Eski dostlar burada

canım benım yaaaa ınan unuttum proteın dıyetı yaptıgımıızı. :) bugun sabah 1 yumurta yedım oglen tavuk yogurt devam eedyıorummm zaten vermiyom hıc kılo moralım bozuk bi şişlikte var ustumde ((

günaydın neyse deryoş ben bıkmaya bşaldımm zaten
dünkü menüm
sabah 1 nesacefe
öğle tavuk
akşam 1 sütlü nescafe
spor yok salona gidemiyorum ev esikleri var uğraşıyoz

Günaydın
Boşa geçen bir haftadan sonra gene başladım. Ne olcak bu benim halim.

Hatunlar niye sessiz boyle bura.bnmde diyet yapasim var yarin basliycam ayça kayaya baslamk isteyen varmi bnle

ben varım canım. Ama sen ne diyeti yapıcan yine yahu. maşallah inceciksin.
.
54kilo oldum galiba 1 kilo almisim kilo alinca devami geliyor bnde. o yüzden farkedince hemen 1 kilo bile olsa dikkat edip veriyorum canim boyle koruyorum kilomu.hem ozledim diyet yapmayi kilo bildiriminde bulunmayi.hem de takimda hareketlilik olur bnle beraber başlamaya karar veren olur belki dedim:)

Tamam o zaman yarın ayça kaya ya başlıyoruz. Bana da iyi olur benimde listeleri takip edecek birine ihtiyacım var. sen daha önce de yaptığın için beni denetlersin.

GÜNAYDIN HANIMLAR ARTIK NE MENÜ YAZILIYO NE KİLO BİLDİRİLİYYOO HAYIRDIR
se_zen;. 63,000...................62,000............61,800. .......61,800........62,00
derya...............................79,00......... .....77,00...........76,00
yakar :64,900...................63,400.........64,100... 64,000
gırgırına : 85,500............84,450 ........83,950[..........83,750..........82,900.......80,600

PROTEİN İŞE YARDI SANIRIM YOKSA BU HAFTA HİÇ SPOR YAPAMADIM TELAŞLARDAN 3 GÜN SIRF PROTEİN YEDİM SADECE SONRASINDA SALATA EKLEDİM DÜĞÜE KALDI TAM 2 AYIM 75 E DÜŞERİM SANKİ AMA 70 OLSAM AF ALAHHAIM AF DİYORUM HAYAL GİBİ OUR BENİM İÇİN RAMAZANDA VAR

tebrik ederim canım süper kilo vermişsin. ben bundan sonra hergün düzenli menü de paylaşacağım bu zamana kadar pek bir şey yapmadığım için paylaşamadım.

se_zen;. 63,000...................62,000............61,800. .......61,800........62,00....62,00
derya...............................79,00......... .....77,00...........76,00
yakar :64,900...................63,400.........64,100... 64,000
gırgırına : 85,500............84,450 ........83,950[..........83,750..........82,900.......80,600

günah çıkarayım öncelikle. ben 2 haftadır epey koptum gene .
verdiğim bişeyde yokda hepsini geri aldım. toparlanmaya teşvik ve motivasyona ihtiyacım var.
hoş gırgırınayı görünce önce maşallah dedim sonra epey hasetlendim.
eli mahkum bende başlayayım düzenli yazarsam belki motive olurum.

Sezencim sağol siz yoksunuz bende meydanı boş buldum :) gaz basıyorum sizle açığı kapamak için yakar bacım seni sabote eden bişey var ki bukadar bozuyosunn dietini benim misal ekmektii bozduran senin zaafın nedir tatalım
Valla yaz geldi yazlıklar giyilince kg verdiğim fark edilmeye başlandı çevremde herkes sormaya başladı tabii söylene söz şu düğünün varmış heralde zayıflıcaksın evlenince koyverme kendini vs. Konuşmalar çoğaldı bana gıcıkmı olouyorlkar ne :) bend eonlara gıcık olouyorum kendimi artık düğün piskolojisindne sıyırıp inatla kg vermeye devam etmek isityorum allah çocuk nasip edene kadar

Son düzenleme:
Selam eski dostlar eski doostlaaar :)
Gaza gelip de araniza geleyim diye beklerken bu sabah cift czgi gordum testte. En cok da kilo verme zorunlulugumdan kurtulduguma sevindim. Ama 58 le hamile kalinca 85le doguma gitmistim simdi dikkat etmem lazim. Zaten 70 im
Hamilelikte saglikli beslenme topigi acayim ben tabi saglikla devam ederse hamilelik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh ne güzel hareketlilik olmuş:)bugün tartildim 54 kiloyla bende basladim diyete 10 gün filan sıkı diyetteyim bnde.10 gün sonra erkek arkadsim gelecek sıkı diyetin o zaman bozulabilir:)hatunlar bugünkü menume geceyim.sabah: 2 dilim çavdar ekmeğiyle tost salata domates yeşillik öğlen: 2 yumurtayla salata yoğurt şimdiye kadar 2 kupa yesilcay

aman hayırlı olsun . allah tamamına erdirsin

Ayça kayanin diyetinin güzelliğini buldum günde 2 defa tost ypip ekmek yiyerek hem karbonhidrat tuketiyosun bol yoğurt izgara yiyerek proteinini aliyosun badem uzum yiosun aksamlari sebze yiyosun yogurduna istediğin meyveyide katip bol bol yiyip AC kalmiyosun.yani tüm besin gruplarini bir gün içinde alip tok kalarak zayifliyosun.oyuzden diyeti birakinca verdiğin kilolari alma ihtimaln az.diğer popüler diyetler sadece protein agirlikli.oyuzden diyeti birakinca hemen geri aliyosun dukanmis isvecmis onlarda.hem de çok sagliksizlar bayanlari adetten kesiyo sadece protein agirlikli beslenmek vücuda çok zarar veriyo sakin yapmayin

beni ekmek ve kocam sabote ediyor. bıktım ya modum çok düşük ya. kocam beni destekler güya ama ençok o beni yoldan çıkarıyor. ha diyeceksin ki uymasana . bende irade ne arar. bahane de çok yedim akşama telafi ederim diyorum. hiçde etmiyorum. sonrada başladığım noktadayım. benim hikaye bu.

çok doğru tespitler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…