Ben de sabah yurudum kosu bandinda 10 dk. Sonrasinda oglan da yurumeye calsti cunku simdi cikolata yedim. Diyete baslama oncesi gundeyim aylardir sizi okuyorum oyle..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sezen ellerin kirmizi olmasini ve cisi bilemedim ama yorgunluk icin d vitaminine baktir. Gece boyu kosmusum gibi uyanamiyodum sabah d vitamini sifira yakin cikti.
B12 ve demir de dusuk ama onlar hep dusuktu, yorgunluk d vitamininden. Bebege vermislerdir devit sen de ic gunde 5 damla. Emzirme ve hamilelik yapiyo bunu. Diger sikayetlerini de merak ettim onemli bisi degildir ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi bu alkaliden dünden beri okuduklarımdan bir liste yapmaya çalışıyorum ilk aklımda belirenleri yazayım
Sabah
2 bardak ılık limonlu su
1 saat sonra kahvaltı
kıvırcık, dereotu, semizotu, kırmızı lahana falan üzerine lor peynir katılmış zeytinyağlı salata
ara
1 meyve, biraz tuzsuz badem
öğlen
tavuklu salata, çorba, karabuğday
ara
1 meyve, ceviz
akşam
salata, çorba, kefir
3 litre alkali su
herhalde böyle bir şey yaparım
Şimdi bu alkaliden dünden beri okuduklarımdan bir liste yapmaya çalışıyorum ilk aklımda belirenleri yazayım
Sabah
2 bardak ılık limonlu su
1 saat sonra kahvaltı
kıvırcık, dereotu, semizotu, kırmızı lahana falan üzerine lor peynir katılmış zeytinyağlı salata
ara
1 meyve, biraz tuzsuz badem
öğlen
tavuklu salata, çorba, karabuğday
ara
1 meyve, ceviz
akşam
salata, çorba, kefir
3 litre alkali su
herhalde böyle bir şey yaparım
Tama deryacım başladık bile alahtan öğlene tavuk varmış işyerinde sevindim
evlilik hazırlığı hakkaten zormuş ne kadar çok ayrıntı var salonda yyaınlcak slayt gösterii çin fotoğraf seç bid eonları ayarla hiç beceremedğim şeyler anayan biirni bulmakta ayrıca bi çaba özel yapanlar var düğünslayt.com vs 100 liraa bide utanmadan çok uygun diyolar sıaradan bişey sevmiyorum ama anlamadığım için mecbur fotoları yanyana dizidiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?