Sezencim maşalah sanaya 40 günlük çocukla hatun spor yapıyor yaaa maşallah subanallah tü tü tü
derya dediğin doğru bi ara deniz egece vidyolaraı çok izlerdim telkinle kilo verme bilinçaltında zayıflama diye dendeim hattaa doğru diyorsun zayıf olacağım :) her hafta 2 şer kg verceğim sağlıklıyım güzelim :)
alkali ph değeri yüksek su karbonatlı su değilmi içtim bi ara15 gün kadarda pek bi değişim olmadı bende iş yerindekilerden laf yedim bu saka suyunu aldırdın tadı acı değiştirelim diye saka suyu ph en yükske suydu bide ben karbonat atıyordum öle işte
DERE OTU İÇİN ŞUNU DİYEBİLİRM SÜTTEN DAHA FAZLA KALSİYUM SAĞLADIĞI İÇİN ÇOK ŞLŞAIORMIŞTIM ÇOCUKLARA DEREOTU YEDİRMELİİİ SÜTÜN 2 KATIMI NE KALSİYUM VARDI
Öğlen ne yahu, matematik sorusu gibi, 2 yarım ceviz yani bir tam ceviz he miBende bugünkü menümü yazayım hazır fırsatım varken
sabah
omlet, biraz peynir ve 2 dilim ekmek
öğlen
5-6 üzüm 2 yarım ceviz
ara
1 meyveli dost yoğurt
akşam
sebze çorbası,
tavuklu salata yiycem
gece inşallah bir şey yemem.
spor: 1,5 saat yürüyüş öğlen. akşamda yarım saat yürüyüş yapıcam şimdi yine kuzuyla. Kızı okuldan almaya gidicem. inşallah birazda yürüyebilirim.
Öğlen ne yahu, matematik sorusu gibi, 2 yarım ceviz yani bir tam ceviz he miÖğlen çok az geldi yahu. Mahrem mi olur bilemedim ama emziriyorsan çok az değil mi bacım :26: :Çok pis hasetlendim valla, eğer emziren hatun 2 yarım cevizle öğleni geçiriyorsa, benim kiremit falan kemirmem lazım o öğünde
günaydın
sabah şokla uyandım .ağzıma kaçamak diye lokma sürmedim .600 gr artıdayım.
sanırım hergün tartılıyorsun bu iyimi kötü bişemi yıolkardır kara veremedim
dr taylan kümeliden dinlemiştim sadce havanın misal lodos olmasından bile vücudunuz su tatabilir tartıda fazla gr görebilirsiniz demişti panik yok sudur oo geçtipğimiz günlerde tuzlu yediysen lodosa yardımcıda olmuşsundur bilmeden
bu arada alkali diyeti yapıyorum yapmaya çalışıyorum.
sabah bır dılım ekmek penır salatalık domates bıber yedım bol yeşillik yıyorum
öğlen bır parca tavuk yanına salatalık domates bıber yeşiillik yedım
akşam meçhul
siz aralarda bırsey yıyormusunuz
gunde ıkı kere yeşil çay bazen dokuzlu çay içiyorum. onun harıcınce bi öneriniz varmı kilo vermenıze yardımcı olan bırsey
akşamları 45 dakkıka 1 saat arası yurumekten başka birşey yapmıyorum butun gunde masa başı oturmaktan dızlerım ağrıo
adet dönemidir yada ödem dir. bence tartılma moralın bozulmasın . ben gece tartılıodum atıyorum 78 sabah tartılıyodum aç karna bazen vermıs oluyodum bazen almıs oluyodum ama bırkaç gun sonra ıkı kılo bırden vermıs çıkıyodum tartıya üzülme ve tartılma. bızım tartı gunumuz ne gun o gun tartıl sadece
iş çıkısı 25 dakıka yuruyebıldım akşam yemegımde bır tabak barbunya yemegı yanına maydonoz nane marul üstüne limon sıkıp yedım. sonrada turk kahvesı ıctım yanınada bır parça çıkolata yedım pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?