Eski dostlar burada

hızlı değil yavaş tempoda yürüyün: Kilo verirken birçok kişinin yaptığı en büyük hata hızlı tempoda yürüyüşler yapmaktır. Zayıflamak isterken kilo veriminizin durmamasını istiyor ve daha ince görünmek istiyorsanız yavaş tempoda yürüyüşü tercih edin. Yavaş tempolu uzun yürüyüş ile normal yaptığınız bir egzersize göre % 70 daha fazla yağ yakarsınız. Size önerim yürüyüş bandında minimum 4.0 maksimum 5.2 düzeyde en az 70 dk haftada 4 kere yapacağınız fiziksel aktivite ile basen, karın ve kalçada biriken yağlardan sağlıklı beslenme düzeninizin yardımı ile kolayca kurtulacaksınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702994

bu linkteki yazıyada bi gözatın derim

hergün yenileniyor doğru sandıklarımız şaşırdım sizde bilin dedim

Son düzenleme:

Evet bence de doğru bir tespit. Bende bu akşam leslie ile yürümeye başlıycam . 3 mil yürüycem. 5 kilometre yapıyor. Gece tabii 12 den sonra bizim ufaklık yatarsa. Yani uyuması 2 yi bulmazsa yapayım diyorum. Sporsuz olmayacak bu iş.

Geçen hafta doktora gitmiştim, ellerimin içi fazla kızarık, idrar rengim çok koyu ve sabahları kaslarım tutulmuş gibi oluyor demiştim ya, test sonuçlarını bugün aldım. Sadece kolesterolüm birazz yüksekmiş. ona dikkat etmem lazım mış. Ayrıca mattikanın dediği D vitamini testini de bugün yaptırdım. onun sonucunu da 18 haziranda alacağım. O zamana kadar da biraz spor yapayım bari boş durmakla olmuyor bu işler.

Bugünkü menümü de yazayım hangi diyete uygun ben bulamadım bulabilen varsa haber versin :)

Sabah
1 dilim yulaf ekmeği tost
domates, salatalık, dereotu
1 yumurta ve biraz sucuk

öğlen dışardaydık
1 sandiviç ekmeği salam, peynir

eve gelince şu yeni çıkan olala sufle den yedim

akşam
taze fasülye ve biraz makarna

offf gene çok kötü bu liste ya.

Biraz değişik diyet olmuş canim .kafaya gore takilinca olmuyo bi diyet listesi sec belli kaliplarin olsun bnce.daha diyet psikolojisine grersin oyle.kolestrol sadece kilolularda var saniyodum onceden taki 2 haftaya onceye kadar.tsnsiyon dusuklugunden filan sikayet edince erkek arkadsim kan alip tahlilini ypti kan tahlilimde hem kansizlik cikti hemde yüksek kolestrol sok oldum demkki kiloyla alakasi yokmus

günaydın hanımlar ben şu kolestol işini çözemedim cana hoca kolestroıl olmlaııı zaten vücudunuz koruru diyor unutum ama bi sürür yaralrındsanda bahsediliyor hem neye göre oluşuyor kimlerde var hiç anlamdığım konular misal ben çok klilolu olduğum için vardır dedim yoktu
iaddamız dün biti eniştemle başaldığımız tarihtan buyana 15,5 ben verdim eniştemd e15,5 vermiş yani alacak vercek yok zayıfladığımız kar kaldı :)

ama tabi ben dün bir ödül gecesi yaptım kendime son hafta lar kaçamağım yoktu toplu kulandım :) niyetli olmamın iddanın bitmesinin etkisiyle

dünkü menüm

niyetliydim iftar : 3 simit kahvaltı, bol biber kızartması,cezerye

tarılmıştım 2 gün önce 80,600 bu sabah tartıldım 81,700 ama wc sıkıntım var

Bacım valla bu kolesterolün iyisi , kötüsü varmış. Hangisi nedir bende çözemedim.
İddayı kaybetmemene sevindim. Demek 1 kilo daha gideymiş sen kazanacaktın. Olsun ama bu da başarı bence 15 kilo hiç fena bir rakam değil.
Ama 3 simiti anlamadım ben yahu. Bildiğimiz 3 simit mi

Son düzenleme:
Selam kızlar herkesin hafta sonu yoğun herhalde. Nasılsınız bakalım.
Winston bu hafta mı gitmişti tatile yoksam gidecekmiydi. Bilemedim. Gelsede bize tatil maceralarını anlatsa. Uçakla gittilerse kesin şu havaalanında ona hamile diyen çocuğu aramıştır. İnşallah bulmuştur. Ben bile sinir olmuştum kendisine. Bu arada kızlar ben hep diyorum ya suyu çok içiyorum diye koca bir yalanmış onu öğrendim. 2 gündür şişe ile su içmeye başladım. 2,5 litre zor içiyorum ya. Bardakla içince çok içiyorum zannediyordum. Zaten ben oldum olası bardakla su içmeyi sevmem. Ben hep şişe ile içerim suyu. Öyle cam şişeyi falan da sevmem bana plastik şişe olacak. Aslında hep içmeye çalışıyorum ama benim kızım sağolsun kumam gibi olduğundan illa ben neden su içiyorsam ondan içecek o yüzden hep karıştırıyordum bırakıyordum bende bu sefer kendime 750 ml ona da 1 litrelik şişe aldım senin şişen daha büyük falan diye içirmiyorum ona şimdi. Böylece benim de daha az su içtiğim ortaya çıktı. Benim bunu 3,5 litreye çıkarmam lazım çünkü ben o zaman süper zayıflıyorum.

Ya bir d şu konu hakkında da bana fikir verirseniz çok sevinirim. Eğitim bölümüne yazdım ama pek cevap gelmedi. Ne bileyim belki duyduğunuz falan bir şey vardır.

Kızım 2009 nisan doğumlu. Bu sene anaokuluna gitti. Eylülde tam 65 aylık olacak. Anaokulu öğretmeniminiz gönderin ilk okula çünkü iki sene anaokuluna gelenler sıkılıyor diyor. Ama ben çok kararsızım. Henüz bana göre çok küçük. Tuvalete gidebiliyor kendisi tabii elini falan yıkarken üstünü falan ıslatabiliyor bir de iyice sıkışmadan tuvalete gitmeyi pek öğretemedik. Kendisi yemeğini falan yiyor, üstünü falan değiştirebiliyor. Rakamların tanıyor, harfleri ses olarak çıkarabiliyor büyük bir kısmını tabii el yazısı değil. 100'e kadar falan arada karıştırsada (özellikle 49dan sonra ve sonraki dokuzlu sayılardan sonra ne geldiği ile ilgili) sayabiliyor. Hatta artık 5 er 5 er saymaya çalışıyor. Bazı İngilizce kelimeleri biliyor, İngilizce alfebeyi biliyor. Ezberi falan epey kuvvetli. 2 kere çalışınca ezberliyor. Konuşması son derece muntazam. Ama anasınıfında mesela dersler konusunda çok sıkıntılıyız. Öğretmenin verdiği ödevi son dakikaya kadar yapmıyor. Her ödev yapalım dediğimde bahane bulmaya çalışıyor. 1 sayfa ödevi 1 saatte falan yapıyor.
Tabii bir de önemli bir faktör arkadaşlarından bir kısmı ilkokula gidecek onunla yaşıt olanlardan bu durumda ben psikolojisininde etkileneceğini düşünüyorum. Çünkü sürekli onlardan daha büyük olma takıntısı var. Şimdi arkadaşları giderken onun anasınıfına gitmesi onu etkiler diye çekiniyorum. Bir de yapı olarak da arkadaşlarından biraz daha kilolu ve boyu da uzun.
sizce ne yapmalıyım. Çok kararsız kaldık. Birde tabii bebek faktörü var. Ben ufak bir bebek varken evde onunla nasıl ilgileneceğim.

günaydın hanımlar haftasonu düğünümüz vardı karşıdaydım idadada bitmişti misafirliktede ziyafet çok olduğundan 2 gündür yyorum kilom 82,500 olmuş azımı açtığım an ane tartıda görüyorum
sezencim bu konuda kesinlikle fikrim çocuğun okula erken değil geç gitmesinden yana gülse birselin bi yazısı vardı
http://rehnuma.org/index.php/component/k2/item/538-66-ay-avantaj-mı?-dezavantaj-mı?
http://www.sabah.com.tr/Pazar/Yazarlar/birsel/2012/09/09/66-ay-magduruyum/

bu yazı beni etkilemiştii annem bi çocuğa bakıyor onun için araştırmaya girmiştim hoş girmesemde direk şu düz mantıkla bile çocuğu okula erken yollamazdım ben :) sanıyorum zaman geçtikçe artık okuldaki eğitimin yıl sonu ortalarımından ibaret üniversiteye yerleşim olacağını sınav sisteminin kalkacağını çocuğun tamamen okul hayatındaki toplam başarı ortalamasına göre üni yerleşeceğini düşünüyorum yani evet çocuğun zeki algısı kuvetli olabilir yani çocuğun 80 alabilir ama 80 değilde 100 alma şansı varken neden başrı dercesini düşüiriiymki diye düşünbüyorum evet çocuğun zeki ama 1 sen sonra dahada zeki olacakk başarmanın tadını alacakk en iyi verimi alacağın zaman çocuğun büyüdükçe yaş aldıkçadır doysunlar oynamaya eğlenmeye ya zaten artık kreşlerde çocukları çok daha erken atılmasına sebep oluyor öğretim hayatına dediğim gibi benimki düz mantık ama ben int bi sürü röpörtaj okudum hepsinin bir çok deneyimi vardı olumsuz olarak okulda ezilmenin yetersiz kalmanın hala akılrının çocukluklarında kalmalarının

se_zen;. .......62,00........61,00
derya..........76,00
yakar :......... 64,000
gırgırına :......80,600......82,50

o yazıyı bende okumuştum evet aslında çocuğun geç gitmesi daha mantıklı gibi bana da ama eşim de dahil herkes te gitmesinden yana. Napıcam bilmiyorum ya. off ne zormuş bu okul işleri yahu. Ne zaman büyü de kuzu okul işlerine kafa yormaya başladım ben böyle. Zaman çok hızlı akıyor kızlar ya.

Insanalrın ezbere fikirlerini söylmesi akıl vermesi deli ediyor benii dedikleri tek şey zaman kaybetmesin arkadaş o kaybedilecek zman başarısız olumsuzsa kaybedilsin yaaaa araştılması gereken bi konu hata en önemli konu bu benc ebol bol internetteki yazıları röportajlarıı okut kocana insan oğlu yaşamdan bilemezzz yaşayıncada çok geç kalmış oluyoruz işte heleki şimdiki eğitim okadar zorki benim matamatiğim çok iyidir yada iyidii geçen bildiğin 2 sınıf sorusunu çözemedim komşunun çocuğu soru sordu değişmiş metodlar çok yadırgadımyaa acayip zorlaşmış daha ayrıntılı daha çok ödevin konuun olduğu bi öğretim var bence

Sezen baci bi öğretmen olarak tavsiyem başlat okula.kendi yasitlarindan geri kalmasin.inan 1 yas küçüklerle bile okumasi çok fark ediyor

Sezen baci bi öğretmen olarak tavsiyem başlat okula.kendi yasitlarindan geri kalmasin.inan 1 yas küçüklerle bile okumasi çok fark ediyor

Öğretmen olduğunun farkında değilim ben canım ya. Başlatayım mı yani. Ama sınıfında ondan büyüklerde olacak bu etkiler mi onu. Ya da nasıl etkiler. Aslında ana sınıfında da kızımın en iyi arkadaşı ondan 1 yaş büyük. Yani sınıfın en büyük kızı ile arkadaş.

Başlatmalisin büyük bi cogunlukla yasitlari olacak sinifta.zaten ilk donem ana okulu gbi gecicek 1.sinif kaynaştırma olacak.seneyede başlatan yine ondan buyuklr olucak sinifta bisey farketmiyo o açidan.pedagojik açidan kendi yaş kuşagindakilerle baslamali okula.misal annem Abim çok zayif çelimsiz diye 8 yasinda göndermiş okula.Abim hep söyler di 1 yas küçüklerle okudum niye yasitlarimdan 1 sene geriyim diye

tatlım 8 yaş nedmek yaaa 8 yaşında sezenin kızı 3 e gidiyor olacak tabiii büyük hata olmuş abinin geleceği için ama 5 yaş okul başlamsıyla 6 yaş okula başlamsı arasında kesinlikle olumsuz hala fikrim hata olacağını düşünüyorum fikrimin arkasındayım bırakın daha geç büyüüsn çocuklarımız yaşasınlar çocuklarını diyorum :) hayırlsı olsun sezencim kzın hakında zor karar bunlar

mrb arkadaşlar beni tanıdınız mı ben 3.takım cuma zayıflama yarışmasındaydım 7 ayımı orda gecirdim sizlerle cok güzel kilolar verdm 75den 60a düşmüştüm hatta bi aralar 59u görmüştüm düğünüm olacaktı .. tamda hayal ettiğim gibi bi gelin oldum zayıfladım
ama şimdi gene eski kiloma geldim hatta eski kilomdan fazlayım
79dum biraz boğazı sıktım 75e düştüm 2 kilosunu aldım şuan 77yim
ve o kadar mutsuzum aklımda hep kilolarım 10 aylık evliyim ve hep kilolarım yüzünden mutsıuzum sanki o diyetleri ben yapmamışım ne yapacağımı bilmez haldeyim hep aynı kıyafetleri giyiyorum alışveriş yapmak istemiyorum evliliğimizin ilk zamanları cok bakımlıydım hep süslü gezerdim ama şimdi çok bakımsız oldum çalışıyorum bide çalıştığım yere öyle bakımlı bayanlar gelioki incecik ben iice kendimden soğuyorum

Hatıraldım hillacim hayırlı olsun evliliğin takma kafan takmak bi işe yarmıyorrr nası almayı becerdiysek vermyide beceririz merak etme sen :)
sen en son takımdan ayrılma diyil terk etmştin hatır4larsam bi anda çekip gitin bi vedalaşmadın bileee yanlışmı hatırlıyom

öle mi olduki cnm hatırlamıyorum ama günler sonra girip ben diyeti bozdum demiştim sankim utancmdan giremiyodum :)) sen naptın cnm sözlenecektin en son evlendinmi yoksam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…