Eski dostlar burada

bende gece geç yattığımda zorlanıyorum bişeyler yemmek içinn neys eallahtan elma varda evde elmayl atlatıyorum bende
serenserngil diet yaprken her akşam 8 de uyuyrmuş yemek yemmek için akşam bozarmış hep dietlerini diye duymuştun geçmiş zaman şimdi hatun incldide zaten hele gülben ergen vapur gibi baseni vardı kadın bildiğin çıtıpıtı oldu yaa

ya evet ya ne oldu ona oyle denız sekıde oyle genclestıler resmen ama spor ıste. bıde yedıklerını hep şirket ayarlıyo akşam ustu atıstırmaları bıle ellerıne gelıo. bana oyle bırı lazım :) bı olamadım yıyıp yıyıp zapzayıf kalan ınlardan. çok arkadaşım var bı ogunde bı ekmek yıyolar ama metobolızmaları hızlı kız wcden çıkmıyodu her ögunden sonra hoop wcye

bu leslie varya 500 adım mı ne atıyorsun durdugun yerde on u yapıcam sımdı . butun gun oturuyorum masa basında ama yalnızım arka tarafta mutfak kısmı var gunde bır kaç kere gecıp arkaya durdugum yerde 500 bazen 1000 adım atsam işe yaramazmı

bende bi ara odamda kimse yokken kalkıp popomu duvara vururdum 10 dk biarda merdivenden indim çıktım ama hep birine yakalndım boş verdim bende
yap tabiki hiç bişey yapmamaktan iyidir elbeette
çok kıskanıyorum zayıf hatunları çok insanın yaşını kesinlikle şu kg etkliyor çevremde yaşını göstermeyn herkes erkek kadın ideal kilolarının altında olan insanlar

aynen canım ben kıloluyken makyaj yapasım bıle gelmıo salıyorum kendımı ıyıce. sankı makyaj yapsam ne olcak dıye bı hıs gelıyo. yada arada bı görustugumuz arkadaşlarla bıle gorusecekken hep kılomu dusunuyorum mutlaka aklımdan gecıo çunku hepsı zayıf. foto cekılıyoruz en sısmanları ben. gardrobu acıyorum ne gıycem dıye bı saat dusunuyorum zayıf olan ve hep aynı kılolarda olan ınsanlar on sene oncekı kıyafetlerını bıle gıyıyolar. bende kı kıyafetler ya bol gelıo ya dar. suandada gıdıp alışverıs yapasım gelmıo. yırmı yaşlarım en guzel zamanlarım bu kılo derdıyle boşa gectı gıbı gelıo. zaten çocuk olucak ınsallah ılerde bı de ondan kılo alıcam hadı verıcem ıkıncı cocuk bitmiyokııı. bıde bu halde hamıle kalsammm çok kötü yaaa

denız zamanı gelınce hadi toplanın denıze gıdıyoruz dıyolar eşlerle birlikte neyse hepsı zayıf. ben bu halde nasıl çıkayım karsılarına hep işimiz var dıye gitmiyorum bir keresınde çok ısrar ettıler bende adetliyim diye gırmedım denıze elbıseyle oturdum

Son düzenleme:
Derya ben yazdım sanıdm yadıkalrın okadar benzer ki benim yaşdıklarımla tek farkı ben millet söylemeden söylerim gelemem bu popyla denize giremem derim neyse bakımssızlık konusunda feciyim direk kiloya bağlıymış gibi şişmansam ne giynmye hakım vardır ne makyaja ne gezmeye ... Ama yaptığımın yanlış olduğununda farkındayım kilolu oup çok bakımlı olanlarda var ama şuda gerçek be kardeşim aynı gömlek 46 beden de farklı bi gömlek giib çirkinleşiyor özeliği çekiciliği azaloıyor aynı gmlek 40 bedende nası duruyor ama gel beni al diyee benim hayalimde 36 38 bedenin varlığıı bile yokk o yüzden 40 beden benim için en uygun beden şimdi biraz kg verdikçe pantolan blüz almaya başaldım 42 beden aldım iannamıyorumda heraşde kalıpalrı büyük diyorum :)

Kızlar fikir veririseniz çok sevinirm çok karasızımdaaa

Eklentiler

• $çi.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $pembe-gelin-makyaj-modeli.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $10346732_586887251418295_367575189_n.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 65
kızlar fikir veririseniz çok sevinirm çok karasızımdaaa

biri beğendiğim makyaj model biri beğendiğim saç modelibiride kınada dağıtılcak olan çerezlik

çerezlik kadeh şeklinde olanlarını çok bilindikk buldum çok dağıtıldı çevremde farklı olsun dedim ama çocukça gelirse söyleyin

makyaj içinde aykkabım ve çiçeğim fuşya olucak bu makyaj uyar giib geldi

saç modeli açık istiyorum straplez olucak üst tarfaımın açıklığını kapasın diye bide zaten büüyk duruyorum bide topuzla iyce yaşlı durmıyım dedim

GELİNLİĞİM ALTI PRENSES TÜL ÜSÜTÜ KRİSTAL BEYAZ TAŞ KOMPLE GÖVDE SADE Bİ MODEL ARKASINA FİYONK YAPTIYIM DİYORUM FUŞYA BASİTLEŞİRMİ YADA DAHAMI GÜZEL OLUR SİZCE

Son düzenleme:
Kızlar fikir veririseniz çok sevinirm çok karasızımdaaa

canım hepsi güzel sadece allık çok kullanma fotolarda çok kötu çıkmısım ben çok pısmanım . ben gelıne giri tonlarını yakıstırıyorum hafıf bi pembelik verebilirsin ama fazlası çok kötu duruyo fotolarda.

çerezlikte güzel ayrıca. bende saçı açık sevıyorum yaşlı gosterıo topuz. bide nebıleyım gelın dedıgın daha sade daha genç kız havasında olmalı bence. agır makyajlar topuzlar hoşuma gıtmıo. bide bı tavsıye daha çok kafana takma bırseylerı canın ne ıstıyorsa onu yap kımseyı dusunme basıtmı olur cocukcamı olur dıye. bu senın günün. sen zaten en ıyısını de yapsan beyenmeyen beyenmıcek

Son düzenleme:

evlenmeden oncekı seneler bakkala bıle gıderken gıyınırdım sacımı basımı duzeltırdım siyah kalem cekmeden çıkmazdım dısarı. sımdı görsen umursamıyorum hıc. amann neolcak dıyorum. kii çok yanlış ıste bide evlı olunca ınsan daha çok boşverr dıyo. aslında evlı olunca daha dıkkat etmek lazım.bi arkadaşım doğuma gırerken takma kırpık bıle takmıstı. bir valiz çocugun eşyası bır valız kendı esyasıyla gitmişti. o kadar kıloya ve doguma gırmesıne ragmen kendı ıcın ne kadar özenıyodu. fotoları gorsen düğün makyajı gıbı bebegınle ılk fotoları. böyle ınsanlarda var . tamam bukadar olmak saçma ama özenmek lazım bıraz ya

Ya benim erkek kardeşim gece yatrken bile parfüm sürer 20 yaşında skerde şuan evren parfüm bedavamı alıyon sıkmasan diyom evli olsan hadi neyse verdiği cevap kendim için sıkıyorum güzel koktuğumu hisedincemutlu oluyorum der
evdeki aynalrın önünden geçerkenillaki bakar kremi falan vardırr kendinide beğenir camış göbeğine kaslarına falan bakar kılı tüüy sevmez hadi abla akşam ağda seansı yaplım der kız böel dediğime bakma nonoş değil ha kardeşim 3 senelik ilşkisi var kızda kuaför tam onluk bakımlı kız
bense aynı annenin evladıyım ille bi sebep olucakk düğündü dernekti ama aslında ben de kardeşime imreniyorumda kilolu olduğum için hakkım yokmuş gibi kendimi engeliyorum hiç unutmam 4 sene önce falan 20 kg falan vermiştim ilaçlarlaa bide işyerimle alkalı devamlı giitğim bi bankacı çocuktan hoşlanıyordum bi anda kokoş bişey oldum çıktım bigün pembe bi elbiseyle geldim işe
işyerndeki müdür hayırdır düğünemi gidiyon dedi ay bi utanmıştım sanırım abartmıştım olayııı yada alışlkın değilller bu halerime ondann şuuda fark ettim ben devamlı süüslüü olmayan bayanlar nadir zamanlarda süüslü olduklarında çevre tarfından daha bi hayranlıkla beğeniliyor şok etkisi :)
burcum gibiyim İLKESİ YA HEP YA HİÇ
ben zayıf olunca seviyorum kendimi

Bi bakmışsın 3 çocuklu fatma bacı gibiyim anamın eteklriyle markette
bi bakmışsın çantadan ayaykabısına uyumlu hoş bi hatun

Son düzenleme:
aynen oyle . ben 92 kılodan 73 e dustugumde alla alla başladım topuklu gıymeye herkun makyajsız çıkmıyorum oje suruyorum manıkur yapıyorum ıkı gunde bır. cunku beyenıldıkce heveslenıyo ınsan. ve aynaya bakınca hoş birini görüyorsun gıydıgın kıyafet yakısınca o güne ıyı baslıyosun. ama sımdı aldım ya 5 kılo gene bakımsızım.eşim bile eskıden yuzuksuz cıkcam kızardı ederdı kıskanırdı sımdı takmıo nıye taksınkı hem kılolu hem bakımsız bı kadınım sonucta

Son düzenleme:
ya onlarad kızamıyorum biz bile kendimiz beğnmezken onların beğenmemsi normall

Tünaydınlar

Sabah kahvaltısı tamam, sabah sporu tamam. Şimdi bitki çayımı içip az totomu dinlendirip yürüyüş artı pazar alışverişi için gene yürüyüş diye kendime bugün 8 + 5 kmden 13 kilometrelik ödev koydum bakem tamamlayabilecekmiyim.

@Yakar, fazlaya takılma bacım. Geçen bir kadın fotosu vardı 65 kilo, nasıl hımbıl, böyle sönmüş balon gibi. Aynı kadın 70 kilo olmuş göbeği falan hafif kaslanmış, süpperr olmuş. Yani 5 kilo fazla çıkıyor ama kas yapmış, o kaslar da onun vücudu şahane toplamış. Ben de bugün biraz fazla çıktım ama aynada "uhh yeah baby" diye kendime laf attım Zaar kas yapıyon Winston, az daha dayan göbekte six packler çıkacak ellam dedim. (Evet ben kendimle konuşan bir şizofrenim ) Bu arada kollarımda acuk kas çıktı, göbeğimin altında da adeta bir çekiç taşıyorum, az biraz daha yağ kaybetsem Survivor Turabi gibi kaslarım çıkacak yeminle Eşim "beni döversin yakında" diyor Eee yıların mekikçisiyim, olacak o kadar değil mi? Havam batsın bugün prenses Diana ile Hulk karışımıyım, tutmayın küçük enişteyi misali aslanı çakıyla öldürmeye birazdan parka gideceğim

@Gırgırına; keyfin ne isterse onu yap bacım. Bunlara insan hayatta bir kez diye kalkışıyor. Aklında kalmasın. Ben hep diyorum ; daha sonra yapabileceğin şey için kasma ama tek olanlar için tırmala. Yani gelinliği öyle her hafta giyecek değilsin, bir kez olacak, o yüzden içine sinsin. Düğündü dernekte bir kez oluyor, sonrasında "ayy dur benim kınam olmadıydı, eşi dostu toplayayım kına yapayım" diyemiyorsun. Ama bir buzdolabı şimdilik daha ekonomik alınabilir, sonra daha iyisini alırsın ya da mobilya ya da başka tırıvırı işte. Bu senin düğünün, her şey hayalindeki gibi olsun. Fuşyaysa fuşya, parlement mavisiyse o, keyfini çıkar.

Bakım, oje, süs muhabbeti geçmiş, katılıyorum. Benim 2 sene önce burda her gün giydiğimi yazdığım bir kadife pantolonum vardı, evladiyelik gibi işe hep onla giderdim, yeni kıyafet almaz, ojelik tırnak bile uzatmaz, aynı botlarla paspal paspal gezerdim. Şimdi evdeyim ama her kahvaltıdan sonra ellerimi kremler, ojelerimi çıkarır, yenileri rengarenk sürerim. (Sanırım yürüyüşteki şişko teyzelere süsleniyorum Yok la, kendime yapıyorum )
Saçlarımı yapıyorum, parfümümü sürüp, az biraz allıkla yüzümü renklendirip, gözlüklerimi takdımmı vaayy kim tutar seni Winston oluyorum Halbuki biraz kilo verdim yani, Ajda gibi 30 estetik yaptırmadım, havam kime bilmiyorum ama hoşuma gidiyor )

Neyse çok gevezelik yaptım. Hepimize hafif bir gün diliyorum. Havalar nasıl olursa olsun, bizim havamız iyi olsun

@Se_zen ve dadaşları
Biz habire burada toplaşıyoruz ama ben hamile kalıp, doğurup buraya geldiğimde de sizi burada göreceğim uleeeyn
O zamana kadar tabii herkes zayıflasın ama bir iki kilosu kalsın, beni de sonra zayıflatın.
Dün gece yatarken aklıma düştü, valla kara kara düşünüp hüzünlendim.
Ben o zaman yalnız bir dombili olacam, hepiniz zayıflamış gitmiş olacaksınız valla dertlendim

Ya da yakar ile sen 3.yü yapın, gırgırına da benle ilki yapsın, yeni arkadaş da yapsın.
Yapın uleeeeyn
(Tayyip'in Kadıköy şubesi deli Winston bildirdi, saygılar efem )

winston cidimisin sen evdesin ve ojeler saçlar falan vayyyyyy demkki aslında kendimiize süsü yakıştırmamızla alakalı bakım yani kendini seven insan kendiyle ilgileniyor sevmeyen insna kendinin bile yüzüne bakmıyor

hatırlamammı kadife patonolunu ama daha çok 29 beden bi kot lafı ağzındaydı giymediğin sonra giymiştin sanırım o kot ne oldu artık bol geliyor giyemiyorum dede şuracıkda kıskançlıktan azimleneyim

derya sen yenisn anlatyayım winston hanım 90 dan indi 68 lere 1,5 sendirde almadı kiloyu eski takım arkadaşlığımızdan şuan içimizde amacına ulaşmasına ramak kalmış ama bizden kopmak istemeyip 1 kilo arada bırakmış insan :) yok ama hededfin 68 di zaten demi winston

Son düzenleme:

tebrık ederım winston darısı basımıza . hep aynı şekildemi beslendın .bugun yazdıgın menu gıbımı yanı. birde ben sarkmaktan cok korkuyorum sımdıden yumusacık saallanıyo bacaklar sanırım yuruyus ve mekık sayesınde sıkı vücudu winstonun. zayfladıktan sonrakı hedefım hamıle kalıp tekrar şişmek yanındayım winston üzülme
ay benımde grı bı kotum var 6 sene oncesınden çok az gıymıstım oda 29 beden. ayyyyy ne guzeldım onu gıydıgımdeeeeeee hedefım o kota gırmekk gri kot topuklu ayakkabılar ustume beyaz bır gomlek . ziraaa siyahtan baska bırsey gıymez oldugum ıcın beyaz gıymek renklı gıymek ıstıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…