Selam kızlar nasılsınız .
bu aralar pek fazla gelemiyorum. ayın 31 inde sınavım var fırsat buldukça ona çalışıyorum çünkü. son haftalar artık iyice yoğunlaştım o yüzden. Sınavım biter bitmez daha aktif olucam söz. Bu ara her gece çocukları yatırıp 2 saat falan ders çalışıyorum. sınavım biter bitmez geceleri ebru şallı ile selilüt savar cd sini yapıcam her akşam. Tam 21 gün falan yapmak lazımmış. Bakalım işe yarayacakmı. Bacaklarım doğumdan beri tutulmuş sanki belki çare olur.
Geçen haftam pek parlak geçmedi kilo bildirimini yapayım. Kiloları da bu düzende bildirirsek daha iyi olur arkadaşlar
se_zen .....62,00.........61,800
Günaydın
Tartılmayı unuttum . Ama dün 64 idim yarın tartılıp yazarım
Derya Tebrikler maşallah kardeş
yakarcım hatunların hepsi kayıp yoğunlar sanırım ben buralardayım bend 3ebütün gün sitelerde eşyyadı düğündü kınaydıı oku oku bak bak bitiremiyorum benimde kafa yoğun anlıycağın bide nası kg aldımm onu çözmeye çalışıytom hafta içi ben 82,950 görmüştüm ama şuan midem şiş inşallah ödem mödemdir insanın moreli bozuluyor yaaa vemediğini görünce gidip kendini yemeğe vurası geliyor
kızlar giremıyorum ıkı gundur napıosunuzzzzz. iş yerınde sınırlı internete dönmustuk bu ay ve ben bayaaa aşmısım. sınırsızada geçmeye nıyetı yokçok mutsuzum burasıda hareketlı bır dukkan degıl gelen gıden olmaz. çok canım sıkılıo ıkı gundur. oyle oturup boş boş karşı dukkanları ızlıyorum. oysa bu ay kotayı aşmamak için ne vıdeo ızledım ne radyo dınledım ama genede aşmısım..
bu arada sabah tartıldım 76 ya düşmüşüm çok mutluyum ınsallah boyle patır patırgıder duraklamadan öptum siziiiii
kızlar giremıyorum ıkı gundur napıosunuzzzzz. iş yerınde sınırlı internete dönmustuk bu ay ve ben bayaaa aşmısım. sınırsızada geçmeye nıyetı yokçok mutsuzum burasıda hareketlı bır dukkan degıl gelen gıden olmaz. çok canım sıkılıo ıkı gundur. oyle oturup boş boş karşı dukkanları ızlıyorum. oysa bu ay kotayı aşmamak için ne vıdeo ızledım ne radyo dınledım ama genede aşmısım..
bu arada sabah tartıldım 76 ya düşmüşüm çok mutluyum ınsallah boyle patır patırgıder duraklamadan öptum siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?