Eski dostlar burada

nişnlandım geçen ağustos ayı 83 tüm nişandan sonra 99 a çıktım yılbaşından beri diette sayılırım ancak verdim aldığım kiloyu şidi yine 80-82 arası geziyorum
dün tartıda geçen hafta 80 olan kilomu 82,5 görünce bu nedir 3 gündür yiyorum sadece demiştim bu sabah yine tartıldım 81,300 nası bukadar oynar bu tartı anlamıyorum düğünüme 2 ay kaldı hilal 9 ağustos nasipse bi 10 daha versem harika olucakta bende niyeyse bi pes etmişlik oluşmaya başladı hayır olsun sonumuz

Pessss etmekkkk yokkk o gelinlige bi 10 kilo daha zayif girilicek o kadar!!!!
Yavrum o kadar kilo verdin yine verirsin .çok bunaldiginda ye biseyler ama abartmadan ye abartinca al ver al ver sıkılıyo insan

Hilal kiz sen nazil aldin o kadar kiloyu.evlenince saliniyo diyorlar sendemi öyle yptin.sen azimlisin verirsin yine ama

Menüde yazmıyoruz artık ondandamı kaçırıyormki sebep arıyorum şimdi niye bozduğuma dair
cedrid maşallah diyorum sanahala formunu kouyorsunya nediiym daha zor bişey olmaz heralde

ah cedric'im bilemedimki bi saldim kendimi ama dün tartda 1 kilodan fazla verdigimi görünce bi hırs geldi

@gırgırınacığım bende ağustosun 19unda evlenmiştim vay bee zaman ne çabuk geçiyo nerdeyse 1 yıllık evli olcm
ama gayreti birakma evlenince o kilolar insanın psikolojisni daha çok bozuyo şortlu bi kız falan yanımızdan geçince deli oluyorummm kendimi çok kötü çirkin hissediyorum bu yüzden gayret ettt iradene engel olll

maşalah sayfamızda bi aktif bi aktif wimston tailde sezenn çocuklarla yakara denizene oldu anlamdımm
dünkü menüm
sabah 1 nesacefe domates peynir
öğle yoğurt ,1 tabak kabak yemeği
akşam çayın yanına çubuk kraker

deli gibi kendi kendime yazar oldum :) hergün tartılıyorum iiy oluyormuş böle aklından çıkmıyor kilo almamamn gerektiği

dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle salata yoğurt 3 köfte patates
akaşm marul salata peynir
kaçamak çubuk kraker

spor 2,5 saat antreman

aslında azaltmam lazım yememi ama sanki bıkmaya başialdım çubuk krker falan ödül giib geliyo bana

Günaydın
Izine memlekete gittim. Beygir gibi yiyince buraya yazacak yüzüm olmadı. Dün döndüm bugün hemen dikkat etmeye başladım. Tartı ya çıkmaya korkuyorum . Görünen Köy klavuz istemiyor tabi. Ben kaçar kızlar. İyi haftasonu diliyorum herkese

Arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz bende yaklaşık 1 haftadır diyet yapıyorum ve 2 kilo verdim inş hep beraber zayıflarız bende 71 kiloyum hedef en az 60 inş başarabiliriz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım hoş geldin taze kan lazım yazın rahveti çktü bize herkes uğrayıp kaçıyor kimi yoğun kimi ttailde kimi hazırlıklarla neyse sende vakit buldukça gel kendini tanıt istersen

cumartesi pazar yedimde yedim (niye ramazan gelcek son kahvaltımı ediyim bahanesiyle )
sonuç 2 kg 81,750 dim cuma bugün pazrtyesi 82,750

Selam kızlar valla bende sizden farksızım. Yedim de yedim. Ama bugün bir farkına vardım ki 1 ay sonra görümcemin oğlunun sünneti var ve benim bu zamana kadar en az 7 kilo vermem lazım. Hatta 8 diyelim şuna tam olsun. Takım olarak hep beraber hem kendimize gelelim hemde zayıflayalım diye 1 ayda hadi 8 er kilo verelim kızlar. Bilemedim çok mu fazla ama en azından 5 kiloyu falan rahat veririz diye düşünüyorum. Hadi herkesin fikrini söylesin. Ortak bir nokta bulalım ve zayıflayalım. bundan sonra da kızlar bilmiyorum herkes yapabiliyor mu ama tartılırken resim çekip koyalım. Ne dersiniz.

Benim burayı çok boşlamama gelince de
Vallahi bu kaslarımın ağrısı bir türlü geçmedi, hareket etmek istemiyorum. Evden dışarı resmen adım atmıyorum. Sürekli evde de olunca ye yat pozisyonundayım. Yatamıyorum gerçi ama yiyorum. Aynaya baktıkça kendime gıcık oluyorum gıcık oldukça da buzdaolabının başındayım. Artık kendime çeki düzen vermem lazım kızlar. Bundan sonra burayı boşlamak yok. Bugün itibari ile yediği içtiği yazıcam. Yarım sabahtan itibaren elma sirkesi + su bal formülüne de başlıyorum. Bunu gerçi zayıflamak için değil de yorgunluğa çok iyi geliyormuş özellikle o yüzden yapıyorum. He bir de benim eşim sürekli evde ve bilgisayarın başında kızlar o yüzden ondan fırsat bulupta ben pek giremiyorum. Bugün onun telefonuna yükliycem ben de.

Hoş geldin canım. Lütfen bol bol paylaşım yapalım hep beraber zayıflayalım. Bir tek zayıflamak değil herşeyi konuşalım burda.

Yakar yarın tartlılalım da kiloları yazalım. Rakibimsin artık.

Hilal hoş geldin bacım. Gördüğün gibi bacım nerdeyse hepimiz aynıyız. Boğazımızın kurbanıyız. Hadi sende gel hep beraber zayıflayalım. Verelim kiloları.

günaydın hanımlar benim düğüne de kalmış 1,5 ay ben,imde acil verme lazım önümüz ramazan oruçla birlikte diet yapıcamm niyetim çakma dukan yapmak ramzanda bend etartılım gelim ozmna yzım buraya başlıyoruz bayrama bitiyor iddayta girelimmi :) en az kg vern en çokkg verene çamsakızı çoban armağını hediye göndersin ama kilolarımzı eşit değil adil olmazmı ay bilmedim nası motive olsak aslında iddadan azı yana biriyim ama işe yarmıyorda değil bak eniştemle idda biti diye hop saldım 1 haftadır dieti

kilom 82.500

Son düzenleme:
selam
uzun aradan ve bol yemekten sonra gene kilo verme telaşına girdim. önümüz ramazan iyi bir fırsat diyerek kolları sıvadım.
sabah
1 ceviz tereyağlı yumurta ve biraz peynir le kahvaltı yaptım.
ara olarak 1/2 muz.
işe yürüyerek gidip gelip günlük 6 km yürüyüş yapıyorum zaten boğazı tutarsam olacak

eve yürüyerek gidip geldim. 2 biber dolması ve salatalık domates yedim. öğle yemeğim böyle

,yakar bacı tartılmadın mı. Korktun dime benden he he he
yenicem seni. tam 1 ayda 6 kilo vericem en az.
Bu sabah tartıldım 61 kiloydum.
Callenticse başlıycam kızlar. 1 ay boyunca her akşam 50 dakika yapıcam. Bakalım sıkılaşmada farkı olacakmı.
Dünde kızımın genel anestezi ile dişlerine 2 kanal 6 tane dolgu yapıldı. Mahvoldum korkudan. Neyseki bitti ve rahatladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…