bildiğin çıtırlıktan ablalığa terfi etmişsin koların ilk dikkatimi çeken şeydi benim şişman insnalarda direk göbek popo göze gelir ya ben niyyes ekolara takığımdır demetaklaınnında koları nası şişmandoı öle bide bi mamnken var özge ulusoy o kolar nası ince iskelet giib bu şişman halimi tercih ederim bide kendini güzel sanıyoya diet yapıyormuş hep hıhıhhhhhhh
bu arada kızlar bizim takımın tek mezun olabilen üyesini hatırlıyorsunuz değil mi. (unutmak mümkün mü)
hatun gelmişti 2 ay ayça kayanın diyetini yapmıştı ve 10 kilo verip mezun olmup gitmişti. Benim face ekli ve hatun aradan geçen 1 yıla rağmen hiç mi hiç kilo almamış valla manken gibi ama biz ne yaptık. dukan, monti, isveç, karatay ne varsa denedik ve hala buralardayız offf offff.
Derya resmen evrim geçirmişsin arkadaşım. iki resim arasındaki 1000 farkı bulun gibi olmuş. çok güzel ve zarifmişsin gerçekten. Ben yeniden öyle olacağına inanıyorum. sen azimli görünüyorsun valla buradan.
günaydın bacılar
hayırlı cumalar
günaydın bacılar
hayırlı cumalar
arada bi müslimi yesek acaba. bende su saat oldu hala ogle yemegı yemedım . dün annem irmik helvası yapmıs bır kaşıkcık aldım çok guzel olmus ama yemedım tuttum kendımı akşam kahve ıctım ama cıkolata yemedım mutluyum bu yuzden . iş yerınde komsuya getırdım irmik oda yok bugun yıcektım temın actıktan tuttum gene kendımı
sakın yeme 1 haftalık emeğin boşa gider
bende nezman moralsiz olsam keyifsiz olsam aman .. bu dünyanın derdni diiyp yiyesim geliyor yaaa bugünde öleyim hisediyorum her an herşey yiyebilcek gibi öğleni bol suluköfte yoğurt yedim atlattım akşamada kurtarıırsam iyidirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?