ay yakar okurken tüylerim ürperdii bütün küfürleri ettim 30 saniyede bu nası bişeydir ya kanser olabilirtim düşüncesi bile olmuşluğun yarısı kadar adamııı allak bullak eder hayalbile etmek istemiedim şuan nası bi duygu içine giridğinii ay çok sinirlendimyaa bu dr ların haki,katenn duyguları yok oluyor insani hissiyatlarını kaybeder oluyorlar yaa sanada geçmiş olsun diyim yakar sağol iyi di,leklerin için bu arada
şimdi eşimle söyleme planları yapıyoz hep beni bastırdı dur söyleme erken falan şimdide osöylemek isityor ben inadına bekleyelim erken diyorum :) dün akşam diyorki sen nezman aşericeksinn dedim belli olmaz herkeste olmuyor yok diyor sen normald ebölesinya aşermiş halin nası olur merak ediyorum diyor espiri yapıyor camış
winstoncum ince düşünceli arkadaşım haklısın valla ben bilee hala emin olupta hamileyim demeye çekiniyorum aslında bakalım sanırım kalp atışını duyan akadar tam içim rahat etmiş olmayacak sen anlatsan evdeki son duurmları eşin nası havaya girdimii yoksaa umursamazmı ilk öğrendiğinde süpriz falan yaptınm ı çevrend eherkes biliyormu
Valla öyle olmuş, saatlerimizi ayarlasak bu kadar denk gelmezdiGirgirina ve winston bacilar masallah size ayni zamanda hamile kalmayi basardiniz sezenle ben ikinciyi siz birinciyi yapcaktiniz beraber dogurup beraber kilo vercektik. sizinki denk geldi. Benim de yakin sayilir da iki cocuklu hayat nasil birsey korkuyorum ben.
2 çocuklu çalışan hatta 8-5 çalışan bir anne olarak söylüyorum zamanla pratik oluyorsun. Çoğu ev hanımın dan daha temiz derli toplu evim var. Çocuklarıma her konuda yardım ederım. Akşam onlar ödev yaparken bir yandan mutfağı toplar bir yandan da onlara yardimci olurum.arkadaşlarım uğraşmaya vakit yok deyip etüt merkezine vermişler çocukları. Yazık çocuklar hiç anne baba ile vakit geçirmiyor. Valla dizi mi de izliyorum .çocuklarla da vakit geçiriyorum .yeter ki iste yapılmayacak iş yok. Korkmayın kızlar.allah sabır ve güç veriyor.
Allah iyiliğin i versin emi. Öldüm gülmekten. Maalesef ki 7 numara dizisi kadar gerçek. İş başa düşünce azcık da tertip manyağı olunca hayaller bile gerçek oluyor. İki sene sonra sen bile kendine şaşıracaksınGeçen cumartesiydi, eşim cumadan eve gelince ayakkabılarını antreye fırlatmış. Cumartesi sabah markete giderken başka ayakkabı almış dolaptan onları giyip çıkarıp atmış, öğleden sonra yürüyüşe gittik gitti spor ayakkabılarını aldı, geldi onları da çıkardı, 3 çift onun ayakkabısı ortada, 3-4 çift benim. Tövbe yarabbim ev cenaze evi gibi full ayakkabı. Mutfağa girerken ayakkabıları ayağımla iteledim de girdim, o anda "Allahım iki kişiyiz, ölesiye dağınığız, bir de çocukla sen sonumu hayırlı eyle" dedim. Yahu adam giydin tamam, gelince onu kutusuna koyup, ayakkabı dolabına koysana, yook ortaya atacak illa. Bu sadece antrenin hali tabii, diğer odalardan ve ne kadar düzenli olduğumuzdan bahsetmiyorum bile
O yüzden senin yazdıkların, hani zengin dizileri oluyor ya, evde kahvaltı masasına otururken üstte abiye, altta 20 cm topuk, saçlar maşalı sabah akşam geziyorlar habire kıyafet değiştire değiştire, aha işte o kadar ütopik, o kadar hayal ürünü geliyor ki ne desem boş
Valla öyle olmuş, saatlerimizi ayarlasak bu kadar denk gelmezdi
Olsun diyet topiklerinde buluşuruz, sen bize "benim verecek 2 kilom kaldı" dersin, bizde haset haset koca göbeklerimizle yazdıklarını okuruzSenden motive olur, biz de kısa zamanda sağlıklı ve fit bir görünüme ulaşırız.
Eniba çoktan kilolarını vermiş, karnında kas bile çıkarmış olur topiğe bile gelmez
Valla öyle olmuş, saatlerimizi ayarlasak bu kadar denk gelmezdi
Olsun diyet topiklerinde buluşuruz, sen bize "benim verecek 2 kilom kaldı" dersin, bizde haset haset koca göbeklerimizle yazdıklarını okuruzSenden motive olur, biz de kısa zamanda sağlıklı ve fit bir görünüme ulaşırız.
Eniba çoktan kilolarını vermiş, karnında kas bile çıkarmış olur topiğe bile gelmez
winstoncum bende düğünümde 80 şuan2,5 ayda 90 a ulaşmış bulunmaktayım yiyorum ama öküz gibi hemde hamilekikle alaksıyok bana tek etkisi göğüslerimin acıması büyümesi zaten aşırı büyüklerdi 95 D Ş bu gidişle alırım omzuma atar gezerim diye düşünüyorum sen nası yürüyüş falan yapıyorsujn dr ban ilşki yok çok dikkat ett bu ay dedi bbeğin tutunması için sen sordunmuu misal benim aklımada çok soracağım var şu saç boyası konusu çay düşknüyümdür bu
winstoncum bende düğünümde 80 şuan2,5 ayda 90 a ulaşmış bulunmaktayım yiyorum ama öküz gibi hemde hamilekikle alaksıyok bana tek etkisi göğüslerimin acıması büyümesi zaten aşırı büyüklerdi 95 D Ş bu gidişle alırım omzuma atar gezerim diye düşünüyorum sen nası yürüyüş falan yapıyorsujn dr ban ilşki yok çok dikkat ett bu ay dedi bbeğin tutunması için sen sordunmuu misal benim aklımada çok soracağım var şu saç boyası konusu çay düşknüyümdür bu
günaydın hanımlar cumartesi randevumuz vardı kesemiz büyümüş içindede kalp atışını gördüğümüz minanacık bebeğimiz vardı dr hanım babası gell bakk diye eşimi çağırdıyaa ya nas mutlu oldum ben aşırı eşime aşık biriyimdir hep ondan bi bebeğimin olmasını hayal ederdim neyse tüm tahliler sohbetler edildiktenten sonra bi sıkıntı yok dedi ilaveten bi vitamin hap vermedi eşim dediki dr hanıma benim eşim çok ekmek sever npabiliriz dedi isitiyorki dr beni uyarsın az ye diye belkii işe yara diye ümit ediyor dr hanım 30 kilo alırsın bak dikkat et dediiiçimden diyorum 30 kiloyla beni korkutacağınımı sanıyoo bu bünye her yaz 20 leri aldı verdi edsıyla pek tınlamadım biliyom zaten az yememin benim için iyi olacağını yılardır biliyorum sıkıntı irade de işte bend ebağladım peşine dr hamım eşimde sigarayı çok sever napabiliriz diye öle işte biribiirmizi ispiyonladık geldii çok müthiş bi duyguu içimde 2 kalp var yaaaa :) Allah sağlıkla dünyay getirmeyi nasip etsin cümlemizin evladını inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?