Eski dostlar burada

se_zen.. 63,000...................62,000............61,800........61,800........62,00
derya...............................79,00......... .....77,00...........76,00
yakar :64,900...................63,400.........64,100... ........
gırgırına : 85,500............84,450 ........83,950[..........83,750..........82,900

Kızlar hemen kilo bildirip kaçayım sonra uzun uzun yazıcam inşalah.

selam kızlarrrr bana kızın yaaaa
butun hafta süper rejım yuruyus ama hafta sonu herşeey unutuluyo. arkadaşlarla bır araya geldınmı herşey bıtıo çok kkkkk yedım aklınıza ne gelirse yedım alkölde aldım ohhhh çyürüyüşte yok haraekette yokkk :18:
hala 76 yım ama korkuyorum artacak.... bu hafta bana bi tavsıye verırmısınız şok diyetmı yoksa başka bişey mi yapayım ne yapayım sızce... bı hafta full yapayım bu haftanın acısını çıkartayım

Al benden de okadar . Ne bulursam yedim haftasonu
Böyle olmayacak ya

haftasonunda var bi hikmet ya bi tatil moduna geçiyoruzzz hemen benim şu son günlerde yapacağım şey dukaın atağı yani bi 7 gün falan sınırsız sırf proteinle besleneyim diye düşünüyorum haftaya tartılıcam iddam vardıı bu ara tartıda 81,5-83 arası oynuyorum sanki

toplu yapsak nası olur hepimiz protein dieti yapsak sınırısız

Son düzenleme:

bana uyar . beni motive etsinde ne olursa olsun diyorum şuan.

Nezaman başlıyalım yakar yarın olabilir haftaya tartıya kadar deneyelim yoğurt süt yumurta et kaç gün bıkmadan devam edebilirsek

of yaaaaaaa evet ya bu hafta sıkalım kendımızı. hafta sonları gelen gıden oluo yada bız gıdıoz. duzen bozuluo
yapalım bende yapıcam
proteın harıcı hıcbırsey yemıcezmı mesea
sabah yumurta oglen et tavuk akşamda aynı
aralarda yogurt süt
başka bişe yok demı

tatlım dukanın atağını yapıcaz işte ben sanırım kendimi bol sütlü nescafeleree öğlen uoğurt yumurtayyaaa akşam tavuk ızgaray vurucam :):) he kaç gün bıkmadan dayanıcam onu merak ediyorum iştee ama yapalım yaz bizi bekliyo sanki güneşi açmadım tam kg verin gariiiiiiiii

tamam canım gazamız mubarek olsun. bu haftayı sıkı gecırelım kendımıze gelelım. göbeğim lambur lumburrrr yapıoooo . sevmiyorum kendımııııııııı dün bi kız gördum tvde spor yapıodu gram yağ yok yaşı 40 larda ama 20 gibi. vücudu sert sert çok guzeldı sinir oldum sene ye çocuk yapıcam bennnnn çok ıstıyorum ama çocuk ıcınde zayıflamam şart. zayıf anne olmak ıstıyorummm. hamıle kaldıgımda en azından 60 olsam yuaaaa

tamam kızlar yarın sabahtan itibaren başlıyoruz. bıkana kadar devam.
heyecanlandım uleynnnn

ozaman ben yumurtamı haşlayımda sabah yiyiveryim. bi ara çılbırda yaparım.öğlende tavuk yanına yogurt yırın
salatada canım çok çekıodu ama bı hafta yokkk
ara öğündede lıght sut alayım barım

Akşama salatnı ye aklında kalmasın kemirir senii tamam
aramızda ittalaşalım en falza kaç gün kim dayanıcak bakalım artık yenilende bize dua etmesi düşsün bide yasin oksun bu hatunlar zayıflasın diye :)

Selam kızlar. Kusura bakmayın bu aralar epey boşladım buraları. Sınavdı kızımın yıl sonu gösterisi falan epey yordu beni. Bugünde doktora gittim karaciğer için. Nedeni ne gelince. Eskiden yaptığım dukanlar sağolsun diyorum. En son takımdan ayrıldıktan sonra 1-2 ay sıkı dukan yapmıştım . O arada da hamile kalmışım zaten. Öğrenince hemen bıraktım dukanı tabii biliyorsunuz öncesindede sıkı diyet yapınca 20 kilo aldım. Benim o zamandan beri idrarım günde 3 litre su içmeme rağmen çok koyu, acuç içlerim kıpkırmızı ve sürekli yorgunum. Karaciğerle alakalı olabillirmiş aşırı proteinden bugün gittim ama sonuçları cuma alıcam. Neyse benim sıpa gene ağlıyor.

Geçmiş olsun Sezen
Birşey diyeceğim bende de var ya
Bu kadar su içiyorum ama idrar niye koyu diye düşünüyorum bende .çok çay içiyorum ondan dedim. Bende protein ve sebze tüketiyordum. Geçen haftaya kadar
Bende gideyim ya

Tabii dukan dediğime bakmayın siz. Belki ondan olmayabilir. Ben kendimce dukanı suçluyorum. Belki de hiç bir şey yoktur. Benim pimpirikliğimdir. Yalnız şu bir gerçek ki hele dukan yaptığım dönemlerde idrar resmen çay gibi olmaya başlamıştı. Hala da pek düzelmedi niyeyse. Neyse umarım bir şey yoktur ya. Özel siğorta olmasına rağmen 175 lira verdim ya tahlillere. Daha ultrasonda çekilecek onun parasını da ödemedim. Resmen soygun bu iş var ya kızlar.

Valla yakar ben oldum olası çok çay içerim. Malum karslılık işte çayı çok severiz biz. Ama bu zamana kadar öyle bir şey yoktu. Benim hep su gibi olurdu çok su içtiğimden. Hatta evlenmeden önce yaz dışında o da bir kaç bardak günde su bile içmezdim ama yine böyle değildi. Üstelikte her sabah yataktan gece 3 - 4 saat spor yapmış gibi yorgun ve kas ağrısı ile uyanıyorum. Sırf adım atmaya korkumdan yataktan çıkmak istemiyorum ya. Sonra da ilk bir saat epey ağrıyor sonrasında da az az agrımaya devam ediyor. Ellerimin içi de sanki kırmızı boya sürmüşüm gibi kıpkırmızı.

Bende bu çiş yüzünden alkali diyetine bakıyorum dünden beri. Acaba yapsam mı diye düşünüyorum. Mantıklı geldi bana ama. Hem denemedim de daha önce

Sezen ellerin kirmizi olmasini ve cisi bilemedim ama yorgunluk icin d vitaminine baktir. Gece boyu kosmusum gibi uyanamiyodum sabah d vitamini sifira yakin cikti.
B12 ve demir de dusuk ama onlar hep dusuktu, yorgunluk d vitamininden. Bebege vermislerdir devit sen de ic gunde 5 damla. Emzirme ve hamilelik yapiyo bunu. Diger sikayetlerini de merak ettim onemli bisi degildir ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de sabah yurudum kosu bandinda 10 dk. Sonrasinda oglan da yurumeye calsti cunku simdi cikolata yedim. Diyete baslama oncesi gundeyim aylardir sizi okuyorum oyle..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…