Pessss etmekkkk yokkk o gelinlige bi 10 kilo daha zayif girilicek o kadar!!!!nişnlandım geçen ağustos ayı 83 tüm nişandan sonra 99 a çıktım yılbaşından beri diette sayılırım ancak verdim aldığım kiloyu şidi yine 80-82 arası geziyorum
dün tartıda geçen hafta 80 olan kilomu 82,5 görünce bu nedir 3 gündür yiyorum sadece demiştim bu sabah yine tartıldım 81,300 nası bukadar oynar bu tartı anlamıyorum düğünüme 2 ay kaldı hilal 9 ağustos nasipse bi 10 daha versem harika olucakta bende niyeyse bi pes etmişlik oluşmaya başladı hayır olsun sonumuz
Arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz bende yaklaşık 1 haftadır diyet yapıyorum ve 2 kilo verdim inş hep beraber zayıflarız bende 71 kiloyum hedef en az 60 inş başarabiliriz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın
Izine memlekete gittim. Beygir gibi yiyince buraya yazacak yüzüm olmadı. Dün döndüm bugün hemen dikkat etmeye başladım. Tartı ya çıkmaya korkuyorum . Görünen Köy klavuz istemiyor tabi. Ben kaçar kızlar. İyi haftasonu diliyorum herkese
mrb arkadaşlar beni tanıdınız mı ben 3.takım cuma zayıflama yarışmasındaydım 7 ayımı orda gecirdim sizlerle cok güzel kilolar verdm 75den 60a düşmüştüm hatta bi aralar 59u görmüştüm düğünüm olacaktı .. tamda hayal ettiğim gibi bi gelin oldum zayıfladım
ama şimdi gene eski kiloma geldim hatta eski kilomdan fazlayım
79dum biraz boğazı sıktım 75e düştüm 2 kilosunu aldım şuan 77yim
ve o kadar mutsuzum aklımda hep kilolarım 10 aylık evliyim ve hep kilolarım yüzünden mutsıuzum sanki o diyetleri ben yapmamışım ne yapacağımı bilmez haldeyim hep aynı kıyafetleri giyiyorum alışveriş yapmak istemiyorum evliliğimizin ilk zamanları cok bakımlıydım hep süslü gezerdim ama şimdi çok bakımsız oldum çalışıyorum bide çalıştığım yere öyle bakımlı bayanlar gelioki incecik ben iice kendimden soğuyorum
Hoş geldin canım. Lütfen bol bol paylaşım yapalım hep beraber zayıflayalım. Bir tek zayıflamak değil herşeyi konuşalım burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?