Selam eski dostlar eski doostlaaar :)
Gaza gelip de araniza geleyim diye beklerken bu sabah cift czgi gordum testte. En cok da kilo verme zorunlulugumdan kurtulduguma sevindim. Ama 58 le hamile kalinca 85le doguma gitmistim simdi dikkat etmem lazim. Zaten 70 im
Hamilelikte saglikli beslenme topigi acayim ben tabi saglikla devam ederse hamilelik..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yüyerek eve gideyim. spor olsun.
insanın iş yeride sevmediği insanlarla çalışması çok zor ya .kadına uyuz oluyorum ama maalesef aynı ortamı paylaşıyoruz. yürümesi topuk sesi bile batoyor bana. (psikopata bağlamış) durumdayım
Yakar bilmem hatırlarmısın bacım eski iş yerimde benimde bir ara uyuz olduğum biri vardı burda dert yanıp duruyordum. akşama kadar cak cak sakız çiğner, argo argo konuşurdu. Adamın nefes alması bile batardı bana yahu. Şimdi onu hatırladım sen yazınca. bir ara bende o uyuz olsun diye karşısında sakız çiğnemeye falan başlamıştım ama nafile. En son istifa ettikten sonra adam bana o kadar uyuz gelmemeye başlamıştı
Sabah çavdar ekmeğiyle tost domates salata.öğlen tavuk izgara salata ikindi tost ayran aksam pazi kavurma yoğurt:)öğlen 4 kare bitter cikolata yedimmm biraz vişne yicem simdi bide:)
Kızlar sizden fikir isityorum evimiz düzmeye başaldık genelde herkeste olan şeyler değilde farklı güzel olan şeyleri yapamk isityorum farklılığın güzelliği olduğunu düşünürüm hep
ama lütfen direk düşüncenzi paylaşın evimiz tutk sayılır beyaz mutfak dolaplarım var mutfağımız kırmızıyı çok sevdiğimden kırmızı halı alıcaktım sadece perdemide beyaz zebra krımzılı çiçekli desenli bi zebra perd edüşünüyorum beyaz mutfak masası neys easlı sorum halımı merli moroo resmi olan halıı alsam sizce güzelmi olur kromu olurum işstediğin gib yap demeyin ne istediğimi bilmiyırum :) siz olsanız ne yaprdınız mutfak önlüğüm merli morro ordan tesadüf halıy görünce aklıma geldi
http://www.evmanya.com/urun/262401-hukumdar-hali-pop-art-marilyn-monroe-siyah-hali-150x220-cm
Kızlar sizden fikir isityorum evimiz düzmeye başaldık genelde herkeste olan şeyler değilde farklı güzel olan şeyleri yapamk isityorum farklılığın güzelliği olduğunu düşünürüm hep
ama lütfen direk düşüncenzi paylaşın evimiz tutk sayılır beyaz mutfak dolaplarım var mutfağımız kırmızıyı çok sevdiğimden kırmızı halı alıcaktım sadece perdemide beyaz zebra krımzılı çiçekli desenli bi zebra perd edüşünüyorum beyaz mutfak masası neys easlı sorum halımı merli moroo resmi olan halıı alsam sizce güzelmi olur kromu olurum işstediğin gib yap demeyin ne istediğimi bilmiyırum :) siz olsanız ne yaprdınız mutfak önlüğüm merli morro ordan tesadüf halıy görünce aklıma geldi
http://www.evmanya.com/urun/262401-hukumdar-hali-pop-art-marilyn-monroe-siyah-hali-150x220-cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?