- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Allah analı babalı büyütsünSELAM HANIMLAR WİNSTON HAMİLESİN OKUDUM YORUMLARINI ÇOK SEVİNDİM RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN BEN 12 TEMMUZDA DOĞUM YAPTIM 4900 GRAM Bİ PRENSESİMİZ OLDU TABİKİSEERYAN GÖBEĞİM FENA SARKIK VE ÇATLAK DOLU YILBAŞINA KADAR DİET DERDİNE GİRMEYECEĞİM AMA AYNALARA KÜSÜM AÇIKCASI BU DOĞURAN ÜNLÜLER NASI ESKİ HALİNE DÖNÜYO BENİM VÜCUT BİLDİĞİN EVRİM GEÇİRDİ WİNSTON KESİNLİKLE KREM KULLAN %10 BİLE AZALTSA ÇATLAĞI KARDIR BENİM BEBEK KİLOLU OLDUĞUNDAN HERKES İKİZMİ DİYORDU ÇATLAĞIMI GÖREN HEMŞİRE DR LAR KAÇINCI DOĞUM DİYORDU SEZEN SEN NASILSIN SENİN HANIMLAR KOCAMAN OLMUŞ FESTEN GÖRDÜM BİRAZZ ARTIK 3. CÜSÜ NEZMAN SORIYIMM HERKES GİBİ :)
24.KAÇ HAFTALIKSIN WİNSTON CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU
Aa çok sevindim winston24.
kızım olacak inşallah
Senin bebişini de tebrik ederim canım. Sağlıkls büyüt inş.KAÇ HAFTALIKSIN WİNSTON CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU
Senin bebişini de tebrik ederim canım. Sağlıkls büyüt inş.
İnstagram kullanan yok mu. Ekleseydik
Senin kızın nasıl, maşallahKAÇ HAFTALIKSIN WİNSTON CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU
Maşallah bebeklerineAa çok sevindim winston
Sağlıkla kavuş kızına inş.
Ben bir oğlan bir kız anası oldum. Kilom 82. Magnum varsa yirim :)
Ayyy bayıldım maşallah maşallahÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ÇOOKKKK rabbime şükürler olsun ilk 2 fotoda 2 günlük fotolarımız son fotoda 1 aylıkken fotolarımız çok şükür her bebek gibi ilk emmesi kusması sorundu sonra gazı sonra poposunun pişiği sonra uyku düzeni derken 50 günlük oldukk artıkk sağlıklı olsunda herşeyye alışılıyo geçiyo gidiyoo eşime soruyolar nasıl babalık diye cevabıı henüz ben bişey anlamdımda ama anneliğin ne olduğunu anladım diyorr
TATLIM BNİM İZİN BİTMEDEN GELL SEN DOĞUM YAPINCADA BEN GELİRİM EKİMDE İŞ BAŞIM BEKLERİM AYARLA KENDİNİ HABER VER BENDE GİZLİ ŞEKER ÇIKTI AMA DİETLE ŞEKER DÜŞÜNCE İNSÜLNE GERKE KALMDI DİET YAPTIM HAMİLEYKEN 3 BEYAZSIZ YEDİM İÇTİM HATTA FAZLA YEDİĞİMDEDE ŞEKRİM YÜKDELDİ SON AYIMDA BİRAZ KAÇIRDIM DİETTE AM HEP DİKKAT ETTİM 90 LA HEMİLE KALDIM 5 AYLIK HAMİLEYDİM 105 OLDUM SON 4 AY KİLO ALMADIM HAATA DİETTEYDİM VERDİM BİLE SON AYY 3 KİLO ALDIM ZEYNEP 4900 DOĞDUU 1 AYLIKTI KZIM TARTILDIM 18 KİLONUN 12 Sİ GİTMİŞ 6 KİLOSU KALMIŞ ŞUAN 96 KG YUM AM YENİ YENİ İŞTAHIM ARTTI EMZİRMEK ACIKTIRIYORR BİDE DİETİN ACISNINDA ÇIKARIYOM BU ARA DİYORUM YILBAŞINA KADAR BEBĞİM EK GIDYA GEÇENE KADR YERİM YILBAŞINDAN SONRADA DİET YAPRIM KIZIMIN DOĞUM GÜNÜE DİYOM VÜCUDM ÇOK KÖTÜ YIRTIKLARIM VE GÖBEK SARKIKLIĞIM FENAA PİSKOLOJİN BOZULMSIN DİYE GÖRMENİ BİLE İSTEMEM GÖBEĞİMİİ DÜŞÜN ARTIK BEBEĞİM EVET HEP 2 HAFTA 3 HAFTA ÖNDEN GİTİ AM ŞEKER OLDUĞU İÇİN İRİ Bİ BBEK OLURR DEDİLER HELE SON AYIMDA HER HAFTA 400 GRAM FALAN ALDII EMZİRMEK ÇOK KALORİ YAKTIRIMIŞ AMA AYNI ZMANDA ÇOK ACIKTIRIYORDA BEBEĞİN KİLOLU OLMASI ERKEN DOĞAR DEMEK DDEĞEİLMİŞ AMA EVET KİLOLU DOĞAR DEMEKK SENİND E3 HAFTA ÖNDEN GİDİYORDA EN AZ 4000 GRAM ÇIKAR BBEEİŞİN DEMEKTİRR BK NEDİYORUM BEN AZ YEME RAĞMEN HATTA BEN SON 4 AY HİÇ KİLO ALMIYORDUM HEP 105 TİM AM BEBEK HEP ALIYORDUUAyyy bayıldım maşallah maşallah
Bir şey soracağım; kilo durumları hem bebekte hem sende nasıl gitti vakit bulduğunda yazabilir misin?
Benim bebek 2 hafta kadar hep ileride ve uzun bacaklı deniyorKendi haftalıklarına göre hem uzun hem dobiş çıkıyor. Acaba bu toplu doğar demek mi, senin tombik kızında gelişim nasıldı?
Bir de sen kaç kilo aldın, eve gelince kaç gitmişti, şimdi emziriyor musun, nasıl emzirmek kilo kaybettiriyor mu?
Ayy çok sordum ama ne yapayım çömez çömez merak ettim.
Tekrar maşallahBebekler biraz büyüsün bir ev buluşması yapak kışa doğru , hasret giderek
TATLIM BNİM İZİN BİTMEDEN GELL SEN DOĞUM YAPINCADA BEN GELİRİM EKİMDE İŞ BAŞIM BEKLERİM AYARLA KENDİNİ HABER VER BENDE GİZLİ ŞEKER ÇIKTI AMA DİETLE ŞEKER DÜŞÜNCE İNSÜLNE GERKE KALMDI DİET YAPTIM HAMİLEYKEN 3 BEYAZSIZ YEDİM İÇTİM HATTA FAZLA YEDİĞİMDEDE ŞEKRİM YÜKDELDİ SON AYIMDA BİRAZ KAÇIRDIM DİETTE AM HEP DİKKAT ETTİM 90 LA HEMİLE KALDIM 5 AYLIK HAMİLEYDİM 105 OLDUM SON 4 AY KİLO ALMADIM HAATA DİETTEYDİM VERDİM BİLE SON AYY 3 KİLO ALDIM ZEYNEP 4900 DOĞDUU 1 AYLIKTI KZIM TARTILDIM 18 KİLONUN 12 Sİ GİTMİŞ 6 KİLOSU KALMIŞ ŞUAN 96 KG YUM AM YENİ YENİ İŞTAHIM ARTTI EMZİRMEK ACIKTIRIYORR BİDE DİETİN ACISNINDA ÇIKARIYOM BU ARA DİYORUM YILBAŞINA KADAR BEBĞİM EK GIDYA GEÇENE KADR YERİM YILBAŞINDAN SONRADA DİET YAPRIM KIZIMIN DOĞUM GÜNÜE DİYOM VÜCUDM ÇOK KÖTÜ YIRTIKLARIM VE GÖBEK SARKIKLIĞIM FENAA PİSKOLOJİN BOZULMSIN DİYE GÖRMENİ BİLE İSTEMEM GÖBEĞİMİİ DÜŞÜN ARTIK BEBEĞİM EVET HEP 2 HAFTA 3 HAFTA ÖNDEN GİTİ AM ŞEKER OLDUĞU İÇİN İRİ Bİ BBEK OLURR DEDİLER HELE SON AYIMDA HER HAFTA 400 GRAM FALAN ALDII EMZİRMEK ÇOK KALORİ YAKTIRIMIŞ AMA AYNI ZMANDA ÇOK ACIKTIRIYORDA BEBEĞİN KİLOLU OLMASI ERKEN DOĞAR DEMEK DDEĞEİLMİŞ AMA EVET KİLOLU DOĞAR DEMEKK SENİND E3 HAFTA ÖNDEN GİDİYORDA EN AZ 4000 GRAM ÇIKAR BBEEİŞİN DEMEKTİRR BK NEDİYORUM BEN AZ YEME RAĞMEN HATTA BEN SON 4 AY HİÇ KİLO ALMIYORDUM HEP 105 TİM AM BEBEK HEP ALIYORDUU
tamam tatlım bekelrim eylülle ozamanMaşallah Zeynep bebeğe
1 ayda 12 kilo maşallah sana da
Ben de 10 kiloya yakın aldım, bir aydır aynı kilodayım gibi ama akıl geç geldi bana.
Şeker falan da çıkmadı, kendimce protein ağırlıklı besleniyorum. 3-5 kiloyu geçmeden son 2.5 ayı tamamlayım inşallah diyorum.
Sporla göbeği falan toplarsın. Çatlaklar yeniyken çok krem tavsiye ediyorlar, araştırmışsındır elbet, yeniyken göndermesi kolay oluyormuş.
Ben kan sıkıntımdan dolayı iğne ve hap kullanıyorum, güneşe çıkmam yasak o yüzden evde pinekliyorum, tosun gibi de oldum zaten anca geceleri vampir gibi insan içine gizli gizli çıkıyorum.
Havalar serinlesin inşallah bir buluşma gerçekleştiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?