Eski dostlar burada

Bende bugünkü menümü yazayım hazır fırsatım varken

sabah
omlet, biraz peynir ve 2 dilim ekmek

öğlen
5-6 üzüm 2 yarım ceviz

ara
1 meyveli dost yoğurt

akşam
sebze çorbası,
tavuklu salata yiycem

gece inşallah bir şey yemem.
spor: 1,5 saat yürüyüş öğlen. akşamda yarım saat yürüyüş yapıcam şimdi yine kuzuyla. Kızı okuldan almaya gidicem. inşallah birazda yürüyebilirim.

aynen öyle canım arıtılmıs çeşme suyu da ph derecesı yuksek o markanında yuksek. benım ıs yerınde 6,7 ph degerı çok duşuk. ıngılız karbonatı yada limon atıyorum. onun harıcınde bol bol yeşillik yıyorum çiğ sebze tüketmek gerekıyo. hatta sebzelerı sıkabılırsen süper olur ben oyle yapamadım. tabagının 4/3 ü alkali yiyecekler olacakmış kalan ufak kısım asitli. artık yapmaya çalışıyorum kendımce

Kızlar evet araştırdım dereotu anne sütü arttırmanın yanında bol bol kalsiyum içeriyormuş aynı zamanda yemeklerden 15 dakika önce bir tutam yerseniz daha erken doymanıza yardımcı oluyormuş aynı zamanda tiroid hormonlarını düzenliyormuş. bol da c vitamini falan varmış. bol bol yiyelim zayıflayalım.

İyi akşamlar hatunlar,

Dışarda biraz işlerim vardı, sonra baktım bir kaç gündür yürüyüş kilometrelerim yerlerde sürünüyor, tırtıkladığım yemekler de var, vicdan yaptım 8 km yürüdüm. Eve gelip bir ton da egzersiz yapıp, duşumu alıp, bitki çayımla anca totomu koltuğa koyuverdim.
Biz ilk defa bu sene önceden tatil rezervasyonu yaptık. Tam bir ay sonra tatile gidiyoruz ama istediğim kiloya inemiyorum ve gene dukanı hacamat edecem diye bu sene hiç tatile gitmek istemiyorum. Ye ye dön başa içim çıktı valla. Hani git tatile ama ölçülü ye falan hikayesi külliyen, ben kendimi biliyorum. Orda 1500 çeşit açık büfe ama ben salata kemircem, yok öyle istikrar bende O yüzden şimdiden karnıma ağrılar girmeye başladı. Şimdi tatil içinde eksi pay bırakıp biraz daha aşağıya düşeceğim ki orda yediklerim geri döndüğümde bende psikolojik sorun yaratmasın. Yani yürü Winston, koş Winston, atla Winston

@Gırgırına; kendini şartlama bacım. Ben ilk evlendiğimde 10 kilo vermiştim hem de doğum kontrol hapına rağmen Her yere yürüyor, çok hareket ediyor ve eşim sadece kahvaltıda ekmek yer bir daha hiç yemezdi misal ben de onun bu özelliğine uyum sağlayarak ve de çok hareket ederek kilo vermiştim. O yüzden evet doğum kontrol hapı hormonları düzenliyor, dışardan müdahale falan ediyor ama insanı obez yapmıyor. Her şey bizim elimizde. İnsan pis boğazsa, sporu, sağlığı, kendine saygıyı önemsemiyorsa, salıvermiş, koyvermiş , iradesiz ve tembelse o insan inan her gün bir aspirin içsin, der ki "aspirin kilo aldırıyor". Demez ki ben yemek için dünyamı veriyorum ya da totomu yerinden kaldırmayıp hep bir bahanenin arkasında kısa ömrümü helak ediyorum.

@Se_zen, maşallah sana ve oğluna bacım Ben hamilelik sürecini merak ettim. 20 kilo epey fazla gibi geldi bana. yani senin gibi kilosuna hep dikkat eden birisi için, yoksa ben hamile kalsam 30dan aşağı almadan yok valla doğurmam

@Yakar; mekik sayıların maşallah 2014ün Malkoçoğlu ödülü sana gidecek gibi, azzz sonra

Yeni arkadaş hoşgelmiş, kiloları hep birlikte atarız inşallah.

sezen: 63,000...................62,000
ebah234: 65,200
yakar :64,900......................63,400
winstonlight: 68.900.........68.100
gırgırına : 85,500................84,450

Öğlen ne yahu, matematik sorusu gibi, 2 yarım ceviz yani bir tam ceviz he mi Öğlen çok az geldi yahu. Mahrem mi olur bilemedim ama emziriyorsan çok az değil mi bacım :26: :Çok pis hasetlendim valla, eğer emziren hatun 2 yarım cevizle öğleni geçiriyorsa, benim kiremit falan kemirmem lazım o öğünde

Yok yahu sabah yumurta falan epey doyurdu da beni. bir de geç yedik saat 12 gibi. e bende öğlen niyetine ara öğün yapı verdim. akşam yemeğini de 7 gibi yeriz diye. yoksa normalde öğlenleri en azından 1 kase sebze çorbası mutlaka yiyorum. birde herhalde yürüyünce acıkmadım. aslında spor acıktırırda ben uğraşacak bir şey bulunca yemek gelmedi aklıma yoksa evde uzun kalınca bari yemek yiyeyim diye aç olmasam da yiyorum.

Sabah
1kuru incir bol su
Haşlanmış 2 yumurta
Öğle
2köfte 3yk taze fasulye
Ara
1ceviz1 kuru incir 1kare bitter
Akşam
Tavuklu salata
6km yürüyüş mekik çekince yazarım

Gün Sonu

sabah; dukan ponçikleri, 1 domates, bir tutam çeçil peyniri
akşam; 4 İnegöl köfte, 2 kase dukan çorbası
gece; tatlandırıcılı sakız
günün bitki çayı; iğrenç beşi bir yerde çayı
yürüyüş; 8 km
mekik ve dadaşları egzersizleri * 3 set şeklinde 3 öğün yapıldı.

Vicdanım rahat, kaçamağım yok, suratımda sırıtmayla zıbarıp yatabilirim
Hepimize güzel bir sabah olsun inşallah, iyi geceler.

KIZLAR MAŞALLAH HEPİMİZE NE GÜZEL GİTMİŞ KİLOLAR
ebahtan haber yok derya sende böle yapmazsın demi 1 hafta takılıp sonra yok olmazsın demi

günaydın bu aralar uyku yetmiyor bana yaa hafta sonu olduğundada uyuyamıyorum neyse uyku sersemliğine sabah sabah google menümü yazıyordum:)

dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle salata ızgara tavuk
ikindi 1 bardak sütlü nescafe
akşam kıvırcık salata
gece yeşil elma

ben haftanın 3 günü salona gidiyorum geri kalan günler misal dün 2 münübüslük evime ulaşım varken 2. münübüs hakımı yürüyerek kulanıyorum am bu yılardır böle 20 dk yürürüm münübüs çok kalabalıkta ellenmek istemiyorum :)

Son düzenleme:
günaydın
sabah şokla uyandım .ağzıma kaçamak diye lokma sürmedim .600 gr artıdayım.

günaydın
sabah şokla uyandım .ağzıma kaçamak diye lokma sürmedim .600 gr artıdayım.

sanırım hergün tartılıyorsun bu iyimi kötü bişemi yıolkardır kara veremedim
dr taylan kümeliden dinlemiştim sadce havanın misal lodos olmasından bile vücudunuz su tatabilir tartıda fazla gr görebilirsiniz demişti panik yok sudur oo geçtipğimiz günlerde tuzlu yediysen lodosa yardımcıda olmuşsundur bilmeden

adet dönemidir yada ödem dir. bence tartılma moralın bozulmasın . ben gece tartılıodum atıyorum 78 sabah tartılıyodum aç karna bazen vermıs oluyodum bazen almıs oluyodum ama bırkaç gun sonra ıkı kılo bırden vermıs çıkıyodum tartıya üzülme ve tartılma. bızım tartı gunumuz ne gun o gun tartıl sadece

Son düzenleme:

kaçamak yapsam yazdığım listeden dışarı çıksam derim ki yedinde şiştin. yok ağzıma sürmedim bir şey. ama lodos rüzgar olayına gelirsek haklı olabilirsin burası 2 gündür bir esiyor ki anlatamam. ama ben ona rağmen yürüyorum.inşalllah ondandır.öyle hırs yaptım ki 59 u görmeden bana rahat yok.

iş çıkısı 25 dakıka yuruyebıldım akşam yemegımde bır tabak barbunya yemegı yanına maydonoz nane marul üstüne limon sıkıp yedım. sonrada turk kahvesı ıctım yanınada bır parça çıkolata yedım pişmanım

tartılmak bende takıntı oldu valla. moralim bozuldu ama yemem . hatta pirinç lapası mı yapsam yarına diye düşünüyorum.

1 parça çikolatadan pişman olma . akşam yemede öğlenden sonra ye. ben yiyorum hergün.öğlen yemekten sonra kahve ile . yemesem bu defa gözüm dönünce 1 paket birden gidiyor.

pirinç lapası iyi fikir ben yapmıştım 1 kg fark etmişti dr her insanın ayda 1 yapması gerektğini söylüyorlar vücuttaki suyu çekmesi için acayipte tok tutuyor yaa bende yapabilirm biraz salata tavuk yapım bıktığımda geçicem başka bi diyete bakalım

deryacım pazartesi kilo bildiriminde bulunuyoruzzz
bu arada yüzde hesaplamadığımıza çok sevindim deli oluyrdum şu hesaplama işine
şu kaçamk için tutmaya çalış kendini inan çubuk kraker gözümde uçuşuyor kaç gündür anemde aksilik almış istesem evde olmaz neyse okadar emek veriyosun yapma ödül koy kendne yada serbest gün yap haftada bir yeee zor bu işler ya yedimmii ipin ucu kaçıyor kendi adıma söyliyim

Son düzenleme:
butun gun canım hıc bırsey cekmez sadece bazı akşamları ceker boyle. çogunda gıder yatarım yada su ıcerım ıkı bardak şişiririm kendımı :)
butun gun dıyeti çok guzel uygulayıp gece bı lokma çikolatayla bunu mahfetmek ıstemıyorum.
bakalım pazartesiye kadar değişçekmi birşeyler görcez

ok gırgırına yarın pirinç lapası yapayım .her hafta 1 gün yapayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…