- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Lahana çorbası diyetini deneyen herkes kilo verdiğini söylüyo da bu mevsimde varmıdır ki acep .bide isvecin hemen peşine yaparsan kilo verdrmez gbi.atcak ödem kalmadığı için.isvec bitince lahana bulabilirsen 1 -2 gün serbest takilir öyle lahanaya gecersin.Diğer hatunlarin hic sesi çıkmıyo bu biz hapur hupur götürüyoruz yemekleri yazacak yüzümüz yok mu oluyor Acep:)
Winston baci sıskanın sıskası olmuşsun hala diyetmi yapiyonnnnnn:)Bacılar selamlar,
Herkeşler mi tığ gibin oldu üleeyn diye nara atasım var, nerelerdesiniz yahu?
Biz bugün kuzenin kınasını yaptık, şükür atlattık ve çok eğlendik.
Haftaya cumartesi de düğünü var, inşallah o da güzel geçecek.
Sonrası yaklaşan diğer bayram derken ben diyet ve spora devam. (sanırım bir ömür boyu devam edeceğim)
Gırgırınacığım sağolsun facebook üzerinden düğününe davet etmiş ama bizim de 9 ağustosta düğünümüz olduğundan katılamıyorum.
Sen yerleş, bize şöyle bir diyet bozduran bir kahvaltı ya da beş saati menüsü yaparsın (he bildiğin sipariş veriyor gibiyim) biz de sana ev oturmasına gelip, hayırlı olsun ziyaretinde bulunuruz ne zaman vakit, fırsat bulup müsait olursan.
En kısa sürede toplaşmak ümidiyle.
Esen ve de fit kalınız efendim
Winston baci sıskanın sıskası olmuşsun hala diyetmi yapiyonnnnnn:)
Fiziğin çok hoş olmuş artik sadece düzenli beslenip kilonu koru bacim çok guzel olmussun kinada
Masallah winston idolsun. Ben de guzel kilo verdiydim amma kader aglarini ördu yine hamileyim :) kendimi kandiriyorum iki cocuklu fit ana olacam diye. Hayal ediyorum diyelim. Herkes hayallerine ulassin. Amin. Ilk bebek erkekti babasina cekmis tumden kasli dogdu resmen. Ama bu kiz. bana cekecekse yandi yavrucak, karatayci besleniyim tatli neyim yemiyim iyi hatirlattin bana.
Sezen napiyor, iki cocuklu ya merak ettim :)
Girgirina guzel gecsin dugunun her seyin :)
Herkese mutlu gunler her nerdeyseniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağlıkla bir kucağına al da gerisi hallolur en kısa sürede inşallah. Sen disiplinli bir bacısın. Nescafe içenleri, işlenmiş gıda yiyenleri az uyarmazdın burada. Bir de benim gibi "ee ekmek yemeden nasıl doyuyorsun?, herşeyin doğalını nasıl buluyorsun?" diye antin kuntin soruları yılmadan cevaplardın.
Gene yapar, gene verirsin. Hem kızına fiziğinle de iyi örnek olman lazım değil mi?Ben hep "ben 46 bedenim, annem 38" diye motive ederdim kendimi. Annem top gibi yuvarlanıp yese, ben de onla habire yerdim. Üzüm üzüme baka baka kararır hesabı. Çocuğun yanında aman sigara içmeyin, rol model olmayın derler ya bence çocuğun yanında işlenmiş gıdadır, fast fooddur, karbonhidratlı sırf diş çürümesine ve obeziteye yol açan saçma sapan şeylerdir bunlar da yenmemeli ki sonra çocuklar ben gibi olmasın Tabii bekara hanım boşamak gibi, işin pratiği nasıl oluyor bilmiyorum ama sanki bir umut nasıl alıştırırsan öyle gider zihniyeti var kafamda.
aaaaaaaaaaaaaa gidiyom geliyom kimse yokk umudum kessemi aRTIK NAPSAM ÇOK KG ALDIM AYDA 6 KG ALIŞ YAPMIŞIM HANIMLAR NEREYASUNUZ YOKSA Bİ ZAYIFLAM TRAKIMININ KAPISINI ÇALACAĞUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?