Eski dostlar burada

Selamlar hanımlar;

Dün günahsız geçti.
Sabah; dukan poğaçaları, peynir, omlet
Akşam; yoğurtlu köfte çorbası, tavuk ızgara
Spor; 3,5km yürüyüş.

Yürüyüşü tam öğlen 12.30da başlattım ki eşimle ben o güneşin altında geberelim Tatile gidip sonra dönünce o psikolojiden çıkamayanlar gibi sandım ki rüzgar güzel güzel esecek Altımdaki robokop eşortmanı iyice terden yapıştı bana. Saçlar başlar da pişirdi, 3.5 km bu ızdıraba zor dayandım, döndük eve.

Bugün 7 km yürüdüm. Bu sefer üçü bekledim, biraz daha serindi hava. Şimdi yeni geldim. Hem yürüyüş, hem sıcaklar iyice ezdi valla.
Dün eşimin babasına televizyon almaya eşim gitti yardıma, televizyon alana bir de saç tıraş makinası bedavaymış, babası da kel olunca eşime vermiş
Ben de yılların usta kuaförüyüm ya, salona serdim bir battaniye, önce kediyi yakaladım bızıt bızıt kestim, sonra eşimi 3 numaraya vurdum, en son da belimin altında olan saçları eşime kestirdim

Adama önce dedim ki bak elini alıştır bir parmak kes. Hani bir parmak derken parmağı yan yatırırız ya, 1-2 cm anlamında. Adam makinayı bir çalıştırdı oha 10 cm kesmiş. "Bir parmak olacaktı hani " dedim. Parmağını hani hoca soru sorduğunda diker havaya kaldırırız ya, adam boylamasına bir parmak kesmiş Dedim demek ondan her kuaföre giden kadın ucundan bir parmak al diyor ama kuaför kuşa çevirip gönderiyor. Erkek bir parmağı uzunlamasına, kadınınki enlemesine oluyor Hay dedim sana parmak, karış, kulaç sistemini öğreten ilkokul öğretmeninin canını sevem Adamın metrik sistemiyle benimki tamamen farklı çıktı iyi mi Neticede benim saçlar şu an kulak altında. Sıcaklarda iyi oldu tabii ama gene de pek hızlı oldu

Bir şeyler daha yazacaktım ama sıcaktan beynim aktı, kendime geleyim dönerim.
Hepimize serin ve hafif bir akşam diliyorum.

Yakar ın zulüm günlüğü 1. Gün
Sabah
1 Sürahi su
2 haşlanmış yumurta şu peynir
Öğle
6 tavuk köfte yoğurt
1 incir
Akşam
3 tavuk köfte ıspanak
1 kahve 2kare bitter inşallah en kisa zamanda bu çikolata olayında bırakacağım
6 km yürüyüş
Ben kaçtım sahur için kendime ekmek yapacağım

Günaydın ramazan ayı hepimize mübarek olsun
Sahurda 2 dilim dukan ekmeği peynir 1xyumurta domates ve salatalık yedim.
Bugün evde çok işim var. Yürüyemem ama iftardan sonra bakacağım
Herkese hayırlı günler

Günaydın hanımlarr düğün yaklaştı bizde çeryiz serme olayalrına girdik dietime dün satar vemiş bulunmaktayım
iftar : Tavuk salata
sahur karpuz peynir

inşallah şu ramazanı böle atlatırım yoksa benim gidişatım iyi değill tekrar gözümde aklımda yemekler uçuşmaya başladı
winston nası yani saçın şuna kulakaltı kütmü gerçekten şoklardayım uzun saçlı halini gördüğüm seninde uzun saçı çok sevdiğini bildiğim için

perdeleri gördüm kötü olmamış ne yalan hatta beğendimde tek sıkıntı benim masa nın 2 baş sandelyesi turkuazdı perde zıt renk pembe böle iyimi oldu ona kara vermedim bazı ev dekrasyonlarında zıt renk kulanılıyor zaten diyip rahatlatıyorum kendimi
bide korku aldı beni bu ara boş evleri gelin evlerini hırsızlar giriyomuş bizde evi düzdük ama düğün yapmadık eve ya hırsız girede 3 kat gerçi ama

Tünaydınlar,

Geldiğimden beri hiç günaha bulanmadım Dukan ruhuna aykırı hareketim olmadı. Çok mutsuz ve aranan bir moddayım o ayrı ama onca yemenin acı acı oturması olacaktı, biliyordum Eşortman altım genişlemiyorsa kendi kendine, ben içinde inceliyorum denilebilir. İmsakiye listeleri gibi liste yaptım, oda kapısına astım.Günde 3 kez mekik ve çeşitli egzersizleri yapıp oraya yazıyorum. Dün gece 3te boş kalan egzersiz kutucuklarını doldurmak için mekik çekiyordum. Yürüyüşleri de ortalama 8 km civarında yyapıyorum her gün. Eee tırmalamazsam bir cacık olmaz. Hem tatili erken yaptık, temmuzda ağustosta da bir yerlere kaçarız olmadı buralarda yüzerim fit olayım diye, hem bir ay sonra düğünde yedi sülaleyi göreceğim diye, hem de kendimi bıngıl bıngıl hiç sevmediğimden tırmalamaktan başka çarem yok. Bir ay böyle çabalarsam sanırım artık kilo ve bıngıl derdim artık hiç kalmayacak inşallah.

@Gırgırına; evet bacım saçlar kulak altında. Ama iyi oldu. Benim bu 20 kiloluk serüvenimin en bilinçsiz dejavantajı saçlarıma oldu. Tokalar tutmazdı, deli kovalamış gibi hem çok sık hem kabarıktı. Şimdi kedi kuyruğu gibi kaldı. Sanırım vitaminsizlikten antin kuntin eski beslenmelerden oldu. Bir de derler ya her ay uçları aldırın, kırıkları aldırın falan diye, ben 4-5 senedir hiç kestirmedim bile saçımı. Eee saçlar hep kırıldı, yıprandı, azaldı uçları sönük sönük oldu. Aslında kafamdaki plan düğün sonrası kazıtmak. Hem deri rahatlar, hem kökleri daha sık ve gür çıkar, hem de bana macera çıkar Ama kendi görüntüme şu an bile alışamamışken (en son ilkokul 4te annem kestirmişti bu kadar kısa saçımı, bir ay ağlamıştım) kazınmış saçlı halimi düşünemiyorum Ama sağlıklı olacağı da kesin.
Bacım çeyiz bilmemne işlerinde de bence olabildiğince çevreye reklam yapmamaya çalışın. Gürültülü, patırtılı, hırsızı uyandıracak cümbüşlü olmamasına dikkat edin. Apartmana girip, sessiz çıkıp, sessiz yapılırsa, kim bilecek ne oluyor. Bizim üst kattakiler ayrılıp taşınıyordu geçen. Şimdi yerine yaşlı bir çift gelmiş taşınmış. Yahu ne bir mobilya sesi, ne asansör itişi tepişi, ne hammal bağırışı, ne bir şey. Sessiz sessiz taşınmışlar. Geçen dışardan bakarken boş katta tül, perde görünce farkettim. Yani reklamsız, sessizce de olabiliyor demek istediğim.
Bir de bu ara şey var ya her kanalda çıkıyor; yeni evliler düğünden sonra çorbacıya gitmiş, ya da eğlenmeye falan işte ama kafa bir dünya gelin takı çantasını arabada bırakıyor-akla bak- sonra gözü yaşlı ağlıyor, takılarım çalındı diye. Ya anana falan vereceksin ya da kelepçe gibi çişe bile onla gideceksin ötesi var mı ya, arabada bırakmışmış. Aferim sana. Bence buna dikkat et bacım.

Selam kızlar.
Malum ramazan sessizliği olmuş buralarda. Ben ne yazık ki tutamıyorum. Emziriyorum o kadar saat susuzluğa hiç dayanamam bu halde. Diyete falan tam dikkat edemiyorum. Aslında sabah öğünü hariç iyi ama sabahları doymak bilmiyorum neden olduğunu da anlamadım. 1 dilim tost yerdim şimdilerde 2 dilim tost yiyorum. Bunu azaltmam lazım. Onun dışında ekmek falan yemiyorum. Öğlenleri genelde çorba+ yoğurt falan yiyorum. Akşamlarıda sebze+yoğurt+az makarna ya da pilav. Ama buna rağmen tartı yüzümü güldürmeye başladı. Sirkeli suyumu da her sabah ve gece yatarken içiyorum. Ben spora başlayacağım dedim benimkiler uyku saatini gece 1 e çekti. Gündüzde uyumuyor bu sıpalar napıcam bilmiyorum valla.

se_zen;. .......61,00........60,500
derya..........76,00
yakar :......... 64,000
gırgırına :......82,50

derya..........76,00
yakar :......... 64,000......64,900
gırgırına :......82,50[/QUOTE]

Şu 60 direncini kırsam sanki gerisi hızlıca gidecekmiş gibime geliyor kızlar. Kilo bildirimini yapalım yoksa olmuyor. O en azından daha bir motive ediyor insanı. Bende ramazan sonunda denizliye gidicem görümcemin oğlunun sünneti var bayram sonrasına. Hem sünnet için zayıflamalıyım hemde belki ordan dönüşte bir kaç günde olsa bir deniz kenarına gideriz. Zaten eylül 1 de de işe başlayacağım.

Kızımın okul konusuna da nihayet karar verdim Bu sene de anasınıfına vereceğim. Çocuk çocukluğunu yaşasın. Oynasın, gülsün. Hergün hergün çocuğu ders çalış diye yıpratmaya gerek yok. Erken okulu bitirse ne olacak sanki kocaya mı vercem ne gerek var acele etmeye.

derya..........76,00
gırgırına :......82,50
[/QUOTE]

Yakar olmadı bacım ne yapıp edip bana yetişmen lazım. Rakibimsin artık benim biliyorsun neyse ben aradaki şu farkı açayım bari bu hafta biraz.

günaydın hanımlar biraz disiplinli davranmaya başalyalım bence herkes bol kalorili kaçamaklı dahai olsa menü paylaşsın kilo bildirmi yapılsın aklımızdan çıkarmayalım şu diet konusunu anladığım kadarıyla toplu halde gaza basmamız gerekn bi ay dayız hadi kızlar diyorum
dünkü menüm
iftar tavuk salata
sahur karpuz peynir
benimde korkum iftar davetleri başladı nepıcam nası dayanıcam korkuusu
derya..........76,00
gırgırına :......82,50.......81,650

Son düzenleme:
Tünaydınlar,

Dün gece 12:00 da benim ufaklık yattı. Kızımda teraviye gitmişti. O gelmeden spora başladım. YArısında kızımda geldi onunla beraber leslie ile 5 mil yaptık. Arkasından 10 dakika bacak hareketleri falan yaptık. benim kız bayaa eğlendi. Gece yarısı falan ama bana bir iyi geldi. Eşi spordan sonra "heh işte benim karının spor sonrası mutluluğu, gözlerinin içi bile gülüyor" dedi. Vallahi doğru bu spor yapmanın mutluluk hormonlarını etkilediği. Gece huzurlu huzurlu uyudum. Bu akşam da inşallah aynen devam. Önümüzdeki 1 ay boyunca her akşam spor yapıcam. Trambolini de koydum salonun ortasına devamlı değil ama gelip geçerken az da olsa zıplıyorum onun üstünde de. Onunla da az da olsa gün içinde metebolizmayı hızlandırırsam o bile kar. Bir yazıda okumuştum sanırım gırgırınanın bir ara verdiği linkteydi. Arabalar dur kalkta daha çok benzin harcar diye. Tamam araba değiliz ama ne bileyim en azından şimdilik böyle yapabildiğim için olumlu düşünmek istiyorum.

Sabah kahvaltılarına tamam bir şey yapamıyorum ama az da olsa onları yakıyorumdur herhalde. Akşamları salata yesem bence o bile benim için fark eder. Ne de olsa benim bünye çok yemeğe alıştı . bu akşam bende salata yiycem artık.

@Sezen; ay ne güldüm. Spor yapınca mutlu oluyormuş. Yahu bir ben miyim spor yapınca anamı kesmişler gibi suratlanan Dün 7.5 km yürüdük, artık sonlarında hem açlığın hem sıcağın verdiği sıkıntıyla eşime sarıp durdum. Adam "karşı kaldırımdan gidelim, orası gölge" dedi diye "neden hep senin dediklerin oluyor? sen ağa mısın? hayırdır, ben koyunum da beni mi güdüyorsun?" falan filan Maksat kavga çıkarayım spor bitsin
Ama bugün burdaki büyük pazara gideceğim mesela. Gidiş dönüş 5 km civarı, içinde de deli gibi yürüyorum 2km falan rahat gidiyor. Yani 7 km yürüyeceğim, tezgahlara bak et, eğil kalk daha hareketli olacak ama yüzüm böyle asılmayacak. Adı pazar gezmesi, alışveriş falan ya 20 km olsa giderim ama diğeri spor işte, durduk yerde yürü atla zıpla, motive edici tarafı olmuyor. Neticede totom kocaman olduğu için el mahkum ama hala nefret ediyorum sporun adından bile.

Dün de dukan ruhuna aykırı bir durum olmadı. Benim yediğim içtiğim hep aynı olduğundan copy-paste yapmıyorum. Su listesinden, spor listesine, yürüyüş listesine kadar evin her yeri kağıtlarla dolu. Su içtim koş işaretle, 100 mekik çektim git listeye yaz, yürüyüşe giderken programı çalıştır hemen kaydet, bitki çayı listesi bile yaptım günlük içtiklerimi de oraya yazıyorum böylelikle o gün tuvalete rahat çıkabilmiş miyim onun bile datasını çıkarıyorum Daha da dağ olsa erir bu toto diyorum Neyse işin sırrı istikrarda, herkes 3-5 gün boğazını tutup totsunu oynatıyor, asıl olay 15. günde de hala aynı istikrarı gösterip, bahane bulup kafayı yemeklere sokmamak. Ramazan ortasında da inşallah bu istikrarım devam etmiş, hiç falsom olmamış olur.

Neyse, ben pazar gezmesi için hazırlanayım. Hepimize güzel bir gün diliyorum

Neyse işin sırrı istikrarda, herkes 3-5 gün boğazını tutup totsunu oynatıyor, asıl olay 15. günde de hala aynı istikrarı gösterip, bahane bulup kafayı yemeklere sokmamak.

AYNEN KATILIYORUM WŞNSTON SABIRRR SABIRR YA SABIRR

selam kızlar

ne güzel yazmış guru winston
istikrar istikrar. iyi geldi ya
bende kendimce iftarda sapıtmamaya saat 10 dan sonra bişey yememeye dikkat ediyorum. spor olarakda 3 km yürüyüş ve teravih namazı(çarpılacam en sonunda)
akşam meyve yemiyorum. inşallah 3-5 kilo gider.

Yakar yok kız ne çarpılması en güzel spor işte teravi namazı. Valla hocalar bile öyle diyor. Spor işte ne yapmıyorsunuz diyor. Hatta bir tanesi yoğa yapacağınıza namaz kılın bundan güzel arınma mı olur falan demişti. Adam gayet haklıydı valla. Şimdilik ben gidemiyorum ama benim kız 2 akşamdır gidiyor çok da seviyor. hiç sesini çıkarmadan 20 rekat kılıyormuş. Bir de bizim hoca hatimli falan kıldırıyor. Yavrum hiç sesini çıkarmıyormuş.

Guruyum tabii üleeyn, ben de bu boğaz, bu iri toto oldukça da hep guru kalacağım ve de az dobiş
Eşim de dün parkın içinden eve gelirken ordaki aletleri gördü, diyor "sen 90 kiloyken burda ilk başlamıştın, o totoyu eritçem diye aha şu bisikletin üstünde bisikleti kırmaya uğraşmıştın" falan "Oha 2 sene olmuş, 2 senedir sen diyettesin" falan yaptı. Eee ne yapayım, bırakayım da gene mi parktaki aletlere dobiş dobiş koşayım ellam ya 2 sene daha diyette olursam üniversitenin 4 yıllığını okumuş gibi bu alanda bayağı bi yol alırım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…