Eski dostlar burada

Burda sitede okmuştum kadın 15 kg verdikten sonra kocam dışarda gezerken artık elimi tutuyor diye sevindiğini üzülsemi sevinsemmi bilememiştim malesefki insanlar çok acımasız görğntü bazen herşey olabiliyor sağlık için değil daha çok beğenilmke için zayıflamk istediğimiz oluyor

öyle canım ya benım esımde oyle eskıden kıskanırdı kıskanmıo bıraz zayıflıyım bıraz kendıme bakayım ozaman kıskancagı tutuo. ne acımasız bı dunya.

benimkide ben senin için zayıflmanı istyorum der durur am kg veriyim göze güzel geliyim bidaha aşık oldum sana der arkadaş 90 kg yken niye bu bidahayı duyamıyom ama asla kabul etmiyo o ben hertürlü seviyo kilo vermmei istyo ama benim için :) hemde arda lafı dokunduruyo kadın kulağıyla erkek gözüyle sevre demiştin demi sen hayatım diyoo

bide hayırlısıyla çocuklarınız olsun da en acımasız eleştiriyi onlar yapıyor. yok şunun annesi şöylede sen niye öyle değilsin.
polis bir bayan vardı .yüzünde krater gibi yara ve izleri vardı .onun oğlu demiş ki anne sen çok çirkinsin birdaha okula gelme ben çok üzülüyorum diye. düşünün kızlar yani

ne olusa olsun erkekler yanlarında bakımlı iyi giyimli zayıf bir kadın istiyorlar.
kadın ne kadar çirkin olsada zayıf ve bakımlı oldumu herkesin gözünde hoş kadınoluyor.
bazen sinirden çatlıyorum. karıya bak diyorum .totoma kaş göz çizsem bundan daha güzel olur diyorum .eşim hoş kadın ama diyor.
olay bu kızlar

ayyyy nediyosun sen yaaaa bi kadını daha çok ne üzeb,ilir evladında bunu duyunca ya diyen bi çocuk ama nebilim be kötü oluyorum annem komşumuzun kzına bakıyor 4 yaşında bilmiş bişeyy annemle parka gidiyolarmış annem yarın ablada gelir beraber geliriz diyomuş yok am abla şişko buraya sığmaz diyomuş i gün beni duş alırken gördü çıplak sen yaşlıısııın dedii 1 hjafta etkisini atamadıydım benim göbeği görünce kız yaşlı dedi dediydim
dün akşam diyorumki sen annem demişsinkii abla senden şişman evet çiğdem ablada sendne şişman komşumnuz 120 kg civarında bi kadın
ahh ahhh o yüzden anlıyorum gerçekten basit gibi gözüküyor ama insanın evladının annesi olarak seni beğendiğini hisetmesi güzel bi duygu olmalı

bi arkadaşımda kzım eşime anne sen sibel teyzeyle evlensen o annemden güzel zayıf diyee dediğini duymuş çok üzlmüştüm yaa

gerçekten kadın olmak zor arkadaş hep bakım hep evde becerikli hizmetçi hem çocuğu yetiştirecek akıl zeka hem kocayı dışarı itmeyecek sabır güler yüz işve cilvee yani ben 4/1 ini hadi diyomta 4/2 sini becrecek kapasite yok bende yaaa

Son düzenleme:

çocuklarda yalan yok. ne görürse onu söyler. bizi üzende kendimize bile itiraf edemediğimiz acı gerçekler işte . o yüzden o kadar acıtıyor. başkası dese çekemiyor beni der geçerim. ama evlat çok acıtıyor be

ay şimdi anneme kendi deidkleirm geldi aklıma yaa bende bazen çok kızarım annem bunu giym eşunu giy o güzel değil bunu çıkar adamı rezil ediyon falan derdim hiiiiiiiiiiiii Allah affetsin oansöylerken çok normalmiş gib geliridi bana ama arkadaş anemde ayağındaki terlikle her yere gitme kapasitesinde yaa ayağı alışmışş mışşşşşş ama anme bendne daha zayıf daha güzel kendi istersede 10 senelik kıyafetleriylde bendne daha bakımlıdır hata çokl iltifat alırr
çok özgüvenli bi hatundur am özelikle kaynamlarta giderken süslenmesini isityorum orda krıryom sanırım anamı

of yaa .benım annem ufak tefek biraz balık etli nasıl becerdıyse dogurmus ablamla benı iki azmanı.:) ayrıca eş konusundada şuan bana erkek olacaksın deseler gıdıp kılolu bı hatunla onceden tanısıp sevmedıysem o ayrı bır mesele ama kılolu bırını karşıdan gorup beyenmezdım neden beyeneyım zayıfları varken. neden benım karım kıbar cıtı pıtı olmasın ki diye dusunurdum. ve boyle dusununce kendımeeeee gıcık oluyorum ama malesef oyle. dısarda guzel zayf gorunce ben bıle bı saat bakıyorum erkek neden bakmasın ki. sızın bılmıyorum ama bende bakımda yok içimden gelmıo kılom var dıye...ne tırnaklar tırnak ne kıyafetler guzel saçlar desen bır gun guzelsem obur gun topla geç. bugun makyaj yapıyosam obur gun tip tip dolaşıyorum

tabi benı maddıyatta tutuyo bukadar borç varken ne hevesım kalıo nede para sıkıntım oldugu ıcın gıdıp saç baş yaptırabılıyorum. spor salonuna yazılıp yenı kıyafetler alıp haftada bır kuafore gıdıp kaş bıyık manıkur yaptırmak lazım . bunları yapamıyorum..kıyafet te kilom yerınde olmadıgı ıcın alasım gelmıo ya zayıflıorum ya kılo alıyorum dıye bıde. yakısmıo zaten

Son düzenleme:
şuan verdiğim toplam 16 kg olduğu için biraz biraz süslenmeye başaldım bend ebide bu ara bu konuy konuştuğumzu için 3 gündür güzel giynmeye çalışıyorum ben zaten yazın dah dikkat ederim kışın aşırı kansız olduğum hep üürüm üşüdüğüm içinde ne giyidğim değil neyin sıcak tuutğunu önemserim neyse bu yazz güzel olacak benim için inşallah hala şişkoym ama eskiye oranla daha az şişko olduğum için ödülendiriyom kendimi

tabı canım her verılen kılo ınsanı cesaretlendırıo. bende 92 dn dustugumde oyle olmustum. ama sımdı alınca gene hevesım kaçtı işallah pazartesı vermıs olurumda heveslenırım azıcık

o mavılı resmını gordum zayıflayınca süper olcaksın kesın...zaten kılona gore yuzun ınce ozaman sen 100 kılo falanmıydın. Allahım ıNsallah bızde 60 lı rakamları goruruz bı an once AMİN

yok hayatım nişan isteme fotolarım onlar ordaki kilom şuanki kilom sayılır 83 falandım nişandan sonra aldım 16 kg 99 oldum zaten diyorumya aldığım kiloyu ancak verdim diyeee şuan tam o resimlerde göründüğüm gibiyim

Ne kaynatmışsınız öle, maşallah, oku oku bitmedi
Eşim geçen hafta benim dambıllarla hareket yaparken (ee tabii herkes Malkoçoğlu değil ) nasıl olduysa becermiş kaburgasını mı kırmış, lifimi zedelemiş, kasımı yırtmış ne etmiş dün sabaha karşı yataktan can hıraş kalkınca itiraf etti, sabah sabah doktora gittik, filmler falan filan. 2 gün rapor aldı. 19 mayıs da tatil. Yani Winston 5 gün emir eri olacak Şimdiden başladı "ben hastayım, bana sütlü kahve yap". Len hasta adam devirir totosunu yatar, midesini mi düşünür. Başladı kıyın kıyın akşama baklavamı alsak, çerezmi yesek. Len kaburganı eline vermişler sen hala baklava diyorsun.
Yani şu 5 gün ona tatil bana azap olacak gibi, Allah yardımcım olsun.

Ben gidem sütlü kahve yapam.
Hepimize güzel bir gün diliyorum.

kızlar öncekı ve sonrakı halım ınsan kendıne neler yapar kendını nasıl mahfederrrr

evlenmeden bı sene once once 59 sanırım öburude 92 zirve yaptıgım kılo

kızzzz alllah sana sabır eşinede sıhhat versin. artık evin ortasına ocak kurdurur kuzu bile çevirtir sana

ay inanamıyorum bacım.ne hoş hatunmuşsun ya çabuk toparlan

saol cnm bırzamanlar öylemişiz haberımız yokmus...şişiklikle gectı kaç yılım. çok erken yaşta mafettım kendımı. zayıflamam lazım ama o vicut gerı gelmezkı. sarmalarr çatlaklar benımle olacaklar hep. göruyon dımı gıdığı kolu görüyonmuuu hey maşşallahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…