Eski dostlar burada

ınanmıorumm sezen sınavımın oldugunu unutmusum sayende hatırladım kayıt yenıleme yaptıydım. 14 tane dersten sınava gırcem daha hiç çalışmadım

Nihayet regl oldum şiştim şiştim çatlamak üzereyim top yutmuş gibi bir karın .2 güne kadar geçer de normal düzenime dönerim. Kaç gündür aynı kilodayım.
Neyse kızlar
Menü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Salata
Ara
2 kare bitter Türk Kahvesi
Akşam
1 tabak kuru 3 yk pilav
1 kahve
Ve maalesef 1 dilim kek
Ceza olarak mekik kaç tane çektiğim i yazarım

günaydın hanımalr dün kına alışverişi için eminönünü alt üst ettik
bütün gün dışarda olduğum için rejim şaştı
sabah 2 haşlanmış yumurta salata
öğle 1 simit
ikindi 1 simit
akşam 3 mercimek köfte salata
6 saat yürüyüş diyim gerçi bu alışveriş yürüyüşü bide kalabalığı hesaba katarsak tıngır mıngır ama yoruldumm çok 2 saat spor kalorisi yakmışızdır illaki
benim anlamdığım geçen tartının 2 gün sonrasında 82,950 görmüşken şuan 83,950 gördüm yemedimde kardelim bi dün götürüdk simitleri hemende kilomu oldu bu karbonhidratlar 2 simit yemeye yaaa gene tavuğa dönim napım ben yaaa tavuk yerken kilo aşağıdaydı son 3 gündür ayran çorba salat yaptım

sezen: 63,000...................62,000............61,800
derya...............................79,00..............77,00
yakar :64,900...................63,400
winstonlight: 68.900.........68.100
gırgırına : 85,500............84,450 ........83,950

Son düzenleme:
[
sezen: 63,000...................62,000............61,800
derya...............................79,00..............77,00
yakar :64,900...................63,400.........64,100
winstonlight: 68.900.........68.100
gırgırına : 85,500............84,450 ........83,950[/QUOTE]

kimse yokmu leynnnnn
kimse yoksa bende havadan sudan bahsederim.
hava buz gibi ya üzerimde mont var valla. yürüyemedim.

yakarcım hatunların hepsi kayıp yoğunlar sanırım ben buralardayım bend 3ebütün gün sitelerde eşyyadı düğündü kınaydıı oku oku bak bak bitiremiyorum benimde kafa yoğun anlıycağın bide nası kg aldımm onu çözmeye çalışıytom hafta içi ben 82,950 görmüştüm ama şuan midem şiş inşallah ödem mödemdir insanın moreli bozuluyor yaaa vemediğini görünce gidip kendini yemeğe vurası geliyor

ya sormaya 700 gr artıdayım . sabah akşam tavuk salata yamekten gına geldi. inan ki bağırsaklarım tıkandı ya ama vermek ne kelime almışım.
sabahtan beri şok diyetlere bakıyorum valla

Evet kızlar bu ara bende kontrolden çıktım sanırım.
yarın ve öbür gün iki gün çorba yiyim belki kendimi toparlarım.
gerçi ben biliyorum da nasıl yediğimi. kendimi durduramıyorum herhalde sınav sitresi. şimdi de dişçiye gidiyorum. bi dişim ağrıyor ama hangisi bilmiyorum.

bende çorba + havuç diyeti yapayım dedim. çorba yapıp termosla iş yerine getireyim yarın sıcak sıcak içerim ya belki şu ödemdende kurtulurum.regl bitince şöyle 61 falan olsam ne güzel olur.
sezen sınav stresi ve çocuklara bakmak ağır gelir ya . bazen sadece yemek rahatlatır insanı . 10 gün kaldı dayan dayana bildiğin kadar. hadi allah yardım etsin

Selam hatunlar,
Eşimin bana bir ay gibi gelen raporlu,izinli dönemi nihayet bitti, onu işe gönderirken yaz tatili bitiminde çocuklarından bunalan annenin okula onları dehleyişi gibi sırıta sırıta yolladım Napim ya, benimki çok şehzade kılıklı, onu yap, bunu getir, şunu pişir, ama ben hastayım, ama ben raporluyum..Sanırsın savaşta top gelmiş buna, bildiğin kas incinmesi, ona da iki krem, 2 ağrı kesici bitti işte. Benim geçen sene işaret parmağım salata yaparken kesildi salatanın içine düştü, aldım yıkadım yara bandıyla birleştirdim. Kan zor durdu, şimdi o parmak biraz yamuk (tam yerinden birleştirememişim ) ama ne doktora gittim, ne dikiş atıldı. Ama bu koca tam benim tersim, yağmur yağsa adama hastalık ve mızmızlık için bahane oluyor

Bu arada ben dün düşündüm düşündüm ve hayret ederek buldum ki benim bu diyet camiasında elleyip bellemediğim tek beslenme /diyet stili kalmış; o da Karatay Bugün Karatay da 2. günüm
(Uzun süredir görüşmediğim biri görse de bana nasıl zayıfladığımı sorsa ben 5 günde 5 kilo diyetinden, dukandan, isveç diyetinden, lahana çorbası diyetinden, bir ara yaptığım limonata diyetinden, çorba diyetinden...vs. bahsetmeye başlasam insan bana manyak gözüyle bakar baktım listem az, bir de Karatay'ı sokuşturam dedim

Neyse şimdilik yurttan haberler böyle.
Bu ara epey bir yoğunluğum var, vakit buldukça sohbete geleceğim.
Bu hafta tartılmadım, önümüzdeki haftalara bakarız artık.

Herkese hafif bir yaz mevsimi diliyorum

Çorba hazırlıyorum yarın paso çorba yürüyüş hayal oldu gene hava buz gibi

Yıllar sonra kocam kilo vermem konusunda benim yanımda yer aldı kızlar. Bugün büyük gün. Yıllardır benim diyet yapmama çok kızan kocam (tabii o zamanla 50-55 kilo arasındaydım ben deniz ) bugün bana biz arabayla gidiyoruz sen arkadan koşarak gel acil zayıflaman lazım dedi. Kızmadım çünkü nedeni 5 dakika önce ona söylediğim şu cümleydi "aayyy yaaa ben 10 kilo veremezsem ciddi bir alış veriş yapmam lazım en az 5 bine çıkarım ben mağazadan çünkü hiç bir kıyafetim olmuyor üzerime olan yanlızca 1 tane kot ve 3 tane t-şhirt var işe başlamama da az kaldı " demem oldu. Kocamda " ne 5 i ya sen 15 bin harcarsın en az hemen koş zıpla, yok sana yemek falan " dedi.

ya bu erkekler varya az fena değiller yaaa rapor al uzat izni zayıflamay zaman kazan derse şşaırmam :)
bende yazlıkları çıkardım olmayanlar giyemediklerim hepsi oluyor bu sen bend ebişey almama gerk yok ya diye sevindim baya
sabah tartıldım 83,600 -450 gram ben fark etm,iştim dünde bi acyiplik olduğunu yemedim niye fazla çıktım diyorum neyse
dünkü menüm

sabah 1 nesacefe
öğle tavuk patates haşlama
akşm 1 tabak ayran çorba
çay çubuk kraker

spor 2,5 saat antreman

yavaş yavaş sıkılmaya başaldım bu diet işinden bi yenilik yapmam lazım ama ne bilmiyorum bindalımı ayarladım rengi hiç aklımda olmayan renk lacivert heycan yaptım uyuymadım da böle yaprız kınayı şöle yaprız planlarımdan 3 ay öncesş böyleysem son günleri nası geçiricem bakalım

günaydın
sezen baya gaza gelmiş gördüm seni iyidir iyidir.
bende çaktırmadan seni rakip olarak görüyorum söylüyeyim.
gırgırına sıkıldıysan hemen farjklı birşeye geç .yoksa benim gibi hemen 2 dilim keke gömülürsün.
akşam çorbamı pişirdim sıkılana kadar çorba .sonrasına allah kerim

kızlar giremıyorum ıkı gundur napıosunuzzzzz. iş yerınde sınırlı internete dönmustuk bu ay ve ben bayaaa aşmısım. sınırsızada geçmeye nıyetı yok çok mutsuzum burasıda hareketlı bır dukkan degıl gelen gıden olmaz. çok canım sıkılıo ıkı gundur. oyle oturup boş boş karşı dukkanları ızlıyorum. oysa bu ay kotayı aşmamak için ne vıdeo ızledım ne radyo dınledım ama genede aşmısım..

bu arada sabah tartıldım 76 ya düşmüşüm çok mutluyum ınsallah boyle patır patırgıder duraklamadan öptum siziiiii

hadi ya evdedemi yok int ben senin yerinde olsam farkını öderim sınırsıza çevirtirim yoksa zaman geçmez int çok ihtiyaç bilgi amaçlı özelikle
neyse sende sadece sabahlrı girer 1 yorum yaparsın toplu

sıkıntı yok gönüller bir olsun.

öğlen sadece çorba içince baya acıktım ya
birazdan 1 kuru incir yiyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…