Eski dostlar burada

Menü
7 zeytin yarım dilim ekmek salata
Öğle
2 kase çorba
Ara
1 kuru incir
Akşam
Salata çorba 2kase
250 mekik

günaydın
akşamdan çorba pişirdim. bugün tam anlamıyla çorba diyetine başladım. azimşi ve karalı bir ruh halindeyim. hadi bakalım hayırlısı.

günaydın kızlarrrr
menumu yazayım
sabah 1 yumurta bol pul biberleri yanına maydonoz salatalık bıber
öğlen tavuk sote ıkı kasık bulgur pılavı
ara çeyrek elma
akşam
iki kase köfteli çorba
iş çıkışı 20 dakika yürüdüm
akşam yemekten sonrada 20 dakika yürüdüm eve gelip mekik çektim bölgesel hareketler falan
sabah tartıldım 75 i gördüm yuh artık dedım sonra bı daha tartıldım 76 mış tartı kaymış:) yoksa her gun bır kılo vermıs olcaktım ohhhh

öptum sızi

allah iyiliğini versin 75 i okuyunca bu kız ne yapıyor ya dedim. keşke öyle patır patır gitseler

günaydın
dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 2 köfte 2 kase yoğurt
akşam salata tavuk
gece çay kraker

ya hanımlar iyce sesizleşti burası yaaaaaaaaa

evet ya zaten kapı gıcırdasa motivasyon yerlerde baya sessizleşti hemde
müsait olunca gelirler. biz devam diyelimmm

valla yakar aynen bende öleyim kendi kendimize yazıp çiziyoz oluyo artık deryada artık aktif değil yeni arkadaşalr katılsaaaa bulsak çağırsak

başka günlüklere bakıyorum onlarda öyle kendi kendilerine yazıp çiziyorlar. artık kadınlar kilolarıyla mutlu mesut yaşama kararı aldıda biz deli gibi hala rejim diyet diye debeleniyoruz diye düşünmeye başladım.
sorun değil gırgırına ben masa başında çalıştığım için devamlı burdayım. mahallenin delisi gibi paso yazarım. yolumuz zor ve uzun . dayan dayannnn

:) doğru dedin kendimiz kontrol altında tutmak için pes etmememiz lazım hadi hayırlsııı olsun inşallah

Tünaydın Hatunlar yok ya çok da geç değilmiş günaydın da olur :44:

Bugün Karatay diyetinde 4.günüm. (Eşime "bak hoca bu konuda bunu diyor, bak hoca buna yasak koyuyor, buna iyi diyor" dedikçe adam "tamam bir de bu hocanın pokunu yiyek" kafasında, adam bile benim diyet sevdamdan bıkmış )

Bizim dukanın 3. evresine geçişimiz çok acılı oldu. Artık ekmek var, meyve var, ödül var, var oğlu var derken biz bir yedik, bir yedik ki Dukan da hazır Türkiye'ye gelmişken bir de bizim eve uğrasa yüzümüze tükürürdü Ben o an anladım ki; bana yasak lazım, liste lazım, "öyle her şeyi ye" kafası beni yoldan çıkarıyor. O ara baktım en çok bakliyatı özlemişim, kuruyemiş gözümde tütüyor, zeytin desen yolda görsem koyun p.ku sanırım dukan yasak dedi diye 6 ay yiyememişim, o an gözüme en makulü Karatay geldi ve direkt ona geçtim. Eşim de şu an sabah yulaf kepeği akşam baklava şeklinde garip bir diyet içinde

Bir aydan kısa bir süre içinde tatile gideceğiz ve ben 65 ile gideceğim. Bunun için kaçamaksız diyetime devam edip, her gün ölsem de kalsam da minimum 6, maksimum Allah ne verdiyse yürüyeceğim. Mekikler, hareketler falan da cabası. Tatile gitmeden de buradan tatil öncesi diye fotoğraf paylaşıcam, 65 olamadıysam bana domates atıp "seni pis şişko domates güzeli" diye arkamdan teneke çalın e mi?

Dünkü menüm;
sabah: Klasik karatay kahvaltısı ( 4 ceviz, avuç içi peynir, 13 zeytin, domates, biber, 2 yumurta)
akşam; 1 tabak yoğurt çorbası, bir kase yoğurt, bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bitki çayı; Kiraz sapı form çayı
su; 3 litre

spor; 7.5 km yürüyüş
300 mekik ve bir sürü hareketler (3 öğün aksatmadan ayrı ayrı)
Bu arada twist de ekledim, aletin üstünde kendimi döndere döndere ya belimi kıracam ya eriyecem başka yolu yok

Şimdi kahvaltım tamam, güneş tam tepeye çıksın ki yürürken işkence olsun diye 12yi bekliyorum (manyaklık parayla mı )
Güneşe kalmadan çıkıp gelecektim ama televizyonda bir adam vardı, ona daldım. diyet, spor yalan, herkes liposakşın yaptırmalı, o totolar, karınlar sporla falan erimez, boşa kasmayın diye anlatıyordu. Ekranın içine dalasım geldi sinirden. Herkesin cebinde parası, üstünde ameliyat kıyafeti hazırolda bekliyordu gidem de kestirem diye sanki, pehh manyak ! Ee ye ye git kestir, ne olacak o vücut sonra? Sibel can gibi, her kış semir, her yaz başı git kestir sonra "yok efendim salatalık diyeti yaptım", "yok efendim kabak diyeti".. sonra gene yarım dünya ol, gene kestir. Ameliyat bile çare değil boğazını tutmayı bilmeyene, spor yapmayana pehh..

Neyse sinirli şirin Winston bildirdi.
Ben gidem az yürüyem de, emekli albayları parkurda geçem, onlara hava atam, "sisi pis yaşlılar " diyem, az stres atam

Hepimize güzel, hafif, mutlu bir gün diliyorum

sabah yulaf keğeği akşam bakalaya tuaf bir diyet içinde cümlene çok güldüm nieyeysee
bu canana karatayın özleikle şu aç kalacaksın ki yağalrın eriisn 2 öğün mantığına katıldığım için seviyorum kadını fakat çok kilo alnınıda duydum bu karatayla ölçüyü ayarlayamıyo sanırım yapan bayanlar

maalesef bende porsiyon kontrol edemem . edemediğim içinde 1 ileri 2 geri kilo alıp veriyorum. bana zinhar yasak . diyecek .yersen 100 sopa diyecek ki benim kafaya basa. yok bugün nişasta günü makarna pilav yiyebilirsin desin tencerede yüzerim hiç affetmem hoca ye dedi derim banane
yani bana kırbaçlı diyet olacak.

saat 10 da 1 fincan nescafe ve 1 kuru incir kemirdim baya tok tututu valla .
burası okadar soğuk ki anlatamam. hava utanmasa eksiye düşecek. yürümek istiyorum ama okadar soğuk ki birde esiyor. of ki of

yakar sen sivastaydın demiii ben sivaslıım ama havasını pek bilmem benim nişanlıda kpssye giriyo tercih yaparken soğuk olmayan illeri seçmemi zlazım kansıızm bend ehep üşürüm sen yatinci olduğundan bana hangi iller öneririisin bildiğin gibi atama puana göre olduğundann doğu ağırlıklı olucakk tercihler sanırım buarad nişanlım veteriner hayvancılığın bol olduğu yerler

Tatlı olarak biraz siyah çikolata yiyin: Kek veya kurabiye yiyeceğinize, tatlı krizinizi bir parça siyah çikolata ile geçirin. İlk başlarda sizi tatmin etmese de kendinizi aşırı şeker kullanımından korumuş olacaksınız. Düşük kalori aldığınız ve sağlıklı beslendiğiniz için mutlu olacaksınız

gaztede yazıyordu derya ve yakar sizn için kopyalım dedimm yakar sen demiştin zaten sanırım dah çok yemmei engelliyor ufak bi çikolata diye

kızlar bi sorum olacak eşiniz giyim konusunda baskı yapıyormu size

evet ben tatlı yerine bitter 1 kare yiyorum baya engelliyor . evde 1 tepsi şekerpare vardı bu bitter sayesinde elimi sürmedim ya
gırgırına şu an sivasdayım inan ki hala kaloriferler yanıyor. bittim ya mahvoldum soğuktan. insanını seviyorum ama soğuk öldüm bu sene .
illaki doğu yazacaktır eşin ığdır yazsın iklimi ılık .kaynım orda öğretmen baya memnun.
nişanlın veteriner mi yoksa

eevt işsiz veteriner düğün var 3 ay sonra ama bzi düğündne çok temmuzdaki kpssye odakalnmışız harıl harıl çalışıyor saç kıran oldu çocuk ensesi sçalar parça parça döküldüü nasipse tek umdumuz diiym develetin veterineri olmak ben ığdırlılarıda çok severim hayırlsı ya aher yere uçak var nasılsa

yakar sen hangi şehirlerde çalıştın

Son düzenleme:
Valla bana zopalı, sınırlı, kurallı diyet lazım, sabah da dediğim gibi sapıtmaya meyilli bir insanım. Aslında her şişko buna meyilli zaten olmasa şişko olmazdı. Geçen bir yerde okudum kadın 90 kilo falan, Karatay'a başlamış, dakika bir gol bir 3 meyve yemiş. Herkes de diyetisyen, doktor sanki, diyor ki "ayy ben 3 meyve yemezsem vitamin alamam". Yahu yiye yiye 90 kilo olmuşsun, değil 3 gün 3 yıl meyve yemezsen depondakiler sana yeter, ölmezsin. hayır madem vitamine, bilmemneye çok aklın basıyor, çok bilinçlisin, o zaman niye 90 kilosun? Şu yemek için kendince bahane uyduranlara ifrit oluyorum. "Ben yemeden duramıyorum" de ye ama alkoliğin "her gece bir büyük kalbe iyi geliyormuş, ondan içiyorum" demesi gibi, şişkonun da yeme bahaneleri çok komik oluyor

@Yakar; soğukta yağlar daha mı kıpırdak olurdu ney? Hani vücudu ısıtsın diye vücut daha fazla mı kalori yakardı ne, öyle bir şey okumuştum. Bu avantaj olabilir ama aynı zamanda da insan soğukta otur otur , gir yorganın altına uyu derken pek de aktivite yapamaz. Hoş, burda hava cayır cayır ama Winston kulağına biri üflesin de spora gitsin diye haber bekliyor

@Gırgırına; evet baklavalı dukan diyeti Dün akşam yürüyüşe diye beni dışarı çıkardı, zaten gündüz yürümüşüm, oflaya oflaya çıktım. Bir baktım 1km öteye yeni tatlıcı açılmış, adam baklava almaya beni yanında arkadaşlık etmeye çocuk kandırır gibi kandırmış Aldık paşaya baklavasını, döndük eve. Ben de mercimek yemeği pişirmişim yıllardan sonra, ona da sordum. Cevaba gel "Dukanda bakliyata izin yok", len sanki baklavaya izin var köpoğlu "Otur ye odanda, gözüm görmesin seni de baklavanı da" dedim

kızlar bi sorum olacak eşiniz giyim konusunda baskı yapıyormu size

Dün geceki baskıyı anlatayım Biz evlendik evleneli ben hiç sucu görmedim, hep su siparişini eşim verir, suyu alır kapıdan, parayı verir falan. Dün gece de su söyledik, eşim açtı kapıyı, adamla bir şeyler konuşurken, arka odada ev telefonu çaldı. ben de bunlar konuşuyorlar , zar zar çalmasın susturayım diye mutfaktan arka odaya uçtum. Eşim kapıdan sade kafasını çıkarmış yani aralık çok dar düşün, ben de arkadan 1 saniye gözükmemişimdir bile direkt zıpladım. yani sucu kartal bakışlı olsa, uçanı kaçanı kaçırmasa beni anca o zaman farkedebilir. Üstümde de Garfield kedili lacivert şort bluz takım. Yok efendim adam şortla görmüş, yok içimde sütyen yokmuş da adam onu da görmüş. Len zaten cincik kalmadı neyi görecek, zaten adam görmedi bile, zaten 1 saniyede zıpladım Ninja gibi buzdolabından koridora desem de yandaki yağlarımı epey bir sıktı Bir daha eve su söylendiğinde, kapıyı açmasam bile pantul giyecekmişim, he gülüm he dedim ben de

eşinde komikmiş kız senin :)
ya şu benim soruya bi el atın eşiniz siz giyim kousunda ksıtlıyormu tepkileriniz nasıl
benimkisi başladıda şuann ilgi konum bu hakta veriyorum erkelrin hepsi sapık gibi ..öt görmeye görsün hipnoz olmuş gibiler hele göğüslerin büyükse elinle tokalaşırken göze bakcağına memelre bakıp merhaba diyorlar hakda veriyorum ama bol giiyn uzun giiyn zaten 80 civarıyım iyce babahanneme dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…