bende gece geç yattığımda zorlanıyorum bişeyler yemmek içinn neys eallahtan elma varda evde elmayl atlatıyorum bende
serenserngil diet yaprken her akşam 8 de uyuyrmuş yemek yemmek için akşam bozarmış hep dietlerini diye duymuştun geçmiş zaman şimdi hatun incldide zaten hele gülben ergen vapur gibi baseni vardı kadın bildiğin çıtıpıtı oldu yaa
bende bi ara odamda kimse yokken kalkıp popomu duvara vururdum 10 dk biarda merdivenden indim çıktım ama hep birine yakalndım boş verdim bende
yap tabiki hiç bişey yapmamaktan iyidir elbeette
çok kıskanıyorum zayıf hatunları çok insanın yaşını kesinlikle şu kg etkliyor çevremde yaşını göstermeyn herkes erkek kadın ideal kilolarının altında olan insanlar
kızlar fikir veririseniz çok sevinirm çok karasızımdaaa
Kızlar fikir veririseniz çok sevinirm çok karasızımdaaa
Derya ben yazdım sanıdm yadıkalrın okadar benzer ki benim yaşdıklarımla tek farkı ben millet söylemeden söylerim gelemem bu popyla denize giremem derim neyse bakımssızlık konusunda feciyim direk kiloya bağlıymış gibi şişmansam ne giynmye hakım vardır ne makyaja ne gezmeye ... Ama yaptığımın yanlış olduğununda farkındayım kilolu oup çok bakımlı olanlarda var ama şuda gerçek be kardeşim aynı gömlek 46 beden de farklı bi gömlek giib çirkinleşiyor özeliği çekiciliği azaloıyor aynı gmlek 40 bedende nası duruyor ama gel beni al diyee benim hayalimde 36 38 bedenin varlığıı bile yokk o yüzden 40 beden benim için en uygun beden şimdi biraz kg verdikçe pantolan blüz almaya başaldım 42 beden aldım iannamıyorumda heraşde kalıpalrı büyük diyorum :)
ya onlarad kızamıyorum biz bile kendimiz beğnmezken onların beğenmemsi normall
winston cidimisin sen evdesin ve ojeler saçlar falan vayyyyyy demkki aslında kendimiize süsü yakıştırmamızla alakalı bakım yani kendini seven insan kendiyle ilgileniyor sevmeyen insna kendinin bile yüzüne bakmıyor
hatırlamammı kadife patonolunu ama daha çok 29 beden bi kot lafı ağzındaydı giymediğin sonra giymiştin sanırım o kot ne oldu artık bol geliyor giyemiyorum dede şuracıkda kıskançlıktan azimleneyim
derya sen yenisn anlatyayım winston hanım 90 dan indi 68 lere 1,5 sendirde almadı kiloyu eski takım arkadaşlığımızdan şuan içimizde amacına ulaşmasına ramak kalmış ama bizden kopmak istemeyip 1 kilo arada bırakmış insan :) yok ama hededfin 68 di zaten demi winston
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?