- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
canım winston çok bişey söylemey gerek duymuyorum hani buraya yazıyorum kızlarda bilsin sonra sana soru sorupta seni üzmeyelim diyee bebeğinin kalbi durmuş seninde dediğin gibi herşey Allahtan veren Allah alan Allah konuşmak istersen ttalım numaram var sende ben aramak istemedim konuşmak istemeyebilirisn diye RAbbim nası aldıysa yine verir senin gibi yüreği güzel iyi niyetli arakadaşım Allah hakettiğini nasip edicek sana sabredelim biz
Teşekkürler bacım, her şeyin hayırlısı, sağlıklısı önce. Ne diyebilirim ki, böylesi hayırlıymış benim için.
Annem, babam ve eşim hariç ki onlar benle hastanede kaldılar, kimseyle konuşamadım bile bacım.
Ne denir ki böyle durumda, herkes üzgün tabii, bu konuşmalar daha çok üzer diye rica ettim kimse aramasın beni diye, sağ olsunlar herkes annemi arayıp durmuş, onla konuşmuş.
Şimdi evde yataktayım. Yanımda telefon, bilgisayar, hizmetimde benim kocam, dana gibi yatıyorum.
Rabbim ne eylerse güzel eyler, bugünüme çok şükür.
Sana da Allah sağlıkla hamileliğini sorunsuz, sıkıntısız tamamlamayı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Azkullanilmiskaynanamvar gecmis olsun.. Iki defa yasadim ben de. 8.haftada kalbi durdu bebeklerin. Sonra kurtaj.. Testleri bir dusukte yapmiyorlar ama yaptir bir sekilde. Pihtilasma ve genetik testler. Bi daha gebelik denemeden baktir ki bir sorun varsa basit tedbirler alinabiliyor.
Cok gecmis olsun..
Kızlar bende zayıflama konusunda takildim kaldim. Bir turlu olmuyor. Her diyet 3 gun suruyor. Ise basladim ve gercekten 2 cocukla is cok zorladi beni. Hergun eve gel biri kucagima atlar oteki butun gece anne oyun diye etrafimda dolanir. Is falan hic yapamiyorum zaten, ufaklik bu ara geceleri de hep uyanik dis cikariyor. 4 saatlik uykuyla ise giiyorum. Bilmiyorum.daha 10 15 sene boyle gider mi bu is
Isin hayirli olsun bacim. Universitede tam olarak ne isi bu arada.
Ben de su yilllardir almaya calistigim spk belgesini aldim.kis sonuna dogru ingiluzceye bakmaya basliyim diyorum. Ama nasil yapicam bilmiyorum. Sahi bu konuda senin tavsiyen nedir. Dershane ne kadar faydali. Ya da diyorum evde bir sure kendim kelime ezberliyim ondan sinra bakayim ne yapicaksam.
Yarisma demisken sen hangi gruptasin. Bugun bende gruplara mesaj attim. Bende artik sıkı bir sekilde başlıyayım diyorum.
senin kız 12den önce yatmıyordu, hala öyleyse zor olmalı.Akşamları çocuklar yatmadan uyumak bana olmuyor bu arada bacım. Vicdanım rahat etmiyor. Zaten bütün gün görmemişim kuzuları akşam bari birax vakit geçiriyim istiyorum.
It is a sister ı görme bacım. Ne düşünüyordum da yazdım bilemedim. Utandım.valla kendimden. Table yazacaktım.
Yahu ne zor bu telefonla yazmak ya yazımı gören ne işin var ingilizceyle önve bi türkçeyi ogren diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?