Eski dostlar burada

bildiğin çıtırlıktan ablalığa terfi etmişsin koların ilk dikkatimi çeken şeydi benim şişman insnalarda direk göbek popo göze gelir ya ben niyyes ekolara takığımdır demetaklaınnında koları nası şişmandoı öle bide bi mamnken var özge ulusoy o kolar nası ince iskelet giib bu şişman halimi tercih ederim bide kendini güzel sanıyoya diet yapıyormuş hep hıhıhhhhhhh

benimde en cok gıdık ve kollar dıkkatımı çekıo. ne ablası gülüm ya teyze hanım olmusum. bı o zayıf halımde kendımı hıc zayıf hıssetmıyordum. aslında tam ıdealım vucudum orantılı balıkımsı :) tam kıvamında...ama ben kıloluyum dıye gezınıyordum.gördüm sonra şişman nasıl olunuyomus.(( çok itici yaa kendımden sogudum. yokya bozdum kafayı zayıf olucam yaaa. kot gıyıcem dar kot ustunede bır badı gıyıcem. kat kat gıynmeden çıkıcam dışarı yetttttttıııı artıkkkk

Menü
1 çay tabağı kadar az yağlı yumurta
2 yk lor
Ara
1/2 muz 1 kivi
Öğle
1 kase Nestle nesfit
Ara
1 ceviz
Akşam
1pasta tabağı nohutlu b.pilavı
Akşam yiyecek bişey bulamadım bu akşam eşim yaptı yemeği mecbur yedim
6 km yürüyüş

selam kızlar dün görümceme gittim ve ipin ucunu fena kaçırdım. bugün tartıda 1 kilo artıdaydım. ne hain bu kilolar ahhh.
sen o kadar dikkat et bir gün altına kaçır hemen 1 kilo fazla gör adaletsiz kilolar.

bugünkü menümü yazayım hemen ufaklıktan fırsat bulmuşken

sabah
2 dilim yumurtalı ekmek (yemem lazımdı eşim hazırlamış)

öğlen
1 tabak tavuklu salata

ara
yarım dilim ekmek bir yemek kaşığı reçel

akşam
1,5 tabak taze fasülye
yoğurt
1 dilim ekmek

bugünde çok yedim ya. öffff bir türlü olmuyor bu aralar.

Derya resmen evrim geçirmişsin arkadaşım. iki resim arasındaki 1000 farkı bulun gibi olmuş. çok güzel ve zarifmişsin gerçekten. Ben yeniden öyle olacağına inanıyorum. sen azimli görünüyorsun valla buradan.

bu arada kızlar bizim takımın tek mezun olabilen üyesini hatırlıyorsunuz değil mi. (unutmak mümkün mü)
hatun gelmişti 2 ay ayça kayanın diyetini yapmıştı ve 10 kilo verip mezun olmup gitmişti. Benim face ekli ve hatun aradan geçen 1 yıla rağmen hiç mi hiç kilo almamış valla manken gibi ama biz ne yaptık. dukan, monti, isveç, karatay ne varsa denedik ve hala buralardayız offf offff.

Hatırladım Cedric unutmak mümkün mü bizim takım da tek mezun olan kızdı
Bizde Mapusa düşmüş müebbet mahkumları gibiyiz. Ama ben kararlıyım tahliye olacağım eninde sonunda

haklısın canım. saol inşallahhh cümleten oluruz:)

kızlar ayça kayanın dıyetı diye bunu buldum dogrumu doğruysa benım yaptıgıma benzıo sadece yogurt yemıyorum pek ben.

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 1 tabak kıymalı ıspnak , yoğurt
akşam 1 haşlanmış patates
gece 2 de uyandım mutfağa giitm çok acıktım ben ya diyerek marulun içine peyniri sardım sardım yedim

spor 2,5 saat antreman

pazartesi 19 mayıs ne salon var ne iş o yüzden tartımı salı sabah bildiricem çünkü evdeki tartımda 3 kg aşağıı tartıyoo yanlış bilgi vermiş olurum
geçen tartı günündede geç verebilmiştim kg mu perşembeden pazartesiye olmuştu benim kg neys ebu seferlikte salı sabahı bildiricem en doğrusu bu olucak bilginiz olsun dün akşam tartıldığımda 83,300 düm pazartesi 84,450 -1 vermişim çok şükür
ama salatadan tavuktan bıkmaya başladım bi değişiklik yapmam lazım

selam kızlar
tavuk demişken bende baya sıkıldım ya . tavuk yoğurt ve salatadan. yakında gıdaklarım artık

arada bi müslimi yesek acaba. bende su saat oldu hala ogle yemegı yemedım . dün annem irmik helvası yapmıs bır kaşıkcık aldım çok guzel olmus ama yemedım tuttum kendımı akşam kahve ıctım ama cıkolata yemedım mutluyum bu yuzden . iş yerınde komsuya getırdım irmik oda yok bugun yıcektım temın actıktan tuttum gene kendımı

sakın yeme 1 haftalık emeğin boşa gider

kaç gündür aynı kilodayım diye ağlayacaktım. az önce regl oldum. bu ay erken olduya . sevindim valla.kilo vermişimdir inşallah

bende nezman moralsiz olsam keyifsiz olsam aman .. bu dünyanın derdni diiyp yiyesim geliyor yaaa bugünde öleyim hisediyorum her an herşey yiyebilcek gibi öğleni bol suluköfte yoğurt yedim atlattım akşamada kurtarıırsam iyidirr

hepsi yarım saatlik zevk sonra günlerce süren uğraş ve ğişmanlık. değmez ya boş ver al eline 1 havuç adaletin bumu dünya diye kemir dur. hem seni oyalar hende yeme krizini bastırır.
1 tane inciri kaç ısırıkda bitirdiğimi görsen yeter artı ye şunu mundar ettin nimeti diye beni döversin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…