Eski dostlar burada

Gel bacım gel. Bende daha başlayamadım bir türlü ama inşallah başlayacağım. Haklısın başlanmadan da çok yazılmıyor buraya ama olsun sohbet bile etsek yeter bize. bende daha alkali olayını çok çözemedim çözeyim başlayacağım inşallah en yakın zamanda. İşe başlamama 3 ay kaldı. ücretsiz izne ayrıldım yoksa bu hafta başlıyordum.

d vitami testlerde yoktu b12 ve demire falan da bakacaktı. Doktor belirtiler karaciğer yağlanması gibi duruyor dedi. Cuma sabahı şekere bakılacak, bir de ultrason çekilecek karaciğer ve böbreklere. d vitaminini kullanayım bari bende. bir kaç gün deneyeyim bari. Derslerim bitti şimdi geceleri sıpaları uyuttuktan sonra plates yapacaktım. Ama bacaklarımın ağrısından halim olmuyor hiç. Selülit savara başlayacağım. sıpacıklarımın erken yattığı günlerde de (olursa tabii bu ara en erken 12 de yatıyorlar ona bile seviniyorum valla ) leslie ile 3 mil falan da yürüyüm. gün içinde de trambolile zıplarım ama dediğim gibi bu ara zıplamak şöyle dursun evin içinde odadan odaya gitmek istemiyorum.

Şimdi bu alkaliden dünden beri okuduklarımdan bir liste yapmaya çalışıyorum ilk aklımda belirenleri yazayım

Sabah
2 bardak ılık limonlu su

1 saat sonra kahvaltı
kıvırcık, dereotu, semizotu, kırmızı lahana falan üzerine lor peynir katılmış zeytinyağlı salata

ara
1 meyve, biraz tuzsuz badem

öğlen
tavuklu salata, çorba, karabuğday

ara
1 meyve, ceviz

akşam
salata, çorba, kefir

3 litre alkali su
herhalde böyle bir şey yaparım

Dukan yuzunden böbrek sorunu yaşayanları okumuştum. Kas ağrıları ve krampları vitamin özellik le d ve kalsiyum eksikliği olunca olur. Hamile iken vitamin vermişti Dr
İnşallah ciddi birsey yoktur. Yoğun Günler yaşıyorsun vücut ne yapsın. Bende depresyon a girmiştim.
Neyseki geçti.birde şu yağlar gitse.

Günaydın hanımlar
sezen geçmiş olsun tatlım ben dukanla alaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü dr lar bile protein ağırlıklı beslenin diye bağırmay başaldı kaldıki sen çok dukan yapmadın ama şuan bi sebeep bulamdığından evet sadece dukan olasılığı büyük gelmiş gözüne bence hamileliğin bi götürüsüdür diye düşünüyorum bütün vitaminler inşallah bebeğe gitmiştirde sen böyle güçsüz kalmışsındır diye düşünüyorum benimde diz kapağım ve dirseklerim bildiğiniz siyahaldı çok çirkin geliyo gözüme ben şişmanlıktan sanıyordum meğersem kansızlıktanmış bend eçok kansızım demir yok b-12 yok tembelliğimd ebundanmış demeki diyorum dr anneme(tahlil sonuçalrını hep annem alır izin alşamadığım için ) bu hanım nasıl ayakta duuryor çok halsiz yorgun olur bu sonuçlara göre demiş :) yaaaaaa dedim anne gördünmü ben tembel değilim vitraminsizlik beni bu çekyattan kaldırmıyor :)
sonuç 100 kilo bi insnaın vitaminsi zolmasına innanamıyorum ben daha napım camış gibi yemişim içmişim 30 uma kadar bari vitaminli olaydım oda yok bana herkes dut ye pekmez iç et ye yahu diyorum bu yemmeiş halimmi saıyorsunuz
geçen iş yerinde şöyle bi muhabbet döndü erkekler arsında ... Ya bu kadınlar hasta olmak için evlenmeyimi bekliyoo evlendiğimiz günden beri dr lardan çıkmaıyoz bekarken dr gitmişliği bile yok bzimi bekliyolar hasta olmka için biizm hatun hurdaya çıktıı haa haaa sen hatunu değiş haaaa muhabbetler buu klasik öküz erkke sohbetleri

ama bunu bayanlardanda çok duydum evlenince çıkar hastalıkların görürüsün he şunu yaşadım bizzat benim annem yılarca çalışmış dr yüüz görmemiş insna nezman emkeli oldu evde dinlenmeye başaldı kadının orası burası başaldı ağrımaya anne dedim çlışmakmı iyi geliyordu dinlenince vücut aflladı yada sen çalışmaktan ağrılarınımı fark etmiyordun

bu arada iş yerinde geçen öküzce muhabbete şöyle dahil olmak istedim kendimce normalde hiç karışmam
ali bey ben hastalıkların üzerinde piskolojinin büyük oranda etkiye sahip olduğunu düşünüyorum zaten günümüzde kanser hastalığını bile pşskolojiyle yenenler bunu kanıtladıkalrı için bence bayanlar evlendikten sonra yaşadıkları hayal kırıklığıyla hastalanıyorlar dedim :)

Son düzenleme:

ben alkaliyle 4 kilo verdım 10 gunde
canım amaç tabagında mutlaka yeşillik olacak özllikle çiğ yeşillikleri tercih et. bi avuç tavuk varsa üç katı fazlası yeşillik olcak bu salatalıkta olur marulda maydonozda yada karışık

sabah kahvaltıda lor peynırını ve bunla yapılmış omletı önrerıyo 4 tane yumurta dıyodu ama ben 2 taneyle yaptım geçtım yagsız. sabahta bunun yanında yeşillik ymek grek ben maydonoz yıyıordum domates salatalık
yogurt sütü fazla kullanmıyorsun hatta hiç
haftanın bır kaç gunu çiğ sebzelerı meyve sıkacagından gecırıp içiyorlar kiii ben onu yapamadım
güne alkalı suyla başla alkali suyla bıtır sabah uyanınca hemen ıkı bardak su iç içine bır kaç limon damlat akşam yatarkende aynısını yap
butun gunde ıngılız karbonatıyla suyunu ıcmeye devam edersın
suya limon sirke atmakta suyu alkali yapıo ondan degışıklık olsun dıye sabah ve gec yatarken öyle yapıyorum

idrarını takıp et su içtik çe açılcak dıyolar
ben ıcıyorum alkalı su 20 gun oldu nerdeyse bazen açılıo idrarın rengı sonrra tekrar koyulaşıo şaşırıyorum bu kadar su içmeye hala sarı. çokmu tutuyorum desen okadarda tutmuyorum ama sapsarıı oluo bazen anlamadım

Son düzenleme:

ben alkaliyle 4 kilo verdım 10 gunde
canım amaç tabagında mutlaka yeşillik olacak özllikle çiğ yeşillikleri tercih et. bi avuç tavuk varsa üç katı fazlası yeşillik olcak bu salatalıkta olur marulda maydonozda yada karışık

sabah kahvaltıda lor peynırını ve bunla yapılmış omletı önrerıyo 4 tane yumurta dıyodu ama ben 2 taneyle yaptım geçtım yagsız
yogurt sütü fazla kullanmıyorsun hatta hiç
haftanın bır kaç gunu çiğ sebzelerı meyve sıkacagından gecırıp içiyorlar kiii ben onu yapamadım
güne alkalı suyla başla alkali suyla bıtır sabah uyanınca hemen ıkı bardak su iç içine bır kaç limon damlat akşam yatarkende aynısını yap
butun gunde ıngılız karbonatıyla suyunu ıcmeye devam edersın
suya limon sirke atmakta suyu alkali yapıo ondan degışıklık olsun dıye sabah ve gec yatarken öyle yapıyorum

idrarını takıp et su içtik çe açılcak dıyolar
ben ıcıyorum alkalı su 20 gun oldu nerdeyse bazen açılıo idrarın rengı sonrra tekrar koyulaşıo şaşırıyorum bu kadar su içmeye hala sarı. çokmu tutuyorum desen okadarda tutmuyorum ama sapsarıı oluo bazen anlamadım

hanımlar biz başlıyormuyuz proteine ne diyorsunzu ben kahvemi 2 haşlanmış yumurtamı yedim :) yok yapmayalım derseniz öğlene normal çıkan yemek neys eonu yicem de :)

ben 2 katı yumurtamı yedımmmm
yapalım ya pazara kadar yapar tartılır sonra normale gecerız

bollllll suyu içmeyı unutmaın . ben alkali su içmeye devam edicem

Tama deryacım başladık bile alahtan öğlene tavuk varmış işyerinde sevindim
evlilik hazırlığı hakkaten zormuş ne kadar çok ayrıntı var salonda yyaınlcak slayt gösterii çin fotoğraf seç bid eonları ayarla hiç beceremedğim şeyler anayan biirni bulmakta ayrıca bi çaba özel yapanlar var düğünslayt.com vs 100 liraa bide utanmadan çok uygun diyolar sıaradan bişey sevmiyorum ama anlamadığım için mecbur fotoları yanyana dizidiricem

en sevdiklerini ver geç canım dönsün dursun.. düğün gerçekten zor yorucu ve stresli Allah içine sindirsin herşey çok guzel geçsin sende her anın tadına varırsın inşallah. ben çok stres yaptım düğün bitsede dagılsak dıye beklıyordum.düğün bitti kaynanam öne oturdu lafta arkadaşlarımız oturacaktı sonra geldık eve benım akrabalar takıp etmıs alkıs yapcaklar ya.. kayınvalıdemın annesı butun akrabalarıma annemlerde dahıl terbıyesızler dedı benı tuttu kolumdan apartmanın kapısının ıcıne savurdu kapıyıda dışardannn patttt diye kapattı. herkez mal gıbı kaldı. mafetttıler her anımı. hatırladıkca sınır oluyorum. gelinliklik alırken nişanda kına gecesınde ıstemede dahıl neden oldugunu bılmedıgım bır tavırla karsılaştım. bır yandan bana hedıyeler alınıyorbıryandan bırseye kızıp özellıkle o özel gunlerde tavırlar baslıyodu. bızımkılrde şaşkın idare edicem dıye göbegım çatladı. bı ıyı kanki oluyodu bızımkılerle bı dusman oluyodu. düğün fotosunu cektırırken bende gelcem dedı yakındı evlerı goturduk bız resım cekılıoz o aglıo. anne neden aglıyosun neyın var soylemıo ama tavırlı aglıo söylenıyo.ilk evlendıgım ev onun ıkı sokak altında ıkıncı gun saat gece11de geldı kapıya napıonuz dıye geçerken ugramış :))))
evlendıgımden berı 4 kere tasındım her tasınmam ondan uzak evlereydı uzaga gıdıyorum dıye hem gelıo yardıma tasımaya hemde kıpkırmızı bır surat canıma okuo hep aynıııı.şimdi dogurmaya korkuyorum o guzel gunumunde ıcıne edecek dıye. offffff dellendım gene ya ammmmma içimi döktumm

Ya aile eşindne dah önemli derlerdide gülerdim doğruymuşşş fakat hala çözmediğim konu şu bu tarz cahil insnalrın yetişrdikleri adamalrı nası oluyorda beğeniyoruz seviyoruz yani aileisne bak oğlunu all hesabıı
valla zor işler bunlarr çok şükür ben daha yolun başındayım benim k.v k.b görümce hepsi etkisi zelman ben sorraım onlarla paylaşmak isterim hiç tepki vermezler sen nası istersen sen beğen senin fikirn olsun diyorum hani bi fikir verin yok hiç bişey karışmıyolar bend ebazen karışmamalarına zülüyorum dicemde bunları duyunca şanslıyım diyorum
benim ailem aşırı telaşlı çok konuşan heycanlı tipolerizidr giresunluyuz nişanlımın ailesii soğukk ağır tepkisiz çok az konuşan tiplerdir bize her geldiklerinde arkalarından anneee nekadr çok konuştun derim annemd ebana asıl sen nekadr konuştunn hiç suusmadın derr onların suusması bizi konuşturuyooo yok ama bazenn farkındayım hiç susamıyorumya aynı olayı ben 10 dk daanlatamazken nişanlım 2 cümleyle özetler

canım bende anlamıyorumkı nasıl sevıyoruz. bence ısın ıcıne gelın gırınce degısıyolar.hıc kız cocugu yok eşide yok ondan boyle olabılırler.paylaşamamaktan.bana hep kızım nısanlıgını gelınlıgıne sen sec benmı gıycem bızden gectı artık dolaştırma benı dedı. emınmısın anne dedım gel bakalım beraber lafta dıyorum tabıde ısrarla sen bak sen al. gıttım sectım beyendım provaya hem annemı hem annesını goturdum. ıkısıde ılk defa gorecekler. allahım bır surat bır surat şimdi düşünüyorumda sızın taaaaaa deyıp basıp nıye gelmemısım... ne sabırmıs yaaa. dönuyorum ona anne nasıl guzelmı aman ne olcak ıkı saatlık düğün işte farketmez dıyo. ama kızmıs bıseye kıpkırmızı surat . oyle gectı gun sonradan ogrendım meger ilk onu neden almaya goturmemısız herşeyın kararı verılmıs provaya goturuyormusuz. ya sen demedınmı gelmıcem dıye ıstemıyorum dıye hemde tatlı tatlı soyledın sız halledın kızım dıye. meger o oyle derken ben paçalarından surukleyıp goturmem gerekırmıs töbeee töbee adamı delı edıyolarlar yaaa

Son düzenleme:
yanı dıcegım oki kimseye guvenme bırrrrr ıkıncısı fazla samımı aslaaaaa aslaaaaa olma. benı esım askere gıtmeden tanıstırdı 15 ay bekledım. ve kayın valıdem evde yalnız kaldı ve bana sardı. herhafta sonu kahvaltıa cagırıo oturmaya hergun arıyo aynı seylerı ıkı saat konusuyozzzz. kankı olduk. dogum gunlerınde hem pasta hemde ıkı uc cesıt hedıye alıo. herşey guzellll. oglu bı geldı evlılık moduna bı gırdık kadın degıstı. uzaklaştı benden hallere gırdı. oglunun yoklugunu benımle cıkarmıs resmen. sonra evlendıgınız gun oturdum agladım yalnız kaldım ben dıyooo yüzüme yüzüme. he eşimde hiç baglı degıldır annesıne oyle samımıyet yok soguk aıle zaten senınkıler gıbı.bikere ogluna ıcten sarıldıgını gormedım

manyak menepozlu kaynanalar konusunda nerdeyse doktora yapmış biri olarak derim ki uzak durun. yek tavsiye budur bence .kaçan kurtuluyor yoksa o dedi bu dedi muhabbeti hiçççç bitmez.

okadar yoğun bir günki anlatamam. daha şimdi oturdum ya .
diyete gelince ne yalan söyleyeyim kızlar korktum ya bu yüzden biraz zeytin ekmek yedim. öğle daha yemedim. bundan sonrada yemem zaten akşama bakarım artık

tavuk ve yogurt yedım oglen.
canım tedırgın olduysan sabah öğlen proteın agırlıklı beslen akşam sebze ye olmazsa

Aynen öğle tavuk yoğurt yedim bakalım dayanabildiğim kadar protein günü yapıcam şu bi gerçek protein kadar tok tutan besin kaynağı yokk derya bakalım önnce hangimiz bıkacakk
yakarcım ekmek zeytin dem en sevdiğim şey ah ah ekmek yemeyeli 5 ay 3 gün oldu şükür iykie yemedim ama ekmeksiz ne zeytinin tadı tat ne çorbanın ne salatnın ekmekte ekmek diyorum işte ama ekmeği bırakmasaydım 2 ileri 1 geri şuan verdiğim 17 değilde sadece 7 olabilirdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…