Eski dostlar burada

Allah analı babalı büyütsün
Maşallah kızına
Deneyimli anne olarak paylaşırsın artık bizimle
Diğer topiğe de beklerim.
Kremleniyorum, yağlanıyorum ama bilemem sonum ne olur, inşallah sağlıkla zamanında kucağıma alırım.

Senin bebişini de tebrik ederim canım. Sağlıkls büyüt inş.
İnstagram kullanan yok mu. Ekleseydik

Kullanmıyorum valla bacım, pek foto insanı zaten değildim şimdi azman gibiyim, flash gördüm mü kaçıyorum

KAÇ HAFTALIKSIN WİNSTON CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU
Senin kızın nasıl, maşallah
Annelik nasıl, eşin nasıl babalığa alıştı mı?
Az yaz, deneyim lazım

Aa çok sevindim winston
Sağlıkla kavuş kızına inş.
Ben bir oğlan bir kız anası oldum. Kilom 82. Magnum varsa yirim :)
Maşallah bebeklerine
Kilo bence Havva zamanında bile vardı hep de var olacak, mottomuz basit; boğazı tutup, totoyu oynatırsak eritiriz.
Canımız sağ olsun yeter

ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ÇOOKKKK rabbime şükürler olsun ilk 2 fotoda 2 günlük fotolarımız son fotoda 1 aylıkken fotolarımız çok şükür her bebek gibi ilk emmesi kusması sorundu sonra gazı sonra poposunun pişiği sonra uyku düzeni derken 50 günlük oldukk artıkk sağlıklı olsunda herşeyye alışılıyo geçiyo gidiyoo eşime soruyolar nasıl babalık diye cevabıı henüz ben bişey anlamdımda ama anneliğin ne olduğunu anladım diyorr

Eklentiler

• IMG_8775.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_8749.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_8975.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 75
Ayyy bayıldım maşallah maşallah
Bir şey soracağım; kilo durumları hem bebekte hem sende nasıl gitti vakit bulduğunda yazabilir misin?
Benim bebek 2 hafta kadar hep ileride ve uzun bacaklı deniyor Kendi haftalıklarına göre hem uzun hem dobiş çıkıyor. Acaba bu toplu doğar demek mi, senin tombik kızında gelişim nasıldı?
Bir de sen kaç kilo aldın, eve gelince kaç gitmişti, şimdi emziriyor musun, nasıl emzirmek kilo kaybettiriyor mu?
Ayy çok sordum ama ne yapayım çömez çömez merak ettim.

Tekrar maşallah Bebekler biraz büyüsün bir ev buluşması yapak kışa doğru , hasret giderek

TATLIM BNİM İZİN BİTMEDEN GELL SEN DOĞUM YAPINCADA BEN GELİRİM EKİMDE İŞ BAŞIM BEKLERİM AYARLA KENDİNİ HABER VER BENDE GİZLİ ŞEKER ÇIKTI AMA DİETLE ŞEKER DÜŞÜNCE İNSÜLNE GERKE KALMDI DİET YAPTIM HAMİLEYKEN 3 BEYAZSIZ YEDİM İÇTİM HATTA FAZLA YEDİĞİMDEDE ŞEKRİM YÜKDELDİ SON AYIMDA BİRAZ KAÇIRDIM DİETTE AM HEP DİKKAT ETTİM 90 LA HEMİLE KALDIM 5 AYLIK HAMİLEYDİM 105 OLDUM SON 4 AY KİLO ALMADIM HAATA DİETTEYDİM VERDİM BİLE SON AYY 3 KİLO ALDIM ZEYNEP 4900 DOĞDUU 1 AYLIKTI KZIM TARTILDIM 18 KİLONUN 12 Sİ GİTMİŞ 6 KİLOSU KALMIŞ ŞUAN 96 KG YUM AM YENİ YENİ İŞTAHIM ARTTI EMZİRMEK ACIKTIRIYORR BİDE DİETİN ACISNINDA ÇIKARIYOM BU ARA DİYORUM YILBAŞINA KADAR BEBĞİM EK GIDYA GEÇENE KADR YERİM YILBAŞINDAN SONRADA DİET YAPRIM KIZIMIN DOĞUM GÜNÜE DİYOM VÜCUDM ÇOK KÖTÜ YIRTIKLARIM VE GÖBEK SARKIKLIĞIM FENAA PİSKOLOJİN BOZULMSIN DİYE GÖRMENİ BİLE İSTEMEM GÖBEĞİMİİ DÜŞÜN ARTIK BEBEĞİM EVET HEP 2 HAFTA 3 HAFTA ÖNDEN GİTİ AM ŞEKER OLDUĞU İÇİN İRİ Bİ BBEK OLURR DEDİLER HELE SON AYIMDA HER HAFTA 400 GRAM FALAN ALDII EMZİRMEK ÇOK KALORİ YAKTIRIMIŞ AMA AYNI ZMANDA ÇOK ACIKTIRIYORDA BEBEĞİN KİLOLU OLMASI ERKEN DOĞAR DEMEK DDEĞEİLMİŞ AMA EVET KİLOLU DOĞAR DEMEKK SENİND E3 HAFTA ÖNDEN GİDİYORDA EN AZ 4000 GRAM ÇIKAR BBEEİŞİN DEMEKTİRR BK NEDİYORUM BEN AZ YEME RAĞMEN HATTA BEN SON 4 AY HİÇ KİLO ALMIYORDUM HEP 105 TİM AM BEBEK HEP ALIYORDUU

Maşallah Zeynep bebeğe
1 ayda 12 kilo maşallah sana da
Ben de 10 kiloya yakın aldım, bir aydır aynı kilodayım gibi ama akıl geç geldi bana.
Şeker falan da çıkmadı, kendimce protein ağırlıklı besleniyorum. 3-5 kiloyu geçmeden son 2.5 ayı tamamlayım inşallah diyorum.
Sporla göbeği falan toplarsın. Çatlaklar yeniyken çok krem tavsiye ediyorlar, araştırmışsındır elbet, yeniyken göndermesi kolay oluyormuş.
Ben kan sıkıntımdan dolayı iğne ve hap kullanıyorum, güneşe çıkmam yasak o yüzden evde pinekliyorum, tosun gibi de oldum zaten anca geceleri vampir gibi insan içine gizli gizli çıkıyorum.
Havalar serinlesin inşallah bir buluşma gerçekleştiririz.

tamam tatlım bekelrim eylülle ozaman

SELAM HANIMLAR.... HADİ ARTIK TOPLANALIM YAZ GELİYOOOOO
sabah winstona mesaj çektim ah dedim ahh arkadaş desteği nekadar önemliymiş 1,5 aydır sözde dietteyim 2 ileri 1 geri 6 kg verebildim sadece çevremdeki arkadaşları gaz getiirp diet yapalım diyorum ayy dayanamdım yedim ayyy baş ağrım tuutu yedim yok çok sıkıya gelemem yedim yedimde yedim anladımki bu hatun milletinin çoğuu hem yiyeyim hem kilo veriyim imkansızının beklemeye pes etmiyoda diet spor zayıflama irade işi oldumu illa bi bahane bulup pes ediyoo neyse dedim winston senin gibi geri edım atmayan bi malkoç oğlu lazım malum daha bebişi 3 aylık rejimden uzak dır derken oooo nerde bizm malkoçoğlu 2 öğünle çoktan girmiş diet konularına hadi dedi kızlarada söyleyelim yeniden bre bismillah başlayalım hanımlar okuyanlar okumayanlara haber versin

WİNSTON,SEZEN,SA,YAKAR ,MATTİKA nedersiniz

Oleyyy tam size ihtiyacım vardı kızlar. Süper oldu valla. Su an 60 kiloyum. fecci kilo ald valla. Hadi toplaşalım hemen incecik olalim.

ooo s.a yı da gördüm çok sevindim. Ne yaptınız kızlar bu kadar zamandır. Nerelerde kaldınız yok pardon kaç kilolarda kaldınız bakelim. Benim valla iş çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Evde iki çocuk ne yaptın ne ettim anlamaıyorum koşturmaktan. Küçük sıpam feci hiç yerinde durmuyor ve acayip anneci bu da. bu arada hiç kendime bakamayıp 60 kiloya çıktım. Ha bire diyet yapıp hafta için yapıp hafta sonu bozuyorum . aylardır 1 kilo verip 2 kilo alıyorum. valla nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum derken sizi gördüm. hazine bulmuş gibi sevindim valla kızlar. Hadi verelim artık şu kiloları.

Evettt kızlar gelen olur mu bilmiyorum ama ben hemen menümü yazayım.

Sabah
1 minik dilim tost (halk ekmeğin ekmeği valla ikis anca 1 tane eder)
1 yumurta
maydonoz
1 dilim peynir

Ara
tarçınlı yeşil çay

öğlen
special k(7 kaşık special k ve süt)

ara
1 elma
2 kaşık yoğurt ve tarçın
bir ısırık çikolata
,
ara
Yarım fincan sütlü nescafe

akşam
1 kase special k

gece
2 kaşık yoğurt , pul biber ve limon yemeği düşünüyorum.

su : 2 litre inşallah biraz daha içerim

envai çeşit rejim denememden bu hafta special k ya başladım. menümden de anlaşılacağı üzere. İnşallah devam ederim de biraz kilo veririm. koca kışı 2 pantolon, 2 etek ve 1 elbise ile geçirdim resmen. üstüme bile bir şey olmuyor ya. zayıflıycam diye de almıyorum tabii ki. Ama valla iyice sinirlerim bozuldu. spor yapmaya vakim olmuyor aslında haftada 3 gün falan yapabilsem biraz metobolizmam hızlanacak ama o da yok.

sezen maşallah menün harika bende dietteyim benim dietlerde emzirdiğim için çok esnek olduu ama winstonda gördümki emzirsede benden sıkı diet yapıyor tamam dedim başladım bugün elma dietine tabi kaloriyi çok düşürmemek için eski dietlerimden akıllandım çünküü verilecek çok kilom olduğu için 102 kg yum öğlen öğünüm den sonra elma yiyerek tamamlamayı düşünüyorum hani demişsinyaa hazine bulmuş giib oldun ayunen arkadaşım bende anladımki senin halindne anlaycak diet arkadaşalrı lazımm valla iyki varsınzı başka takımlarada ısınamadım bide sizi biliyorum nası hırslı azımlı full motive hanımlarsınız
hanımlar nerdesiniz SA WİNSTON MATTİKAA

Merhaba bacılarım,
Valla GIRGIRINA ile yazışıyoruz biliyor.
78 kilo hamile kaldım malum önceki kayıpla biten hamileliğimden kilo almıştım, veremeden hamile kaldım.
Güneşe çıkmam yasaktı, malum bu sene Kasımda bile sıcaktı hava, yedin oturdum.
Bi de saf ben bekledim ki nidem bulanacak yiyemeyeceğim, gebelik şekeri çıkacak diyet yapacağum, yok anacım neeerde. Yedim yattım ve 30 kilo alarak 108 ile doğuma gittim. Kızım 3.850 doğdu ben eve geldim ki giden kilo 4 kilo. Şaka gibi.
Neyse neticede şu an 92 kiloyum.16 kilo kendiliğinden gitti.
14 kilo hamile kaldığım zamana dönmek için var hatta 72 desem hedefe eder 20 kilo oy oy.
Her zamanki gibi yemekle aram yok ama tek sıkıntım evet her zamanki gibi spordan nefret edişim. Ayrıca bu sefer sezaryen olduğum için iki üç egzersiz yapayım dedim dikişlerim ağrıdı.
Ha yediğini kıs derseniz zaten az yiyorum, menülerim şu şekil;
Sabah
2 dilim etimek üstü lor sürüyorum 2 yumurta haşlıyorum
Öğlen evdeki bir yemek (salatalı kısır, makarna, çorba, ne varsa bir çeşit bir koca tabak, yanına yoğurtla ya da salatayla)
Kızımla akşam 8de vurup totoyu yatıyoruz o yüzden bir daha yemek yemiyorum.
Ama dediğim gibi spora mani dikişlerim var.
Havalar biraz ısınsa yürüyüşe gitmek işe yarayabilir. Evde leslie deneyeyim dedim onda da kucakçı bir kızım var anca 10 dakikam oluyor onu oyalayıp evde spor yapabileceğim. Eliptiği denemedim hiç, eğer dikişlerimi acıtmazsa ben de size onunla katılayım.
22 nisanda kuzenimin nişanı var, o Yüzden hırs ve motivasyon doluyum.
Yarın tartılayım ben de geleyim.
mattika @yakar76 nerelerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…