ne oteli boşversene .tarihi geçmiş kokmuş peynir yemeye mantarlı suda yüzmek için mi para vereyim.
karadeniz harika. hele yaylalar muhteşem. nen okulu trabzonda okudum. geziye götürdüler biz muhtyeşem ya.
gülen totosuna gülsün sen gezmene bak. vasat olmamk lazım . herkes otele antalyaya gidiyor zaten. hiçbir özelliği yok ki
ya vallahiii diyomya neyime güvendim ben diyeeeea iş geçti bacım yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı biz yılbaşından önceee ta girdikbile
evet bende yasak cıs ters etki yapar ille tersine gidicem zamnında akapuntura gidip inadına yediğimi hatırlıyorum ne oldu bak iştahımı kesmedi ben yiyorum diyodum para verip üsütüne kg almıştım kime neyi kanıtlıyosam ulan kendine yapıyon işte daa:)
Gırgırına, sen de ben gibisin. Yemem dersen, kesseler yemezsin, üç kaşık yemekle bir gün geçirirsin. Gözünü kararttınmı çok aşırı diyet yapabiliyorsun.
Bence şok diyetlere bulaşma. Sonuçlar parlak olmuyor. Şişirilmiş su kaybı oluyor, mide bağırsak yemek yememekten boş oluyor, tartı az gösteriyor, sonraki hafta 2 kaşık salata yiyince hop 1 kilo alıyorsun, insanı daha da sinir ediyor.
Gene de ısrarcıysan, kolay gelsin bacım.
dediğin çok mantıklı zaten farkındayımd azşok dietler yapmadık hele hatırlıyorum 5*5 yaptım ilk hafta 4 ikinciş hafta 3 kg verdim gözüktü tartıda ama giden 7 kg hiçmiş fark etirmedi benim gözümde ne gıdığım ne tootm hep aynıydı sonrasında zaten hemen geri aldım evt mide iyce boşaldıkça dediğin gibi gözümde yemeklr döner oluyorr neyse hzılandırmka amaçlı bi araştırmalar giriyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?