merhaba bacılar
taşınma işi bitti. yeni iş yeni ev derken nerdeyse 2 ay geçti . bende değişen tekşey 3 kilo almışım gene . bu böyle olmaz dedim 14. takıma girdim .şimdi deneme aşamasındayım. yemek yemeye iyi alışmışım . yavaş yavaş boğazı kesip birde azda olsa spor ekleyerek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. maalesef iradeli ve istikrarlı olmayınca buralardan kopyuğum anda kilo alıyorum. tek çare kürkçü dükkanı kızlar.
winston binkere maşallah diyorum. başkada bir şey demiyorum.
gırgırına hayırlı uğurlu olsun bacım. sağlık sıhhatle yaşlan kocanla kardeş.
kilo bir bataklık ya. battıkça dibe gidiyorsun maalesef . ben birden kesemiyorsan azar azar kes hareket et diyorum kendime herkes ayda 10 kilo veriyorsa sen 1 kilo ver ama ver diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.yaş geçiyor metobolizma yavaşlıyor yani 1-0 önde kilolar. zor ama yapılmayacak değil diyorum.
vakit buldukça yazarım bacılar. cehennemin adana şubesinden yazıyorum. hala ççoooook sıcak
ah bacım ahTeşekkürler bacım. Aktif paylaşımlı grup çok işe yarıyor evet. Ben sıska se_zen ile buluşacağım diye ve sözde onu yeneceğim diye (!) boğazımı tutup, eşime neler pişirip kendim kabak kemirdiğim günleri hatırlayınca, işin motivasyon gücünü bir kez daha farkettim. Benim de bir gruba giresim, kaynaşasım ve motive olasım var ama eskisi gibi verilecek kilom çok yok, daha çok almamak adına didiniyorum, gruplara ve yarışmaya pek katkım olmaz, etkisiz eleman olurum diye geri duruyorum. Bir de bebek moduna kendimi yavaştan sokuyorum (biraz erken amane edem bende bu kafa 30dan sonra sanki yavaş yavaş oluşuyor ) o yüzden belki hamile kaldığımda sağlıklı beslenme, fit hamilelik falan diye açılmışsa bir gruba girer ya da kendim çalar, kendim söylerim diyorum. Bir yandan da "o zaman ayı gibi dombili olacaksın Winston, şimdi ne kadar kilo verirsen kar kardır" diyorum ama diyetten de spordan da o kadar sıtkım sıyrılmış ki yeni hedefler falan hiiiç beni oralı etmiyor Ne kadar dikkat etsem de şişeceğim diyorum, sonra geri diyet topiklerine geleceğim diyorum, diyorum da diyorum. Neticede en azından kilo almayayım diye protein ağırlıklı yiyip, hösüp oturuyorum.
Yeni takımında başarılar dilerim bacım. Sen ki mekik aletini spor aşkından ve yoğun kullanımdan kırmış insansın, kiloları mı kırıp vücudundan atamayacaksın, pehh
Len futbolcunun biri gibi illa sizi evinizden aldırırım diye korkutayım mı, neredesiniz huleeeeyn
Deli Cevat gibi korku saldıysam içinize, temam şimdi sevimli, hanım hanımcık Winston olayım
Kızçeler, inşallah rabbim tamamını erdirirse dünyaya bir dobiş , pisboğaz ve spordan anası gibi nefret edecek minnak Winston gelecek
Tabii topiğin anlam ve önemine göre olayı yorumlarsak; ben bir ye, ben bir ayı ol, ben bir sal kendini, ben bir eblek ol, ben bir şuursuz ol, benim koca da gaza gel, sen ben biz bir ye, bir yat, bir dobiş ol
Önce çok gazım oldu, hatta bir akşam tartıldım yattım 72 idim sabah 76 kalktım dersem, yok artık rüyanda uzaylılar seni kaçırmış, fil yedirmişler sana der misiniz bilemem ama bu gözler bunu gördüWc sıkıntım oldu, duba gibi gezdim, çok şükür gaz ve wc bitti ama bayramdı seyrandı yemeleri, eşimin "sen gebişsin, ye uleeeyn" fişfikleri derken ben hafif yuvarlak Winston oldum.
Bugün hastane kontrolüm vardı, ebeden de eğitim aldım. Kadın direkt "günde 3 öğün ana, 3 öğün ara yemelisin. Sabah 2 yumurta, 1 büyük muz, süt, 2 kibrit kutusu peynir, yanına 2 dilim tam buğday ekmeği, bir avuç ceviz, yanına fıstık, bir koca bardak süt..." dedim "yeter, fenalaşacağım valla yeter". Ben ömrümde dobişken de bir oturuşta bu kadar yemedim yahu...Bunları toplasam rahat 1000 kalori bir öğün edecek, ben totoma motor takıp günde 10 saat yürüsem kahvaltıyı bile eritemem ki...Kadın"günde 6 kez yiyeceksiniz, tamam mı?" derken, içimden "yav he he " dedim ama yok ya yemeyeceğim yani yiyemeyeceğim..
Neyse özetle şimdi kendime yeni yeni listeler yapacağım, ölsem kalsam da günde 10km altında asla yürüyüşü bırakmadan her gün tamamlayacağım. Kendime en elzemlerinden bir yeme listesi yapıp, ona göre alışveriş yapacağım ve kendimi gün gün tartıp, dobiş olacaksam da bilinçli bir dobiş olma yolunda ilerleyeceğim. Fikirler, fikirler...Sonuç gene tut boğazını, oynat totonuBen dediydim bir kez hayata pis boğaz geldin mi artık ölene kadar bu süreç hamster gibi çemberde geçecek diye...Ahh Winston, dobiş Winston..
Dertli gebiş Winston kah çemkirerek, kah sizi korkutarak, kah depresif olarak Kadıköy'den bildirdi.
Esen ve fit kalınız efendim.
tebrikler tebrikler
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bacımmmmm.
çok sevindim ya. kaç aylık oldu? ilk öğrenince tepkin ne oldu? ay çok heyecanlandım şimdi.
yeme konusuna gelince tatlılara böreklere gömülme ama süt ve süt ürünleri ,et , kuruyemiş baştacın olmalı.hepsi bebişin için gerekli.gün gelecek bunları en dobiş zamanında yemedim dediğin şeyleri yiyip dahada yok mu diyeceksin . sabah 10 gündür açmış gibi yataktan kalkacaksın.tabi senin yaptığın mantıklı böreklere hamura çamura bulaşmadanda güzel bir hamilelik geçirebilirsin.
senin adına çok sevindim. ya darısı gırgırınaya. ben ve sezen sıramızı savdık.
SELAM HANIMLAR SANIRIM BENDE GEBEYİM TAMA EMİN OLARAK BİŞEY DİYEMİYORUM O DEVLETTEKİ DR BENİ ALTÜST ETTİ İLK OLARAK BEN DEVLETEN RANDEVU ALDIM SAAT 3 TE DR OLACAĞIM Bİ BAKTIM EŞİMD EİİZN ALMIŞ GELMİŞ BANA SÜPRİZ YAPMIŞ SEVİNDİM TABİ SIRA BEKLERKEN SOHBET EDİYORUM EŞİM DİYORKİ NAPICAZ ÖZELE GİTSEK DAHA İYİ OLUR BENCE SONUÇTA DEVLETTE KİMSE İLGİLENMİYOR FALAN FİLAN BEN BİR UKALALILIK VE CİMRİLİKLE HAYIR CANIM SON AYA YAKIN GİDERİZ ÖZELE DOĞUMA GİRMESİ İÇİN DR YETER DİYORUM İŞİM NE RANDEVU ALIR GELİRİM DEVLETE DİYORUM NE YANİ BUNLAR DR DİĞİLMİKİ SANKİ DİYORUM BILA BILA SIRA BANA GELDİ İÇERİ GİRİDM EŞİMD EGELEBİLİRMİ DEDİ HAYIR GELMEZ DEDİTAMAM DEDİM EVET DEDİ BEN DEDİM TEST YAPTIM HAMİLE ÇIKTIM 10 GÜN ÖNCE ACİLDEYDİN KANTESTİ YAPTIM ONDADA HAMİL EÇIKTIM DİREK KAĞIDA BAKTI BU KAN TETSİ ÇOK DÜŞÜK BOŞ GEBELİKDİR BU DEDİ NASI RENGİM ATTII AMA DEDİM ADETİMİ 5 GÜN GEÇTİİ AMA DEDİM 10 GÜN ÖNCENİN TEST SONUCU ZAEN KATLANIYORMULŞ HERGÜN DEDİM YATIN ŞURAYA ULTRASONU GEZİDRİD SANIRIM 40 SANİYE FALAN KİST VAR KESE YOK DIŞ GEBELİK OLABİLİR TEST YAPIN GELİN BEN PAZARTESİ YOKUM SALI GELİN ODADAN Bİ ÇIKIŞIM VAR RENGİM ATMIŞ Bİ ŞEKİLDE SRU SORAMIYORUM AZIAM TIKIYO BAŞINDAN SAVMA HAREKETELRİİ BEN SORU SORDUKÇA KESE YOK TEST YAPTIRIN GELİN DİYİP ÇIKARDI BENİ ODADAN HANİİ ODADAN BİR ÇIKIŞIM VAR EŞİME İLK DEDİĞİM ŞEY MİLLET BOŞUNA ÖZELE GİTMİYOMUŞ YA DEDİM SONRA ORDAN ÇIKTIK APARTOPAR ÖZELE GİTTİK DR HANIM ÖNCE BENİ GÜZELCE DİNLEDİ SONRA BAKALIM ULTRASONA DEDİ EVET DEDİ KESENİİZ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİDE KİST VAR AMA KORKMAYIN BU HAMİLELİKTEN DOLAYI OLUŞAN Bİ KİST OLABİLİR DEDİİ DEDİM KANAMAM OLDUUU ALLATN BAKALIM DEDİ EVET DEDİ POLİP VAR BU Bİ NEVİ ET BENİDE ASLINDA GEBELİĞİ ENGELEYEBİLİRİDİ SİİZ ENGELLEMMEİŞ BU KANAMA YAPIYOR İSTETRSENİZ BUNU ALADA BİLİRİZ DEDİ ET ENİ GİBİ UFAK SİZNKİSİ Bİ ZARAI OLMAZ DEDİ SİNİR TESTİŞ İÇİN ÖRNEK ALDI ÇIKTIK DEDİM ARTIK HAMİLEYİM DİYEBİLİRMİYİM EVET DEDİ DİYEBİLİRİSİNİZ AMA KALP ATIŞINI DUYMADAN AİLELRE SÖYLEMEYİN DEDİ ÇIKTIK HAFTASONU TEKRA GİDİP KESE BÜYÜMÜŞMÜ KAN TESTİNE FALAN BAKILACAKK ŞİMİDİ BUNLARIN İKİSİDE 1 E SAT ARAYLA BAKTI BİRİ KESEYİ GÖRDÜ BİRİ GÖRMEDİİ
SELAM HANIMLAR SANIRIM BENDE GEBEYİM TAMA EMİN OLARAK BİŞEY DİYEMİYORUM O DEVLETTEKİ DR BENİ ALTÜST ETTİ İLK OLARAK BEN DEVLETEN RANDEVU ALDIM SAAT 3 TE DR OLACAĞIM Bİ BAKTIM EŞİMD EİİZN ALMIŞ GELMİŞ BANA SÜPRİZ YAPMIŞ SEVİNDİM TABİ SIRA BEKLERKEN SOHBET EDİYORUM EŞİM DİYORKİ NAPICAZ ÖZELE GİTSEK DAHA İYİ OLUR BENCE SONUÇTA DEVLETTE KİMSE İLGİLENMİYOR FALAN FİLAN BEN BİR UKALALILIK VE CİMRİLİKLE HAYIR CANIM SON AYA YAKIN GİDERİZ ÖZELE DOĞUMA GİRMESİ İÇİN DR YETER DİYORUM İŞİM NE RANDEVU ALIR GELİRİM DEVLETE DİYORUM NE YANİ BUNLAR DR DİĞİLMİKİ SANKİ DİYORUM BILA BILA SIRA BANA GELDİ İÇERİ GİRİDM EŞİMD EGELEBİLİRMİ DEDİ HAYIR GELMEZ DEDİTAMAM DEDİM EVET DEDİ BEN DEDİM TEST YAPTIM HAMİLE ÇIKTIM 10 GÜN ÖNCE ACİLDEYDİN KANTESTİ YAPTIM ONDADA HAMİL EÇIKTIM DİREK KAĞIDA BAKTI BU KAN TETSİ ÇOK DÜŞÜK BOŞ GEBELİKDİR BU DEDİ NASI RENGİM ATTII AMA DEDİM ADETİMİ 5 GÜN GEÇTİİ AMA DEDİM 10 GÜN ÖNCENİN TEST SONUCU ZAEN KATLANIYORMULŞ HERGÜN DEDİM YATIN ŞURAYA ULTRASONU GEZİDRİD SANIRIM 40 SANİYE FALAN KİST VAR KESE YOK DIŞ GEBELİK OLABİLİR TEST YAPIN GELİN BEN PAZARTESİ YOKUM SALI GELİN ODADAN Bİ ÇIKIŞIM VAR RENGİM ATMIŞ Bİ ŞEKİLDE SRU SORAMIYORUM AZIAM TIKIYO BAŞINDAN SAVMA HAREKETELRİİ BEN SORU SORDUKÇA KESE YOK TEST YAPTIRIN GELİN DİYİP ÇIKARDI BENİ ODADAN HANİİ ODADAN BİR ÇIKIŞIM VAR EŞİME İLK DEDİĞİM ŞEY MİLLET BOŞUNA ÖZELE GİTMİYOMUŞ YA DEDİM SONRA ORDAN ÇIKTIK APARTOPAR ÖZELE GİTTİK DR HANIM ÖNCE BENİ GÜZELCE DİNLEDİ SONRA BAKALIM ULTRASONA DEDİ EVET DEDİ KESENİİZ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİDE KİST VAR AMA KORKMAYIN BU HAMİLELİKTEN DOLAYI OLUŞAN Bİ KİST OLABİLİR DEDİİ DEDİM KANAMAM OLDUUU ALLATN BAKALIM DEDİ EVET DEDİ POLİP VAR BU Bİ NEVİ ET BENİDE ASLINDA GEBELİĞİ ENGELEYEBİLİRİDİ SİİZ ENGELLEMMEİŞ BU KANAMA YAPIYOR İSTETRSENİZ BUNU ALADA BİLİRİZ DEDİ ET ENİ GİBİ UFAK SİZNKİSİ Bİ ZARAI OLMAZ DEDİ SİNİR TESTİŞ İÇİN ÖRNEK ALDI ÇIKTIK DEDİM ARTIK HAMİLEYİM DİYEBİLİRMİYİM EVET DEDİ DİYEBİLİRİSİNİZ AMA KALP ATIŞINI DUYMADAN AİLELRE SÖYLEMEYİN DEDİ ÇIKTIK HAFTASONU TEKRA GİDİP KESE BÜYÜMÜŞMÜ KAN TESTİNE FALAN BAKILACAKK ŞİMİDİ BUNLARIN İKİSİDE 1 E SAT ARAYLA BAKTI BİRİ KESEYİ GÖRDÜ BİRİ GÖRMEDİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?