Sadece öğlen mi yiyorsun anlamadım.hanımlar bende bugün elma dietine başlıyorum 1 öğün kahvaltı işteyken kahvaltı edemiyorum 1 öğün öğle yemeğim diğer öğünleride elma yiyerk geçiricem sırasıyla her hafta başka bi diet denemk isityorum niyetim bu 102 kg başlıyorum hadi bismillah
Tünaydınlar
Ya benim gene dikişimin olduğu yer kanamış. Doktora geçen gittiğimde, zorlama kendini demişti. İki egzersiz yaptım pok ettim gene. Benim spor işi el mahkum 6. Ayı bekleyecek galiba.
Diyet desen zaten az yiyorum.
Regl olsam belki metabolizma kendine gelecek.
Kendimce daha ne yapabilirim evde bilmiyorum.
Nisan gelince havalar ısınır da bari kızla yürüyüş yaparım diyorum.
Valla altta bebekli aile var, tepelerinde ayıp olur ip atlamak bu cüsseyle.WİNSTON İP AL İP ATLAYABİLİRİSN BENİM GÖĞÜSLER BÜYÜK BEN ZIPLARKEN ÇOK ZORLANIYORDUM
selam eski dostlar.
herkes bebeklenmiş maşallah kuzulara.
benim 2 numara 1 yaşına girdi. abisi kıskançlık krizlerinden çıkamadı. yemek yapamıyorum arkamı dönsem evde vahşet yaşanıyor. yemek yapabilsem şimdi hedefe varmıştım.
ikinci hamileliğe 72 ile başladım. 90 küsurla doğuma gittim. bebek 2 aylıkken 82 idim. şu an 72 yim.
diyetteyim yine.
ay biz hepimiz diyetteyiz yine
bu son olsun allahım
Ben 93edüştüm ama spor kısmı motivasyonumu kırdı.hanımlarrrrrrrrr geli artık
sabh tartıldım ibre oynamıyor dieti değiştirsem 5 günde 5 kiloyapsam diyorum bakalım her hafta dieti değiştirmek güzel olur sıkılıyor insna bıkıyor aynı tarz yemekten içmekten
1 yemek kaşığı yulaf kepeği koyuyorum bağırsakları çalıştırıyor.maşallah wiston seni görünce çok pişma oluyorum iyi bahene etmişim emziriyorum diye neyse bunada şükür geçte olsa başladık artık omletı unsuzmu yapıyorsun
1 yemek kaşığı yulaf kepeği koyuyorum bağırsakları çalıştırıyor.
2. Bebek için çok cesaretli gördüm seni maşallah.
Ben zayıflayıp biraz daha kilomu aşağı çekip düşünüyorum, yoksa gene şişman şişman gezeceğim ve bu sefer bilinçli olmak istiyorum, salak gibi onca kilo aldım, şimdi debelenip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?