Winston valla bende ikincide çok bilinçli davranıcam dedim ama 20 kilo aldım bacım. İlkinde 12 kilo almıştım sözde. Sonra hepsini verdim ama 1 seneyi buldu son 10 kiloyu vermem. Ancak şimdi yine aldım ve ne yapacağımı şaşırdım artık. Dukan falan da artık etki etmiyor o kadar çok yaptım ki diyet vücut artık kabul etmiyor. Geçen ay akapunktura gittim 1 aylık 1 kilo bile veremedim onda da. Napıcam bilmiyorum 3 günden fazla sürmüyor ya benim diyetler. Hele hafta sonu kesin bozuyorum. Nasıl bir iradesizlik böyle anlamadım gitti.1 yemek kaşığı yulaf kepeği koyuyorum bağırsakları çalıştırıyor.
2. Bebek için çok cesaretli gördüm seni maşallah.
Ben zayıflayıp biraz daha kilomu aşağı çekip düşünüyorum, yoksa gene şişman şişman gezeceğim ve bu sefer bilinçli olmak istiyorum, salak gibi onca kilo aldım, şimdi debelenip duruyorum.
mattika yorumun beni dahada düşündürdü vallahi hem yap diyip hemde tek çocuk hiç çocuk cümlen tırstırdı beniyakar vardı o ne yapıyor acaba
Valla ben ettim gibi.mattika yorumun beni dahada düşündürdü vallahi hem yap diyip hemde tek çocuk hiç çocuk cümlen tırstırdı beni
yakarda yazdım ama dönüş olmadı
başlık önerim
PES ETMEYEN ŞİŞKOLAR :)
Valla ben ettim gibi.
Hamileyken de böyleydi.
Az yerdim gene kilo alırdım çünkü spor yoktu şimdi de aynı halt.
Bu ara taşınıyoruz birde, ev bakıyorum işler epey yoğun, kız da huysuz, onca debelenmeye kilom çok az oynuyor.
Başlığı beğendim.
Okullar tatil olup ev fiyatları fırlamadan taşınmamız lazım ama bebekle ben ev bakamıyorum soğukta. İnternetten bakıp artık haftasonları geZip ayarlayacağız inşallah. Benim çok ıvır zıvırım yok, bir günde toplarım evi, yeni evde de annem bebeği tutar ben yerleştiririm de ev bulması gezmesi bebekle sıkıntı işte. Allah yardım eder inşallah.neeee taşınmamı çocuk var hava soğuk inanamıyorum iyi cesaret etmişsiniz zamanlamada
tatlım regli oldunmu ben daha olmadım çok etkiliyo diyolar vücut ödemı atamıyomuş nekadr doğruysa artık
Okullar tatil olup ev fiyatları fırlamadan taşınmamız lazım ama bebekle ben ev bakamıyorum soğukta. İnternetten bakıp artık haftasonları geZip ayarlayacağız inşallah. Benim çok ıvır zıvırım yok, bir günde toplarım evi, yeni evde de annem bebeği tutar ben yerleştiririm de ev bulması gezmesi bebekle sıkıntı işte. Allah yardım eder inşallah.
Regl olmadım, evet öyle diyenler var ama tam tersi de var, arkadaşım 94 kiloda takılmış regl olunca 93 olmuş, öyle ödemdi hızlı kilo vermekti olmamış yani.
Bi de bu ara amacım yok gibi saldım kendimi.
Evdeyim, çalışmıyorum, hava soğuk diye kimseyle görüşmüyorum, saç baş dağınık, şişko biçimde oturuyorum. Tatil desen daha çok var, iş desen bu sene düşünmüyorum, beni motive edecek, hırslandıracak, coşturacak bir sebep lazım, belki hasetlik,kıskançlık ne bileyim öyle işte. Depresifim bu ara.
Yettim bacılaryakar vardı o ne yapıyor acaba
Çok haklısın. Bir Söz var ya siyah giymek istemiyorsan beyaz yemeHamur isi kimin derdi degilki valla isimiz zor benim en buyuk zaafim ekmekti bi oturmaya rahat 1 ekmek bitirip kalkiyodum 1 ocaktan beri ekmegi sokmuyorum agzima diet yapmam daha kolay oluyor bu sekilde
Günaydınlar)
Kızım 20 aylık olacak ben daha diyet yapcam da zayıflıcam. Pehh.
Ve regl 3 gün gecikti. Stresten mi bilmiyorum. Her ay gebelik testi yapıp rahatlamadan regl olamıyorum. İşin kötüsü bu ay eşim ille de hamile olabilirsin diyor.
90 kilo ile hamile kalınır mı be :-(((
Şikdi 90 kiloyum. Karatau diyeti yapıyorum şimdilik iyi gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?