Bacım senin bebekte kolik mi kız. Ay böyle bütün gün yatmayınca kızım aklıma geldi. Hayatımın en kabus dolu günleriydi valla. Ama benimki gece 1 de yatardı sabah 5 te kalkardı sonra da sürekli kucakta ve ağlardı. Oğlum doğunca onu epey sevdik ve fark ettim ki ben hiç kızımı bi yere yatırıpta karşıdan sevememişim ve hiç çocuğun ten rengini görememişim devamlı ağlamaktan kırmızıydı garibim. Uykusu çok ama çok problemliydi. Gerçi 7 yaşına geldi hala problemli. Hala uyu dedik mi düşman kesiliyoruz. Şükür oğlum onun yanında melek gibi bebektii valla. Yaramaz falan ama en azından uykusu sorunlu değildi. Uykusu sorunlu bebek çok zor oluyor vallahi. Hele bir de kolikse.Merhaba bacılar,
Bugün Gırgırına ile biraz yazıştık, ona dediğim gibi ben sürekli kızlayım. Yatmayan, uyumayan bir kız doğurmuşum.
Akşama kadar papağan gibi omzumda ve oturursam ağlıyor, sürekli geziyoruz evde. Ben vitaminsiz kaldım büyük olasılıkla, kız da biraz iri, sürekli gez Allah, ne derman kalıyor ne enerji bende. Tek elde telefonla yetişebildiğim kadar günlük iş , alışveriş, ev bakma gibi takipler yapıyorum.
Benim de acil kilo vermem lazım ve çok sıkıldım ama bana beni kamçılayan, motive eden, yaptıklarıma yediklerime gülmeyen, tartı fotosu isteyen, yani kısaca kurallı, disiplinli, kırbaçlı bir sistem lazım. Buraya günde bir mesaj atıp bunu yedim bunu içtimler beni gazlamıyor, onun yerine gidip bir kağıda da yazabiliriz. Birbirimizi yorumlamalı, spor listesi yapmalı, herkesin bir tartısı bir telefonu var, her hafta tartı fotoları görebiliriz mesela, cezalar olmalı vs vs...
İşte bunları yapabilir miyim bebekle bilmiyorum, bugün saat 2 gibi kahvaltı yapabildim mesela.
Gırgırına yeni insanlar kalabalık bir grup dedi, katılıyorum ama en azından benim sürekli yazışmaya, insan toplamaya vaktim yok maalesef. İsterseniz günde 5 mesaj kuralı koyalım, haftalık mesaj sayımı yaparız.
3. grup güzeldi ama sa , ben, gırgırına çocuksuz ve rahattık, sezen eski işinde rahattı, sürekli netteydi, yakar keza o da rahattı günde 10 mesaj yazışırdık rahat rahat, mattika tek çocukla rahattı, grupta olan 1-2 kişi ev hanımıydı, telden giriyorlardı, ben günde 3-4 saat derse giderdim ben çok rahattım. Yani vaktimiz vardı, sorumluluklar daha azdı, çok muhabbet dönüyordu. Şimdi hepimiz yoğun, yorgun ve biraz iradesiziz. Bu saatten sonra 3. grubun benzeri zor olur ama imkansız değil tabii.
Ne derseniz ben katılırım. Yarın tartılıp ben de geleyim buraya. Yeni sayfa, yeni grup derseniz ben de katılırım ama dediğim gibi inanılmaz yoğunum, maalesef yazı, çizi, yeni eleman arama/bulma çalışmalarına vakit bulamam.
hepsine evet. Kesinlikle katılıyorum.Her çarşamba tartı günü olsun, tartı fotoları gelsin, haftanın sonuncusunu eleştirip ceza verelim, günlük 5 mesaj olsun aklıma gelenler. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?