Eski dostlar burada

Bana da bulamam gibi geliyor da hani artık kışın karpuz yazın portakal bile satılıyor ya, belki bir yerlerde bazı hamileler lahana aşeriyor diye yazın da satan vardır

Yakar bacı taşınma/ yerleşme telaşında. Gırgırına evleniyor sanırım ağustosta. Son ayı kalmış koş koştadır. Se_zen bacı da çocuklardan arta kalan vakitlerde burda. Sen zaten pis sıskasın diye senin durumu izah bile etmiyorum dikkat ettiysen

Günaydın hanımlar izin biti iş başı çeyizide dün eve atık artık düğüne kadar yavaş yavaş yerleştirmem lazım ama evle alkası olmayan biri olarak nası yerleşltiricem stresindeyim hani kaynamaın tarafı bu nası dizmiş eşyalrını yorganalrını koymuş laf eder diye düşünüp duuryom çünkü çok alaksızımdır bildiğiniz erke gibi hiç anlamam ne nerey koyulmalı bilmem diet iyii gidiyor son günlerd eslata tavk karpuz peynir 4 lüsüyle aldığım 80-83 arsını tekrra 80,100 e düşerek verdim düğüne kadar 75 olsam mutlu olacağım 20 günümkaldı sayılır

Bacılar selamlar,

Herkeşler mi tığ gibin oldu üleeyn diye nara atasım var, nerelerdesiniz yahu?
Biz bugün kuzenin kınasını yaptık, şükür atlattık ve çok eğlendik.
Haftaya cumartesi de düğünü var, inşallah o da güzel geçecek.
Sonrası yaklaşan diğer bayram derken ben diyet ve spora devam. (sanırım bir ömür boyu devam edeceğim )

Gırgırınacığım sağolsun facebook üzerinden düğününe davet etmiş ama bizim de 9 ağustosta düğünümüz olduğundan katılamıyorum.
Sen yerleş, bize şöyle bir diyet bozduran bir kahvaltı ya da beş saati menüsü yaparsın (he bildiğin sipariş veriyor gibiyim ) biz de sana ev oturmasına gelip, hayırlı olsun ziyaretinde bulunuruz ne zaman vakit, fırsat bulup müsait olursan.

En kısa sürede toplaşmak ümidiyle.
Esen ve de fit kalınız efendim

çok moralim bozuk kınam kapıda olucakk ve bi sürü plan yaptık açık havada olacağı için bugün bi bakıyım dedim hava yağöurlu ben napım şimdi yaa uyamıyorum saat kaç oldu

Winston baci sıskanın sıskası olmuşsun hala diyetmi yapiyonnnnnn:)

Fiziğin çok hoş olmuş artik sadece düzenli beslenip kilonu koru bacim çok guzel olmussun kinada

Winston baci sıskanın sıskası olmuşsun hala diyetmi yapiyonnnnnn:)

Fiziğin çok hoş olmuş artik sadece düzenli beslenip kilonu koru bacim çok guzel olmussun kinada

Ah sıska diyen dillerine kurbaneyyy Sıska diyenlerimiz bol olsun inşallah, bir ömür sağlıkla sıska olalım inşallah
İltifatlarınıza teşekkür ederim efendim yalnız hala dağ deviren totom mevcut. Siz önden sıska görmüş olabilirsiniz ama arkada buz dağı saklanmış vaziyette

Valla öyle böyle 2 senedir diyetteyim bacılar. Ee vücut müsait (doğum kilom 4.600), iştah yerinde, sporu da sevmeyen yapısı varsa insanın ben gibi durmadan, ara vermeden, zıbıtmadan her daim diyette olmalı. Yoksa yuvarlanan taş misali , dönen topaç misali yuvarlaklaşıyor. Yani keyfimden değil, toto müsait. Bu arada geçen bir yazı okudum , gebelikte çıkan şeker, çocuğun ilerde şişko/obez olmasına ya da şeker hastası olmasına sebep olabiliyormuş eğer kontrol altında tutulmazsa. Benim annem de 50 kilo hamile kalıp 90 kilo ile beni doğurmuş. O zamanlar bilmiyorum şeker testleri falan yapıldımı ama ben 4.600, kardeşim 5.600 doğmuşuz ve de ikimiz de epey iri ve her daim kilo sorunlarıyla uğraşan iki kardeşiz. Hani kendim için geçmiş ola da çocuğum olursa hamilelikten itibaren dikkatli beslenmek, mümkünse karataycı olmak istiyorum. Ben yandım gelecek nesiller yanmasın kafası

Cumartesi düğün var, sana özel totodan çektireceğim, bak o zamanda sıska diyebilecek misin?

@Gırgırına; kınan nasıldı bacım? Fo-to is-te-riz, fo-to is-te-riz.
Diğer bacıları da tek tek evlerinden aldıracağım az kaldı, bu ne boş topik oldu yahu?

Masallah winston idolsun. Ben de guzel kilo verdiydim amma kader aglarini ördu yine hamileyim :) kendimi kandiriyorum iki cocuklu fit ana olacam diye. Hayal ediyorum diyelim. Herkes hayallerine ulassin. Amin. Ilk bebek erkekti babasina cekmis tumden kasli dogdu resmen. Ama bu kiz. bana cekecekse yandi yavrucak, karatayci besleniyim tatli neyim yemiyim iyi hatirlattin bana.
Sezen napiyor, iki cocuklu ya merak ettim :)
Girgirina guzel gecsin dugunun her seyin :)
Herkese mutlu gunler her nerdeyseniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağlıkla bir kucağına al da gerisi hallolur en kısa sürede inşallah. Sen disiplinli bir bacısın. Nescafe içenleri, işlenmiş gıda yiyenleri az uyarmazdın burada. Bir de benim gibi "ee ekmek yemeden nasıl doyuyorsun?, herşeyin doğalını nasıl buluyorsun?" diye antin kuntin soruları yılmadan cevaplardın.
Gene yapar, gene verirsin. Hem kızına fiziğinle de iyi örnek olman lazım değil mi? Ben hep "ben 46 bedenim, annem 38" diye motive ederdim kendimi. Annem top gibi yuvarlanıp yese, ben de onla habire yerdim. Üzüm üzüme baka baka kararır hesabı. Çocuğun yanında aman sigara içmeyin, rol model olmayın derler ya bence çocuğun yanında işlenmiş gıdadır, fast fooddur, karbonhidratlı sırf diş çürümesine ve obeziteye yol açan saçma sapan şeylerdir bunlar da yenmemeli ki sonra çocuklar ben gibi olmasın Tabii bekara hanım boşamak gibi, işin pratiği nasıl oluyor bilmiyorum ama sanki bir umut nasıl alıştırırsan öyle gider zihniyeti var kafamda.

Hazir gida yedirmiyorum ogluma ama bu isler genetik. Ust koldaki kasi belirgindi dogdugunda. Yegenim var kiz 2 yasinda ve bizim aileye cekmis poposunda selulit var simdiden, oyle az falan da degil. Tabi ki beslenmenin etkisi buyuk ama esim ve oglum gibi tipler sagliksiz beslense ilerde baska hastaliklari olur da kilo sorunu yasamalari cok zor.
Hayat iste bazilari bazi konularda daha mucadeleci olmak durumunda. Ben sulaleme gore normalim su an 74 kiloyla. 70 in altindaysam cok zayifladigim soylenir bi bayram kimse yorum yapmadi :) herkes kilolu zaten. Ama is hayatinda oyle degil kotu hissediyor insan. Bakalim kilo da verilir elbet. Vermek degil korumak daha onemli diye dusunuyorum artik.
Ne yazdiysam pek uzun olmus

HANIMLARR
HADİ BEN EVLENDİM DÜĞÜM VARDI SİZ ENE OLDU YAHU SAYFALAR ATMAMIŞŞ AMA GÜZEL TARAFINDAN BAKALIM ANLATACAKLARIMIZ BİRİKMİŞTİR İLK AÇILIŞI BEN YAPAYIM ÖZETLE
KINAM KAPIDA OLUCAKTI ÖĞLEN SATALERİ YAĞAN YAĞMUR ÇAKAN ŞİMŞEKLER SEBİYLE ARADIĞIM METEROLOJİ SAAT 10 KADAR YAĞIŞ VAR DEDİİ ANINDA KINA İÇİN UFAK Bİ DÜĞÜN SALONU VAR TAM KINALIK ORYI TUTUKK ( YAĞMUR YAMADI BOŞUNA TUTMUŞ OLDUKK ) KINAM İÇİN ÇOK ÖZENMİŞTİM KAPIDA OLACAĞI İÇİN ORGANİZASYON TATAMİYLE BANA AİT OLDU HER İSTEDİĞİMİ YAPTIM BUARADA AYLAR ÖNCESİNDNE DİKTİRDİĞİM BİNDALLIĞIM OLMAMIŞTI YANLIŞ DİKİLMİŞTİ KINA ÖNCESİ SON GÜN BİNDALIĞI BULDUM 8 KUZENİM BİNDALLI GİYDİ MASKELER TAKILDI HÜSEYİN ÖNDEN DAVUL ÇALARKK TOPLU HALDE İÇERİYE GİRİŞ YAPTIK BALONLAR YAZILAR ÇERÇEVELR HERŞEYİ ÖNCEDEN AYARLDIĞIM İÇİN KINAM ÇOK BEĞENİLDİ ÖZELİKLEBİNDAALI GİYDİRME O NE ÖLE KRO GİB OLUR DİYENLERİN HEPSİ KINAN HARİKA OLDUU KINANIN ÜSTÜNE BAŞKA KINA GÖRECEĞİMİ SANMIYORUM DİYENLER İ DUYDUMYA O BAN YETTİ KINA GELİRKEN ARAB KAZASI YAPTIK UFAK SONRA KINAİÇİN FOTĞRAFÇIYA GİTMİŞTİK KOCA IŞIK ÇAT YERE DÜŞTÜ PATLADI ÜSÜTÜMÜZDE Bİİ AKSİLİK VARDI HEPP ERTESİ GÜN DÜĞÜN GÜNÜ 2 KUAFÖRE GİTTİM ONA RAĞMEN BLENT ERSOYLA YARIŞIR ABARTILI Bİ MAKYAJ SAÇIMI ANLATMAY GERK BİLE DUYMUYORUM RESİMLERİMİ ATRIM BAKARSINIZ GÖZÜME KİRPİK YAPIŞTIRIKEN YAPIŞTIRICI DÖKEN KIZ BENİM O GÜNÜMÜ BİTİRİDİ ZATEN TEKRA BAŞAK KUAFÖRE GİT DERKEN ANAM AĞLADI FOTOĞRAF ÇEKİMİM YORGUNLUK VE GERGİNLİKTEN EMİNİM ONLARDA ÇOK KÖTÜ ÇEKİMLER OLDU NEYSE GİRİİDİKMİ DÜĞÜN SALONUNA BENİM DAHA ÖNCEDEN BANA VERİLEN SÖZLERR ŞAMDANLAR ÇİÇEKLER ÇİÇEK YOLU GELİN YOLUU HİÇ BİRİNİ YAPUILMADIĞINI ÖĞRENDİĞİM AN GELİN ODASINDA KRİZE GİRDİM 1 SAAT KUYRUĞUMU KESMİŞLERCESİNE AĞLAM KRİİZNE GİRDİM DAHA SONRA SALONA GİRİŞ MÜZİĞİMİ YANLIŞ ÇALIP SİRTAKİ YUNAN MÜZİĞİYLE SALONA GİRİNCE NİKAH MASINDA DAN S BOYUNCADA YARIM SAAT AĞLADIM HERKE SBU KIZ NEKADAR AŞIKMIŞ NASI AĞLIYOR DİYORLAMIŞ HALBUKİ BEN DÜĞÜNÜ UNUUTUM SALONUN SAHİBİNE SİNİRDEN AĞLIYORUM KLİMALARIN BOZUK OLMASI TAKIDAN SO NRA HERKESİN RESİMLERİNİ BİLE ALMADAN SALONDAN KAÇAR GİBİ GİTMESİ NEYSE SONRAKİ BEND EKİ KOYVER GİTSİN EDASIYLA DELİ GİBİ OYNAMALAR BÖEL Bİ DÜĞÜNÜM OLDU İŞTE HALA SİNİRİMİ ATAMIYORUM

Selam kızlar. Uzuunnn zamandır yazamıyorum. Pek diyet falan yapamadığım için içimden çok gelmiyordu ne yalan söyliyim. Birde bayramda falan epeyce yoktum istanbulda. Eşimin memlekete gittik. Görümcemin oğlunun sünneti vardı. Tabii bende bol bol yedim. Şimdi biraz dikkat etmeye başladım. 58,5 kilo oldum. Eylülün 1 inde işe başlıycam şimdi onunda stresi var. Oğluşumu nasıl bırakıcam. Kuzucum ne yapıcak bensiz. Nasıl uyuycak ne yiycek sürekli aklımda bunlar var. Moralim çok bozuk valla. Yine de kendimi diyet olarak pek salmamaya çalışıyorum çünkü 1 pantolon, 1 etek ve bir kaç bluz dışında üzerime olan bir şeyim yok. Hiç bir şey de almak istemiyorum alırsam çünkü bu kiloyu da kabullenmiş olucam.

Gırgırına canım hoş geldin. REsimlerini face den gördüm özellikle kınanı ben de çok beğendim. bindallılar süper di valla. Aksilikler kimsenin düğününde peşini bırakmaz bacım. Bende kendi düğünümünde bana yaptıkları masmavi makyajı silip kendim makyajımı yapmıştım. 12 yıllık evliyim bacım hala düğün kasetini izlemedim o kadar yani. O yüzden düğünde tek eylenemeyen insan gelin ve damattır bacım. Ne kadar özenirsen özen sonuç değişmez. Çok mutlu olursunuz inşallah. 30 yıl sonra gülerek anlatırsınız birbirinize düğünü.

BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM BENDE TARTILDIM 84 KİLOYUM +4 YANİ EKMEK YEMEĞE BAŞLADIM VE BAYA YİYORUM BÖLE GİDERSE YİNE 99 U GÖRÜRÜM Bİ AN ÖNCE BAŞLAMALI YİNE EKMĞİ BIRAKAMA LAZIM BİLİYORUM KIZLARR NERDE BÖLE Bİ SESSİZLİK ALMIŞ BAŞINI GİDİYO WİNSTON NİRDESİNN BACIIMMM

BU ARADA HEM EVLİ HEM ÇOCUKLU HEMDE ÇALIŞAN KADINLARA ŞAKINLIĞIM VE HAYRANLIĞIM ARTTI ÇOK ZORMUŞŞ ŞUAN EV ALMIŞ BAŞINI GİİİİİDİYO VAKİT BULAMIYOPRUM TEMİZLİĞE HEP ANENELRDE YADA BİYERLERDE OLUYOZ BİDE 2 GÜNDE EV BATMIŞ OLUYO HER YER TOZ BEN 2 KİŞİ EV KİRLENMEZ DİYE HAYAL ETMİŞTİM HALBUKİİ :)

@gırgırına;
Sirtaki kısmında pıskırarak güldüm bacım yalan yok ama üzüldüm de. Se_zen'in de dediği gibi düğünü, derneği her şeyi yolunda giden pek olmamıştır bacım ya. Ben misal poh boğazım sebebiyle fil gibi evlendim, makyajım maviye çalan gri tonunda olmuş hiç doğal değilmiş şimdi anlıyorum, gelinliğim fazla parlak vs vs.. Neticede istediğimiz kişi ile evlendik mi evlendik, mutlu ve huzurlumuyuz evet, ee daha da gerisini eşelememek lazım bence. Sana da şimdiden mutluluklar diliyorum bacım.

Benim diyet /spor maceram devam kızlar. Biraz önce gece sporum bitti hatta. Eşim verdiği 20 kilonun 10 kilosunu aldı ramazındı, bayramdı, p.k boğazıydı derken. Şimdi bana bakıp bakıp sinirleniyor, her gece "tatlı mı alsak? kuruyemiş mi?" diye iki zaafımı fişfikliyor ama ben aynen bu sakinlikte "hayır" diyorum. Benim bu zayıflama ya da zayıflayınca zıbıtmama macerasından aldığım iki ders oldu; birincisi daha önce paylaştığım gibi pazar sabahı kahvaltıda zıbıttın mı öğleni akşamı hafif tut toparla, hemen çaresine bak, o yağlar yerleşmeden, savsaklamadan geri yolla kuralı. İkincisi de hep bir "sebep" lazım benim gibi gevşek, spordan hoşlanmayan ve yemeği seven kişilere. Ben tatil için dikkat ettim, sonra bayramda akrabalara gideceğim herkes beni gene zayıf bulsun hesabı didindim, sonra kuzenin kınası, sonra düğünü derken sebeplerim vardı, istikrarım hiç bitmedi. Taa ki düğün sonrası kendimi "eee şimdi ne yapacağım?" faslında bulana kadar. Baktım benim niyet kötü, hemen kendime bir sebep buldum: Hamile kalacağım. Bu yüzden olabildiğince eksik kiloyla ama sağlıklı ve fit bir biçimde vücudumu hazırlamak için şu an diyete ve spora dikkat ediyorum. Planım 63-65 arası olmak ve sonrasında inşallah sıkıntısız ve "gene" dikkatli beslenerek ve spor yaparak o süreci de bir " tatlı sebep" eşliğinde tamamlamak. Sonrası zaten doğurdum dokundum kilolardan kurtulayım diye gene diyet spor falan filan... Ayy önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planı gibi oldu ama böyle işte bacılar (Bir kafamda hunim eksik gibi yazmışım ama aslında ciddi ciddi bunları düşünüp, planladım )

Neyse, yurttan haberler böyle şimdilik bacılar.
Hepimize keyifli bir hafta diliyorum

HANIMLARRR BU YENİLENME BENİM HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ SAYFAYI BULMAK BANA EZİYET OLUYOR BENİM REJİME BAŞLAMAM İÇİN HADİ DİYCEK ARKADAŞALAR GEREK BANA SİZİ GEREK SİZİ
WİNSTON BACI FESLERDE GÖRÜYORUZ ARTIK NORMALLİKTEN ZAYIFLIĞA GEÇER OLMUŞSUN MAŞALLAH SUBANALLAH EŞİNDE ÖLE ÇOK KG LU DURMUYOR AÇIKCASI AMA SEND EBİ YAŞ GERİLEMESİ OLMUŞ BAYA 27 LİK OLMUŞSUN ŞEKERİM

aaaaaaaaaaaaaa gidiyom geliyom kimse yokk umudum kessemi aRTIK NAPSAM ÇOK KG ALDIM AYDA 6 KG ALIŞ YAPMIŞIM HANIMLAR NEREYASUNUZ YOKSA Bİ ZAYIFLAM TRAKIMININ KAPISINI ÇALACAĞUMMM

aaaaaaaaaaaaaa gidiyom geliyom kimse yokk umudum kessemi aRTIK NAPSAM ÇOK KG ALDIM AYDA 6 KG ALIŞ YAPMIŞIM HANIMLAR NEREYASUNUZ YOKSA Bİ ZAYIFLAM TRAKIMININ KAPISINI ÇALACAĞUMMM

Ben buralardayım bacım. Kilo koruma ve sporsal eziyetlere devam. @yakar76 bacı taşınıyordu en son, ses seda çıkmadı sonra.
se_zen de işe başlamış olmalı, onun koş koşunda sanırım. mattika hamile, cedric bacı da zaten pis sıska
Buradan gene iletişimi koparmadan, sohbet muhabbet edelim bence ama ben yerinde olsam yeni aldığım kilolar eski kilolarla kaynaşmasın diye hemen çok kalabalık aktif bir gazlı takıma girerdim, her gün yazar, paylaşır, gaza gelirdim. Kiloları verme nerden baksan 6 ay desen, koruması etmesi derken 2 senelik süreç var zaten önünde. Burada haftada bir mesajla, sessizlikle daha da süre uzar bacım. Bence de en güzeli zayıflama takımlarından birinde düzenli paylaşıp zayıflamak. Ama burayı da boşlamamak Belki herkes toplanır, gelir, aktif paylaşım olur burada, bilemiyorum tabii.
Herkeslere selamlar, protein kokulu öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…