Eski dostlar burada

ben yazam
antalya - ağrı- hatay -antep -maraş - sivas-
15 sene olmuş memuriyette
2 yıl öncesine kadar tarım bakanlığı baya veteriner ve mühendis aldı .keşke o zaman bir yere yerleşe bilseydi. şimdi pek alım yok maalesef.
özelde de canını çıkarıyorlar ama adam gibi bir para vermiyorlar

baklavalı dukana bayıldım. hoş pierre dukanında haberi olsa bayılır bence
zeytini duyunca adam hemen ok dedi.baksana baklavanın tadını bilse günde 3 dilim caizdir der kesin.

bide buzman kadar almış olduğum hata olmuyor diye giyemediklerim şimdi tam olmaya başalmışken benim kalçalarda göğüslerde saklancak gibi değil hüseyinde hep derki ya yanında ben varken bile adamalar göğüslerine bakıyor ve ben öle daracık giyinmemem rağmen

bi aklım ya böle konular için niye eşimle aramı açım diyorum bi aynadan adfam haklı erke milleti sapık benimde çalıştığım çever belli diyorum bi aklım demiyim nefsim öel kapanmak istemiyor bana karışıyo diye kzıyorum ama haklı olduğunu düşündüğüm içinde kızamıyorum

Son düzenleme:
Benim son yazdığım biraz kıskançlığa girmiş gerçi ama bu ara ondan muzdaribim. Eşime de söyledim, insanlar birbirini tanıdıkça kıskançlık gider falan diye, ama adamda tam tersi. İlk evlendiğimizdeki adamla şimdiki çok farklı, her şeyi kıskanıyor. Geçen pazara gittim, çilek aldım, adam "maşallah diyene çilek bedava" diye slogan bulmuş, söylüyor. Eşime anlattım. "Vay pazarda 50 tane çilekçi var, gitmiş Çilekçi Cem Yılmaz'ı bulmuşum, vay adamla espriler yapmışız, vay adama maşallah demişim"..Totosundan senaryo yazdı, o çilekçiden de bir daha bir şey almam yasakladı. Len mitte mi çalıyorum, ne bilem hangi adamdı, görsem tanımam bir daha.

Kıyafetime de karışır. O da bu sene tavan yaptı. ilk evlendiğimizde ona da diyorum sırtı komple açık bpyundan bağlı bluzler giyerdim, ses yoktu geçen hafta spora giderken t-shirt gibi bir şey giydim, "ee üstüne ceket gibi bir şey almayacak mısın?" dedi. Len istersen bere de takayım, yaz gelmiş, bu neyin kafası

Şimdilerde yürüyüşe şortla gitmek istiyorum, yani öyle kısayla ben de yürümek istemem ama dizde falan spor bir şort alayım diyorum. Yok olmaz diyor.Böyle içi naylonlu haşır haşır üstüme bol gelen eşortman altıyla pişiklene pişiklene yürüyorum.

adam daha yeni mezun oldu ilk kpss sınavı olucakevet dediler çok alım olmuş diey inşallah bu sened eolur ağrı falan nasılpeki doğunun şartalrı tavsiye ediceğin i hangisi kaldığınız yerlerden

maalesef bizim insanımız aç gözü aç. hele erkekler arasındaki muhabbetler adamları dahada delirtiyor. çokda kızmıyorum eşime. onun ortamı hep erkek muhabbetler iğrenç ya diyor yaptığınıda anlatıyorlar fantazilerinide yapmış gibi anlatıyorlar pislikler diyor o yüzden . evden çıkınca bir teftişten geçerim maalesef

adam daha yeni mezun oldu ilk kpss sınavı olucakevet dediler çok alım olmuş diey inşallah bu sened eolur ağrı falan nasılpeki doğunun şartalrı tavsiye ediceğin i hangisi kaldığınız yerlerden

başda ığdır (memleketim ) van, bitlis, batman yaz derim
batmanı gördüm beni çok şaşırttı valla petrol çok şey getirmiş oraya

baklavalı dukana bayıldım. hoş pierre dukanında haberi olsa bayılır bence
zeytini duyunca adam hemen ok dedi.baksana baklavanın tadını bilse günde 3 dilim caizdir der kesin.

Aha benim kocanın cümlesi bu
Eşim mantı ister, dukanda yasa derim, "peh Dukan ömründe kayseri mantısı mı yemiş, yese izin verirdi", " Dukan baklavayı anasının evinde mi görmüş, görse yiyin" derdi, "Dukan yaprak sarma mı sarmış, yemiş bilse siz de bol bol yiyin" derdi. Valla iyi ki de bilmemiş, yememiş, biz gibi olmamış diyorum ama benim adam tınmıyor

Dukan da cılkını çıkardı. 3 sene önce dedi vurun kendinizi tavuğa, yoğurda. Sonra biz gibi huysuzlanan insanlar oldukça, baktı paracıklar gidecek yok yok zeytinyağı da yiyin, tatlandırıcıdan tatlı da yapın, ekmek de yiyin, meyve de olur, oh oh zeytin de tamam..Eeee ne kaldı başka yiğenim diyesim geldi o künefe saçlı adama

başda ığdır (memleketim ) van, bitlis, batman yaz derim
batmanı gördüm beni çok şaşırttı valla petrol çok şey getirmiş oraya

Van'da donar insan yahu.
Ben ilkokul biri orda okudum, Başkale'de. Totom hastalıktan hiç doğrulmamıştı, ömrümde kullanmadığım antibiyotiği orda kullanmıştım, bir de rakım çok etkilemiş beni. Ben çok donduğumuzu hatırlarım.
Hoş 25 sene öncesi, sobalı lojmanda, askerlerin kürekle yol açtığı bir yerdi, şimdi Antep'e bile Paris deniliyorsa, Van da bir Londra olmuştur belkim

ya en basidinde ben kendim şahidim iş yerindeki erkelrin haffi bakımlı giyimli bir hatıun geldiğind enası bi anda kibarlaştıklarına bakışlarına bacım diyip poposundan gözünü almadıkalrına bid eeskiden evli oluncaa o gözle bakılmaz snaıyordum tam tersi olmuş evliyse iş çıkar bundan mantığı varr olmuş meğer hele münübüste aynı işyerinde çalışan 40 lı yaşalarda erke kadın muhabetlkeri var bildiğin cilveleşir giib bel altı muhabetelr imalarrr ay diyom nerdeyse eşlerini çalıştırmayan erkelre hak evricem ama işte bunların hepsii bir değil kişilk eğitimm çevre çalıştığın ortam herşeyi fark ettiriyor am hüseyinin dediği laf erkek her yerde erkektir sen onun aklından nelker geçtiğini bilemezsin senin açık giiynmen ona bakma hakını verdiğini düşündürtür der
ay küfür edesim geldi

anam adam prensler diyet yaptı. bizim fukaralar neyinize dukan . yok gulaş tarifi . gulaş ne la dedim. meyerse danadan yapılan yemekmiş.
dukan diyetinide fukara mutfağıyla harmanlayıp kendimize uyarladık ya ne milletiz vesselam.
biz ki almanyaya siğorta kanununu değiştirtmiş milletiz. dukan neki

depremden önce eşim vana mülteci götürmüştü. adam 2 ay anlata anlata bitiremedi. vay böyle güzel vay çok şaşırdım falan

depremden önce eşim vana mülteci götürmüştü. adam 2 ay anlata anlata bitiremedi. vay böyle güzel vay çok şaşırdım falan

Ben e şimdi merak ettim Atlayıp gitmek lazım.
Ay eşimin içine bu araw Tayfun Talipoğlu kaçtı. Şimdi uçak biletleri falan da eskisi gibi değil ya, sürekli söyler," bir hafta sonu atlayıp Kars'a gidelim mi"?
Yahu ne karıştıracaz Karsta, otur oturduğun yerde derim. Durur durur sonra "Pazar günü Kayseriye gidip, mantı mı yesek?". Adam gezici kütüphane gibi gezici pis boğaz. Şimdi Van çok değişmiş, gelişmiş desem, beni Van kahvaltısı diye oraya çekeleye çekeleye götürür hazır dukanın da canına okumuşken

ülkemiz okadar güzelki keşke imkanlarımız el verse her yeri geze bilsek. görebilsek.iş nedeniyle epey yer gittim .her yer birbirinden güzel. çok hayıflanıyorum memleketin görmediğim yerlerine. biz 4 kişiyiz çok çocuk baya tuzlu bize. çoluğa çocuğa karışmadan gezin valla.

Sınavı olup, çalışmamak için antin kuntin şeyler yapan haylaz öğrenci gibiyim. Yürüyüşe gitmemek için yaz Allah yaz
Sizin sohbete doyulmaz ama benim totomun erimesi lazım kızçeler, ben yürüyüşe söylene söylene gideyim artıkın.
Keyifli bir akşam dilerim

van bende duydum harika bi yer çok gelişmiş diyorlar heppp ay winston senin bu kovayla sen naıs kilo almadan duruyon yaaa hele senin koca hala nas kilo veriyoo oda ayrı bi şok yaşatmakta bana

yakar eşin polismi

van bende duydum harika bi yer çok gelişmiş diyorlar heppp ay winston senin bu kovayla sen naıs kilo almadan duruyon yaaa hele senin koca hala nas kilo veriyoo oda ayrı bi şok yaşatmakta bana

yakar eşin polismi

evet polis kardeş . onunla beraber bizde polislik yapıyoruz işte . türkiye kazan biz kepçe

allah yolunu açık etsin. benim toto koltuk şeklini aldı otura otura.

valla yakar aynen katılıyorum dediklerine hele şöyle bi dünya para verip 5 yıldızlı otelere etelin içindeeğelnip gelemk bana hiçmantıklı gelmiyor kültğür turlarını çok severim kapodokyaya gitmiştik çokta memenbun kaldık bizde balayına karadeniz turuna gidicez gerçi duyan gülüyo bizee ama napalım yüzmeyid ebilmiyoz disko tarzı şeylerden de hoşalnmayız ee bi oteldesevişmek içinde o para verillmez dedik bizde en azından 5 -6 şehir gezelim karadenize gidelim dedikk inşallah bide gap tutu yapar emekli oluruz benmim nişanlşı hayatta sevmiyo gezmeyide

ne oteli boşversene .tarihi geçmiş kokmuş peynir yemeye mantarlı suda yüzmek için mi para vereyim.
karadeniz harika. hele yaylalar muhteşem. nen okulu trabzonda okudum. geziye götürdüler biz muhtyeşem ya.
gülen totosuna gülsün sen gezmene bak. vasat olmamk lazım . herkes otele antalyaya gidiyor zaten. hiçbir özelliği yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…