Selamlar hanımlar;
Dün günahsız geçti.
Sabah; dukan poğaçaları, peynir, omlet
Akşam; yoğurtlu köfte çorbası, tavuk ızgara
Spor; 3,5km yürüyüş.
Yürüyüşü tam öğlen 12.30da başlattım ki eşimle ben o güneşin altında geberelim
Tatile gidip sonra dönünce o psikolojiden çıkamayanlar gibi sandım ki rüzgar güzel güzel esecek
Altımdaki robokop eşortmanı iyice terden yapıştı bana. Saçlar başlar da pişirdi, 3.5 km bu ızdıraba zor dayandım, döndük eve.
Bugün 7 km yürüdüm. Bu sefer üçü bekledim, biraz daha serindi hava. Şimdi yeni geldim. Hem yürüyüş, hem sıcaklar iyice ezdi valla.
Dün eşimin babasına televizyon almaya eşim gitti yardıma, televizyon alana bir de saç tıraş makinası bedavaymış, babası da kel olunca eşime vermiş
Ben de yılların usta kuaförüyüm ya, salona serdim bir battaniye, önce kediyi yakaladım bızıt bızıt kestim, sonra eşimi 3 numaraya vurdum, en son da belimin altında olan saçları eşime kestirdim
Adama önce dedim ki bak elini alıştır bir parmak kes. Hani bir parmak derken parmağı yan yatırırız ya, 1-2 cm anlamında. Adam makinayı bir çalıştırdı oha 10 cm kesmiş. "Bir parmak olacaktı hani " dedim. Parmağını hani hoca soru sorduğunda diker havaya kaldırırız ya, adam boylamasına bir parmak kesmiş
Dedim demek ondan her kuaföre giden kadın ucundan bir parmak al diyor ama kuaför kuşa çevirip gönderiyor. Erkek bir parmağı uzunlamasına, kadınınki enlemesine oluyor
Hay dedim sana parmak, karış, kulaç sistemini öğreten ilkokul öğretmeninin canını sevem
Adamın metrik sistemiyle benimki tamamen farklı çıktı iyi mi
Neticede benim saçlar şu an kulak altında. Sıcaklarda iyi oldu tabii ama gene de pek hızlı oldu
Bir şeyler daha yazacaktım ama sıcaktan beynim aktı, kendime geleyim dönerim.
Hepimize serin ve hafif bir akşam diliyorum.