se_zen.. 63,000...................62,000............61,800........61,800........62,00
derya...............................79,00......... .....77,00...........76,00
yakar :64,900...................63,400.........64,100... 64,000
gırgırına : 85,500............84,450 ........83,950[..........83,750..........82,900
yürüdüğüm anca yediğimi yakmaya yarıyor.
selam kızlarrrr bana kızın yaaaa
butun hafta süper rejım yuruyus ama hafta sonu herşeey unutuluyo. arkadaşlarla bır araya geldınmı herşey bıtıo çok kkkkk yedım aklınıza ne gelirse yedım alkölde aldım ohhhhçyürüyüşte yok haraekette yokkk :18:
hala 76 yım ama korkuyorum artacak.... bu hafta bana bi tavsıye verırmısınız şok diyetmı yoksa başka bişey mi yapayım ne yapayım sızce... bı hafta full yapayım bu haftanın acısını çıkartayım
haftasonunda var bi hikmet ya bi tatil moduna geçiyoruzzz hemen benim şu son günlerde yapacağım şey dukaın atağı yani bi 7 gün falan sınırsız sırf proteinle besleneyim diye düşünüyorum haftaya tartılıcam iddam vardıı bu ara tartıda 81,5-83 arası oynuyorum sanki
toplu yapsak nası olur hepimiz protein dieti yapsak sınırısız
of yaaaaaaa evet ya bu hafta sıkalım kendımızı. Hafta sonları gelen gıden oluo yada bız gıdıoz. Duzen bozuluo
yapalım bende yapıcam
proteın harıcı hıcbırsey yemıcezmı mesea
sabah yumurta oglen et tavuk akşamda aynı
aralarda yogurt süt
başka bişe yok demı
tatlım dukanın atağını yapıcaz işte ben sanırım kendimi bol sütlü nescafeleree öğlen uoğurt yumurtayyaaa akşam tavuk ızgaray vurucam :):) he kaç gün bıkmadan dayanıcam onu merak ediyorum iştee ama yapalım yaz bizi bekliyo sanki güneşi açmadım tam kg verin gariiiiiiiii
Geçmiş olsun Sezen
Birşey diyeceğim bende de var ya
Bu kadar su içiyorum ama idrar niye koyu diye düşünüyorum bende .çok çay içiyorum ondan dedim. Bende protein ve sebze tüketiyordum. Geçen haftaya kadar
Bende gideyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?