günaydın kızlar işler çok yoğun patron basımda uç gundur gıremedım bugun kurtuldum :)
adet dönemımı 4 5 adet lokma domdurma ve bır kaç şekerleme yıyerek kapattım. Cozuttum resmen. Ama ıkı gundur toparladım gene kılom 76 degısmemıs allahtan ama yuruyus yapamadım bugun yürüyebıldıgım kadar yurumem lazım.
Bugun dar bır kotum vardı gıremıyordum gırdım hoşta görundum hemen topuklu ayakkabılar falan moda giriverdım. Aynaya baktım balık etlı bı ınsana benzıyorum ama sınırda :)
bu arada şu alkali suyundan tavsıye edıyorum onun etkısı oldugunu dusunuyorum
dünki menum
uyanınca iki bardak limonlu su sıcak degıl
sabah yumurta
öğlen tavuk ızgara başka hıcbısey yoktu kuru kuru yedım
ara yarım elma
akşam karnı yarık az yogurtla
yatarken ıkı bardak lımonlu su
bu huyumada gıcık oluyorum herşete heves ediyorum bunuda deneyim arakadaş herşeyi deneyyeim içine normal karbonatmı atıyon ingiliz karbonatımı kısaca özet geç bende yapım tatalım
çok geçmiş olsun . kesin mikrop kapmıştır. geçiş mevsimleri hep sıkıntı.İyi akşamlar kızlar,
3 gündür evde karartma var, gözlerimden biri şişti ve kanlandı, eşim de bilgisayarı hatta televizyonu bile yasakladı, bir elimde damlalar bir elimde peçeteler evde dolanıp durdum. Doktora gideceğiz onlar da ciddi bir şey bulacak diye iyice de tırstım, ne yedim ne içtim vallaGeçen senelerde de bir kez dişçiye giderken tırsmış, 3 gün öncesinden yiyemez olmuştum Neyse daha da zayıfladım ama muhtemelen su kaybı falandır diye sonucu sallamıyorum ama gene de için için seviniyorum Neyse şükür bugün gözüm biraz düzeldi, ben de yürüyüşe çıktım, 5.300 yürüyebildim, sonra güneş çok etkiledi şıpır şıpır gözlerimden yaş aka aka eve geldim. Ama yılmadım evde spor yaptım. 15 gün sonra tatile gideceğiz diye kendimi paralıyorum, en azından verebileceğim kadar vereyim, orda nasılsa alacağım diye Şimdi de eşimden gizli bu satırları yazıyorum Bilgisayara bakıp göz yormamam için yasağım devam ediyor da
Gırgırına bacım, geçen liste yapmışsın, beni çıkar bacım. Ben bir tatile gidip geleyim, eğer çok kilo almış şekilde gelirsem, listelere girerim ama şu an için yoğunluktan bir de kalan 1-2 kiloyu vermeyi çok kafama takıp, kendimi diyet psikolojisinden uzaklaştırmayı istemiyorum. Ben zayıflamak için değil de daha çok sohbet amaçlı geleceğim artıkın.
Herkese sağlıklı bir hafta diliyorum
bu arada kızlar sabah tartıldım tartı eskı tıplerde dıgıtal degıl. çok yavaş çıkmak gereklı ve sağlamasını 10 kere yapmak gereklı kayıyo cunku. sabah sağ ayagımla çıkıyorum 76 sol aya gımla çıkıyorum 75 deli oldum. deneıdm on keredede hep aynı sag 76 sol 75 şaka gıbı :)
Havalı Winston ha ehehe
Yoğunluk bir yana bir de eski araba gibi eşim çok sorun çıkartır oldu bu aralar bacım. Yok önce el bileği sonra kaburgası, yok diz kapağı yok bilmemnesi derken adama seneye yavrulamayı düşünüyorum dedim adam seneye burnundaki 35 senelik eğri kemik için ameliyat olmaya karar verdiDün gece tam gece yarısı 2de randevumuz vardı mr çektirmek için. Allah herkese şifa versin, hastalık vermesin o saatte bile içerde 30 kişi vardı. Dışarsı köpek dolu, ıssız, deli gibi yağmur yağıyor ama ben yürüyüş yaparım diye o yağmurda 3 km yürümeyi tercih ettim. Tabii git , gel, bekle derken eve dönünce uykum kaçtı, o saatte buraya gelip sabaha karşı 4te "kızlar ben 3km yürüdüm, siz uyurken" desem tam havalı Winston olurdum he ama bende bu koca olduktan sonra ben sporla, eziyete doymam valla. O yüzden bu ara canım burnumda. Artık mars mı girmiş uranüsmü gelmiş bana bilmem ama bir dönem annemle sıkıntım vardı, çok istediğim bir iş anlamsızca elimden kaydı, başka olan bir iş çok saçma bir şekilde sanki hiç olmamış gibi yok oldu, eşimin 19mayıstan beri bitmeyen her güne ayr bir hastalık temalı dertleri falan derken yıldım yahu. Bir de eskiden hayatım diyetti bacım. Aklım fikrim kilo vermekte, yeni şeyler denemekte, sürekli okuyup yazmaktaydı zayıflamak adına. Ama şimdi kilo verdim, kendime uygun bir yeme stili buldum, içtiğim su için bile çantamda kağıt gezdiriyorum, sporum çizelgeli günlük, her şeyim çok sistematik ve alışkanlık oldu. O yüzden zayıflamak değil, sizlerle sohbet için burada vakit buldukça kalacağım. Bir de katil, cinayet yerine sürekli gidip dönermiş ya, o hesap kendimi de diyet topiklerinden uzak tutmuyorum ki ipin ucu kaçmasın diye. Yoksa ben de bu yayvan toto ve rahata düşkünlük varken, 3 gün bırakıp koyversem, 4.gün kendimi gene o körolasıca 46 bedenlerde bulurum.
Herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir haftasonu diliyorum.
Bazen gelince herşey üst üste gelir. Yeter diye bağırmak çağırmak gelir elimden sadece. 2 yıldır böyle bir dönemden geçiyorum. Eşimin kırk türlü hastalığı çıktı işin kötüsü tedavi yolları yok. Bununla yaşamayı öğrenin diyor Dr.lar. Sağlık en önemli şey derken iş yerinde hiç hesapta yokken tayin çıktı.ben ameliyat oldum aynı dönem. 3 ay yalnız yaşadım. O halim le 2 çocukla.elimden gelen dua ve ağlamak.
Senin için dua ediyorum şimdi kardeş en kisa sürede ferah a çıkarsın. Allah dermansız dert vermesin
Diyete gelince sohpet içinde olsa gel . Ya yazıların fikirlerin değerli benim için.
Allah razı olsun bacım, Allah hepimizi feraha çıkarsın, sağlık şifa versin inşallah.
Benim koca olayı çok şükür sağlık derdi değil bildiğin şımarıklık. Evlendiğim günden beri adam her yataktan anasını akşamdan kesmişler gibi bin bir karış suratla kalkar ve bir şekilde tartışırız. Yahu çok mu zor gülümsemek, çok şükür bu sabah da sağlıklıyım, hayattayım, sevdiklerim hayatta deyip bismillah ile uyanmak? İlla surat, illa sıkıntı, bilmemne. Sağlık olayı da öyle. Sürekli elinde 20 vitamin, ordan duymuş burdan okumuş, yahu o zaman adamlar niye tıp okuyor, hepimiz bakalım internetten koyalım teşhisi, tedaviyi. Yok oram ağrıyor, yok buram sızlıyor. İşe gidecek diye ödü kopuyor. Ben de Malkoçoğlu gibi bacağım kopsa, koltuğumun altına alıp şükür der zıplaya zıplaya devam ederim, yüzümün gülümsemesi hiç düşmez, hep şükreder, hep pozitif olmaya çalışırım. İşin fenası gün geçtikçe tahammül de azalıyor bünyemde. 3 günlük dünya anasını satayım ama ben hep didineyim, hastane köşelerinde, evde 50 çeşit yemekler pişire taşıra, aman güldüreyim asabi olmasın, aman espri yapayım yüzü gülsün tartışmayalım, aman hastayım diyosa he he de ses etme Winston, işe gitmek istemiyorsa gitmesin, aman ütüsü aman temizliği, aman ilacı..ee hayat geçiyor yahu.
Ne bilem işte, herkesin var bir derdi de, dediğin gibi geldimi sanki hep birden geliyor. Allah derdtlerimize derman versimn inşallah ne diyeyim.
Diyet topiğine uygun cümleler: Eşime kardeşi Antep gezisinden fıstık ve baklava getirmiş.. Allahtan küsüz şimdiDün gece tepeleme bir tabak koydu önüme. Sinirimden en sevdiğim çerezden bir tane bile almadım. Aynen tabağı geri götürdüm. Ama fıstıkla baklava evladiyelik gibi. Benim epey bir süre küs kalmam lazım ki onları yemiyeyim bitsin Bu sene bir diyet/ zayıflama olayı güzel gitti hayatımda. O da sırf sinir , stresten he, yoksa onu da kendim becerdiğimden değil.
Neyse bacılar, hepimize başta sağlık, sonra huzur diliyorum. Accuk da para tabii
Mutlu pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?