Eski dostlar burada

kimsemi gelmez arkadaş yaa hadi winston taşınıyoo diğerlerii ne alemde demkki kimse diet yapmıyooo

Merhaba kızlar
Kimse yazmayınca kendi kendime yazmak da pek hoşuma gitmediğini bende bakıp kaçıyorum
Bugün kü menü
Sabah
1 greyfurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1 üçgen peynir
Öğle
Dışarda olunca 2 parça pide
Izgara tavuk
Akşam salata
Spor yok arazide yürüyüş yaptım ama fazla değildi

tatlım bende yazan olmayınca yazasım gelmiyo winston sezen gelicekler biz bari yazalımda onlarda katılsın 23 nisana hedefim 10 kg vermek kardeşimin nişnı varda

bugünkü menüm
sabh altınbaşak bisküvi
öğlen çorba yoğurt tavuk
akşam 1 sütlü nescafe diye düşünüyorum

Yarın tartılıp geliyorum bacılar.
Diyet modum yok açıkçası.
Pazartesi kan vereceğim , çok halsizim her yanım ağrıyor ve kilolar yapıştı gitmiyor. Hoş ben de gitmeleri için bir şey yapmıyorum ya neyse.
Ben de 24 nisana kadar zayıflamalıyım.
Adımsayar yükledim en kötü evde yürüyeceğim.

Geçen aynada kendime bakıp aynı gülazere benZiyorsun winston dedim aklıma geldin yakar bacı.
Şu sezaryen dikişlerim olmayaydı kırardık gene mekik aletlerini.
Ah arkadaşım ah durumlar bende de vahim göbek ayrı cumhuriyet döt ayrı cumhuriyet ilan etmiş.hele son 6 ayda kendimi yitirdim.felaket kilo aldım.
Hep beraber o eski azmi yakalayalım artık

Gunaydinlar,
Son bir kez gaza geldim.
Ya ben farkettim ki bana iltifat yaramiyor.kadin dogumcuma gittim 2 hafta once, dr inanamadi ay ne guZel zayiflamissin falan. 16 kilo vermistim. Eve donerken esim tatli alalim dedi, yok cok gaza geldim bi 16 kilo daha veririm falan dedim. Ertesi sabah kahvaltida simit yiyordum. Yahu bari 3 gun gazin devam etsin.
Neyse simdi 24 nisanda nişan var diyordum, 7 mayısta da kardeşimin nişanı varmış yani zayıflamak iyice şart oldu.
Sütüm azalır diye tam bir diyet takip edemiyorum, dikişlerim acıyor tam egzersiz yapamıyorum, hava da kötü yürüyüş de yapamıyorum. Yani biraz zor olacak ama inşallah olacak.
Kilom 93.9
Ortalama 2 ay desek, 7kilodan 14 versem(hayal de mi parayla)79 kilo ile gene ayı olurum ama şu an büyük ayı olduğumdan o zaman iyi olur tipim.
Gerçi 78 kiloyla hamile kaldım demek 15 kilo versem dönüyorum hamilelik öncesi halime, hoş ondan sonra gene debelenmem lazım ya neyse...
Akşam 8de yatıyoruz kızla, her gece mesaj yazamam ama sabahtan günlük rapor veririm ben de.
Hadi bi daha bismillah deyip, eski malkoçoğlu günlerime döneyim inşallah.

winston senin ... demek istemiyorum senin gazsız halin bile yeter bize senki daha 3 ayı dolmuş aldığı kilonun yarısını vermişsin sen yaprsın bacım ben ara ara senin eski günlüğünü okuyom maşallah tü tü hem yaza buluşucaz daaa

bugünkü menüm
sabah yarım paket altınbaşak
öğle yoğurt fasulye çorba

düşünülen
ara öğün kalan yarım paket altınbaşak bisküvi
akşma sütlü nescafe

Akşam nescafe tok tutuyor mu yahu
Bi de kaçta yatıyorsun
Bu menulerle kaçamak yapmazsan çok seri kilo vereceksin, ne güzel.

VALLA bişeyin tok tutugu yok akşam 12 yatışımız kzımla iş yerinde sıkıntı yokta eğer akşam yemege oturusam yandım eyvah oluyom ölçü yok ya hep ya hiçim bende eşimde kzıyo ama napım ayrsızım
akşam hiç sofarya oturmazsam tamamdır diyom kzı uyursada bi sütlü kahve tamamdır bakalım dayanabildiğim kadar inşallah geçen hafta bozdum akşam yiiym az dedim sütüm azalınca baktım yok azı becermiyorum ben verdiğim 3 kg baktım geri geliyo tekrar 2 öğüne düştüm inşallah becerririm

Dünkü kilom 93.9
Bugün 93.3

Dünkü raporum
Sabah; süt 2 yumurta 5 zeytin biraz peynir
Öğlen; mercimek çorbası yoğurt
Akşam; 1 etimekli yoğurt

Bir koca tencere mercimek çorbası yaptım, bir süre öğünlerim aynı olacak.
Akşam yemiyordum ama dün özellikle yağ yakar belki diye küçük bi kase yoğurt yedim. Spor hala nanay. 85e geleyim o vakit hava da ısınır, kızla yürürüz diyorum.

merhaba kızlar
uzun zamandır beygir gibi yediğim için mide haral gibi olmuş.doymak bilmiyorum.
sabah
çeyrek ekmek arasına peynir
kahve 1 kare çikolata
öğle
peynirli sandviç
şimdilik pek iç açıcı değil ama düzeleceğimkızlar

Selam kızlar
Gecenin bu vakti uyandım.ne yapayım diye evin içinde gezip duruyorum.
Bazen yüzeye çıkmak için diye batmak lazımmış. Şimdi tam onu yaşıyorum. Tartı bozulmuştu epeydir tartılmıyordum. Eşimin akşam yanlış anlama ama artık biraz dikkat etsen. Felaket genişledin demesi bana şok etkisi yaptı. Ben en fazla 66 olmuşum diye düşünürken sanırım daha fazla oldum.yarın ilk iş tartıya pil alıp acı gerçekle yüzleşmek.
Çok canım sıkkın. Tatlı tatlı yemenin sonunda böyle olur işte.

Ah bu esler bide kibar soyluyolarya bazen kizsamda acaba dahada baski yapsa dahami iyi olur benim icinki diyorum hani piskolijik baskisi olmasa belk dahadami alirim kg diye dudunuyorum bazen buara esimde rejimde sozde ama habire yiyo tartiliyoz sakir sakur kg veriyo deli oluyorum bu ara dietlerimi gece gumletim habire dayanmadim bi kac askam artim geceleri sayfaya yaxiyimda yemiyim diyoru bugunku menum
Sabah 1 nescafe 2 yumurta salata peynir
Oglen altinbasak buskuvi sutlu nescafe
Aksam altinbasak biskuvi suylu nescafe

Selam canlar daha cok instagram dı facebook tu takıldığım için buraya pek uğrayamadım.

:-(

Benim kilo 93 şuan. 88 e kadar düştüm sonra 2 iltifat alınca hepsini geri aldım.

Benim sorunum haala tatlı

Zayıflama gtuplarına katılanınız oldu mu?

Ben 9 takima girmek icin niyetlendim gorustum sonra takim cok kalabalikti bende pek aktif olamadim yabanci hissettim kendimi sonra takima girmeden ciktim

Takım olayında hep 3. Takımı aradım ben.o yüzden hiç kendimi oraya ait hissetmedim ısınamadım.

böyle ne olacak benim halim 2 ileri 1 geri bigün tok bigün aç hanımlar artık gelinde bi rakabet ortamı oluşsunyaa bi hesap sorulsun bi degnek olsun çekinelim kızlara nederim utanırım halleri olsun kilo düşemedi bak geçti beni olsun

Çok haklısın
Haftalık tartışıp 1. Seçelim sonuncu olan ceza falan alsın
Çok parlak bir fikir ama motıve edecek herşey iyi olur
Göbek değil hava yastığı oldu bende ki
Mevsim geçişi kıyafet almak istiyorum ama yok sana belki zayıflarım diyealmıyorum.eskiler giyen giyen sıkıldım. Varlık içinde yokluk yaşıyorum.sebep ne homini gırtlak yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…