Burda sitede okmuştum kadın 15 kg verdikten sonra kocam dışarda gezerken artık elimi tutuyor diye sevindiğini üzülsemi sevinsemmi bilememiştim malesefki insanlar çok acımasız görğntü bazen herşey olabiliyor sağlık için değil daha çok beğenilmke için zayıflamk istediğimiz oluyor
bide hayırlısıyla çocuklarınız olsun da en acımasız eleştiriyi onlar yapıyor. yok şunun annesi şöylede sen niye öyle değilsin.
polis bir bayan vardı .yüzünde krater gibi yara ve izleri vardı .onun oğlu demiş ki anne sen çok çirkinsin birdaha okula gelme ben çok üzülüyorum diye. düşünün kızlar yani
ayyyy nediyosun sen yaaaabi kadını daha çok ne üzeb,ilir evladında bunu duyunca ya diyen bi çocuk ama nebilim be kötü oluyorum annem komşumuzun kzına bakıyor 4 yaşında bilmiş bişeyy annemle parka gidiyolarmış annem yarın ablada gelir beraber geliriz diyomuş yok am abla şişko buraya sığmaz diyomuş i gün beni duş alırken gördü çıplak sen yaşlıısııın dedii 1 hjafta etkisini atamadıydım benim göbeği görünce kız yaşlı dedi dediydim
dün akşam diyorumki sen annem demişsinkii abla senden şişman evet çiğdem ablada sendne şişman komşumnuz 120 kg civarında bi kadın
ahh ahhh o yüzden anlıyorum gerçekten basit gibi gözüküyor ama insanın evladının annesi olarak seni beğendiğini hisetmesi güzel bi duygu olmalı
bi arkadaşımda kzım eşime anne sen sibel teyzeyle evlensen o annemden güzel zayıf diyee çok üzlmüştüm yaa
ay şimdi anneme kendi deidkleirm geldi aklıma yaa bende bazen çok kızarım annem bunu giym eşunu giy o güzel değil bunu çıkar adamı rezil ediyon falan derdim hiiiiiiiiiiiii Allah affetsin oansöylerken çok normalmiş gib geliridi bana ama arkadaş anemde ayağındaki terlikle her yere gitme kapasitesinde yaa ayağı alışmışş mışşşşşş ama anme bendne daha zayıf daha güzel kendi istersede 10 senelik kıyafetleriylde bendne daha bakımlıdır hata çokl iltifat alırr
çok özgüvenli bi hatundur am özelikle kaynamlarta giderken süslenmesini isityorum orda krıryom sanırım anamı
şuan verdiğim toplam 16 kg olduğu için biraz biraz süslenmeye başaldım bend ebide bu ara bu konuy konuştuğumzu için 3 gündür güzel giynmeye çalışıyorum ben zaten yazın dah dikkat ederim kışın aşırı kansız olduğum hep üürüm üşüdüğüm içinde ne giyidğim değil neyin sıcak tuutğunu önemserim neyse bu yazz güzel olacak benim için inşallah hala şişkoym ama eskiye oranla daha az şişko olduğum için ödülendiriyom kendimi
Eki Görüntüle 1115111 Eki Görüntüle 1115113
kızlar öncekı ve sonrakı halım ınsan kendıne neler yapar kendını nasıl mahfederrrr
Ne kaynatmışsınız öle, maşallah, oku oku bitmedi
Eşim geçen hafta benim dambıllarla hareket yaparken (ee tabii herkes Malkoçoğlu değil) nasıl olduysa becermiş kaburgasını mı kırmış, lifimi zedelemiş, kasımı yırtmış ne etmiş dün sabaha karşı yataktan can hıraş kalkınca itiraf etti, sabah sabah doktora gittik, filmler falan filan. 2 gün rapor aldı. 19 mayıs da tatil. Yani Winston 5 gün emir eri olacak Şimdiden başladı "ben hastayım, bana sütlü kahve yap". Len hasta adam devirir totosunu yatar, midesini mi düşünür. Başladı kıyın kıyın akşama baklavamı alsak, çerezmi yesek. Len kaburganı eline vermişler sen hala baklava diyorsun.
Yani şu 5 gün ona tatil bana azap olacak gibi, Allah yardımcım olsun.
Ben gidem sütlü kahve yapam.
Hepimize güzel bir gün diliyorum.
ay inanamıyorum bacım.ne hoş hatunmuşsun yaçabuk toparlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?