Eski dostlar burada

hıhhh çok pis kıkskandım winstonu bend e yok 2 gündür fenayımm midemin ağzı açıldıı dün kınam için alıcam elbiseye baktım 3 ay önce 44 beden arkası kapanmamıştı dün arkası kapandı am yokya arkadaşımda gördüğüm giib yakışmadı ban bi camış durdum iinde yani 42 beden olsa güzel ama 44 oldumu çirkin geldi elbise ban daha 2 ay var düğünüme inşallah bi 10 kilo versem 42 olurum belkii diyorumm bide ozman denerimm

gerilme gırgırına gerildikçe daha çok yersin . azı gitmiş çoğu kalmış. düğün nişan işleri gerer insanı. gerildikçe yersin sıkma 2 ayda hayda hayda verirsin 10 kiloyu . rahat ol. kasma.

Aynen ölee aslında şunu farek ettim hani aklım kilo konusunda kayıyo başka konular hayatımda yoğunlalıyosa kiloyu düşünmemeye doğal olarak yemeğ başlıyorum yani amcım kilo bunu unutmamam lazım

maalesef devamlı kontrol devamlı tetikte olmak lazım.

Kızlar selam. Kusura bakmayın bu ara diyeti e burayı da boşladım. Sınavım var hafta sonu o yüzden biraz yoğunum. Haftaya telafi edeceğim söz size. Beni bu hafta affedin.

Sezen durumunu biliyoruz rahat ol sen sınavına odaklan hayırlısı ile atlat biz buradayız. Allah kolaylik versin

Güya Karatay diyeti yapacaktım
Yok anam yok dayana kadar diyor hoca ben kazan da yüzecektim nerdeyse . Bende porsiyon diye bir kavram yok .
Yarın sabah eski düzene kamçılı düzene devam .
Şu rus diyetini araştırıyorum şimdi

sezen: 63,000...................62,000............61,800..............
derya...............................79,00......... .....77,00...........76,00
yakar :64,900...................63,400.........64,100...........
winstonlight: 68.900.........68.100.........kaçtıı ............67,00
gırgırına : 85,500............84,450 ........83,950[..........83,750

hanımlar lütfen şu kilolarınızı yazarmısnızz listeyi kaybetmeyelim
yakar sen pazarytesi kaç olduğunuz yazmadınmı benmi göremedim
winston seninkisinide bulamadım geçen haftakşi kgnu direk bu haftadakini yazdıom
sezende yazmamış kç kg olduğunu

bu sabah tartıldım 81,950 şok oldum ama nasıbi sevinç düşünün kilo çizelgesi derdine düştüm :)
sanırım 3 günlük yemek bana iyi geldiii yada wc çıkmka için aldığım bukınesmi neydi bi hap vardıı omu benii etkiledi bilmeme ama çok mutlu oldum bana pazartesileriii tartıı iyi gelmiyo hafta arası düşüyomda :)

dünkü menüm (3 günlük yemeden sonra)
sabah 1 nescafe
öğle 3 köfte 1 kase yoğurt
akşam salata(20 yaprk kıvırcığa acuka sürüp yiyom bu ev acukalrı salça gibi kalorilimidirki yazmıyo paketinde bişey )

Son düzenleme:
günaydın
maşallah gırgırına
bazen metobolizmayı şaşırtmak lazım
ben kilomu yazmadım kaç kilo olduğumu inanki bilmiyorum.
sabah tartıya çıkıyorum 64 öğle giyinik üzerimde günlük kıyafetle 63,500
akşam 65 nasıl oluyor anlamadım. devamlı bir bağırsakda bir şişlik sıkıntı wc ye gitme hissi ama gidince bir şey yok.sabahlar aşırı şişlik var
yapacak birşey yok bende 1-2 çay tarifi buldum onları kaynatıp içiyorum birde rus diyetine başladım hadi hayırlısı.
problem olmazsa yarın tartılıp kaç kilo çıkarsa yazayım yapacak bir şey yok.

su içmeyi devamlı unutunca telefona water bady bilmemne varmış onu yükledim. saat başı ötüp kalk şişko su iç diyecek. nasıl fikir.

Selam eski dostlar nasilsiniz. Ah bu kilolar omur boyu yakamizda.
SiZ siz olun verdiginiz kilonun farkinda olun. 64 e dusmustum okul acildiginda ay cok gobegim var ay siskoyum derken stres de etkili tabi. Kilo aldm 70 i gectim yine. Simdi surekli kilo dusunup surekli yiyorum. Spor yapcak zaman olusturamadim bi turlu. Bahanem de spor yapmadan veremem ye babam ye. Bakalim ise yarar bi diyet yaparsam, basadigim diyet 3 gun surerse gelirim araniza.
Sezen tebrik ederim oglusunu.sinavda basarilar.
Girgirina nisan olmus dugun de yakin ins ince bi gelin olursun istedigin gibi.seni de tebrik ederim.
Winston kilosunu korumus kocaman alkis
En son takimda bi gerginlik olmstu ben de cok giremedim sonralari.
Yakar sana da slm bacim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ak mattika hepimizin başının belası kör boğaz. winston hariç hepimiz gene şişkoyuz. gel bacım ekibi toplayıp gene zayıflayalım dedik . sende gel iyi olurya veremesekde bari almayalım. ya

mattika hoş geldinn biz nası sana haber vermeyi unutukyaaaaaaaaaaa
halbuki lafında geçti annelr sitesinde falan diyee neyse bize seniin gibi bilgili ama hala kilo veremmeiş kalın belliler lazımm winston bizm için arad 2 kg alıp veriyoo bizi yanlız bırakmak için yani sende gel hayatımmm aramızdaki gerginliği bizde unutmuşıuz sıkıntı yok :)
buara sezenle winston yoğun ama geçici aktif üyelerdir biliriz biz
evet 1 sene olcak nişnalanalı nişandan sonra aldığım 16 kg yu daha yeni verebildim 2 ay sonra düğünüm 10 kg daha versem bendne mutlsus olmıycakkk
diett yapamasanda gell biz sana amacını hatırlatırız

epeydir ekmek ve karbonhidrat yemiyordum. dün yaptım bir salaklık. pilav ve kurufasulye yanına ekmek yedim. bugün eski düzene dönünce sabahtan beri başım ağrıyor. resmen arınma yaşıyor gibiyim.

Valla yakar şu yaşıma gelşdim anladığım şey şu oldu biz yemeğ görelim anında tartıı ekliyo hani şu yiyip yiiypte kilo almama hayalindne vazgeçelim biz öle bişey yok tatlım nezman yedik tartıda artışlrı görüyoz söylemiştim ben aşırı ekmek tüketen bvriiym 1 kase çorbayla 1 ekm ek yerim yılbaşından beri azıma ekmek sürmüyorum nieytim düğündne sonrada bu ekmek yemem işini devam etirmek canan hocanın deidği giib ekmek yerine cevizle takviye yapmak niyetindeyim

nefret ettim valla ya .
eskiden yatmadan önce sucuklu yumurta yapıp yediğimi bilirim. en fazla 53 olurdum. bunasıl bir bünye oldu ya

Menü
1 bardak limonlu su
1 yumurta
Bol salatalık domates
Öğle
1 tabak kabak yemeği yoğurt
Ara
2 sunta eti form
Akşam
4 yk kabak 1 dilim ekmek
Açıktan ölsem de yemeyece ğim
5 km yürüyüş

dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle yoğurt fasülye yemeği
akşam salata kabak yemeği
gece kiraz

düğün alış verişi 4 saat yürüyüş :) tıngır mıngır

günaydın
güneşli güzel bir gün .
hafif bir kahvaltı işe yüğrüyerek geldim. çayımı alıp azıcık çalışayım. son 1 haftadır kaçamak ve kafa karışıklığı bana 1 kiloya maaloldu.
bende adam gibi bir şey yapma zamanı diyerek hergün aldığım yeni kararlara birini daha ekledi.
şu ayça kayanın 1 ayda 8 kilo listesi varya artık ona uyacağım. dün bir yerde okumuştum. kadın diyordu ki ne zaman listemin dışına çıkıp 1 tane badem yediysem akşama çerez tabağı hazırladım. maalesef durum bende de aynı bütün gün 1 parça şu 1 lokma şu derken ekstra aldığım kalori 500 ü geçiyor.
boşuna

günaydın yakarcım evet güzel olur ayça kaya benimde düğündne sonra yapamyı düşündüğüm liste inşallah
bende şunu fark ettim az yediğim zaman daha çok iradeli oluyorum ama böle sık ye az ye bana göre dğil sanki ya dün akşamda yemek yedim norlade yemezdim akşamalrı bu sabah aklımda hep yemekelr var zorlanıyorum hani benim mide aç kalınca adam oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…