Eski dostlar burada

içime su serptin yakar inan millet sorduğunda nereye gidiyosunzu diye sölemeye çekiniyodummmm a balayına hiç olurmuymuşta falandaaaa ....

kızlar iyiki muhabet yok dıyonuz okumaktan gözlerım agrıdı. Allah iyiliğinizi versin winston yakar iyi güldürdünüz benı

gırgırına bız balayına gıtmedık yanı şöyle belirli bir para ayırdık. ben otelde sıkılıyorum eşimde çok sevmez ama turlarıda sevemedık herkez saatli herşey saatlı ya aslında gitmek lazım ama ... en iyisi dedik araba kıralık aldık eşyalarımızı bındık. harıta aldık elimize... egeden çıktık yola :) nerde kahverengi lehva var daldık muğlaya kadar gitmişizdir efesler yedıuyuyanlar şirince daha bir sürü. çok zevklıydı valla. otelde ye iç yat ye iç yat bır gun sonrası sıkıcı gelıyo ınsana. ıyı düşünmüşsünüz. ayrıca karadenızı bende çok severım ama gıdemedım.guzel yerlerınıde bılmedıgım ıcın işte oraya mecbur turla gıtmek lazım.. o gülenleride yemişim bırak çok biliyo herkez..

ayrıca evlenmeden once ALLahın kışında yazaa bıkını gıycem dıye kıskanclık yapıp tartısıyoduk evlilik başlarındada oyle ustun acıldı kapat bunu gıyme demedımmı. kaç kere söylıcem gıbı vırt zırt çok yaptı artık yapmıo cunku ben kılo aldıgım ıcın ne çok şık oluyorum ne şort gıyebılıyorum ne dar gıyebılıyorum bılmem anlatabıldımmı:) kıskancak durumu kalmadı ama gecen gun bı badı gıymıstım eğilince açılanlardan :) ona dogru eğildim bunu mu gıydın ıse dedı offff dedım orda böyle egılmıoz herhalde. şimdi yaz geldıgı ıcın kıloluykende zayıfkende tek tartısmamız göğüs dekoltesi.
normalde açık olmayan evden cıkarken onayını aldıgım badinin saatler ılerledıkce yakası ağırlıktan dolayı aşağı dogru sünüyor ben napım :)

Son düzenleme:
@Gırgırına; balayı sizin, keyif sizin ohh canınız ne çekerse onu yapın. Biz şubat ayazında evlendik, bizi illa sıcak yere yollayacaklar diye millet tutuştu. Ben hep çocukluktan beri Hawai isterim, ona eşim ben onca saat /gün uçmam diye hayır dedi, sonra Mısıra gidek dedim , o sıra Mısır biraz hareketliydi, anneannem dedi orda terör var olmaz , sonra şu buz kırıcılarla kutuplara falan giden gemiler var ya, onlarla gidek dedim iki buz görek "vayy zaten şubatta evleniyorsunuz, bi de totonumzu mu donduracaksını" dediler Ben eskiden ne uslu, ne laf dinleyen insanmışım yahu, sonradan bak böyle manyak olmuşum. Hepsine he dedik, bizi ite kaka sıcak olur diye Kıbrıs'a yolladılar. Kıbrıs zaten k.ç kadar yer, şubat diye de çoğu yer kapalı. 2 müze, bir mağara gezdik, 9 günde otelde pinekledik. Ha ben de bir de regl vardı, sevişme yok, gezme yok, yüzme yok, ha evde oturmuşun ha Kıbrısta. Mısıra neyin gideydim ya da kutuplara, iki penguen, iki piramid görürdüm Göre göre Hellim peyniri gördüm balayında Bir de çoluk çocuk olunca (vardır öyle cabbar tipler tabii ama ben değilim misal) öyle dağ tepe gezelim, gezelim görelim Anadolu yapalım zor olur. Ama gençken, baş başayken gezin bir uçtan bir uca. Biz gibi 4 yılı devirince, bir de pis boğaz olunca yiyelim, yatalım, en büyük açık büfe nerdeyse oraya gidelim kafası oluyor

7.200 yürüdüm. Gerçi epey bir kedi sevmek için dur kalk yaptım ama 2 saat sürdü nerdeyse. Yakayım yakayım 600-700 kalori gitsin. Ama bir hamburger, kola falan menüsü yesem 2000 rahat alırım. Yani yemesi 2 dakika, yakması 3-4 saat. Yerken bazı şeyleri hep bunu düşünmek lazım.
Şu an o kadar yoruldum ki, yemeğe bile mecalim kalmadı.
Ha önüme tulumba tatlısı koysalar, evelallah dağı taşı kırar onu yerim de dostlar iradeli görsün işte

Akşam bildirime gelirim.
Esen kalınız

Menü
2 haşlanmış yumurta
Ara
1 kuru incir
Öğle
2 kase çorba
3 eti form
Akşam
2 kase çorba salata 1 parça tavuk
Açlıktan ölüyorum ama

Gün sonu z raporu

sabah; 4 ceviz, 2 yumurta, bir domates, 2 biber, 13 zeytin, avuç içi peynir, kiraz saplı çay
akşam; 2 tabak mercimek yemeği, bir kase yoğurt
su; 3 litre
yürüyüş; 7.200
mekik; 300
egzersizler; bol bol -günde 3 kez
günah çıkarmalık durum var mı : Evet. Eşimin annesi Ankara'dan gün kurusumu ne almış, hiç yememiştim, hatta bu gruptan biri diyette geçen senelerde hep yiyordu bize de anlatıyordu, onu hatırladım, ucundan ısırdım "nohut" kadarcık. Bol tereyağlı, kıtır kıtır bir şey. Kandil simitlerinin susamsız olanının üçgen hali gibi. Çayla iyi gider, tam pis boğaz şişman dostu bir şey. Ama ben külyutmaz olarak yemedim, eşimin çantasına koydum, yesin 50 tane kurabiyeyi de görsün dukana hıyaneti Aynı kaynana bir de 2 kilo baklava getirdi, öff irade tamam var da çelik adam da değilim yani, yemedim gerçi, onu da eşimle yarın iş yerine yollayacağım, yesin millet, bitsin diye ama bir iki misilleme daha gelirse "isyaaaan" diye bağıracağım valla. Benimki de can. Mutfak karbonhidrat deposu. Karatay hoca beni görse, "eferim" diye alnımdan öperdi vallah.

Bu arada yıllardan sonra yiyorum diye yeşil mercimeği asker ocağı gibi bir tencere pişirmişim. Koca da yemeyince, her gün mercimek yemekten içim şişti ama yemediğim günlere sayıp, tavukla da kıyaslayınca ohh mis diye yarın da yiyeceğim Winston ha bire kopyala yapıştır yapıyor demeyin, kahvaltılar hep fix, mercimek de aile boyu olunca benim yarın da menü inşallah kazasız, kaçamaksız gene aynı olacak

Hepimize güzel bir cuma olur inşallah.
İyi geceler.

günaydın hanımlarr
winston senğn kaynanayla ilşki sıfırdır hayırdır kankamı oldunuz yad uydu sen zayıfladın oğlundan fitsn uzaktanmı seni sobata ediyo
deryacım çok duydum senin giib evlendikten sonra kıskançlıkları kalmıyo diyenini am bi istisnada winston var kocası düğünden sonra alevlenmiş
dünkü menüm

sabah 1 nescafe
öğle 1 kase cacık 1 kase etlii nohut
akşam yarım simit çay marul kahvaltılık
spor 2,5 saat antreman

tartılıyorum 2 gündür hiç oynama yok

günaydın kızlarrrr

sabah 1 katı yumurta
öğlen tavuk ızgara yanına az yoğurt
ara çeyrek elma
akşam yok gibi birşey
bol suuu

dun süper ötesiydim
butun gun suyumuda içtimmm ara yemeklerımde guzeldı
1,5 saat durmadan delıcesıne yurudum iş çıkışı sonra baktım saat 8 buçuk falan yemıyım dedım ya ne yıcem bi lokma galeta yedım çay içtim günü bitirdim.

gırgırına vardır gulum kıskanan olmazmı ama ne bıleyım genel olarak oturuyo bırseyler. en azından saçma şeylere kıskanmayı bırakıyorlar. ,
bi kocanın gıyımıne karışması normal birşey bence winstonunkide öyle galıba anladıgım kadarıyla. karısı guzel olunca yada açık olunca kıskanıo sahıplenmeden dolayı.
ayrıca aşırıya kaçmadan bırazda kıskansın zaten ınsan gıcıkta oluyo bazen ama bır yandanda önemsendıgını hıssedıyorsun

selam bacılar
dünden beri kendimi bir hafif bir atik hissediyorum. sabah tartılmadım soğuktan hırkayı yeleği çıkaramadım valla. o kadar soğuk ki

Günaydın bacılar

@Gırgırına;
Eşimin anasıyla mesafem ilk günkü gibi hala bacım Ama kendisi oğluşuna habire bir şeyler taşıyor, alıyor, yolluyor. Oğludur yaparsa ona yapar diyorum da, arada bana da yatak takımları, pikeler, ıvır zıvır da yolluyor. Değilmi ki zamanında benim altınımı çalıp, ben ota b.ka harcamayayım hayırlı işe yarasın diye umreye gidip benim hakkımı yemiştir, bu saatten sonra saray kapısının anahtarını getirse totomu yesin. Kafaya bak ya, başkasının parasını çalayım ama ben o işle hayırlı iş yapıcam, umreye gidicem. Niye? Kitabımızda o mu yazıyor? Oruç tutarken de başkasının ekmeğini çal, onla iftar aç. Öff gene sinirlendim sabah sabah. neyse.

Kıskançlık kısmı tabii tam kiloyla alakalı diyemem ama büyük oranda da alakalı bacılar. ben 90 kiloyken yaz kış giydiğim 46 beden eprimiş siyah bir kadife pantolonum vardı. Üstüne de çekelemekten harap düşmüş, sünmüş kazaklar, bluzlar falan. Ben şişmanken bakımsızdım da. Tırnaklarımı ısırır, koparır atar, makyaj yapmaz, saçımı tepeden toplar, ayakta hep botlar, böyle paspal, şişko ve bakımsızdım. Eşim gene gözümün içine bakar ve benle ilgilenirdi, kıskanırdı ama şimdi her gün saçlar, başlar, ojeler, yeni yeni kıyafeler, bakım..derken bir de insanın o kendini tekrar sevme, kendine hayran oluşunun getirdiği extra özgüven de var, mutluluk da var. Hepsi birleşince insan parlıyor, bir enerjisi aurası oluyor, kıpır kıpır oluyor, zayıflamışsın, daha sağlıklısın, daha güzelsin, istediğini giyiyorsun daha seçeneğin bol, sana bakıp "vay be ne güzel zayıfladı" diye takdir edenler var, ee zayıfladıkça daha küçük görünmeye başlıyorsun, ben gibi 20-25 kilo verenler tip olarak da epey bir değişiyorlar, eşleri/sevgilileri farklı biriymiş gibi görüyor onları.
Her kadın güzeldir tabii ama kilo maddi ve manevi çoğu şeyi engelliyor. Bir kere modun olmuyor, mutsuz ve depresif oluyorsun, canın istemiyor, kendine yakıştıramıyorsun, paran olsa bile üstüne giyecek kıyafetler hep babaanne stili oluyor, çünkü şişmansan sen hep siyah giymelisin, çünkü siyah giydiğinde 36 beden görünüyorsun inceciksin, peh Bol bol dökümlü giysen ee zaten şişmansın, iyice yuvarlanan taş oluyorsun. Sonra da yanından geçen incecik, çok güzel giyinmiş hatuna imrenerek bakıyorsun. Bu insanı bazen motive ediyor, bazen depresif. Vs..vs..

şu yeşil çayın nası iğrenç bi tadı var nası içiyonuz ya azımda bıraltığı tat geçsin diey nerdeyse yemeğe gömülecemm

winston ayne hakklısın bacım aslında hala şişko gurunubdayım ama 99 değil 83 olduğum için bend ebi 2 haftadır süslenmeler başaldım o yüzden benimkide uyarılara başladı ya :) ya hem bakımsız kadın sevmezler hemde bakımlı olunca avlukaya alırlarr
misal ben yanımdaki kadının beğenilmesini isterim ama misla ben beğenilincede kudururum kıskançlıktan allahtan çok yakışıklı sevgilim bi adam deil bu halinde bile ben onu kıvanç tatlıtuğa benzetiyomda kızlar bana gülüyo aşk bu kör ediyoo ama benimkinin gözüü açıkı hep maşallah bi gün görümcemdeyiz hüseyin beni tuut böle görümceme çevirdii bak bak şu güzelliğe bakk dedi yo öle güzel değil demişti :) am yalanmı söylim abi demişti :)ben okadar takılmadım çünküü ben görümcemden güzelim :) e bid ekız dürüstt yani :)

ah winston ah bazı şeylerin hesabı bu dünyada görülmüyor maalesef. iyi ki ahiret inancımız var yoksa çatlardık valla. ne mutlu sana ki banaki hesap günü yakasına yapışacağım insan var. hiç hakkımı helal etmiyorum bazı insanlara .

Yeşil çayı valla hep poşet çay, sallama gibi alıyorum, Se-zen bacı olsa aktar aktar gezerdi kesin Sırf yok metabolizma hızlanıyormuş yok 10 kalori yakıyormuş laflarından arada aklıma gelirse içiyorum. Ama aslında böyle şeyler yapacaksak, doğalını falan yapmak lazım. Ben kurs müdürüyken fi tarihinde, çinli bir hoca vardı. Kadın bana yeşil çay getirmiş ama sanırsın at arabasına koyup gelmiş, bir çuval bir şey. Len belki beğenmiyeceğim. Neyse ben de o zamanlar tabii öğlen arasında pizzacıda pizza yiyip kola içip, 2 saat sonra karşıdaki markete gidip 1 litre fanta, çubuk krakerler, çikolatalar alıp, onları da yiyen ama kilosu 65 olan ve de epey sıkı bir yapıdayım (O zaman bir dombili vardı, ben fanta içtikçe "onun içinde 50 kesme şeker var içme " der, altınbaşak kemirirdi gene de kilo veremezdi ) Neyse aldım eve getirdim, Allahım yok böyle koku, yok böyle tat. Günah oldu ama komple çöpe atmıştım. Şimdi olaydı bir çekik gözlü tanıdık, valla lüp lüp içerdim , değerini bilememişim. Kadın sonra hamile kaldı. uzun da boyluydu. Ne kolu, ne bacağı, ne totosu çıktı. Basket topu bile değil, voleybol topunu elbisesinin altına sokmuş gibi, incecik gezdi. Artık keramet yeşil çaydamıydı, habire yedikleri pirinçte mi yoksa beşte kalkıp çalışmaya başlamalarımı bilmem ama yeşil çay deyince aklıma o günler geldi.

niyet ettim 5 günde 5 kilo dietini yapmaya hanımlar bendeniz salak zamnında iddaya girmiş ayda ancak 7 kg verebilmiş ama rakibi ayda 26 kg vermiş birine yenildiğim için 250 lira bi ayakkabıısına vermiştim tekrar salaklık etim iddaya girmiş bulundum yılbaşından önce bu sefer 45 yaşında 110 kg enişteme kendi kzıda şişko onunda düğünü 3 hafta sonra olacak bize azar çekerken enişte sende kilolusun önce bi kendine bak dememle ittaya naası giridğimi hatırlamıyorum vel hasıl sanki adam bugünü beklermiş gib başldımı rejime spora vermiş kendini 12,5 kg bense daha yeni verdim 12,5 kg onu geçmem lazım aslında benim düsürtlük damrım tutu önceki verdiğim 6 kg yu katmadım halbuki ödemim bitmişti oysa eniştemin verdiği kg da ödemide var neyse az kaldı 3 haftam var ve ben 5 günde 5 kiloyu yapmaya niyetlendim korkum böle dietleri bırakınca iştahım daha açlıyor yasak çok ya neyse siz varsınız beni durdurusunuz demi

mecburiyet olunca şeytana daha çok uyuyorum. sanki sende öylesin.
iddaaya girme derim. sicilin pek temiz değil.
5*5 gene yap ama iddaya girme

ya vallahiii diyomya neyime güvendim ben diyeeee a iş geçti bacım yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı biz yılbaşından önceee ta girdikbile

evet bende yasak cıs ters etki yapar ille tersine gidicem zamnında akapuntura gidip inadına yediğimi hatırlıyorum ne oldu bak iştahımı kesmedi ben yiyorum diyodum para verip üsütüne kg almıştım kime neyi kanıtlıyosam ulan kendine yapıyon işte daa:)

ya 86 dan 83 e b,i anda takır takır giti salat tavukla bazen heraldee bişeyler etki ediyo hızlanıyo bazende yok gram ilrlemiyoo nebilim sanki yavaşalıyo tartılıyorum 3 gündür pek bi hareket yok

Gırgırına, sen de ben gibisin. Yemem dersen, kesseler yemezsin, üç kaşık yemekle bir gün geçirirsin. Gözünü kararttınmı çok aşırı diyet yapabiliyorsun.
Bence şok diyetlere bulaşma. Sonuçlar parlak olmuyor. Şişirilmiş su kaybı oluyor, mide bağırsak yemek yememekten boş oluyor, tartı az gösteriyor, sonraki hafta 2 kaşık salata yiyince hop 1 kilo alıyorsun, insanı daha da sinir ediyor.
Gene de ısrarcıysan, kolay gelsin bacım.

dediğin çok mantıklı zaten farkındayımd azşok dietler yapmadık hele hatırlıyorum 5*5 yaptım ilk hafta 4 ikinciş hafta 3 kg verdim gözüktü tartıda ama giden 7 kg hiçmiş fark etirmedi benim gözümde ne gıdığım ne tootm hep aynıydı sonrasında zaten hemen geri aldım evt mide iyce boşaldıkça dediğin gibi gözümde yemeklr döner oluyorr neyse hzılandırmka amaçlı bi araştırmalar giriyim ben

Bence onlar ilk etapta ödemi atsın, su kaybettirip diyete yeni başlayana gaz versin, motive etsin diye işe yarıyor. Bende 90dan 83e mi ne inmiştim 2 haftada. Ama görüntüm aynıydı, gene de başlangıç iyi, hep böyle hızlı kilo vericem diye sevine sevine devam etmiştim
Ama şimdi sen zaten kuş kadar yiyorsun, bu diyet bence etkilemez seni, zaten öyle eskisi gibi kilolu da değilsin. Gene de psikolojik olarak seni iyi etkiliyorsa, onunla kilo vereceğine inanıyorsan 5 gün dene, çok atla deve değil neticede. Baktın beş günde güzel bir sonuç olmuyor bırakırsın.

Ben yürüyüşe kaçayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…