Eski dostlar burada

Bugun sporun 1.ayiydi olcume girdim 28 gunde 3.700 gr.vermisim....bunun 2,500 yag kalan vucuttaki su....ha gayret ha sabir azi gitti cogu kaldi
Bugunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
Yagsiz domatesli yumurta
4 zeytin
Yagsiz tuzsuz lor peyniri

Ogle
Aksamdan kalan yesil mercimek yemegi (yagsiz tuzsuz)

İkindi
Sindirim hizlansin diye birkac kiraz ve 1 tane taze kayisi

Aksam
İzgara balik
Semizotlu coban salata

Su saate kadar 1,5 litre su ictim 1 fincan yesil cay ictim....bir de sabah ac karnina liminlu maydanoz suyu

Menü
Sabah
Yumurta peynir
Öğle
Tavuk sote
Ara
1avuç kuru üzüm
Akşam
Tavuk köftesi ile ekşili çorba
Ara
1kuru incir

Ölünün arkasından konuşulmaz derler ya, ama arkasından gülünür mü bilemem ama yakar bacının yazdığı patlayan ölüye okurken pıskırarak güldüm Hani doğuştan falandır, ciddi hastalığı vardır amenna ama yiyip yiyip yatıp da ileri obez olup, hem kendisine hem çevresine eziyet edenlere saygı duymuyorum. Sonra benim hastalığım var ama'sı. Ee onca yersen kalp ne desin, mide ne desin, diz kapakları ne desin, kolestrol, şeker, beyin bile isyan eder. Sonra yok patladı, yok çatladı, yok evden vinçle çıktı, ne olacaağdı ellaaam diyesim geliyor. (Pis hain Winston )

Günün menüsü
sabah: 2 kaşık kepekten 2 yumurtalı omlet, kilosu 3 lira olan yağsız, tuzsuz, tatsız, susuz lor peynirinden 1 tatlı kaşığı
akşam; tavuk sote, semizotu bir kase yoğurtlu, 10 tane marul.
gece; bim sakızı
su; 3 litre
spor; 3 öğün çeşitli mekik ve dadaşları hareketleri + 7km yürüyüş.
günün bitki çayı; mısır püsküllü çay.

Bu arada menüler yakıyor valla.
Kimsede göze batan, "ah ulan Rıza, evde olsa da ben de yesem" dediğim şey göremedim daha
Cuma günü regl olacağım, bugün hem mekik çekip hem de şimdiden "cumaya şunu yerim, bunu yerim" diye daha karnım bile ağrımadan kendimi şartlamaya başlamıştım ki buraya geldim, utandım, dersimi aldım, rahatladım, şimdi gönül rahatlığıyla gece mekiğine gidebilirim. (Eskilerde gece cimlastiği vardı , benimki o kadar seksü olmuyo ama neyse, hoş bendeki toto zaten seksü olsa, ne diye debelenip spor yapam değil mi? )

@Se_zen, geçen spor aşkını yazmışsın, doğru bacım hatırladım. Sen işten akşam gelip, yüzmeye giden bir 48liktin. Hatundaki hayale bak, çok zengin olunca hep spor yapacakmış. Ben çok zengin olsam, bir yandan yer bir yandan "kesin üleen şu sağdan soldan yağları" diye çevrilen döner misali hem yer hem bir yandan fazlalıklarımı kestiririm, sonra da ortalığa çıkıp "şu diyeti yaptım, bu diyetisyene gittim" diye hikaye anlatır, pis fakir şişmanları çatlatırdım.

Hepimize güzel ve hafif bir sabah diliyorum

Herkeslere selamlar
Kızlar valla biraz az takılıyorum ama gün içinde fırsat bulamıyorum. Benim oğlanın uyuması için mucize arayıp duruyorum. Ama yok kardeşim yok. Hoş o mucizeyi 5 yaşına gelen kızım içinde 5 yıldır arıyorum ama nafile. Birini emziriyorum öteki başımda hadi doktorculuk oynayalım. ya da başka odadan annneee acilll gel diye bağırıyorum. Sevgili kocamda o sırada tank oynuyor. Ya da gel bak biraz dediğimde çocuğu alıp oturuyor. O da basıyor yaygarayı. Yahu onu bende biliyorum, öyle dursa oturturum kucağıma ben bakarım seni niye çağırdım ben. Bende tabii dayanamayıp 10 dakika sonra gidiyorum. Bu sefer sinirden sakinleşmeyen çocuğu emzirmek zorunda kalıyorum. O da bana gülüyor tabii çocuğu alıp emziriyorsun her seferinde diye. İyi de adam ne yapacağım ben çocuk ağlamaktan kıpkırmızı olmuş. Sanki ben bayılıyorum 7/24 çocuk emzirmeye. Öyle manyağım sanki. Dişlerimi sıkmaktan dişlerim sızlıyor artık. Ufaklık hadi yatmıyor bari yatırınca falan dur dime. ya da ben oturayım da kucağımda dur. Yok evin içine geziyoruz sürekli. Evde de kanguru takar oldum ama artık omuzlarım falan ağrıyor. Bugün yediklerimi yazamayacağım kızlar sizi yoldan çıkarmayayım. İnanın evde yiyecek hiç bana göre hiç bir şey yoktu. Tabii hazırlamaya ve oturup da yemeye vaktimde yoktu. ayakta artık elime ne geçtiyse yedim.

Ya varya şu bilgisayarın başına beş karış suratla oturdum. Senin yazını görünce bir kahkaha patlattım ki sorma. Ne güzel bir laftır yahu kesin şu yağları. Bende hamile iken ayy çok kilo aldın nasıl zayıflıycan kesin kalır diyen benim kilomla, çalışmamla, gezmemle falan yıllardır uğraşan komşularıma öyle diyordum. " Parasıyla değil mi zayıflayamazsan basarım parayı onlar hallederler" diye. Tabii nerde o kadar para ama olsun onlar bunu bilmiyorlar. Ben bankada çalışıyorum ya bütün gün para ile uğraşıyorum ya akşamları da parayı alıp eve geliyorum zannediyorlar. Ne de olsa ben bankacıyım ben de para biter mi

Valla listende süper spor yapmanda maşallah. Sanırım sende bir an önce kiloları verip ayrılıcan burdan. Aslında biz de verirdik şimdiye kadar ama işte arkadaşlarla bağlarımız kopmasın diye veremedik Bu arada birazda kendini anlatırsan seni tanıyalım. Ne yaparsın, ne edersin kaç yaşındasın, boyun kaç, kilon kaç, nerde yaşarsın gibi.

Ben bankacıyım. 32 yaşındayım. bir kızım var 5 yaşında tam 2 aylıkta bir oğlum var. şu an izindeyim. sanırım bir süre daha böyle devam edecek. Kilom 64 ilk hedefim 55. sonra da ütopyam 48. ideal kilomda o ama yıllardır düşemedim. en son bir ara burda yarışma yapmıştık Winston bacı ile o zaman bi 49 görmüştüm sonra nasip olmadı. Bu sefer olacak inşallah..

Kocaların kilosundan bahsetmişken bizde bugün ufaklığın aşısı için sağlık ocağına gittik. hemşireler bu aralar herkesin bilgisini topluyormuş. Eşime hemen çık tartıya dediler. Eşimde ban " ulen beni sağlık bakanlığına mı şikayet ettin obez bu diye " dedi. Ben tabii anlamadım. Sonra bizimki dertlenmiş. eve gelince kilo olarak ilgilendiği tek şey bu zamana kadar basküldeki rakamlar iken baktım internetten beden kitle endeksine bakıyor. Aramızda sadece 2 puan fark varmış bu arada. o 29 benim 26'mış bu arada. sonra da geyet rahat ben 96 dan 88'e 2 günde düşerim diyor. Yahu benim burda göbeğim çatlıyor 1 kilo vericem diye adam 2 gün diyor ya. Gelde sinir olma. bu kocalar kesin başka bir gezegenden gelmeler. Başka bir açıklaması yok bu işin.

günaydın kızlar
nihayet güneş sarartısı olsada gördük. moralim bozuluyordu hergün yağmur .bulutlu hava
bugün güzelce yürürüm.
winston yazıyor ya 8 km yürüdüm varya hasetten çatlayacağım.
bari işden eve gidiş gelişlerde yürüyeyim.

günaydın şimdi geldim işe kardeşimi uğurladık askere Allah kardeşim geldii yazmayıda nasip etsin inşallah

dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 3 köfte 1 salatalık biber
akşam 1 bardak sütlü nescafe
spor : 2,5 saat salonda koşu yürüyüş bisiklet eliptik biisiklet

Ben bursada yasiyorum 32 yasindayim....14,5 aylik boncuk bir kizim var,dogum iznine ayrildim o gun bugundur evdeyim....ozel bir bankanin hukuk musavirliginde calisiyordum kizim dogdugu gunden bugune kadar istahsiz bir bebek oldu sutumu biraksamda biberon almadigi icin istifa etmek zorunda kaldim....tabi yogun tempodan evde oturma surecinde kilolar geldi....hamile kaldigim kilo 60 kg. Simdi geriye 5 kg.daha kaldi....buyuk bir hirsla bu kilolardan kurtulmak eski kiyafetlerimi giymek istiyorum....psikolojim ozguvenim yerle bir oldu....resmen esimden goruntumden utandigim icin uzaklastim....insallah hep beraber veririz bu kilolari...sporda yanimda sosyal olmak adina gelenlerden uzak duruyorum benim gibi hirslz yapanlarin yanina kayiyorum....cunku yapim geregi hemen pes edebiliyorum.....

selam bacılar
yürüyerek öğlen eve gittim geldim. baya iyi geldi.hafif şeyler yedim geldim.çok yorgun hissediyorum kendimi .ben kaçayım bari

Kızlar bende kendimi tanıtayım tekrradann
istanbulda oturyorum
31 yaşında nişanlı
muhasebeci
girasun sivas karması hafif çekik gözlü çilli şişko
fazla geveze meraklı
akrep yükselenim daha uyuyor yay burcu
rahat umursamaz teknolojiyle alakasız
yaazmadan nefret eden iyi yönleirmi yazmıyorum mükemmele yakınım :)
burda olmama en büüyk etken çok iradesizim ben çooookkkkkkkkk

selam kızlar bugünkü menümü çok sapıtmadan yazayım

sabah
tost ve omlet, bir kaç domates

ara
1 meyveli yoğurt

öğlen
sebze çorbası

ara
şeftali

akşam
sebze çorbası

ben bu sebze çorbasını yediğimde süper zayıflıyorum kızlar valla. üstelik emzirdiğim için süper de süt oluyor valla.
tarifi : evde ne sebze varsa doğra, içine tavuk but, zencefil, kimyon kat. düdüklüde pişir blendırdan geçir.
tadı da fena olmuyor. Ayrıca çok da doyurucu oluyor. ve yediğim günler iyi kilo veriyorum. bu arada bu hafta ben 1 kilo verdim kızlar.
64 kiloydum . 63 kilo olmuşum

bu mesajı alıntılayarak kendi başlangıç kilosunu yazar mı her kes lütfen. pazartesileride bildiirm yapıcaz ona göre kızlar. her hafta en az kilo veren arkadaş listeleri hazılayacak ona göre.

se_zen : 64

Sezencim yazıyım ama bi anda söledin şak diye açıkcası tartılmadım bu hafta hiç regliyim diye tahminmi yazıcam yad yarın sabah yazım olurmu tartılıp

Once menumu yazayim
Sabah
klasik hergun yedigim zeytin lor yumurta

Ogle
Marul icinde cig kofte ( tv.de bir diyetisyen soylemisti marulla yendiginde diyet yemegi olabilir diye....bulgur lifli aci metabolizma calistiriyormus.)

Aksam
Kendi yagi ve suyunda pismis mantarli tavuk sote
Karnibahar salatasi.....

Kilom sabah itibariyle 65.200 gr.

bu mesajı alıntılayarak kendi başlangıç kilosunu yazar mı her kes lütfen. pazartesileride bildiirm yapıcaz ona göre kızlar. her hafta en az kilo veren arkadaş listeleri hazılayacak ona göre.

se_zen : 64

Kilom bugun itibariyle 65.200

tatlım çig köftede nekadr 1 kgmu tam porsiyonmu yarımmı 1 adetmi bi ısırımlıkmıı :) mikatar zaten biz bu hale getiren yaa yoksa her insna pasta ttatlıı ekmek çikolata kızartma yiyor

sezen: 63,000
ebah234: 65,200
yakar :64,900
winstonlight: 68.900

Tünaydınlar bu arada,

Sabaha karşı bir rüya gördüm, (rüyanız hayrolsun programı gibi oldu ) rüyamda tartılıyorum 100 kiloyum, sonra 2-3 mekik çekip gene tartılıyorum (beyin bedava) bir bakıyorum 75 kilo olmuşum. Anaa 25 kilo vermişim 10 saniyede. Hemen "bunu kızlara yazmalıyım" diyorum Yani rüyada bile malım, git bunu dünyaya pazarla, tüm şişmanları zayıflat, paraya para deme değil mi? Yok , neden? Beyin bedava çünkü Sabah uyanınca tabii "bu bana bir işaret olmasın, şimdi bir binicem tartıya belki 50 kilo olmuşumdur" diye de çok fantastik ve ütopik şeyler düşünmedim değil ama zalımsın dünya diyorum, rüyalar gerçek olmuyor (en azından 10 saniyede )

Dışarda 3-5 gündür hava berbat ama yürüyüşe ayaklarımı sürüye sürüye gidiyorum. Şimdi bu saate kadar bekledim ki acuk güneş çıksın, güneş gözlüklerimi takıp , sanki spora değil de halkı selamlamaya inen düşesler gibi poz kese kese salınayım ama yok nerde güneş. Çipil çipil gözlerimle, haşırdayan eşortman altım ve spor ayakkabısı taklidi yapan çakma yürüyüş ayakkabılarımla el mahkum -pardon koca toto mahkum- yürüyüp duracağım. Zalımsın dünya demiş miydim? Bir ömür ağaç kabuğu kemir deseler şu boğazımı tutar kemiririm de, şu sporu sevme işi bana o kadar ızdırap veriyor ki, yok arkadaş nefret ediyorum.

Hepimize güzel, hafif bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…