Eski dostlar burada

Gün sonu raporu;

sabah; 4 ceviz, 2 yumurta, 2 domat, 1 biber, peynir, 13 zeytin, kirazlı çay
akşam; 2 tabak yeşil mercimek, bir tabak yoğurtlu semizotu salatası
yürüyüş; 6.900
450 mekik ve 3 set çeşitli hareketler tamam
su: 3 litre
günah var mı? : midem de beynim de rahat, kaçamağım, günahım olmadı

Eşime spor dönüşü baklava aldım sipariş üzerine. O sırada yeni çıkan tulumbaları gördüm. Onlara melül melül baktım. Almadım, eşimin baklavaları elimde eve geldim. Cumayı atlattım, darısı kazasız belasız hafta sonunun başına.
Herkese hafif ve keyifli bir hafta sonu diliyorum.

günaydınnnn kızlarrrrr

dünki menum
sabah bır katı yumurta
öğlen ciğer sote ıkı kasık bulgur bı kaşık kabak yemegı
arada elma
arada galeta
akşam kabak yemegı
4 5 tane erik
1 saat yürüyüş

kızlar hastalandım pazartesı tartılıcam ama yuksek cıkıcak buyuk ıhtımalle napalım iyi tatiller öpüldünüzzz

Günaydın
Dün akşam baş ağrılasın dan ölüyordum nasıl bir ağrı anlatamam
Eşime gün doğdu sadece çorba içersen böyle olur diye açtı ağzını anasının oğlu nede olsa açlıktan ağrıyor yok bilmem bir sürü teşhis koydu bir tabak ceviz kuru yemiş 3 tane Gofret ve bitki Çayı yapmış başında bekliyorum hepsini yiyeceksin dedi bende dünden hazır zaten yedim utanç içinde söylüyorum
Sabah tartı da dün ile aynı kilodayım
Bugün telafi ederim
Herkese iyi haftasonu olsun

Gün sonu raporu;

sabah; menemen, 4 ceviz, peynir, 13 zeytin
akşam; yoğurt çorbası, zeytinyağlı taze fasülye, yoğurt
yürüyüş; 2,5 km.
600 mekik ve çeşitli egzersizler * 3 set.
3 litre su

Bugün geçen ayki vitaminimin aynı markasının başka türüne geçtim. Bugün aldığımın içinde kara yılan otu kök ekstresi bile var, hey maşallah vitamin vitamin değil ot deposu da bir de bileydim bu kökler, ekler ne işe yarıyor Aktar sezen bacı olaydı şimdiye beni aydınlatmıştı

Hepimize hafif bir haftasonu dileğimi sürdürüyorum, iyi akşamlar.

Menü
1 dilim ekmek yumurta , salatalık ve 2 çatal helva
Öğle
1 tabak sarımsaklı köfte
Akşam
1 dilim pizza
Bol su ve çay spor olarak ev işi sayılırsa soğuktan öldüm ya ayaklarım buz gibi güya havalar ısınacak bende hergün yürüyüş yapacaktım

Yatıyonuz mu anam yatın yatın
Herkese iyi pazarlar

günaydın hanımlar yoğun bir haftasonuydu düğün dü kandildi derken çok yedim çok kaç ayın acısınımı çıkardım diiym kendime hakim olamadım freni patlamışş tır gibiydim evde ne bulursam yedim 2 gündür ve hep saat 22,00 den sonra oldu buuu ee doğal olarak bugün artı olarak hepsi bana geri döndü verdiysemde geri almak için 2 gündür yoğun çaba verdim sonuç kg 83,750 çıktım sabah
yemenin verdiği mutsuzluk içeriisndeyim

günaydın
ne olacak bizim bu halimiz. 10 gün aç gez 2 günde yık devir herşeyi.
fazla olmasada dün öğle biraz fazla kaçtı. bugün telafi etmeliyiz. çorba içerim artık.

Aynen yakar hiç akıllı işi değil yaptığımızda ya inan vermemeyi geçtim şu bıraktığı mutsuzluk feciiiiii bugün tartı günü değilmi kızlar gelmiyoo

Aynen yakar hiç akıllı işi değil yaptığımızda ya inan vermemeyi geçtim şu bıraktığı mutsuzluk feciiiiii bugün tartı günü değilmi kızlar gelmiyoo

ne yapalım bizde böyleyiz. :44: bari daha fazla almayalım bu da bir kontrol yöntemi(şişko tesellisi)
moral bozmaya gerek yok . aynen devam ediyoruz. her yeni gün yeni bir diyete başlama günüdür diyelim. biz işimize bakalım.
kızlar genelde öğlene doğru geliyorlar. uyuyor prensesler.

günaydın kızlarrrrr

adet olmustum ya
cumartesıyı ıyı atlattım adet olmama ragmen hıc bı kaçamak yapmadım ustunede 1 saat agrılı agrılı yürüdüm mekık çektım deli gibi. ama dün ama dünnnnn adet agrım artttı ,iştahımda sabah gevrek yedım ıkı kaşık recelle
dedımkı tamam sen bugun aldın alcagını ama durmadııııımm durmadııııım tadı alınca sapıttımm öglen dımdurma yedım... akşama dogruda lokma dökuluyodu ondanda 4 tane yedım kendımı kaybettım dun yaaaaaa. lokmalar çok guzeldı
tartıldım 76 yım almamısım ama mutlaka bıryerlerıme yag olarak depolanmıstır ((
ben dunun temızlıgını nasıl yapım kızlar bugun ne yıyım yada yemıyımmı hıc bılemedım

kızlar ben suçluyu buldum gezegen mars biri biyere harekett ettiki topluca iştahımız arrtı suçlu bulundu :) yakarın dediği gibi dündündü bugüne bakalım
taylan kümeli şunu demişti kg almmamak isityorsanız aşırı yediğiniz günün ertesi sırf protein yyinki yağa dönüşmesin o gün aldığnız besinler

Son düzenleme:

iyimiş o
sabah bir tane yumurta yedım öglende tavuk yıcem akşamda protein yiyim ne yıcegım bellı degıl ama.

Valla bende etli patates 1 kase yoğurt yedim öğlen akşamda tavuk salata yicem şuan midem dolu olmasına rağmen gözüm ac zor dayanıyorum açlık bana iyi geliyo yememey alışıyorum am yemiye göriyim midemin ağzı açıldımıı tamam sesi durmuyo doyur beni diyo imansızz:)

ne bahtsız insanım ya. hava güneşliydi yürüyerek eve gideyim dedim. iş yerinden çıktım bir yağmur yağmaya başladı sormayın hava da güneş sanırsın ki biri elinde tazikli su hortumu ile sağı solu suluyor. eşim aldı beni eve vardım yağmur kesildi.

2 gündür karatay mutfağı ve tariflerini araştırıyorum.
daldan dala konarak bütün aileyide zayıflatma planları yapıyorum. dün karataya uygun dolma ve kabak yemeği yaptım. bizimkiler sevdi daha doğrusu anlamadılar bile.

Menü
1 dilim pizza
Öğle
1 kase tarhana çorbası 1 tane kuru dolma yarım tabak kabak yemeği
Ara
2 gün kurusu
Akşam
2 kase çorba
2 tane patlıcan dolması nin dışı içini çocuklar yedi ziyan olmasın diye yedim
Spor hiç yok ne olacak halim ya

Menü me ilaveten 30 dk Leslie ile yürüdüm. Yağmurdan soğuktan yürüyemiyor um bari evde yürümeli dedim
İyi akşamlar

İyi akşamlar,
Dün itibari ile 67yi gördüm, 65e devam edeceğim ama bundan sonra kilo bazlı değil daha sıkı ve kaslı olmak için beslenmeme de sporuma da devam edeceğim. Bu aralar biraz yoğunum hatunlar, sohbete her daim zaman buldukça geleceğim.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

günaydın
azimli ve kararlı hayunlar hemen belli oluyor. maşallah winston 30 kiloyu veren 2 kiloyuda verir.
azıcık hava düzeldi bugün yürürüm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…