukanın metobolizmamı bozmasına bağlamıştım hiç aklımın ucundan geçmiyordu böyle bir şey sonra içim içimi yedi. Akşama eve gelirken bir test aldım ve hamileyim. sonra tabii anında dukanı bıraktım. Veee onda verdiğim kilolarında üstüne ekleyerek ilk 3 ayda falan nerdeyse 10 kilo aldım. oldukça dikkat ettim. hatta öğlenleri falan sırf salata yiyordum akşamları sebze falan ama kilo almamı durduramadım bir türlü. böyle böyle derken toplamda 20 kilo oldum benim kilolar. ne yediysem yaradı. Ama ilginçtir 9 ay boyunca hamileliğimi bir sürü insan anlamadı. bilenlerde 6 aylıkken doğurucan herhalde diye soruyordu. Göbeğim her an patlayacak bir balon gibi duruyordu valla. nerdeyse kiloların yüzde 70 i göbekteydi. Arkadan falan anlaşılmıyordu pek.
Öyle işte bacılar şimdi de böyle uğraş dur vericem diye. ama işte alınacak olunca bazen gerçekten sen ne yaparsan yap alınıyor o kilolar valla.

Gün sonu raporu

sabah; bir domates, dukan ponçikleri, 2 yumurta, 2 biber
akşam; 4 İnegöl köfte, dukan çorba, semizotu salatası
gece; dukan helvası

Yürüyüş ; 6km
bitki çayı; limonlu form çayı
600 mekik ve çeşitli antin kuntin hareketler silsilesi

Eşim tatlı diye fişfiklemeyeydi iyiydi. Gerçi dukanın tatlısı günah değil ama sevap da değil.
Neyse yarına Allah kerim.
Herkese güzel bir sabah olur inşallah.
İyi geceler.

günaydın kızlar
sabah sabah çok moralim bozuldu . somada ölenlere alllah rahmet etsin. şu an her şey çok anlamsız ve gereksiz geliyor kızlar

günaydın hanımlar sadec somadaki ölüm le değilki aslında bu dünya zaten geçici ve anlamsız sınav dünyası Allah ailelrine sabırlık versin doğumda bizm için ölümde üzüldüğüm şey bu ucuz ölümlerinde hiç birşeyi değiştirmediği 6 ay sonra yine bi yarde aynı ölümleri duyucak olma ihitimalimiz

dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 1 kase yoğurt 1 kase cacık
akşam salata 2 diim tavuk

spor 2,5 saat salonda antreman

dün bi ölesine tartlayım dedim 1 kg vermişim 83,200 nası şaşaırdım sanırım ya salatanın yada 2 gündür içmeye başladığım yeşil çayın etkisi
bugün niyetliyim akşamı normal geçiririm inşallah

herkezin başı sağolsun ALllah sabır versin..

günaydın kızlar
gırgırına o menü çok az degılmı canım sabah yok öğlen yok hadi acıkmadım günü boyle gecırdım desen bıle boyle kılo versen bıle sonra bıraz yemeye baslayınca almazmısın bilemedım ?? bide sporda yapıyorsun halsiz vitamınsız kalıcaksın sonra hoop küt diye bayılma orlarda :)

bu arada benım kuzenım 60 kiloyla hamıle kaldı 120 kıloyla dogum yaptı. sürekli kılosu arttı. hastaneye yatırdılar hastanede cıkan dıyet yemeklerden yıyodu genede ıkı gun sonra tartılınca almış oluyodu kılo. öyle normaldede çok yıyen bırı degıl. oyuzden 20 kılo aldım dıye otur şükret :)

bende dunkı menumu yazayım
sabah küçük bı dılım kepek ekmegı (bugday bulamadım)
domates biber salatalık yumurta peynır yeşil çay
öğlen tavuk döner marketten aldım ısıtıp yedım yanına domates
ara yeşil çay
akşam yemekten önce yürüyüşe çıktım ama aç karna ıyı deegıl dıye ceyrek elma yedım 45 dakıka yürüdüm hızlı hızlı ama alışamadım daha bır saate tamamlayamadım ayak bıleklerım agrıdı hemen
akşam çorpa yanına patlıcan salatası
çok oturdugum ıcın gün içinde iş yerınde 3 kere bellı saatlerdede oldugum yerde 250 kere koşuyomus gibi 250 kere çok hızlı koşuyomus gibi 250 kere de zıpladım :) bunu üç kere yaptm deneyin yoruluyo ınsan ilerleyen zamanlarda arttırcam
2 litrede karbonatlı su içtim
he akşam kahve içtim yıne bir karecik cikolata yedım aama bişey olmaz herhalde ya bi yudumcuktan butungun şeker almıyorum hiç :) umut dunyası işte
ohhhhh bugun çok detay verdım umarım sıkılmadan okumusunuzdur. öyle üstün körü okuyomus gıbı yapmayın :)

derya iş yerinde çıkan yemeğe göre haret ediyorum pilav kurufasülye vardı ikisinide yiemem kurufasüleyyeide sevmem zaten bend eyoğurt cacık yedim vala acıkmıyorumm yada ben hep açım afrkı anlayamıyorum ama akşam tavuk yiyemedim pek ama koca 4 kişilik kıvırcık salatayı götürüyorum
ya bend eevlenmeden düşünmeye başaldım kilo almamam lazımm :) evlenince

dün nişanlım bizde bak dedim ben sana nikahta .. şu kiloda teslim edicem kendimi bana kilo aldırmaaa seni suçlarım ona göre falan ille bririni sulıycam çünküüü geldedim bak zaten yemek yapmayı bilmiyorum salata tavuk böel geçirelim günleri olur hayatım börek yemeğe annem giderim diyoo :)

derya bi karacik çikolatanın kaç kolari olduğuna o kaloriye denk kaç tabak sebze yemmeği yiyebilceğine o kaloriye denk hangi sporla kaç saatte yakacağın abi bakarmısın arkadaşım

derya bi karacik çikolatanın kaç kolari olduğuna o kaloriye denk kaç tabak sebze yemmeği yiyebilceğine o kaloriye denk hangi sporla kaç saatte yakacağın abi bakarmısın arkadaşım

ama acı kahvenın yanında once bı ısırıcık çıkolata sonra acı kahveden bı yudum bukadarmı guzel olur :) tamam tamam yemıcem bıdaha

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bol bol su içiyorum.şu ödemi atayım diye
gırgırına allah kabul etsin .bende tutayım dedim daha geçen haftadan ama bugün nasip olmadı. çok sevap bugün kü oruç.

ama acı kahvenın yanında once bı ısırıcık çıkolata sonra acı kahveden bı yudum bukadarmı guzel olur :) tamam tamam yemıcem bıdaha

1 kare bitter 50 kalori
ben her öğle veya öğleden sonra kahve yanına yerim. yoksa ya bir paket yerim yada 1 tabak baklava .
0 acı çikolata beni baya frenliyor.

ay benımkıde aynı börek yıcekmıs annesınden annem guzel borek yapar annem guzel recel yapar.bende dıyorum ısım yok sana börekmı açıcam yufkadan yapıyorum bazen. o elde açılandan ıstıyo paşam.zaten guzelım yemek yapmayı bılsende ıkı kişi birde çalışıyosan çok nadır yemek yapıyosun.. ben barbunya yemegı kuçuk bı tencere yaptıgımı üç günde bitmedıgını bılırım oyuzden daha tavuk balık et yada salata mesela köri soslu tavuk salata bayılıozzzz nadıren barbunya kuru fasulye patlıcan yemegı yaparım geri hep salatamsı şeyler. mesela patlıcan salatası patates salatası yada yogurtlu bı salata yapıp yanına ıkı parca tavuk ısıtı verıyorum. ona yetmıyor bazen bı paket makarnayı bıtırıyo tek basına.yinede kilo almaz hayin

1 kare bitter 50 kalori
ben her öğle veya öğleden sonra kahve yanına yerim. yoksa ya bir paket yerim yada 1 tabak baklava .
0 acı çikolata beni baya frenliyor.

çok canım çekınce bitter yiyim ozaman nefsımı köreltsın bı parça. kare dedıgın mınık karemı :)
cunku benım adet gunumde degılde bı ıkı gun oncesı gözum kararıyo yüzüne bıle bakmadıgım bir aydır duran bır kase nutelleyı bır gecede yıyorum . ınanılmaz gözum donuyo

Son düzenleme:

evet şu küçük kareler

merhaba kızlar eve ürüyerek gidip geldim . gören kilo mu verdin diye soruyor ama tartı öyle demiyor. neyse görüntüye bak hacı dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…