Eski dostlar burada

hakkaten bazılarını görüyorum 1 tabakda avucum kadar et kes allah böl allah 5 dk gtii 5 dk yeme my mıy ben çok hızlı yerim önümden kaçıcakmış gibi aşırı sıcak dilim yakacakmış gibi sıcak severim yemek yerken konuşmam bilmiyorum bu huy değişirmi bu saaten sonra

kızlar ince lavaşa tavuk domates sarıp yedım sabah akşam ekmek yemıyorum bu lavaşı yediğim için. işallah dengelıyordur. bende aynen hızlı yıyorum çok çiyneyın dıyolar zorluyorum kendımı ama bı bakıyorum bitmiş elımdekı. benım kuzen cok cıgnıyodu su gıbı yutuyodu oyle verıyodu kıloyu. bıde cıgnemekten yoruldugu ıcın tabagını bıtıremeyıp bırakıyodu öyle yapmak lazım .

Spor salonunda bi bayanda yarım ekmeğin içini hamurunu iyce boşaltığını sonra içine domates salatalık peynir tıka basa doldurduğuu bu şekilde yarım yemek yiyormuş hisi duyduğunu ama aslında yarım ekmek değilde 2 dilim ekmeğe eş değer olduğuu falan söylediiii deryacım sende ille bişeye sarmak isityorsan karbonhidrat hakkını kullan lavaşla ama ben olsam hiç yemezdim bu sefer tadııı akılda kalıyor hep lavaş yemek istersin diye düşünüyorum direk istediğin kilo verene kadar lavaşı çıkarsan hayatından iiy olur yada şu dukancıların kulandığı yulaf kepeğini al migrostan dukan ekmeği yapp hm sağlıklı hem doyurucu

Son düzenleme:
şişkoların ortak noktaları
1 hızlı yemek
2 acıkmadan yemek
3 hareket etmemek için bahane üretmek.
4-aman diyete pazartesi başlarım demek
5- yiyorum çünkü moralim bozuk
6- su içmemek tam tarsi su görünce kuduz gibi kaçmak.
7- 1 tabak baklavı 1 elma ile aynı sanmak
falan filan aklıma gelen bunlar
sizlerde yazınca farkettim bende çok hızlı yerim ama artık öyle yapmamaya dikkat ediyorum. kızım çok yavaş yer .resmen kızımı taklit ediyorum artık

şu dukanın tariflerini çok kullanıyorum. nefsi köreltmek için birebir. dukan ekmeği yapıp tost falan yapacağım artık . salata tavuktan baya sıkıldım.

haklısın hemde çokk.. pratık olsun dıye yapıyorum ama yapmamak lazım yarın tavuk haşlamıstım lavaşsız yıyım yanınada yesıllık felan

Kızlar ekmeği tamamen çıkarmak dukan ya da karatay falan yapmıyorsanız bence çok da doğru değil. bütün diyet listelerinde var ekmek. ve ekmek yiyerek de gayet güzel zayıflayan hatta benden çok çok iyi zayıflayan bir sürü insan var etrafımızda. bence günde en az bir öğünde mutlaka ekmek ya türevi bir şey yiyebiliriz. tabii kişinin diyetine göre. bir çok diyetisyen ekmek yemeden olmaz diyor. Adamlar da boşuna mı okudu diye düşünüyor insan. tamam kişiye özel olmalı diyet deyip sonra herkese de aynı listeyi verip gönderiyorlar ama onlara uyupta zayıflayan bir sürü insan var.

bugün şimdiye kadar yediklerim

sabah kalkar kalmaz 10-15 tane kiraz 2 bardak su

kahvaltı
1 dilim tost
yumurta , kıvırcık, dereotu, domates falandan salata yaptım yanına

öğlen
1 tabak tavuk salata
1 büyük bardak kefir

akşama
sanırım köfte yiycem yanına bol salata
birde kefir içebilirim.

Bu arada cevap veremedim bir türlü gırgırına ama düğününde herkesin dediğini bir kenara bırak ve neyi nasıl yapmak istiyorsan yap. Sonradan insanın çok içinde kalıyor. benim düğünde hiç bir şeyim istediğim gibi olmadı ve şimdi yeniden yapamıyorum hiç bir şeyimi. gelinliğimden tutun da saçım, makyajım, düğünüm hepsi berbattı. hala düğün kasetini bile izlemedim. sanırım ömrümün sonuna kadar da ne hatırlamak ne de görmek istiyorum. Hala böyle kabarık olmayan, elbise gibi olan ve şapkası olan gelinliklere bakar bakar iç çekerim. hala gelinlikle yemeğe giden insanlara imrenirim. Düşünün yani 12 sene geçti.

:)

arkadaşlar tek çabam 25 yorumu doldurmak kusura bakmayınn aynı yazıyı bikaç kez yazcam sanırım :)

Menü
1 incir sıcak su
1 yumurta domates salatalık 1/2 dilim ekmek
Öğle
Tavuk şiş salata ayran 1 parça ekmek
Akşam
Kabak sote salata
1 kahve 1 kare bitter
3 km yürüyüş

vala sezencim 12 sen geçmiş onu bilmemde geçen sene buluştuğumuzda gördüğüm sezen bence hale o hayal ettiği gelinliği giyip düğün fotosu çeklir kimsede anlamaz niyemi hiç 12 yılık evi kadına benzemiyorsun fiziki olarak düşün ben benziyorum ama bu yaz nasipse giycem :)
ekmek konusunda canana karataya katılıyorum 1 diilimi bile beni çok etkiliyor acıktıryor bütün günkü iştahımı etkiliyor canan hocada önermiyor ceviz yiiyn diyor ya neyse bende ya hep ya hiç olduğu gibi hiç yemiyorum arada simitle nefsimi körlüyom ama arada dediğim gibi

bugünkü menüm
sabah kahve
ara 1 salatalık
öğle yoğurt suluköfte
ikindi salata tavuk
akşam çok az kraker 1 bardak sütlü nesacafe
gece peynir salata

bugün çok yiyesim geldi bugünüde böle atlatık

günaydın kızlarrrrr
sezen cım aynen canım düğün cd sini izleyesım gelmıyor. nişanda güzelim Allahtan ama düğünde. gelinliği giyerken kaynanam fermuarı bozdu. alelacele yaptırdık oda potlu dıkmıs on tarafım bolbol bütün resımler vıdeolarda rezıl gıbıyım. emanet gibi.makyajım allıklarım kıpkırmızı abartı resımlerde ıgrenc. zaten düğünde yaşanan gergınlıklerde var mafettıler günümü. ben birgün zayıfllayıp kiralıcam gelınlık kafaya koydum eşimide giydiricem foto cektırıcem. ilerde cocuklarım a gösterıcem. öbür fotoları görurlerse korkarlar kesın

dünki menüm
sabah yeşillik az peynır domates
öğlen tavuk haşlama içine domates acı pul biber dürümlü yemiştim yazdıydım size
arada erik
akşam yemek yıyesım yoktu moralım bozuktu evdekilere 2 erık yedım yattım erkenden
2,5 litre alkali suyumu içtim
yarım saat yürüyüş yaptım sporu saallıyorum bu ara önumuzdekı hafta sabahları en azından yarım saat yürümeyle güne başlasam dıyorum
sabahları yapılan spor işe yaramıyor aç olunca diyolar doğrumu sızce

kızlar:2::2:
eşim geldi iş yerıne konuyu ben açtım tabı kılo muhabetı yaptım herzamankı gıbı dınledı yorum yapmadı. bende biraz üstüne gittim kim olsa itemez kılo bak eskı halıme falan dıye resmı gosterdım. böyle olmanı ıstıyorum aşkım dedı zayıf olmanı ıstıyorum dedı.giydiğin yakışsın ıstıyorum dedı. sen zayıf olunca farklı bı ınsandın dedı daha mutluydun daha özguvenın yerındeydı dedı. bak sen ıstedın ben gobegımı erıttım dedı. bende haklısın dogru falan dıyerek daha da çok konusmasını sagladım. bide bazı özel durumlardada zayıfken farklımısım sımdı farklısım anlarsınız ıste (((((

biz balayına gıdememıstık 4 sene oldu evlenelı bu eylul ayında gıdelim artık diyoduk. yanı bu eylul ayında balayına gıden bı ınsan gıbı yenı gelın gıbı olmam şarttttt

Son düzenleme:
valla derya bu konuşmanın seni kamçılması lazım heleki önünde tarihte var eylül ayı anlamıda var ertelenmiş balayı ver bacım acısnı çıkar 4 yılın

dünkü menüm
sabah 2 haşalnmış yumurta salata
öğle 2 tabak ayran çorba
ikindi 1 tabak ayran çorba salata
akşam dışardaydık
gece 1 tabak ayran çorba

kaçamak gece vakti çayın yanına çubuk kraker

spor düğünde 3 ayak oynadım :)

dün haftasonu yazlıkları çıkardım olmayan pantolonlarım oldu sevindim guurlandım kendimle
ama hmen havayada girmişim düğünde arkadaşımzın eşi kilo almış bende hüseyine bak hayatım nası kilo almışş falan edaları çok ayıp ettim çokk

2 gündür plan Program kalmadı ama yemedim. Salata tavuk yemekten bıktım ama hala aynı kilodayım şeytana uydum uyacam o derece sinirim bozuldu.
Regl dedim biraz oldum oda kesildi
Neyse herkese iyi tatiller

bugün herkes yoğun sanırım kimseler uğramamış
bygünkü menüm
sabah 2 haşalanmış yumurta
öğle tavuk haşlama
akşam 1 tabak ayran çorba ç.kraker

kızlarrr günaydın
tartıldım 79 dan 77 ye düşmüşüm

Günaydın
Tartılmayı unuttum . Ama dün 64 idim yarın tartılıp yazarım
Derya Tebrikler maşallah kardeş

Selam kızlar nasılsınız .
bu aralar pek fazla gelemiyorum. ayın 31 inde sınavım var fırsat buldukça ona çalışıyorum çünkü. son haftalar artık iyice yoğunlaştım o yüzden. Sınavım biter bitmez daha aktif olucam söz. Bu ara her gece çocukları yatırıp 2 saat falan ders çalışıyorum. sınavım biter bitmez geceleri ebru şallı ile selilüt savar cd sini yapıcam her akşam. Tam 21 gün falan yapmak lazımmış. Bakalım işe yarayacakmı. Bacaklarım doğumdan beri tutulmuş sanki belki çare olur.
Geçen haftam pek parlak geçmedi kilo bildirimini yapayım. Kiloları da bu düzende bildirirsek daha iyi olur arkadaşlar

se_zen .....62,00.........61,800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…