Eski dostlar burada

aslında sıgara bırakır gibi bırakmak lazım ekmeği. bir yapabilsem

Valla ben yılardır denedim olmadı bırakamadım bırakırım 5 gün yemedim 2 gün yedim yiceğim ekmeğin 2 katını yedim ben bi öğünde 1 çiftli yerdim ekmekte sınırım yok doymuyo gözüm miğdem
yemin ettim düğünüme kadar yemiycem diye
çok şükür yemiyorumda arakadaşalrıma diyorumkii millet evlenicem balayı hayali kurar veb evlenicem sabah ekmekli kahvaltıı hayeli kruuryom dermişimm

benımde bazen gözum dönuyo. gcen gun kızartma yapmışlar üstüne dometes sarımsaklı dokmusler bır parça aldım çok guzeldı (( bu aralar habıre lokma dökuyolar delı edıyorlar benııııı ama yapcak bısey yokkkkkk biz sağlıklı ınsanlarızzzz öyle şeyler yıyemeyız

haydi bakalımmm :)
arada bışey yıcenmı

günadyın hanımlar
dünkü menüm
sabah 1 nesacef 2 haşalnmış yumurta
öğle haşlama tavuk yoğurt
akşam 1 tabak yoğurt

sabah tartıldım 83 çıkmıştım 2 gün önce 81,800 gördüm

Bacilarrrrr:))ozlemisim hepiniziiu

hoş geldin anlat hala kilo almmaışsın feste görüyorum hala kontrollümüsün yoksa iştahın yok sen hep zayıftında ömründe ölesine 1 aylık bi yeme dönemindeki şimnalıktıdamı bbize denk geldin normale döndünn yani ben hep her şişmanın verip verip alacağı fikrine kAPILDIĞIM İÇİN NASIL ALMIYORSUNZ DİYE AYRI Bİ ŞOK GEÇİRİYORUM TEBRİK EDERİM BUARADA BENCE KORUMAK DAHA BÜYÜK Bİ BAŞARI

Yok girgirinacim BN daha doğduğumda şişman bi bebismisim facede bi bebeklik fotom var orda 40gunlugum ama masallahm var kimse inanmiyo 40 günlük olduğuma.hep sismandim ben.sizle tanistigimda artik canima tak etmiş durumdaydı.58 kilo civarinda mezun oldum takımdan şuan 53 kiloyum.artik diyet yapmiyorum her şeyi yiyorum ama haftada bir gün dikkat ediyorum mesela .bide artik o kadar dolaptaki kiyafeti degistrip small xsmall kiyafet aldiktsn sonra utaniyo insan kilo almaya.işteki ogretmn arklara eski 70 kilo halindeki resimleri gösterdim sok oldular inanamadilar eski halime:)eskiden çok diyet yapardim birakinca geri alirim hepsini.ayça kayanin diyeti benim miladimm oldu

a cedric ne güzel anlatmışsın ya . heveslendim azimlendim ama ben beni biliyorum ya

feste hep zayıf fotoların varr nası yaniii sen biizm takıma dan öncesiye kadar hep 70 kilo şişmna bi kzımıydınnn ilk defamı zayıf olarak 2 seneyi geçiriyorsun hala inamıyorum
kız sen yuırtdışında yaşamıyormudyn feste ist diyor aa

Son düzenleme:
Sabah nescafe 2 yumurtamı yedim öğlenide yoğurt 3 köfte atlattık akşamada inşalah kolay geçer
deryaa sende durumlar nasıl

Son düzenleme:
Yok kiz ne yurt dişisi atasehirde yasiyorum ben hic yurt dişina cikmadim.sana 70 kilo halimiatiyim faceden gör:) evet 2 senedir zayifim 22 sene sismandim

70 kilo göstermiyon ama evet balık etliymişsinn hadi ya allah allahh çok ilginç benim hafıza baya kötü ya iyi maşallahh hep dikkate ediyosun demiii ekmek cips falan yemşiyonmu hiç

Ekmek yiyorum ekmeksiz hayatmi olur kiz:) eskiden gunde 2 ekmek yerdim simdi 4 dilim filan yiyorum .cipsle kolayla alakam yok bitter çikolata ve çerez çok yiyorum

herkese iyi akşamlar kızlar baya yoğun bir gündü.

Yakar napiyon bacim sende durumlar nasil

durum vahim her zaman ki gibi. azimle başladım haftasonundan beri ne bulduysam yedim.bendeki sorunda bu istikrar yok. 2 verip 3 alıyorum 3 verip 2 alıyorum hep aynı yerdeyim.

günaydın kızlarrrr
dün sabah 1 gevrek
öglen tavuk yogurt
ara ayran
akşam taze fasulye + salata
2,5 lt alkali su
1 saat yürüyüş
kaç gundur yürüyüşe çıkamıyorum yagmurdan
artık yagmur camur dınlemıcem çıkıcam yaaaaa. kılom aynı yerde duruyo yuruyuş yapmayınca

Son düzenleme:
günaydın deryaaaa ne salatsı ne ghevreği ne fasülyesi biz protein yemiycekmiydin kız 1 gündemi sattın benii :)

dünkü menüm
Sabah nescafe 2 yumurtamı
yedim öğlenide yoğurt 3 köfte
akşam 2 parça tavuk

3 saat yürüyüş ev arıyorum düğün yaklaştı

tarıldım dün 81,800 bugün 81,400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…