şu sossyal sayfalardaki insanlara bağırasım varr artık evet duyarsız kalmamak lazım hiç bişey olmamış gibi hayata devam etmek insanlık değil gibi geliyor ama kimininde bunu aşırı abartı bişekilde çok kötüyüm helak oldum Allahım.... başlayan dualar cümleler ben oldum olası şu fesin dua kapısı olarak kulanılmasına sinirleniytorum hele unutmam bi arkadaşım yazmış Allahım ne olur haftasonu güzel olsun ............. ya bu nedir yaa dedim burdan yazınca hava değişiyormuu bana verdiği cevapp evrene enerji gönderiyorum şekerim..
kimisi bu ölümleri siyasete malzeme yaptı kimi bu ölümleriii bak ben çok üzlüyorum vicdanlıyım diye reklam yapıp 10 dk sonrasında başak arkadaşına hafatsonu yemeğe gidiyoruzz haa unutma yazdı herkesin derdi başka aslında ama ben özlikle bu tür sayfalarda yapılan abartılı yorumlarııı samimi bulmuyorum
ama bende üzlüyorum düşünüyorum empati yapmaya cesaret bile edemiyorum ama fese giriptiii ben üzlüyorum haberiniz olsun der gibi yorumlarda bulunmuyorum napıyorum hiç kulanmıyorum eğelnce amaçlı olan sosyal sayfalrı sanki bugünler durmuş gbi ama şu bi gerçekki hayat devam ediyor 3 gün üzlürüz biz 13 gün unutmuş oluruz çoktan ölüm bı insanoğlu anne babasının ölümüne bile alışıyor kabulleniyor bu son değil son ucuz ölümde olmayacak (kaderde ölüm bellidir bu bilincimle Allah ailelerine sabırlık versin diyorum )
kaç gündür aynı kilodayım ya canım sıkıldı.
zaten bizi mahvedende biraz kilo verdikten sonra şımarıp çatlayana kadar yemek.
böyle olsun istemiyorum. gittikçe yaşım geçiyor metobolizma yavaşlıyor en önemliside tahammül gücüm azalıyor.
ben her yeri kat kat olmuş yetmemiş üstüne çekme kat çıkmış gibi olan orta yaşlı bütün kıyafetleri siyah olan dip boyası gelmiş o bakımsız kadınlardan olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?