Eski dostlar burada

Menü
1 kuru incir su
Lor 2 yk salatalık domates
1lokma ekmek
Öğle
Ispanaklı yumurta yoğurt
Ara
1 muz
Akşam
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık
6 km yürüyüş
Yorgunluktan ölüyorum herkese iyi akşamlar

Bugün her anıyla çok tatsız, tuzsuzdu.

Gün sonu değerlendirmesi;
sabah; dukan poğaçaları, 2 yumurta
akşam; 4 köfte, 2 kase çorba
bitki çayı; beşi bir yerde
spor; 600 mekik ve 3 set egzersiz hareketleri

Yürüyüşe bile gitmedim, o kadar keyifsiz ve mutsuzdum.

Yarınlar daha güzel olur inşallah.
İyi geceler herkese.

İyi geceler kızlar.
bugün vallahi gözümüz kulağımız Soma da. İnşallah daha fazla can yitip gitmez. Allah ailelerine sabır versin. Allah hepimize sabır versin. İnsan böyle haberleri gördükçe ne içi çabalıyoruz ki diyor. Hayat ne kadar boş geliyor insana.

Günaydın kızlar
Gene buruk bir gün uyanır uyanmaz rakam yükselmesin diye dua ederek haberlere baktım.274 şehit .onlar şehirdir arkadaşlar. Ailesine helal ekmek götürmek için öldüler. Ne mutlu mahşer günü onlara
Allahım sabır sabır ver ..

günaydın ölene üzülmüyorum ben kalan yetimlere evlat acısı gören anne babalara ....Allah sabırlığını verir inşallah yeterki bunlar son duyduğumuz biizmde suçumuz olduğu ölümler olmasın biz uyuyan bi milletiz sesini çıkarmayan olanla yetinen para için ailesi için kendini ölüm atan adam kredim var yine burda çalışmaya devam edicm çaresiziim diyor ..
ben haberleri bile izlemiyorum etksinden çıkamıyorum uzun bi zaman
zaten türküyede haber izlemekte soğukkanlılık ister hale geldi

dünkü menü
niyetliydim
iftar: salata 2 dilm tavuk
ve sonunda çubuk kraker pişmanmıyım evet

işlerim vardı 40 dk yürüyüş

sabah tartıldım çubuk kraker kokrusuna 82 yi gördüm ama 82,950 yi :)

Son düzenleme:
şu sossyal sayfalardaki insanlara bağırasım varr artık evet duyarsız kalmamak lazım hiç bişey olmamış gibi hayata devam etmek insanlık değil gibi geliyor ama kimininde bunu aşırı abartı bişekilde çok kötüyüm helak oldum Allahım.... başlayan dualar cümleler ben oldum olası şu fesin dua kapısı olarak kulanılmasına sinirleniytorum hele unutmam bi arkadaşım yazmış Allahım ne olur haftasonu güzel olsun ............. ya bu nedir yaa dedim burdan yazınca hava değişiyormuu bana verdiği cevapp evrene enerji gönderiyorum şekerim..
kimisi bu ölümleri siyasete malzeme yaptı kimi bu ölümleriii bak ben çok üzlüyorum vicdanlıyım diye reklam yapıp 10 dk sonrasında başak arkadaşına hafatsonu yemeğe gidiyoruzz haa unutma yazdı herkesin derdi başka aslında ama ben özlikle bu tür sayfalarda yapılan abartılı yorumlarııı samimi bulmuyorum
ama bende üzlüyorum düşünüyorum empati yapmaya cesaret bile edemiyorum ama fese giriptiii ben üzlüyorum haberiniz olsun der gibi yorumlarda bulunmuyorum napıyorum hiç kulanmıyorum eğelnce amaçlı olan sosyal sayfalrı sanki bugünler durmuş gbi ama şu bi gerçekki hayat devam ediyor 3 gün üzlürüz biz 13 gün unutmuş oluruz çoktan ölüm bı insanoğlu anne babasının ölümüne bile alışıyor kabulleniyor bu son değil son ucuz ölümde olmayacak (kaderde ölüm bellidir bu bilincimle Allah ailelerine sabırlık versin diyorum )

haklısın kardeşim.yerden göye kadar haklısın.

günaydın kızlar
haklısınız Allah ailelerine sabır versin. Hala umutla bekleyen insanlar var inşallah onların yüzü güler.

dün
ne zıplayabıldımm nede yürüyebıldım geç çıktım çunkı patronda butun gun yanımdaydı
sabah aynen ekmek peynır domates yumurta
öğlen tavuk döner ince bı lavaşa sardım domateslı
akşam şehrıye çorası patlıcan salatası bir iki kaşık
bır ıkıde erik yedım sonrasında

he bırde onu sorucam sıze şu ınce kuçuk lavas güzel oluyo çok kalorilimidir sizce baya bi ince ama bilemedım

kaç gündür aynı kilodayım ya canım sıkıldı.

canım duraklama zamanına gelmişsindir belkı. benim bir arkadaşım 24 kılo verdı ara ara duraklıyordu boyle . sonra baktı kılo gıtmıo bır ıkı gun guzelce yerdi. sonra tekrar dıyete donerdı mide şaşırıyomu ne oluyo bılmıyorum vermeye devam ederdı sonra. yada diyet şeklını degıstır

sabret yakar bi anda şakır şakır gider acısı çıkar bugünlerin
derya lavaşta sonuçta undan yapılıyor bende az karbonhidrat işe yarıyor kg veriyorum herkesin bünyesi farklı devamlı kendini denetlemen lazım hangi diet iyi gel,yor diye

ay kızlar inşallah öyledir.ama kendime söz verdim.59 u görmeden bir şey yemek istemiyorum akşam benimkiler coştular ama yarım kaşık bile yemedim.

dogrugırgırına haklısın ozaman donerı oyle boşta yıcem napım .off yaaa
bende atmışlı rakam görmek ıstıyorum artık yaaaaaaaaa

valla hanımlar hem yiyip hemde görmek istyorum olmak isityorumla olmuyo bend eakşam çubukkrakeri götürüken deidm kendime he ye hemde tartıda eksi görmek iste yok öle 3 kuruşa 5 köfte ye yemiycez tartıda mutlu olucaz yada yicezzzz afiyetle tartıda mutsuz olucazz bence gelin sabredelim korumaya geçtiğimizde yeriz azar azar her şeyden ama haketiğimiz için hem yerken zevk alırız hemde tartıda oynama olmaz inşallah

zayıflayınca affetmıcem yıcem herseyı ama sporu yada yuruyusu hıc bırakmadan bugun cok yedıysem ertesıgun dıkkat ederek. almaz ınsan yaaaaa . tartıdan hıc uzaklaşmamak lazım dıkkat etmeye ömur boyu mahkumuz :)

spor salonunda bi bayan var 60 kg civarı boylu yapılı gayet güzel bi fiziğe sahip kadına salona gelen giden herkes kıl oluyor hatta biir sordu senin ne işin var burda kg yokki gibiisne oda açıklama yaptı almak için korumka için spor sağlıklı kalmak için yapıyorum dedi yanından geçen bi kadın niye geliyo olcak bize hava atmaya geliyo dedi lafıda böle sokarım diye ban işaret etti güliimi üzüliyimmi bilemedim halbuki o 60 kgbayn 73 kgymuş salona geldiğinde ve 13 kg vermiş diet spor la ama diyorki biraz sporu bırakıyımm karbonhidrat yemeğe başlıyımm anında alıyorum 60 61 62 63 oluyor hemenmi fark eder ediyor diyor yani şuan evet iyim ama sporu kontrolü dieti bıraktığım an alıyorum diyor demme okiii biz olsakk verdik kg yu derr dieti sporu bırakrıız bizm için diette sporda kg vericeğimiz gün ekadar yapılması gerekliiymiş gibi görürüz halbuki derya seninde dediğin gibi ömür boyu yaşam şeklimizi kontrol altında tumak zorundayız

evet canım hem spor sadece zayıf kalmak ıcın yapılmıo sağlık ıcınde yapılıo, sağlık esneklık daha diri bi vucut için sonucta yaşlanıoz vucut salacak kendını. hem neden o guzel yemeklerden yemıyelım abartmadan herşeyden yerız ama gene gıdecegımız yere yuruyerek gıderız..ya hıc bısey yapmayıp gene bı saat yurusek gunde gene kılomuzu koruruz. ama şimdisi için sıkmamız lazım kendımızı. benım dukkanın karsısında spor salonu acıldı..koşuyo mıllet bende hepsının kafasını goruyorum :) bırde saunası var masaj salonuda ıcım gıdıo. maddı durumlar sıkışık olmasa burdan akşamları çıkıp karşıya gecıp bir saatımı harcasam.spor sonunsa saunasına girsem. bunu üç ay hergun yapsam of offfff kesın verırım yaaa

zaten bizi mahvedende biraz kilo verdikten sonra şımarıp çatlayana kadar yemek.
böyle olsun istemiyorum. gittikçe yaşım geçiyor metobolizma yavaşlıyor en önemliside tahammül gücüm azalıyor.
ben her yeri kat kat olmuş yetmemiş üstüne çekme kat çıkmış gibi olan orta yaşlı bütün kıyafetleri siyah olan dip boyası gelmiş o bakımsız kadınlardan olmak istemiyorum.

aynen yaaa. benım eşım bırgun dedı zaten. ben senın ıkı çocuklu kılolu bakımsız bı kadın olmanı ıstemıyorum. mahallede kapı da oturanlar gıbı:) annanemı tarif ettı sankı:) hele daha yenı bebeklerı olan bakımsız aşırı kılolu olanları gorunce çok kötu oluyorum. saç dıplerı beyaz kaşlar bııklar alınmamıs offfff kendıme yakıstıramıorum bırgun cocugum olacak buyucek annesıyle gurur duysun ıstıyorum benım sımdıden butun kıyafetlerım sıyah zaten metobolızmam da çok kötu bazen uc gunde bır wc ye gıdıyorum nasıl hızlandırıcam tek bıldıgım kırmızı pul bıber yıyın bol su ıcın dıyolar. yapıyorum ama fazla kar etmıyor sankı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…