eevt işsiz veteriner düğün var 3 ay sonra ama bzi düğündne çok temmuzdaki kpssye odakalnmışız harıl harıl çalışıyor saç kıran oldu çocuk ensesi sçalar parça parça döküldüü nasipse tek umdumuz diiym develetin veterineri olmak ben ığdırlılarıda çok severim hayırlsı ya aher yere uçak var nasılsa
yakar sen hangi şehirlerde çalıştın
ben yazam
antalya - ağrı- hatay -antep -maraş - sivas-
15 sene olmuş memuriyette
2 yıl öncesine kadar tarım bakanlığı baya veteriner ve mühendis aldı .keşke o zaman bir yere yerleşe bilseydi. şimdi pek alım yok maalesef.
özelde de canını çıkarıyorlar ama adam gibi bir para vermiyorlar
adam daha yeni mezun oldu ilk kpss sınavı olucakevet dediler çok alım olmuş diey inşallah bu sened eolur ağrı falan nasılpeki doğunun şartalrı tavsiye ediceğin i hangisi kaldığınız yerlerden
baklavalı dukana bayıldım. hoş pierre dukanında haberi olsa bayılır bence
zeytini duyunca adam hemen ok dedi.baksana baklavanın tadını bilse günde 3 dilim caizdir der kesin.
başda ığdır (memleketim ) van, bitlis, batman yaz derim
batmanı gördüm beni çok şaşırttı valla petrol çok şey getirmiş oraya
Aha benim kocanın cümlesi bu
Eşim mantı ister, dukanda yasa derim, "peh Dukan ömründe kayseri mantısı mı yemiş, yese izin verirdi", " Dukan baklavayı anasının evinde mi görmüş, görse yiyin" derdi, "Dukan yaprak sarma mı sarmış, yemiş bilse siz de bol bol yiyin" derdi.Valla iyi ki de bilmemiş, yememiş, biz gibi olmamış diyorum ama benim adam tınmıyor
Dukan da cılkını çıkardı. 3 sene önce dedi vurun kendinizi tavuğa, yoğurda. Sonra biz gibi huysuzlanan insanlar oldukça, baktı paracıklar gidecek yok yok zeytinyağı da yiyin, tatlandırıcıdan tatlı da yapın, ekmek de yiyin, meyve de olur, oh oh zeytin de tamam..Eeee ne kaldı başka yiğenim diyesim geldi o künefe saçlı adama
Van'da donar insan yahu.
Ben ilkokul biri orda okudum, Başkale'de. Totom hastalıktan hiç doğrulmamıştı, ömrümde kullanmadığım antibiyotiği orda kullanmıştım, bir de rakım çok etkilemiş beni. Ben çok donduğumuzu hatırlarım.
Hoş 25 sene öncesi, sobalı lojmanda, askerlerin kürekle yol açtığı bir yerdi, şimdi Antep'e bile Paris deniliyorsa, Van da bir Londra olmuştur belkim
depremden önce eşim vana mülteci götürmüştü. adam 2 ay anlata anlata bitiremedi. vay böyle güzel vay çok şaşırdım falan
Ben e şimdi merak ettimAtlayıp gitmek lazım.
Ay eşimin içine bu araw Tayfun Talipoğlu kaçtı. Şimdi uçak biletleri falan da eskisi gibi değil ya, sürekli söyler," bir hafta sonu atlayıp Kars'a gidelim mi"?
Yahu ne karıştıracaz Karsta, otur oturduğun yerde derim. Durur durur sonra "Pazar günü Kayseriye gidip, mantı mı yesek?".Adam gezici kütüphane gibi gezici pis boğaz. Şimdi Van çok değişmiş, gelişmiş desem, beni Van kahvaltısı diye oraya çekeleye çekeleye götürür hazır dukanın da canına okumuşken
van bende duydum harika bi yer çok gelişmiş diyorlar heppp ay winston senin bu kovayla sen naıs kilo almadan duruyon yaaa hele senin koca hala nas kilo veriyoo oda ayrı bi şok yaşatmakta bana
yakar eşin polismi
Sınavı olup, çalışmamak için antin kuntin şeyler yapan haylaz öğrenci gibiyim. Yürüyüşe gitmemek için yaz Allah yaz
Sizin sohbete doyulmaz ama benim totomun erimesi lazım kızçeler, ben yürüyüşe söylene söylene gideyim artıkın.
Keyifli bir akşam dilerim
valla yakar aynen katılıyorum dediklerine hele şöyle bi dünya para verip 5 yıldızlı otelere etelin içindeeğelnip gelemk bana hiçmantıklı gelmiyor kültğür turlarını çok severim kapodokyaya gitmiştik çokta memenbun kaldık bizde balayına karadeniz turuna gidicez gerçi duyan gülüyo bizee ama napalım yüzmeyid ebilmiyoz disko tarzı şeylerden de hoşalnmayız ee bi oteldesevişmek içinde o para verillmez dedik bizde en azından 5 -6 şehir gezelim karadenize gidelim dedikk inşallah bide gap tutu yapar emekli oluruz benmim nişanlşı hayatta sevmiyo gezmeyide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?