günaydın deryaaaa ne salatsı ne ghevreği ne fasülyesi biz protein yemiycekmiydin kız 1 gündemi sattın benii :)
dünkü menüm
Sabah nescafe 2 yumurtamı
yedim öğlenide yoğurt 3 köfte
akşam 2 parça tavuk
3 saat yürüyüş ev arıyorum düğün yaklaştı
tarıldım dün 81,800 bugün 81,400
Hatunlar niye sessiz boyle bura.bnmde diyet yapasim var yarin basliycam ayça kayaya baslamk isteyen varmi bnle
.ben varım canım. Ama sen ne diyeti yapıcan yine yahu. maşallah inceciksin.
.
54kilo oldum galiba 1 kilo almisim kilo alinca devami geliyor bnde. o yüzden farkedince hemen 1 kilo bile olsa dikkat edip veriyorum canim boyle koruyorum kilomu.hem ozledim diyet yapmayi kilo bildiriminde bulunmayi.hem de takimda hareketlilik olur bnle beraber başlamaya karar veren olur belki dedim:)
Anlaştikkkkkk:):):)Tamam o zaman yarın ayça kaya ya başlıyoruz. Bana da iyi olur benimde listeleri takip edecek birine ihtiyacım var. sen daha önce de yaptığın için beni denetlersin.
GÜNAYDIN HANIMLAR ARTIK NE MENÜ YAZILIYO NE KİLO BİLDİRİLİYYOO HAYIRDIR
se_zen;. 63,000...................62,000............61,800. .......61,800........62,00
derya...............................79,00......... .....77,00...........76,00
yakar :64,900...................63,400.........64,100... 64,000
gırgırına : 85,500............84,450 ........83,950[..........83,750..........82,900.......80,600
PROTEİN İŞE YARDI SANIRIM YOKSA BU HAFTA HİÇ SPOR YAPAMADIM TELAŞLARDAN 3 GÜN SIRF PROTEİN YEDİM SADECE SONRASINDA SALATA EKLEDİM DÜĞÜE KALDI TAM 2 AYIM 75 E DÜŞERİM SANKİ AMA 70 OLSAM AF ALAHHAIM AF DİYORUM HAYAL GİBİ OUR BENİM İÇİN RAMAZANDA VAR
Selam eski dostlar eski doostlaaar :)
Gaza gelip de araniza geleyim diye beklerken bu sabah cift czgi gordum testte. En cok da kilo verme zorunlulugumdan kurtulduguma sevindim. Ama 58 le hamile kalinca 85le doguma gitmistim simdi dikkat etmem lazim. Zaten 70 im
Hamilelikte saglikli beslenme topigi acayim ben tabi saglikla devam ederse hamilelik..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sezencim sağol siz yoksunuz bende meydanı boş buldum :) gaz basıyorum sizle açığı kapamak için yakar bacım seni sabote eden bişey var ki bukadar bozuyosunn dietini benim misal ekmektii bozduran senin zaafın nedir tatalım
Valla yaz geldi yazlıklar giyilince kg verdiğim fark edilmeye başlandı çevremde herkes sormaya başladı tabii söylene söz şu düğünün varmış heralde zayıflıcaksın evlenince koyverme kendini vs. Konuşmalar çoğaldı bana gıcıkmı olouyorlkar ne :) bend eonlara gıcık olouyorum kendimi artık düğün piskolojisindne sıyırıp inatla kg vermeye devam etmek isityorum allah çocuk nasip edene kadar
Ayça kayanin diyetinin güzelliğini buldum günde 2 defa tost ypip ekmek yiyerek hem karbonhidrat tuketiyosun bol yoğurt izgara yiyerek proteinini aliyosun badem uzum yiosun aksamlari sebze yiyosun yogurduna istediğin meyveyide katip bol bol yiyip AC kalmiyosun.yani tüm besin gruplarini bir gün içinde alip tok kalarak zayifliyosun.oyuzden diyeti birakinca verdiğin kilolari alma ihtimaln az.diğer popüler diyetler sadece protein agirlikli.oyuzden diyeti birakinca hemen geri aliyosun dukanmis isvecmis onlarda.hem de çok sagliksizlar bayanlari adetten kesiyo sadece protein agirlikli beslenmek vücuda çok zarar veriyo sakin yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?