Eski dostlar burada

merhaba bacılar
taşınma işi bitti. yeni iş yeni ev derken nerdeyse 2 ay geçti . bende değişen tekşey 3 kilo almışım gene . bu böyle olmaz dedim 14. takıma girdim .şimdi deneme aşamasındayım. yemek yemeye iyi alışmışım . yavaş yavaş boğazı kesip birde azda olsa spor ekleyerek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. maalesef iradeli ve istikrarlı olmayınca buralardan kopyuğum anda kilo alıyorum. tek çare kürkçü dükkanı kızlar.
winston binkere maşallah diyorum. başkada bir şey demiyorum.
gırgırına hayırlı uğurlu olsun bacım. sağlık sıhhatle yaşlan kocanla kardeş.
kilo bir bataklık ya. battıkça dibe gidiyorsun maalesef . ben birden kesemiyorsan azar azar kes hareket et diyorum kendime herkes ayda 10 kilo veriyorsa sen 1 kilo ver ama ver diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.yaş geçiyor metobolizma yavaşlıyor yani 1-0 önde kilolar. zor ama yapılmayacak değil diyorum.
vakit buldukça yazarım bacılar. cehennemin adana şubesinden yazıyorum. hala ççoooook sıcak

Teşekkürler bacım. Aktif paylaşımlı grup çok işe yarıyor evet. Ben sıska se_zen ile buluşacağım diye ve sözde onu yeneceğim diye (!) boğazımı tutup, eşime neler pişirip kendim kabak kemirdiğim günleri hatırlayınca, işin motivasyon gücünü bir kez daha farkettim. Benim de bir gruba giresim, kaynaşasım ve motive olasım var ama eskisi gibi verilecek kilom çok yok, daha çok almamak adına didiniyorum, gruplara ve yarışmaya pek katkım olmaz, etkisiz eleman olurum diye geri duruyorum. Bir de bebek moduna kendimi yavaştan sokuyorum (biraz erken ama ne edem bende bu kafa 30dan sonra sanki yavaş yavaş oluşuyor ) o yüzden belki hamile kaldığımda sağlıklı beslenme, fit hamilelik falan diye açılmışsa bir gruba girer ya da kendim çalar, kendim söylerim diyorum. Bir yandan da "o zaman ayı gibi dombili olacaksın Winston, şimdi ne kadar kilo verirsen kar kardır" diyorum ama diyetten de spordan da o kadar sıtkım sıyrılmış ki yeni hedefler falan hiiiç beni oralı etmiyor Ne kadar dikkat etsem de şişeceğim diyorum, sonra geri diyet topiklerine geleceğim diyorum, diyorum da diyorum. Neticede en azından kilo almayayım diye protein ağırlıklı yiyip, hösüp oturuyorum.
Yeni takımında başarılar dilerim bacım. Sen ki mekik aletini spor aşkından ve yoğun kullanımdan kırmış insansın, kiloları mı kırıp vücudundan atamayacaksın, pehh

ah bacım ah
kendimde o eski istek ve azmi göremiyorum.ama saldıkça salıyorum kendimi. böyle geniş bakımsız hacı yatmaz gibi bir hatunda olmak istemiyorum. yani uzun lafın kısası gene zayıflama topiklerindeyim.
hamile kalırsam ayı gibi olurum diye düşünme . kültürümüz yüzünden hamile kalınca öküz gibi yemek zorundaymışız gibi bir fikre kapılıyoruz . ben 5 aylık hamileyken kimse hamile olduğumu anlamzdı bile(ah ah şimdi ise kaç aylık diye soruyorlar)
ben doğum sonrası çok aldım ve onu veremeden 2. yi doğurdum. uzun lafın kısası gayet fit bir anne adayı olabilirsin.
(bende ki yüzsüzlüğe bak kalkmış bir sıskaya öğüt veriyorum)
hadi selametle kardeş

EVİME BİR ALIŞAYIM DAHA DOĞRUSU MUTFAĞA GİRMEYE BAŞLIYIM SİZ BİZE DAVET EDİCEM KIZLAR GÖÜŞÜRZ

ya bu site beni deli ediyor değişim hzına yetişemiyorum yazılanlrı göremeişim bile yakar 2 çocuk nnasii bir olarak saldım çayıra yapmaman hep bi mücadele içind eolman çok hoşuma gidiyor bense mideyi okadar büyütmüşümküü heleki düğün oldu yyemin tarihi geçti, ya bir ekmek yiyorum akıllara zarar üsütne yine ekmeği bırakacasın elif son kez yemelr diiyp birdaha iştahalanıyorum yani kednimdend etiksiniyorum hemen aldım göbek çevremden yaa midemde büyüdü hergün başalıcam dmelrim olmadılar dayanamdılarla bitiyor winston kendin bi gurup kursana öğütler nasihatlar nebilimm yaşam koçu edasında biz yönlendirsen ödevler versen dersler versen nevar yani beşele bii şeyda çoşkun çakması sonrdan sıska olma winstonumuz olsa vala ilk öğenci olurum hee ban verdrdiğin her 5 kg için san güzel 28 beden kotlar alırım şekerim

Vay kaçak nerdesin.takıma gelmez oldun .bende bir bunalım bir psikopat a bağladım 2hafta sonuç 69olunca hemen kendime geldim.şimdi dukan atak yapıyorum ki hemen toparlanayım.sende işler nasıl tamam mı Devam mı

Len futbolcunun biri gibi illa sizi evinizden aldırırım diye korkutayım mı, neredesiniz huleeeeyn
Deli Cevat gibi korku saldıysam içinize, temam şimdi sevimli, hanım hanımcık Winston olayım

Kızçeler, inşallah rabbim tamamını erdirirse dünyaya bir dobiş , pisboğaz ve spordan anası gibi nefret edecek minnak Winston gelecek

Tabii topiğin anlam ve önemine göre olayı yorumlarsak; ben bir ye, ben bir ayı ol, ben bir sal kendini, ben bir eblek ol, ben bir şuursuz ol, benim koca da gaza gel, sen ben biz bir ye, bir yat, bir dobiş ol

Önce çok gazım oldu, hatta bir akşam tartıldım yattım 72 idim sabah 76 kalktım dersem, yok artık rüyanda uzaylılar seni kaçırmış, fil yedirmişler sana der misiniz bilemem ama bu gözler bunu gördü Wc sıkıntım oldu, duba gibi gezdim, çok şükür gaz ve wc bitti ama bayramdı seyrandı yemeleri, eşimin "sen gebişsin, ye uleeeyn" fişfikleri derken ben hafif yuvarlak Winston oldum.

Bugün hastane kontrolüm vardı, ebeden de eğitim aldım. Kadın direkt "günde 3 öğün ana, 3 öğün ara yemelisin. Sabah 2 yumurta, 1 büyük muz, süt, 2 kibrit kutusu peynir, yanına 2 dilim tam buğday ekmeği, bir avuç ceviz, yanına fıstık, bir koca bardak süt..." dedim "yeter, fenalaşacağım valla yeter". Ben ömrümde dobişken de bir oturuşta bu kadar yemedim yahu...Bunları toplasam rahat 1000 kalori bir öğün edecek, ben totoma motor takıp günde 10 saat yürüsem kahvaltıyı bile eritemem ki...Kadın"günde 6 kez yiyeceksiniz, tamam mı?" derken, içimden "yav he he " dedim ama yok ya yemeyeceğim yani yiyemeyeceğim..

Neyse özetle şimdi kendime yeni yeni listeler yapacağım, ölsem kalsam da günde 10km altında asla yürüyüşü bırakmadan her gün tamamlayacağım. Kendime en elzemlerinden bir yeme listesi yapıp, ona göre alışveriş yapacağım ve kendimi gün gün tartıp, dobiş olacaksam da bilinçli bir dobiş olma yolunda ilerleyeceğim. Fikirler, fikirler...Sonuç gene tut boğazını, oynat totonu Ben dediydim bir kez hayata pis boğaz geldin mi artık ölene kadar bu süreç hamster gibi çemberde geçecek diye...Ahh Winston, dobiş Winston..

Dertli gebiş Winston kah çemkirerek, kah sizi korkutarak, kah depresif olarak Kadıköy'den bildirdi.
Esen ve fit kalınız efendim.

tebrikler tebrikler
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bacımmmmm.
çok sevindim ya. kaç aylık oldu? ilk öğrenince tepkin ne oldu? ay çok heyecanlandım şimdi.
yeme konusuna gelince tatlılara böreklere gömülme ama süt ve süt ürünleri ,et , kuruyemiş baştacın olmalı.hepsi bebişin için gerekli.gün gelecek bunları en dobiş zamanında yemedim dediğin şeyleri yiyip dahada yok mu diyeceksin . sabah 10 gündür açmış gibi yataktan kalkacaksın. tabi senin yaptığın mantıklı böreklere hamura çamura bulaşmadanda güzel bir hamilelik geçirebilirsin.
senin adına çok sevindim. ya darısı gırgırınaya. ben ve sezen sıramızı savdık.

kaç aylık deme orası piramitler nasıl dikildi gibi bir efsane. Kan testine gittiğimde, ebe "bulantılar 8. haftada başlar, sizin de eli kulağında" dedi. Kadına "ne yani ben gizli şeker gibi , gizli hamilelik mi yaşadım 2 ay, nasıl yahu" diye donarak bakmıştım. Benim hesaba göre çocuk 2 haftalıktı, ebeye göre 8e yakın, hastaneye gittim doktor daha çok yeni haftası belli olmaz dedi. Eşim bu bebek nasıl 8 haftalık huleeeyn dedi, haklıydı adam hani arada sırada burada da çemkirdiğim şu çocuklarının yaşını sürekli 10 yıllık kredi gibi "benim bebeğim 76 aylık " diyenler konusu vardı ya..(yahu kadın 3 de 5 de 7 de, benim onca matematiğim mi var onu hemen 12ye böleyim, yaşını bulayım derdim ) o kadınları anlar oldum çünkü hamilelik ay hatta yetmemiş hafta o da yetmemiş gün ile anlatılmış ve bana- doğuştan matematik özürlüsü insana -çok zor geliyor yahu.
Bugün 7+0 oluyorum bacım ben. Bu 2 aylık mı, 7 bitmiş sıfırın içindemiyim, 7 senin, bebeğin sıfır da senin koca toton mu diyorlar bana bilmiyorum ama neticesinde ben bugün 7+sıfırım.

İlk öğrendiğimde ne bileyim sanki hep istemiş, hep bugünü beklemiş gibi oldum. Bir garip yani. Dağa taşa haykırasım geldi. İçim içime sinmedi. Aklım yok idi zaten iyice kırıntıları da gitti. Hem sevinç, hem yahu onca aşama, onca zaman nasıl geçer, sağlıkla kucağıma alırmıyım, ya sonrası, iyi anne olabilirmiyim, ayy doktor mu olsa acaba (her poh bitti, evet meslek seçimi kaldı )...Öyle işte...

Bebek güzel bir şeymiş yahu. (Burada yazar 2 çocuğu olan se_zen ve Eniba 'ı fişfiklemeye çalışıyor, GIRGIRINA 'yı dürtüklüyor, hali hazırda hamile olan mattika 'ya da sağlıklı doğumlar diliyor. )

Pööff hepiniz ben doğurana kadar incecik olacaksınız, sonra ben kiminle yarışacağım burada yahu, elimde bebem, önümde koca göbeğim, devrilip duracağım hacı yatmaz gibi...Tüm kilolarınızı vermeyin ha, yalandan 2-3 kilo bana bırakın

Turşu kokulu öpücükler yolluyorum size.

hanımlar yakar ve winstoncum aramızda kalsın :) henüz kimse bilmiyor cumaya netleşcek randevuı aldım dr için ama sanırım hamileyim :) benim olayda bi tuaf oldu hani aa hamileyim moduna giremedeik eşimle bi türlü bayramfa feci hasta oldum ateşlendim gece acile gitik songün dedim hayatım kan tetsi yapalım hani denemelrimiz var ebek varsada ilaç kulanmam hem dedim iyi dedi yaptık çıktı 0-5 arsı olması gerekn 28,73 ama dr acil dr olduğu için bilmeiyorum hami,elik başlangıcı olabilir belki gidin kadın doğuma daha çok yenii olabilir dedii olmayabilirde dedii biz umutlanmadıkda hiç ama dedik hemen sanki bi ..ok bildiğimiz var adet günüm yakınyaa ondan kantestii yüksejk çıktııı dedik olumsuz düşündük niyeyse hemen ilk denememize tutmaz fdiye düşündük hep am her ihtimale karşı hiç ilaç kullanmadım o yüzden ya 7 gün oldu hala hırılhırıl öksürüyom 5 gün evde yatmama rağmen neyse benim abzalığımdan ardan 4 gün geçti ben hadi dedim kocacım sevüşek :) kan geldi benimki hemen hayatım hamile değilsin adet olcan geliyo kan dedi ama oandan sonra kan gelmedi neyse ya dedim bak olmaış işte becremeişiz sonra aradn 3 gün geçti int okurken bakrken yerleşme kanması olabilir diye bişey okudum dedim ben hamileki testi yapım evde kendim baktım dün akşam hafif silik çizgi çıktı am benim dr çok sakin sabırlı hala umutlanmayalım dr nasılsa randevu almışsın cumayı bekleyelim dr hamileisn demeden keimseye bişey demeyelim dedi durum bu şuan net olarak hamileyim diyemiyorum am olursam sevinicem olmassamda üzlmicem :)nasip kısmet

Vay vay bacılar
inşallah hamilesin dir GGırgırına .hadi hayırlısı.
Güzel heyecanlar kızlar tadını çıkarın. Zaman çok hızlı geçiyor o minik Bebeklerim şimdi dana gibi oldular. Boylarından çok dilleri uzuyor.
Heyecanlandım hüzünlendim.
Kızlar ya.

Azkullanilmiskaynanamvar tebrik ederim saglikla dogsun bebek ins. Sevindim ben acikcasi. Buraya bile ugramiyordum su an 80 kiloyum ilk hamilelikte doguma 20 gun kala bu kilodaydim daha 4 ay var. En hizli da sonlarda aliniyor. ama cok yiyorum acik konusayim. WInston acim yemezsen az az alirsin. Benim gib. Bilincaltina bastirdigin isteklerini hortlatip onlara boyun egmedikce. yillardir agzina surmem cips diye aserdim ya. Hamilelik degil pisbogazlik.
GIRGIRINA sni de tebrik ediyorum hayurlisi diyorum ins sagliklu bir gebeliktir.

SELAM HANIMLAR SANIRIM BENDE GEBEYİM TAMA EMİN OLARAK BİŞEY DİYEMİYORUM O DEVLETTEKİ DR BENİ ALTÜST ETTİ İLK OLARAK BEN DEVLETEN RANDEVU ALDIM SAAT 3 TE DR OLACAĞIM Bİ BAKTIM EŞİMD EİİZN ALMIŞ GELMİŞ BANA SÜPRİZ YAPMIŞ SEVİNDİM TABİ SIRA BEKLERKEN SOHBET EDİYORUM EŞİM DİYORKİ NAPICAZ ÖZELE GİTSEK DAHA İYİ OLUR BENCE SONUÇTA DEVLETTE KİMSE İLGİLENMİYOR FALAN FİLAN BEN BİR UKALALILIK VE CİMRİLİKLE HAYIR CANIM SON AYA YAKIN GİDERİZ ÖZELE DOĞUMA GİRMESİ İÇİN DR YETER DİYORUM İŞİM NE RANDEVU ALIR GELİRİM DEVLETE DİYORUM NE YANİ BUNLAR DR DİĞİLMİKİ SANKİ DİYORUM BILA BILA SIRA BANA GELDİ İÇERİ GİRİDM EŞİMD EGELEBİLİRMİ DEDİ HAYIR GELMEZ DEDİTAMAM DEDİM EVET DEDİ BEN DEDİM TEST YAPTIM HAMİLE ÇIKTIM 10 GÜN ÖNCE ACİLDEYDİN KANTESTİ YAPTIM ONDADA HAMİL EÇIKTIM DİREK KAĞIDA BAKTI BU KAN TETSİ ÇOK DÜŞÜK BOŞ GEBELİKDİR BU DEDİ NASI RENGİM ATTII AMA DEDİM ADETİMİ 5 GÜN GEÇTİİ AMA DEDİM 10 GÜN ÖNCENİN TEST SONUCU ZAEN KATLANIYORMULŞ HERGÜN DEDİM YATIN ŞURAYA ULTRASONU GEZİDRİD SANIRIM 40 SANİYE FALAN KİST VAR KESE YOK DIŞ GEBELİK OLABİLİR TEST YAPIN GELİN BEN PAZARTESİ YOKUM SALI GELİN ODADAN Bİ ÇIKIŞIM VAR RENGİM ATMIŞ Bİ ŞEKİLDE SRU SORAMIYORUM AZIAM TIKIYO BAŞINDAN SAVMA HAREKETELRİİ BEN SORU SORDUKÇA KESE YOK TEST YAPTIRIN GELİN DİYİP ÇIKARDI BENİ ODADAN HANİİ ODADAN BİR ÇIKIŞIM VAR EŞİME İLK DEDİĞİM ŞEY MİLLET BOŞUNA ÖZELE GİTMİYOMUŞ YA DEDİM SONRA ORDAN ÇIKTIK APARTOPAR ÖZELE GİTTİK DR HANIM ÖNCE BENİ GÜZELCE DİNLEDİ SONRA BAKALIM ULTRASONA DEDİ EVET DEDİ KESENİİZ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİDE KİST VAR AMA KORKMAYIN BU HAMİLELİKTEN DOLAYI OLUŞAN Bİ KİST OLABİLİR DEDİİ DEDİM KANAMAM OLDUUU ALLATN BAKALIM DEDİ EVET DEDİ POLİP VAR BU Bİ NEVİ ET BENİDE ASLINDA GEBELİĞİ ENGELEYEBİLİRİDİ SİİZ ENGELLEMMEİŞ BU KANAMA YAPIYOR İSTETRSENİZ BUNU ALADA BİLİRİZ DEDİ ET ENİ GİBİ UFAK SİZNKİSİ Bİ ZARAI OLMAZ DEDİ SİNİR TESTİŞ İÇİN ÖRNEK ALDI ÇIKTIK DEDİM ARTIK HAMİLEYİM DİYEBİLİRMİYİM EVET DEDİ DİYEBİLİRİSİNİZ AMA KALP ATIŞINI DUYMADAN AİLELRE SÖYLEMEYİN DEDİ ÇIKTIK HAFTASONU TEKRA GİDİP KESE BÜYÜMÜŞMÜ KAN TESTİNE FALAN BAKILACAKK ŞİMİDİ BUNLARIN İKİSİDE 1 E SAT ARAYLA BAKTI BİRİ KESEYİ GÖRDÜ BİRİ GÖRMEDİİ

Aklım sendeydi valla mesaj atacaktım da bu sefer de eğer hamile değilsen üzer miyim diye düşünüp geri çekilmiştim.
Hadi hayırlısı İnşallah bundan sonrası sıkıntısız gider ve seneye bebeklerimiz kucaklarımızda, koca göbeklerimizle zayıflama gruplarında yarışıp, yazışırız

Bu tip doktorlara uyuz oluyorum. Kadın doğuma gitmiş rahim de yara teşhisi kondu. Tedavi için biyopsi yapılacak niye diye sordum rahim kanserinde böyle olur dedi. Oraya yığıldım. Bu böyle mi söylenir ya. Sonuçlar çıkana kadar hergün ağladım vasiyeti mi yazdım .çocuklarıma bakıp habire ağladım. Sonuç basit bir yara imiş yakıldı kurtuldum.
Allahın izni ile hamilelik haberini herkese müjde edersin.
Hadi hayırlısı haber bekliyoruz

ay yakar okurken tüylerim ürperdii bütün küfürleri ettim 30 saniyede bu nası bişeydir ya kanser olabilirtim düşüncesi bile olmuşluğun yarısı kadar adamııı allak bullak eder hayalbile etmek istemiedim şuan nası bi duygu içine giridğinii ay çok sinirlendimyaa bu dr ların haki,katenn duyguları yok oluyor insani hissiyatlarını kaybeder oluyorlar yaa sanada geçmiş olsun diyim yakar sağol iyi di,leklerin için bu arada
şimdi eşimle söyleme planları yapıyoz hep beni bastırdı dur söyleme erken falan şimdide osöylemek isityor ben inadına bekleyelim erken diyorum :) dün akşam diyorki sen nezman aşericeksinn dedim belli olmaz herkeste olmuyor yok diyor sen normald ebölesinya aşermiş halin nası olur merak ediyorum diyor espiri yapıyor camış

winstoncum ince düşünceli arkadaşım haklısın valla ben bilee hala emin olupta hamileyim demeye çekiniyorum aslında bakalım sanırım kalp atışını duyan akadar tam içim rahat etmiş olmayacak sen anlatsan evdeki son duurmları eşin nası havaya girdimii yoksaa umursamazmı ilk öğrendiğinde süpriz falan yaptınm ı çevrend eherkes biliyormu

Girgirina ve winston bacilar masallah size ayni zamanda hamile kalmayi basardiniz sezenle ben ikinciyi siz birinciyi yapcaktiniz beraber dogurup beraber kilo vercektik. sizinki denk geldi. Benim de yakin sayilir da iki cocuklu hayat nasil birsey korkuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…