selam
uzun aradan ve bol yemekten sonra gene kilo verme telaşına girdim. önümüz ramazan iyi bir fırsat diyerek kolları sıvadım.
sabah
1 ceviz tereyağlı yumurta ve biraz peynir le kahvaltı yaptım.
ara olarak 1/2 muz.
işe yürüyerek gidip gelip günlük 6 km yürüyüş yapıyorum zaten boğazı tutarsam olacak
hanımlar ne oldu bize yaaas herkes bi salmış yazmı mayıştırdı biiz halbuki baram öncesi şöle bi gaza gelsek vala bend eramaana giriyoz diye tutamıyorum kendimni ramzan 30 gün asılıcam artık protein beslensem sırf diyorum yetmezmiii isveçi dietini yarım iftarlııı sahurluu aklımda bu düşünce var vakalımm saloınuda bırakrım sıcak çok zorlanıyorum
Selamlar bacılar,
Kürkçü dükkanına dönen Winston acıyla bildirir; tatil öncesi üstümde fır fır dönen eşortman altı, bu sabah itibariyle robokop zırhı gibi oldu mübarekAmaa tabii 15 gün sonra regl olacağım onun ödemi, tatil ödemi, rahmetli dedemin ödemi tövbe tövbe..ne ödemi yahu davar gibi yedim, camış gibi yattım, yanlara karbonhidrat ve yağları doldurup pişkin pişkin geldim Hani saçı kötü kesilene deriz ya "amaaan kökü sende" diye, ben de yiyip yiyip "amaaan nasılsa zayıfladım, gene zayıflarım, hepsi beynimde, beyin bedava" diye yedim 80ler dizisinde bir şair /oyuncu varya sürekli "Bir çocuk ağlıyor burada, bir çocuk ağlıyor şurada" diyor, ben de her tabak dolduruşumda tatilde "Bir Dukan ağlıyor bu tabakta, Bir Karatay tükürüyor yüzüme şu taraftan" diye diye güle güle yedim Pişkinliğinde böylesi he Aman ne yapam, bir sene otur otur çalış, 10 gün tatil, onda da hıyar kemiremem valla. Nasılsa geri kalan 355 gün diyette olacağım
Korkumdan tartının önünden geçerken o tarafa bakmamaya çalışıyorum. Eşim gelir gelmez binip, beni de zorla oraya itelediyse de, bakıp moral bozmak istemedim. Herkesin bir-bir buçuk aylık planlı varmış, benim de denk geldi, teyzemin kızı evlenecek bir ay sonra, o vakte kadar 67 olmak istiyorum.
Bugün dukan yaptım, 5 gün falan atak yapıp sonra dukan 2. seyir olarak devam edeceğim. 10 gün kadar tartılmayıp, sonrasında ödemi atıp (he he ödem) gönül rahatlığıyla tartılacağım ve devam edeceğim. Yarın sudur, spordur listelerimi hazırlayıp gene asacağım. Hani bazen diyorum ya, biz gibi yemeği içmeyi seven insanlar için diyet aynı hemstırın çember içinde koşması gibi. Bitmiyor arkadaş, bitmiyor. Debelen debelen gene sonu diyet, gene diyet.
Neyse, bu debeleniş esnasında da eşimin izni bu sefer evde devam ediyor, 1 hafta evde. Yarın dizine, öbür gün burun kemiğine baktırmaya hastaneye gideceğiz. Hayır ben tatilde yiyip, içip kendimi karbonhidrata vurmayayım da kimler vursun, döndük eve, başladık ızdıraplara..Oyy dağlar oy
Her gün burada tam listeyi yazıp, raporumu vermeden günü kapatmayacağım. ödemim gidene kadar (!) kilo bildirmeyeceğim ama
Hepimize boool motivasyon diliyorum.
,yakar bacı tartılmadın mı. Korktun dime benden he he he
yenicem seni. tam 1 ayda 6 kilo vericem en az.
Bu sabah tartıldım 61 kiloydum.
Callenticse başlıycam kızlar. 1 ay boyunca her akşam 50 dakika yapıcam. Bakalım sıkılaşmada farkı olacakmı.
Dünde kızımın genel anestezi ile dişlerine 2 kanal 6 tane dolgu yapıldı. Mahvoldum korkudan. Neyseki bitti ve rahatladık.
bende sıkı bi diete hazırlanıyorum ramazanla birlikte son fırsatım son ayım diyorum ama herzmanki gibi diete başlama hazırlığında iştah artışıyla yiyorum çeyiz serme telaşındayız çok yoğunum eksik hiç bitmiyo para para herşey yaa
ve benim nişanlım işsiz yılbaşından beri ailesindne aldığımız borçla tamamalmaya çalışıyoruz herşeyi ve malesefe hem en güzeli hem uygun fiyatı olmuyor
ben fon istemedim salona daha sonraya bıraktım perdecimizde kaynanamın kankisi kendisi kendi kafasına göre bi fon dikmiş takmış hediye ben şimdi hem zevkime uymayan bi fonum oldu onamı üzliyim düşünmüş hediye atmiş onamı seviniyim her taze evlinin dediği şu klasik cümleyi artık bende doğruluyorum HİÇ BİR ŞEY HAYAL ETTİĞİN GİBİ OLMUYOR
ve benim nişanlım işsiz yılbaşından beri ailesindne aldığımız borçla tamamalmaya çalışıyoruz herşeyi ve malesefe hem en güzeli hem uygun fiyatı olmuyor
ben fon istemedim salona daha sonraya bıraktım perdecimizde kaynanamın kankisi kendisi kendi kafasına göre bi fon dikmiş takmış hediye ben şimdi hem zevkime uymayan bi fonum oldu onamı üzliyim düşünmüş hediye atmiş onamı seviniyim her taze evlinin dediği şu klasik cümleyi artık bende doğruluyorum HİÇ BİR ŞEY HAYAL ETTİĞİN GİBİ OLMUYOR
günaydın
düne göre baya motive olmaya yapabilirim demeye başladım.
sabah tartı yüzümü güldürdü valla. demek ki emek verirsen karşılığını alırsın.
Olcak olcak inanıyorum bende bu sefer başaracağız. Gidecek o kilolar. Tabii benimkisi senden daha hızlı gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?