Eski dostlar burada

Ya diyet yapamaz yemeden vazgecemez dediğim 52 yaşındaki 77 kilo annem bile bnle diyetebaslamisti beraber yptik sporsuz 57 kiloya dustu bu yaştaki kadin.hadi hirslanin biraz istedikten sonra bogaziniza hakim niye olamiycaksiniz hatunlar

Bugünkü menüm
sabah
2 bardak alkali su

ara
1 kase kayısı kompostosu

öğlen
tavuk 2 incik (limonlu kendi kendine pişirdim)
salata
kefir

akşam
2 lahmacun (mazeretim yok)

ara
1 kase kiraz

yatarken 2 bardak alkali su içerim

bugün güzel başladı ama kötü bitti kızlar.

Evet kızlar.
kendi kendime yeni bir uygulamaya geçiyorum. Bu akşam saba tümerde bir konuk vardı adını hatırlayamadım. Adam o kadar güzel konuştu ki ondan etkilendim ve uyguılamaya karar verdim. İlk olarak zayıflamamda uygulayacağım çünkü zamanında yapmıştım yeniden yaparım. Adı "mazeret yok"
şöyle ki şimdi ben bu akşam kayınvalidemler memleketten döndüler diye onlara lahmacun yaptım sonra da oturup şimdi onlar yerken benimde canım ister ben nasıl başka bir şey yerim diye oturdum yedim. Halbuki ben eskiden böyle şeyler yapmazdım. Hiç bir şey yoksa ve canım istiyorsa 1 kase yoğurt alırdım ve o lahmacundan sadece minnacık bir parça koparır yerdim. Ve böyle ben 2 sene yaşadım arkadaşlar. Vücudumda gram yağ yoktu. Annemlere gitmiştik yiğenimin sünneti vardı sabah kalktık kahvaltı hazırladık falan evde var 20 kişi falan. Ben o zamanlar ekmek ağzıma sürmüyordum. Kahvaltıda marul doğrayıp üzerine yoğurt döküp yerdim. Evde de marul yok o gün. Ve öğlen yiğenin sünneti var. Ben kahvaltı yapmadım ki ben sabahları açlığa hiç dayanamam. 11 gibi gittik arabayla uzaktaydı market marul aldık geldik ve ben doğrayıp kahvaltı yaptım. O zaman inanın evdeki en az 10 kişi bana yalvar yakar yiyemedim ama. Kendime mazeret üretmedim. Ama şimdi vay efendim yemeğim yok, vay efendim salatam bitti diye kendime bahaneler buluyorum. ama yok kızlar artık MAZERET YOK. Uzağa giderken gezmeye bile olsa termosta çorba taşıdığım günlere dönücem kızlar. Bugün bir aydınlanma yaşadım sanırım Tabii bu aydınlanmada kızımı okuldan almaya gideceğim sırada üzerime hiç bir kıyafetimin olmaması ve eskiden bol gelen bir kotun fermuarını zorla kapatmam da etkili oldu.

Canım hayırlı olsun. Çok iyi yapmışsın araları yakın olmuş ne güzel. benim valla 5 yaş var ve şu an bana çok zor geliyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Yine arada uğra hamilelikten haberler verirsin bize.

günaydın hanımlar mattikaaaa sağlıkla büyüt inbşallah hayırşı evlat olur vatana milelete darısı başıma :) tüm çocuk ateşiyle yannalara nasip etsin Rabbim

dünkü menüm
sabah : -----------
öğle : 1 tabak nohut,yoğurt
akşam : 1 tabak türlü
kaçamak çayın yanına cezerye

benim cuma sabahıı 79 u görmem lazım şuan 80,500 üm mümkünmü değil ama bi şansımı deniycem elma pririnç lapası sütle şu salı çarşamba perşembe 3 günü sıkmam lazım idda var 250 tl işin ucunda eniştemle yılbaşında girmiştilk gçen hafta ikimizde 13 kgveriştik bakalım hangimiz önde

Sagolun kizlar. Ins sonuna variriz. Sezen bu kararlilik lazim yoksa verilmiyor ben de cocukla yemek yapamadim diye yedim etliekmekleri yedim tostlari. Vermek isteyene bahane cok. Simdi de cok kilo almayacagim ins.
Girgirina sagliksiz islere girme bacim iddia ugruna verirsin ama veriyosun bu ara.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar

önce dünkü menümü yazayım
sabah ekmeğin uç kısmına biraz peynir koydum domats salatalıkla yedim
öğle
1 dilim fırın makarna 4-5 yaprak sarma
1 dilim baklava
akşam
mantar sote
2 kase cacık
6 km yürüyüş
menü pek diyet menüsü değil ama yazarsam belki motive olurum diye yazacağım.

yüyerek eve gideyim. spor olsun.
insanın iş yeride sevmediği insanlarla çalışması çok zor ya .kadına uyuz oluyorum ama maalesef aynı ortamı paylaşıyoruz. yürümesi topuk sesi bile batoyor bana. (psikopata bağlamış) durumdayım

Yakar bilmem hatırlarmısın bacım eski iş yerimde benimde bir ara uyuz olduğum biri vardı burda dert yanıp duruyordum. akşama kadar cak cak sakız çiğner, argo argo konuşurdu. Adamın nefes alması bile batardı bana yahu. Şimdi onu hatırladım sen yazınca. bir ara bende o uyuz olsun diye karşısında sakız çiğnemeye falan başlamıştım ama nafile. En son istifa ettikten sonra adam bana o kadar uyuz gelmemeye başlamıştı

hatırladım ya . nasıl bir duygudur ya öldürüp kaza süsü veresim varya
bir iş yaptığı yok oda yetmezmiş gibi bir de dedikodu yapıp milleti birbirine düşürüyor ya. sinir oluyorum o dedi bu dedi muhabbetinden ya

Sabah çavdar ekmeğiyle tost domates salata.öğlen tavuk izgara salata ikindi tost ayran aksam pazi kavurma yoğurt:)öğlen 4 kare bitter cikolata yedimmm biraz vişne yicem simdi bide:)

Menüm

Sabah
çavdar ekmeği ile tost beyaz peynirli
domates, salatalık

ara
çilek

öğlen
2-3 çatal taze fasülye
tavuk
kefir
birazda yoğurt

ara
çilek , kiraz

akşam
7-8 bulgurlu yaprak sarma, yoğurt

ara
az lebleli, bir iki çilek , bir kaç kiraz, iki kare antepfıstıklı çikolata

çok mu yemişim ne

Sabah çavdar ekmeğiyle tost domates salata.öğlen tavuk izgara salata ikindi tost ayran aksam pazi kavurma yoğurt:)öğlen 4 kare bitter cikolata yedimmm biraz vişne yicem simdi bide:)

senin menü tam ayça kaya ya uygun olmuş. Çikolatalar da yemediğin çorbalara sayılabilir olmasaydı daha iyiydi tabii

dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 3 köfte yoğurt salata
akşam kıvırcık peynir zeytin
spor 2,5 saat antreman

Kızlar sizden fikir isityorum evimiz düzmeye başaldık genelde herkeste olan şeyler değilde farklı güzel olan şeyleri yapamk isityorum farklılığın güzelliği olduğunu düşünürüm hep
ama lütfen direk düşüncenzi paylaşın evimiz tutk sayılır beyaz mutfak dolaplarım var mutfağımız kırmızıyı çok sevdiğimden kırmızı halı alıcaktım sadece perdemide beyaz zebra krımzılı çiçekli desenli bi zebra perd edüşünüyorum beyaz mutfak masası neys easlı sorum halımı merli moroo resmi olan halıı alsam sizce güzelmi olur kromu olurum işstediğin gib yap demeyin ne istediğimi bilmiyırum :) siz olsanız ne yaprdınız mutfak önlüğüm merli morro ordan tesadüf halıy görünce aklıma geldi
http://www.evmanya.com/urun/262401-hukumdar-hali-pop-art-marilyn-monroe-siyah-hali-150x220-cm

Son düzenleme:
Girgirina hali hos ama mutfaga gider mi bilemedim. Amerikan mutfaksa olur da normalse gitmez gibi. Ama ben gozunde canlandirmada pek iyi degilimdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o mutfağa olmaz ya çok koyu hemde ağır gibi geldi bana .

Canım halı daha çok genç odası halısı gibi geldi gözüme. Pek mutfak için uygun değil gibi . Epey de koyu bir halı bence

Bugün kızımın okul pikniği vardı. Sabahın 8 inde gittik. Düşündüğüm kadar da abartmadım, hatta nerdeyse hiç oturmadım ama tabii bu yediklerimin acısı nasıl çıkar bilmem. Ne zamandır böyle piknik yapmamıştık iyi geldi aslında. İnsan unutuyor yahu. Biz normalde pikniğe genelde kahvaltıya gideriz. En fazla sahile falan gideriz. Çok nadir dir ormana gitmemiz. Eskiden bankacı arkadaşlarla da giderdik ama o zamanlarda içki falan içilir, sadece oturup sohbet ederdik. Bu sefer valla sabah otobüse bindik ankaranın bağları başladı. Heh dedim harbi pikniğe gidiyoz. mangallar yaktık, ip atladık, top oynadık, halay bile çektik.

günaydın hayırlı kandillerimiz olsuın dualrımıız kabul bu seneki kaderimizdeki şer hayra çevirisn rabbim inşallah hanımlar
sezen piknik dediğinde öle olur işte dediğin gibi piknik piknik olmuşş halaylı göbekli mangallı :)
halıdan vazgeçtim haklsınızzzz
bugün tartldım 1 kg fazla niye böle oluyr çözemedim morelimde bozuluyor yahu
dünkü menüm
sabah : 1 nescafe
öğle tavuk cacık
akşam salata çorba
4 saat alış veriş yürüyüşü

genelde adet döemi sonrası bi anda 2 kg falan atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…