Yakar yok kız ne çarpılması en güzel spor işte teravi namazı. Valla hocalar bile öyle diyor. Spor işte ne yapmıyorsunuz diyor. Hatta bir tanesi yoğa yapacağınıza namaz kılın bundan güzel arınma mı olur falan demişti. Adam gayet haklıydı valla. Şimdilik ben gidemiyorum ama benim kız 2 akşamdır gidiyor çok da seviyor. hiç sesini çıkarmadan 20 rekat kılıyormuş. Bir de bizim hoca hatimli falan kıldırıyor. Yavrum hiç sesini çıkarmıyormuş.
Guruyum tabii üleeyn, ben de bu boğaz, bu iri toto oldukça da hep guru kalacağım ve de az dobiş
Eşim de dün parkın içinden eve gelirken ordaki aletleri gördü, diyor "sen 90 kiloyken burda ilk başlamıştın, o totoyu eritçem diye aha şu bisikletin üstünde bisikleti kırmaya uğraşmıştın" falan"Oha 2 sene olmuş, 2 senedir sen diyettesin" falan yaptı. Eee ne yapayım, bırakayım da gene mi parktaki aletlere dobiş dobiş koşayım ellam ya 2 sene daha diyette olursam üniversitenin 4 yıllığını okumuş gibi bu alanda bayağı bi yol alırım gibi
7.300 yürüdüm geldim, akbaba gibi pazarı 10 kez dönmüşümdür. En son perdeci bana dik dik bu hatun ne aranıyor burda kaçtır gibisinden bakınca turu bitirdimAma bizim bu pazar çok değişik, hoş belki tüm pazarlar aynıdır da bana garip geliyor. Bir grup pazarcı sabah 6-9 arası tezgah açıyor, sabah derslerim bitince giderdim sabahın köründe pazara eve dönüşte, epey güzel şey epey ucuza satılırdı. Sonra öğlen 2ye kadar kazıklamaca. Sonra 3 gibi her şeyin fiyatı düşmece. Sonra 4 gibi 5 gibi birden eline karton kolisini kapan incikçi, boncukçu ya da az önce çaldım hemen satmam lazımcı çantacılar falan birden pazar deli deli koşuşmalarla hareketleniyor. Ben de tüm ritüeli tamamlamadan dönmek istemiyorum
Bugün de aziz Dukan ruhuna falso vermedim
Akşam için; dukan karnıyarık (közlü, kızartmasız) ve buzlu cacık ve de dukan yoğurt çorbası yiyeceğim inşallah.
spor ; 7.300 yürüyüş ve mekik ve dadaşları egzersizleri.
Hepimize sağlıklı bir akşam yemeği /iftar diliyorum.
Kolejdemi çalisiyosun Winston baci
günaydın dün iftara davetliyidim eskilerden 15 kız dayanamdım dieti gümlettim ben bu kafayla ne edicem niye benimde hayır deme iradem güçlü değil
tartıldım düne oranla +1500 kg bu nedir ya
Hayırlı akşamlar
2 gündür okadar yoğunum ki anlatamam. Önce is yerinden başlayayım .ben tarımda çalışıyorum her yıl bir yılda yapılan iş bu sene 2 ay içinde bitecek diye genelge çıkardılar is yerinde doğru düzgün işi bilen 3 kişiyiz. Gerisi yeni atama hem onlara öğret hemde kendi işimi yapacağım diye canım çıkıyor . Hal böyle iken iş yerindeki bilgisayar bozuldu işi topladım eve geldim bütün gün hem çocuklar hem dosya işleri birde ramazan inanin bittim. Totoma motor taktırSam yeri .
Gelelim diğer mevzuya eşimin Adana ya tayini çıktı. Biz seneye beklerken bu sene çıktı malum ülke gündemi takip edenler biliyor Emniyette tayini çıkmayanı ayıplıyor lar o derece yani birde taşınma çıktı ben ne yapayım artık bilemedim
Diyete gelince hergün 200 gr eksik çıkıyorum sevmiyorum valla
Yoğun tempo beni bekler iyi akşamlar
Kolay gelsin sana. İşin zor valla. Sen daha yeni taşınmıştın değil mi? Zor vallahi taşınma işleri. Ben hiç taşınmadın gerçi ama evi toplarken çekmece, dolapları falan açtığımda devamlı aklıma gelir o kadar çok gereksiz eşya var ki. Sırf bu evden atılacaklarda bir ev olur. Atmaya başlasam 1 ayda anca toparlarım. Hayır bir de yazık günah nereye atayım bu kadar şeyi. bende bu ara eski kıyafetlerimi verecek yer arıyorum. Eski dediysem aslında hepsi yepyeni çoğu giyilmemiş bile. Oğlanında küçülenleri birikiyor bir sürü. Aslında sanırım belediye ye falan götürünce alıyorlarmış ama benim eşimde hayatta götürmez. Götürse de bana söylenir durur. O yüzden sessiz sedasız halletmem lazım bu işi . bugün muhtara falan uğrayıp sorayım diyorum. İhtiyaç sahibi varsa yakınlarda belki onlara verebilirim. Benimde bildiğim kimse de yok.
Peki şimdi yakar sen tayinini ayarlayabiliyormusun eşine göre. Bir ara sanki ayrıydınız tayin yüzünden.
Yakar baci adanaya sık sık gidiyorum güzel yer bnce 1 hafta önce ordaydim cok scskti tek kotu yani baya sicak en güzel yani kebaplari yaaaaaa.Evet 1 yıl olmuştu buraya geleli3 ay ayrı kaldık geçen defa ama ben tayin isteMemiş tim. Buraya gelmeyi hiç istemedim. Sanki olanakları hissettim.ama çocuklar çok ağladı baba olmayınca bende geldim buraya. Eli mahkum toparlamaya başladım gene. Birde sevindim valla Adana merkez olduğu için . Sivasın ilçesindeyim çok sıkıntı çektim. İş yerinde soğuktan çok çektim bu yıl. Zevkle topluyoruz valla. Adana görev süresi 10 ordanda emekli olur eşim yerleşir gideriz diye hesap yapıyoruz tabi allah izin verirse
Maşallah Sezen hiç taşınmamış diyorsun ya nasıl imrendim sorma. Yerleşik bir hayat ne güzel ya. Şu an evde kullanmadığım sakladığım bir parça eşya yok. Çünkü yük olur bana. Seni düşünemiyorum yani
Dua edin bana kızlar. Ben kaçar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?