Eski dostlar burada

selam eski dostlar.
herkes bebeklenmiş maşallah kuzulara.
benim 2 numara 1 yaşına girdi. abisi kıskançlık krizlerinden çıkamadı. yemek yapamıyorum arkamı dönsem evde vahşet yaşanıyor. yemek yapabilsem şimdi hedefe varmıştım.
ikinci hamileliğe 72 ile başladım. 90 küsurla doğuma gittim. bebek 2 aylıkken 82 idim. şu an 72 yim.
diyetteyim yine.
ay biz hepimiz diyetteyiz yine
bu son olsun allahım

hanımlar bende bugün elma dietine başlıyorum 1 öğün kahvaltı işteyken kahvaltı edemiyorum 1 öğün öğle yemeğim diğer öğünleride elma yiyerk geçiricem sırasıyla her hafta başka bi diet denemk isityorum niyetim bu 102 kg başlıyorum hadi bismillah

hanımlar bendiyorumki yüüzmüz gizli resim atalımmı sayfaya başlangıç resmimiz olsun
hem utanırızda belki ni işe yarar

Sadece öğlen mi yiyorsun anlamadım.
Günlük spor ve yemek listesi paylaşalım.
Haftalık tartımız olsun.
Pazartesileri tartılalım isterseniz.
Bu pazartesi liste yapalım.
Kızı uyutuyorum, birazdan biraz egzersiz yapıp gün raporumu sunacağım.

İll gün raporum
Sabah; iki yumurtalı yulaf kepekli omlet,süt
Ara; yeşil çay, humana çayı
Öğlen; erişteli yeşil mercimek yemeği, yoğurt
(akşam 20.30 gibi yatak odasına gidip sabah 8_9a kadar ordayız, uyuyoruz o yüzden yiyip yatmak istemiyorum akşam menülerim yok)
Akşam 7gibi humana çayı içiyorum eğer çok midem kazınırsa süt içeceğim

Spora gelirsek
Eliptik denemesi 1 dakika(dikişlerim acıyacak mı diye baktım, acımadı ama kız uyandı ona koştum)
Sağa sola eğilme bel hareketi 70 kez
Dambılla kol çalışma 15 kez
Ayakta durup bacak açma kalça hareketi 25er tane ayrı ayrı iki bacak.

Su 3 litreyi bulur.
Sporu her gün arttırmayı düşünüyorum.
Güncel kilom wc sıkıntısı sebebiyle 94.1

Yarın görüşürüz.

hanımlar 3 gün evde olunca int giremiyorum int alıyım telefonuma bu haftada telden katılıyım sezen nerelerdesin
bana uyar winston sezen yeni sayfa açalım yeni kişiler gelsin demişti sezen yeni sayfa işini halleder bende int yok
winston evet öğle yemeği yiyorum akşamlarıda elma yicektimki baktım çocuktan yiyemedim vakit bulup dedim bari hiç yemiyim karataycılar gibi leptini çalıştırıyım dedimnerdeyse 3 sene oldu ilk defa midemden gurultu sesi duymayalıı işe yardı bendeki seseler geldi 3 gün oldu sabh tartıldım 2 kilo gitmiş 100,0 dım bu sabah böle devam etmeyi düşünüyorum tek öğün yiyim çok acıkırsam elmaylaa bi yandan acaba metabolizmam yavaşlr diyede doğrumu yapıyorum teredütteyim spora yapmam sporu sona saklıyorum ben 20 kg veriirm kilo vermem duruda spor yaprım :)

Ah winston bebek mi kaybettin :-( çok üzüldüm :-((

Kusura bakmayın kaç gündür yazamadım :-(

Evet verilmesi gereken tamı tamına 22 kilom var :-(

Ben karatay diyeti uyguluyorum. 3 hafta da 4 kilo gitti. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.

günaydın hanımlar 4 günde 3 kg gitii 102 den 99 düştüm çok şükür 2 basamklıdayım artık tek öğün yiyorum yine sütüm azalır korkuus da var bugün biraz araştırma yapayım tek öğünle ilgili ona göre devam edicem yada bırakıcam
hep aynı şeyi söyleyip duruyorum şu irade işi tamamaen kabullenmekle ilgili bir şey yemin ettim yinr yrmiycem diye aklıma yemk bile gelmiyor tek öğündede yediğim ekmeksiz yemek yada kahvaltıydı

Tünaydınlar
Ya benim gene dikişimin olduğu yer kanamış. Doktora geçen gittiğimde, zorlama kendini demişti. İki egzersiz yaptım pok ettim gene. Benim spor işi el mahkum 6. Ayı bekleyecek galiba.
Diyet desen zaten az yiyorum.
Regl olsam belki metabolizma kendine gelecek.
Kendimce daha ne yapabilirim evde bilmiyorum.
Nisan gelince havalar ısınır da bari kızla yürüyüş yaparım diyorum.

WİNSTON İP AL İP ATLAYABİLİRİSN BENİM GÖĞÜSLER BÜYÜK BEN ZIPLARKEN ÇOK ZORLANIYORDUM

WİNSTON İP AL İP ATLAYABİLİRİSN BENİM GÖĞÜSLER BÜYÜK BEN ZIPLARKEN ÇOK ZORLANIYORDUM
Valla altta bebekli aile var, tepelerinde ayıp olur ip atlamak bu cüsseyle.
Dün 15 dakika parkta yürüdüm güneş vardı. Bugün hava daha sıcakmış, öğlen kızı alıp daha uzun yürüyeceğim.
Sen bi kaç kilo daha ver aynı kilolara gelelim kapışalım
Grup falan kurulmadı galiba, sanırım herkesçok yoğun.

dün sezene yazdım festen yeni gurup işini işten giremiyorum kk ama izine çıkıyorum bide telden bakıyorum dedi
evt winston sana yetişsem mutlu olurum daha varr ama senden iyi rakipte bulamıycağımı biliyorum valla sıkıyorum dişimi yetişeyim diye bakalım sütümde yarıyarıya azaldı sağıyorum iş yerinde 1 biberon dolarken yarıyı doldurur oldum 1 haftadır neyse artık benimkide büyüdü 8 ayı bitirdik artık aynen bende kızımla yürüyüşe çıkıcam zıplamdan önce ayağının altına kalın battaniye yorgan koy ses geçirmez

mattika senin çocuklar arsında kaç ay var bu konu hakında fikrin nedir bizde 2.ciyi düşünüyoruz yaşımda geçiyo 32 yim

dünkü menüm
sabh 5 adet altınbaşak form bisküvi
öğle çorba cacık 3 köfte
akşam 1 adet yeşil elma

bugünkü menüm
sabah 2 portakal
öğle çorba yoğurt bezelye
akşam 1 adet yeşil elma

hanımlarrrrrrrrr geli artık
sabh tartıldım ibre oynamıyor dieti değiştirsem 5 günde 5 kiloyapsam diyorum bakalım her hafta dieti değiştirmek güzel olur sıkılıyor insna bıkıyor aynı tarz yemekten içmekten

Ben 93edüştüm ama spor kısmı motivasyonumu kırdı.
Her günüm aynı gibi yemek olarak.

Sabah ;2 yumurtadan omlet ve lor sürülmüş 2 etimek
Öğlen bol yeşillikli kısır.
Bulgur hem tok tutuyor şişirip hem süt yapıyor. Ton balığı aldım, arada balıklı peynirli falan salataya devam. Akşamım boş, çünkü erken yatıyorum.
Hava da kapalı yürüyüş yalan oldu.
Sezen'in yoğunluğu bitsin, kalabalıklaşırız inşallah.

maşallah wiston seni görünce çok pişma oluyorum iyi bahene etmişim emziriyorum diye neyse bunada şükür geçte olsa başladık artık omletı unsuzmu yapıyorsun

maşallah wiston seni görünce çok pişma oluyorum iyi bahene etmişim emziriyorum diye neyse bunada şükür geçte olsa başladık artık omletı unsuzmu yapıyorsun
1 yemek kaşığı yulaf kepeği koyuyorum bağırsakları çalıştırıyor.
2. Bebek için çok cesaretli gördüm seni maşallah.
Ben zayıflayıp biraz daha kilomu aşağı çekip düşünüyorum, yoksa gene şişman şişman gezeceğim ve bu sefer bilinçli olmak istiyorum, salak gibi onca kilo aldım, şimdi debelenip duruyorum.

yaşımız var arkadaşım eşimde benim gibi nasip olursa 2 si bir büyür evt yıpranırız ama hazır alışmışken bu koşuşturmya iyi olur diyoruz yoks ailki büyücek tekrra çocuk kafa kaldırmaz artık ya

çevremde artık kimse 2, cocugu düşünmüyor teki yetr diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…