@Se_zen, geçen spor aşkını yazmışsın, doğru bacım hatırladım. Sen işten akşam gelip, yüzmeye giden bir 48liktin. Hatundaki hayale bak, çok zengin olunca hep spor yapacakmış. Ben çok zengin olsam, bir yandan yer bir yandan "kesin üleen şu sağdan soldan yağları" diye çevrilen döner misali hem yer hem bir yandan fazlalıklarımı kestiririm, sonra da ortalığa çıkıp "şu diyeti yaptım, bu diyetisyene gittim" diye hikaye anlatır, pis fakir şişmanları çatlatırdım.
Hepimize güzel ve hafif bir sabah diliyorum
Bugun sporun 1.ayiydi olcume girdim 28 gunde 3.700 gr.vermisim....bunun 2,500 yag kalan vucuttaki su....ha gayret ha sabir azi gitti cogu kaldi
Bugunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
Yagsiz domatesli yumurta
4 zeytin
Yagsiz tuzsuz lor peyniri
Ogle
Aksamdan kalan yesil mercimek yemegi (yagsiz tuzsuz)
İkindi
Sindirim hizlansin diye birkac kiraz ve 1 tane taze kayisi
Aksam
İzgara balik
Semizotlu coban salata
Su saate kadar 1,5 litre su ictim 1 fincan yesil cay ictim....bir de sabah ac karnina liminlu maydanoz suyu
Valla listende süper spor yapmanda maşallah. Sanırım sende bir an önce kiloları verip ayrılıcan burdan. Aslında biz de verirdik şimdiye kadar ama işte arkadaşlarla bağlarımız kopmasın diye veremedikBu arada birazda kendini anlatırsan seni tanıyalım. Ne yaparsın, ne edersin kaç yaşındasın, boyun kaç, kilon kaç, nerde yaşarsın gibi.
Ben bankacıyım. 32 yaşındayım. bir kızım var 5 yaşında tam 2 aylıkta bir oğlum var. şu an izindeyim. sanırım bir süre daha böyle devam edecek. Kilom 64 ilk hedefim 55. sonra da ütopyam 48. ideal kilomda o ama yıllardır düşemedim. en son bir ara burda yarışma yapmıştık Winston bacı ile o zaman bi 49 görmüştüm sonra nasip olmadı. Bu sefer olacak inşallah..
bu mesajı alıntılayarak kendi başlangıç kilosunu yazar mı her kes lütfen. pazartesileride bildiirm yapıcaz ona göre kızlar. her hafta en az kilo veren arkadaş listeleri hazılayacak ona göre.
se_zen : 64
once menumu yazayim
sabah
klasik hergun yedigim zeytin lor yumurta
ogle
marul icinde cig kofte ( tv.de bir diyetisyen soylemisti marulla yendiginde diyet yemegi olabilir diye....bulgur lifli aci metabolizma calistiriyormus.)
aksam
kendi yagi ve suyunda pismis mantarli tavuk sote
karnibahar salatasi.....
Kilom sabah itibariyle 65.200 gr.
Kilom bugun itibariyle 65.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?