Eski dostlar burada

Selam kızlar bu ara inanılmaz yoğun geçiyor günler o yüzden kusura bakmayın önümüzdeki haftadan itibaren düzenli buralardayım. Kayınvalidem memlekete gitti ben işten izin aldım evde çocuklara bakıyorum sonra kayınpeder evinde hergün ona yemek yapıyorum götürüyorum yediriyorum evi falan toparlıyorum gece eve dönüyorum falan o kadar doluyum ki nefes alamadım valla. Bi de o da uzakta bize yani tuzla da oturuyor arabayla iki çocukla arabaya bin oraya git yok çocukları bi daha toparla çık falan mahvoldum valla. Diyet falan da yalan oldu evde böyle olunca.
Ayrıca bu topiğe pek gelen olmaz birilerini çekecek bir isim falan bulmak lazım. Biraz kalabalıklaşıp yeni birileri gelirse de bize de motivasyon olur böylece. Ama henüz benim aklıma başlık ve ilk mesajla ilgili hiç bir şey gelmedi. kilom aynı devam ediyor sizin o bebeklerle yediklerinizi duyunca kendimden geçiyorum valla sanki benim midemde benden bağımsız biri yaşıyo da sürekli hem kendimi hem onu doyuruyormuş gibi yiyorum.
Gırgırına canım ikinci çocuk kesinlikle ve kesinlikle çok geçe bırakılmamalı. 2 yaş en ideali yoksa insanın yılları gidiyor benim kız 7 yaşında oğlan 2 oldu. aralarında 5 yaş var ve çok zor oldu ikincisi. Birde yaşında etkisi çok fazla yani artık 34 yaşındayım ve küçük çocuk çok zorluyor insanı. Tam da kızdan dolayı rahata kavuşmuşken sonra her şey yeniden başladı falan. Heleki çalışırken hayat daha zor oluyor. Akşam 7:30 ya da 8 de evde oluyorum çocuklarla mı ilgeleneyim kızın derslerini mi yaptırayım evi mi toplayayım şaşırıp kalıyorum her akşam. iş yerinde gündüzleri dinleniyorum resmen. Hafta sonu desen ufaklık yakamdan düşmüyor resmen ben bulaşık yıkıyorum o bacaklarıma dolanıyor, ben makineye tabağı koyuyorum o bardakları boşaltıyor ben elimde süpürge ev süpürüyorum o ordan yerleri dağıtıyor. Çamaşır makinesi açıyorum yarım saat sonra gidiyorum kapatmış. Uyanıkken yer falan silme diye bir şey söz konusu bile değil bütün kovayı yerlere boca ediyor. Kucağımda ufaklık büyüğü masada ders yapıyor ben ayakta başında duruyorum çocuğa iki bir şey anlatıyorum resmen popom koltuk yüzü görmeden saat 12 oluyor. Bi de uyutucam diye 1 saat uğraşıyorum.

Winston valla bende ikincide çok bilinçli davranıcam dedim ama 20 kilo aldım bacım. İlkinde 12 kilo almıştım sözde. Sonra hepsini verdim ama 1 seneyi buldu son 10 kiloyu vermem. Ancak şimdi yine aldım ve ne yapacağımı şaşırdım artık. Dukan falan da artık etki etmiyor o kadar çok yaptım ki diyet vücut artık kabul etmiyor. Geçen ay akapunktura gittim 1 aylık 1 kilo bile veremedim onda da. Napıcam bilmiyorum 3 günden fazla sürmüyor ya benim diyetler. Hele hafta sonu kesin bozuyorum. Nasıl bir iradesizlik böyle anlamadım gitti.

günaydın hanımlar bugün sebze günüm ıspanak yiyeceğim 2 öğün
sezen şuan hayatının yoğunluğundan motive olamıyorsun kilo konusuna dediğin gibi kendini hazırla iizin dönüşü başlayalım kaçamaklrda oluyor illaki ama olsun 2 ileri 1 geri derken yinede ilerlemiş oluruz ben oluruna bıraktıkça dahada alıyorum hersene bi önceki kiloma artılarla anar oluyorum 2 çocuktan sonra tekrar hepsini geri alıcam onuda biliyorum bende gizli şeker çıktı hayatımın en kaçamaksız disiplinli dietini hamileyken yaptım ben bizde 3 yaş olsun fark derken 2 olsamiki yaş farkı diye düşünmeye başladık belki hemen hamilede kalmayabilirim istesekte nasip işte genelde herkes 2. ci hamileliğinde daha zor hamile kalmışş onunda endişesi var yaşım 33 hazır annem varken olsun isityorum hayırlsı allahtan kzımda mızmız bişey olucak galiba annem çok şımartıyoo daha 9 aylık ama yalandan ağlamalara başladı bile annanesi varken bana gelmiyo bile annem çok ilgili kadın 58 yaşında enerjisi beni 3 ekatlar 2 çocuk yıpratıyor ama en azından 10 sene sonra feraha ererim
herkes bi başlık fikri bulsun içinizde en güvensizim başlık konusunda siz daha afişe bi isim bulursunuz bence

ben de dedim ikincide bilinçli olayım ama zaten yemeyi seven biriyim. hamilelik hormonlarıyla beraber hiç tutamadım kendimi. yedim de yedim. benim sorunum ikinci hamileliğe kilo aldığım bir dönemde başlamak oldu.
GIRGIRINA bacım ikinciyi düşünüyorsan ara verme derim. ama emiyorsa onu beklemek lazım. bir yandan üst üste hamilelik vücut kaldırmıyor. vitamin vs kullanıp planlı başlamak lazım hamileliğe. benim yaşım 30 u geçtiği için beklemedim uzun ama bizde de ikisi de anne kuzusu olduğu için kıskançlık sorun oldu. hala da sorun olmaya devam ediyor. ilki erkek ve hareketli bir çocuk. kardeşine kum torbası muamelesi yapıyor bazen.
okula gidince dinleniyorum ben de. kendinde ve eşinde sabır yoksa yakın düşünme. tek çocuk hiç çocuk inan bana
ikisinin arasında 2,5 yaş var.

bu arada ikinciye hamile kaldığım kiloya düştüm 72 yim. bu 72 benim asıl kilom sanırım dönüp dolaşıp gelip takılıyorum. ve usandım artık kilo verme muhabbetinden. yemekten de sıkılsam ah

mattika yorumun beni dahada düşündürdü vallahi hem yap diyip hemde tek çocuk hiç çocuk cümlen tırstırdı beni
yakarda yazdım ama dönüş olmadı
başlık önerim
PES ETMEYEN ŞİŞKOLAR :)
Valla ben ettim gibi.
Hamileyken de böyleydi.
Az yerdim gene kilo alırdım çünkü spor yoktu şimdi de aynı halt.
Bu ara taşınıyoruz birde, ev bakıyorum işler epey yoğun, kız da huysuz, onca debelenmeye kilom çok az oynuyor.
Başlığı beğendim.

neeee taşınmamı çocuk var hava soğuk inanamıyorum iyi cesaret etmişsiniz zamanlamada
tatlım regli oldunmu ben daha olmadım çok etkiliyo diyolar vücut ödemı atamıyomuş nekadr doğruysa artık

neeee taşınmamı çocuk var hava soğuk inanamıyorum iyi cesaret etmişsiniz zamanlamada
tatlım regli oldunmu ben daha olmadım çok etkiliyo diyolar vücut ödemı atamıyomuş nekadr doğruysa artık
Okullar tatil olup ev fiyatları fırlamadan taşınmamız lazım ama bebekle ben ev bakamıyorum soğukta. İnternetten bakıp artık haftasonları geZip ayarlayacağız inşallah. Benim çok ıvır zıvırım yok, bir günde toplarım evi, yeni evde de annem bebeği tutar ben yerleştiririm de ev bulması gezmesi bebekle sıkıntı işte. Allah yardım eder inşallah.
Regl olmadım, evet öyle diyenler var ama tam tersi de var, arkadaşım 94 kiloda takılmış regl olunca 93 olmuş, öyle ödemdi hızlı kilo vermekti olmamış yani.
Bi de bu ara amacım yok gibi saldım kendimi.
Evdeyim, çalışmıyorum, hava soğuk diye kimseyle görüşmüyorum, saç baş dağınık, şişko biçimde oturuyorum. Tatil desen daha çok var, iş desen bu sene düşünmüyorum, beni motive edecek, hırslandıracak, coşturacak bir sebep lazım, belki hasetlik,kıskançlık ne bileyim öyle işte. Depresifim bu ara.

tatlım inan insanın içinden gelmezse benim gibi işteyim halim berbat aynı kıyafetleri giyip duruyom makyaj yapıp hafif özenli gelsem inan 5 kişi rahat der hayırdır düğünmü var diye okadar şaşırırılar yani millette alıştı halime içimden gelmiyoki 100 kilo yum paçoz giyiniyom aldım hırkaları bol bol popomu sarkık göğüslerimi kapasınlar yeter misali saçımdada bi taç fenayım muhasebeciden çok mutfakçıya benziyorum da diyemiyorumki mutfakçımız göçmen el kremi her daim sürülür pembe rujsuz asla görülmez daracık bi pijamada giyer ama markalıdır herşeyi neyse yanii hep birgün 70 olacağım kendime bakacağım eski kıyafetlerimi giyeceğim diye böle geçiyo günlerim gençlik giitti böle bari şu taze anneyken güzel geçirsem bizim yazı beklerken azimli hırslı rekabet dolu motive olmaya ihtiyacımız var misal gizli gizli ben seni hedef koydum kg yetişmek için

merhaba kızlar
yine yeniden bir araya gelmek çok güzel oldu. özlemişim beeee
bende de durumlar aynı. 3 gün diyet 4 gn yemek derken sağlığı da bozduk.bende beni eskisi gibi motive edevek bişeyler bulurum diye kk yı açtım. mesajları görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam kızlar.
winston,gırgırına, sezen,sa ve mattika bebekleriniz hayırlı olsun .allah hayırlı uzun bir ömür versin hepsine.
o zaman bu akşamdan itibaren menü yazmaya başlıyorum.. bende kilo durumu 66 boy 1,5 m kısaca durum vahim.

Iygeceler valkahi bende kk icin daha dogrusu burda aktif olmak icin int paketi aldim hattima dun ispanak gunumdu 2 ogun ispanak aksamda sutlu nescafe ictim yattim bugunde yogurt yerine sut yapim dedim sut ictim 3 saate bir aksam 6 gibide cigkofte yedim 2 adet bukadar benim biraz esnek oluyor tam uyamiyorum dietlere sutum azalinca arada yiyorum he sebze yesem sute yarar bari diycemde ordada iste ben canimin cektigini yiyeyim diyorum buarada hosgeldin yakar sagligun nasil hayirdir

Sağlık derken çok şükür ciddi bir şey yok ama halsizlik aşırı saç dökülmesi birden gelen yeme krizlerim vardı.tahlil yaptırdım B 12, çinko,demir,magnezyum eksiklik leri çıktı. Hepside yetersiz dengesiz beslenme den kaynaklı. Sanırsın ki Etiyopya dan iltica etmişim.
Böyle şeyler. Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şimdi.genelde protein artı sebze yiyorum. Ne güzel diyeceksiniz ama benim en büyük zaafım hamur çamur işte onu kessem adam olacam. Ama bütün mesele orda orda işte.
Bende akşam menüsü yazayım
Kıymalı yumurta
6_7 zeytin
3 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 minik muz
Yarım elma
Spor mıpor yok şimdilik

Hamur isi kimin derdi degilki valla isimiz zor benim en buyuk zaafim ekmekti bi oturmaya rahat 1 ekmek bitirip kalkiyodum 1 ocaktan beri ekmegi sokmuyorum agzima diet yapmam daha kolay oluyor bu sekilde

Hamur isi kimin derdi degilki valla isimiz zor benim en buyuk zaafim ekmekti bi oturmaya rahat 1 ekmek bitirip kalkiyodum 1 ocaktan beri ekmegi sokmuyorum agzima diet yapmam daha kolay oluyor bu sekilde
Çok haklısın. Bir Söz var ya siyah giymek istemiyorsan beyaz yeme

Günaydın kızlar
Sabah kahvemi içip ev işlerine koyulması başlar.menüyü akşama toplu yazarım

günaydın kg aynı verme yok ama tabi bu benim kaçamkalrın dozunu artırıp çok yemmeden oldu yoksa hafta içi 98 i görmüşke tekrra 99 çıktım en imrendiğim insanlar iradesine hakim insanlar

Günaydınlar )

Kızım 20 aylık olacak ben daha diyet yapcam da zayıflıcam. Pehh.

Ve regl 3 gün gecikti. Stresten mi bilmiyorum. Her ay gebelik testi yapıp rahatlamadan regl olamıyorum. İşin kötüsü bu ay eşim ille de hamile olabilirsin diyor.

90 kilo ile hamile kalınır mı be :-(((

Şikdi 90 kiloyum. Karatau diyeti yapıyorum şimdilik iyi gidiyor.

kalınır sa örn ben 90 la kalıp 108 le 4900 bi prnses doğurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…