Eski dostlar burada

Selam kızlar. Kusura bakmayın valla ben yine bu ara yoğunluktan hiç uğrayamadım. Ama tamam artık bundan sonra burdayım. Bende dukana başladım valla yine. İlk defa bir hafta sonunu bozmadan geçirdim uzun zamandır. 60 kiloydum biliyorsunuz bugün sabah 57.5 olmuşum. Valla çok sevindim. Benimde 1 ay sonra kuzenim nişanlanıyor. 2 ay sonra diğer kuzen evleniyor. yine 2 ay sonra bankanın toplantısı var orada da zayıf olmam gerekiyor. nihayet kendimi motive edecek bir şey buldum. 50 kiloya kadar durmak yok kızlar.

Bundan sonra menüler düzenli yazılacak. Söz gün içinde de giricem artık. En azından öğlen falan
Bugün
Sabah
dukan krep
2 yumurta
bir iki çatal peynir, domates,az maydonoz

Ara
Yarım sütlü nescafe

Öğlen
Yoğurt ve köfte
Ara
Yarım sütlü kahve
1 havuç
Akşam
2-3 parça tavuk ve yoğurt

9 gibi yine acıktım az yoğurt az patlıcan ve az kıyma yedim.

Çok yiyorum kızlar farkındayım ama ne zamandır doyamıyorum ben ya
su 3 litre
2 fincan yeşil çay
1 fincan form çay

Bu arada sütlü kahve inanılmaz tok tutor hatta en önemlisi tatlı isteğini yok ediyor kızlar. Ben son dönemlerde feci tatlı yiyordum. Uzun zamandır kahve ile kurtuldum bundan birde günde 2 kez falan tarçınlı yeşil çay içiyorum o da çok iyi geliyor vallahi. Tabii şu çok yeme olayından kurtulmam lazım ya yakında kolesterolden gidicem valla. Hergün iki yumurta yiyorum bu ara. Midemi küçültmem lazım ama bu kadar yemekle nasıl küçülecek garibim bilmiyorum. bir de spor aşkım depreşse ne güzel olacak ama bu ara o da yok. Gerçi fırsat bulsam yapıcam diyorum ama bir kez denedim benim oğlan ben leslie yaparken evde ayaklarımı kıracaktı hoşuna gitti habire arabayla bana çarpıp durdu.

Tamam iste hazir herkesin zayiflamak icin buyuk sebepleri var lutfen artik aktif olun vallahi burasi icin int paketi aldim hattima en az 2 yorum zorunlu olsun kg lar carsamba yazilsin astrslojide herseye carsamba baslayin ki devami gelsin diyorlar aklimda kalmis gereksuz bilgi carsamba sabah listemizi yapiyoruz hanimlar sezen yeni gurububa acalimmi tatlim yeni kisiler gelsin sa da festen gurup yapalum diye yazmisti bana

Gırgırına canım çarşamba baslama meselesini bende duuştum hatta bu sefer diyetime de çarşamba başladım. çarşamba tartılıp yazalım kesinlikle en iyisi. Valla yeni grubu bende istiyor.ama oturup grup falan açmak ilk mesajı güzel yazmak lazım ben henüz ona fırsat bulamadım. ama birisi yaparsa hiç hayır demem

YA BEN GURUBUDA AÇARIM YAZIYIDA YAZARIM AMA SİZN KADAR BECEREMEM GÜZEL YAZMASINI BU İŞ ASLINDA WİNSTONA GÖRE HEM ONU KK FANLARI VARDI BAYA Bİ ARA BAKALIM ARTIK ODA VAKTİM YOK DERSE MECBUR BEN AÇARIM YARIN İÇİN EVET KİLOLAR YAZILCAKK HANIMLAR BAŞLIYORUZ ARTIK UĞRAMA YERİ OLMAKTAN ÇIKARALIM GURUBU :)

VAllahi bende winstondan ümitliyim ama şimdi bebekte var bir şey diyemiyorum ama winston yaparsa güzel yapar onu biliyorum. Ama simdi o bu güzel havada kesin çocugu arabaya koymuş koştura koştura spor yapıyordur. Bi taraftan da söyleniyordur.

Bugünkü menümü yazayım kalanı akşama yazarım
sabah
yarım dukan krep
az peynir
hindi füme

ara
yeşil çay
sütlü türk kahvesi

öglen
yarım krep yogurt ve kıymayı karıştırıp mantı niyetine yedim fena olmadı

ara
yeşil çay.
sütlü türk kahvesi (is yerinde nescafe bitmiş )
havuç
bu ara ögünler hepsi bir arada degil tabii

bugünkü menüm
sabah 1/2 altınbaşak biskuvi
öğle çorba patates yemeği yogurt
ara 1 bardak ayran
akşam balık salata nasipse spor yapamıyorum kgda vermiyorum aynıyım bu aralar dahada azaltmakmı lazım yada beni arada kaçamaklarımı yok etmek lazım :)

Merhaba bacılar,
Bugün Gırgırına ile biraz yazıştık, ona dediğim gibi ben sürekli kızlayım. Yatmayan, uyumayan bir kız doğurmuşum.
Akşama kadar papağan gibi omzumda ve oturursam ağlıyor, sürekli geziyoruz evde. Ben vitaminsiz kaldım büyük olasılıkla, kız da biraz iri, sürekli gez Allah, ne derman kalıyor ne enerji bende. Tek elde telefonla yetişebildiğim kadar günlük iş , alışveriş, ev bakma gibi takipler yapıyorum.

Benim de acil kilo vermem lazım ve çok sıkıldım ama bana beni kamçılayan, motive eden, yaptıklarıma yediklerime gülmeyen, tartı fotosu isteyen, yani kısaca kurallı, disiplinli, kırbaçlı bir sistem lazım. Buraya günde bir mesaj atıp bunu yedim bunu içtimler beni gazlamıyor, onun yerine gidip bir kağıda da yazabiliriz. Birbirimizi yorumlamalı, spor listesi yapmalı, herkesin bir tartısı bir telefonu var, her hafta tartı fotoları görebiliriz mesela, cezalar olmalı vs vs...
İşte bunları yapabilir miyim bebekle bilmiyorum, bugün saat 2 gibi kahvaltı yapabildim mesela.
Gırgırına yeni insanlar kalabalık bir grup dedi, katılıyorum ama en azından benim sürekli yazışmaya, insan toplamaya vaktim yok maalesef. İsterseniz günde 5 mesaj kuralı koyalım, haftalık mesaj sayımı yaparız.

3. grup güzeldi ama sa , ben, gırgırına çocuksuz ve rahattık, sezen eski işinde rahattı, sürekli netteydi, yakar keza o da rahattı günde 10 mesaj yazışırdık rahat rahat, mattika tek çocukla rahattı, grupta olan 1-2 kişi ev hanımıydı, telden giriyorlardı, ben günde 3-4 saat derse giderdim ben çok rahattım. Yani vaktimiz vardı, sorumluluklar daha azdı, çok muhabbet dönüyordu. Şimdi hepimiz yoğun, yorgun ve biraz iradesiziz. Bu saatten sonra 3. grubun benzeri zor olur ama imkansız değil tabii.

Ne derseniz ben katılırım. Yarın tartılıp ben de geleyim buraya. Yeni sayfa, yeni grup derseniz ben de katılırım ama dediğim gibi inanılmaz yoğunum, maalesef yazı, çizi, yeni eleman arama/bulma çalışmalarına vakit bulamam.

Selam kızlar
Yarın tartılır fotoyu koyar ve ya allah ya bismillah derim.
O menüleri hergün kontrol ederim.ona göre
Bugün çarşı Pazar gezdim o kabinde askılıkla intihara kalkacaktım az kalsın durum vahim zaman yok.bahane hele hiç yok.
Herkes kılıç kuşandıysa cenk yatın başlasın. Şimdilik burdan yazalım sonra bakarız yeninüye muhabbetine.bizi motıve gören kızlar zaten gelecektir.

Heytt be 3. takımın aslanları cenk meydanına çıkmış. Hadi bakalım. Winston hanım öyle çocuğu görünce aman da düzenli yiyemiyorum falanlar filanlar bahane olamaz , Gırgırına valla bacım bak kızın seneye yazın alacak seni hadi kaydıraktan kayalım diycek nasıl sıgacagını mı düşüneceksin yoksa kızınla kaymanın keyfini mi yaşacaksın. S.A hadi bacım gencecikken çocuklar büyüdüğünde sana ablasımı ki acaba diye bakmalarının keyfi hiç bir şey de yok bacım.
Hadi bakalım kılıçlar kuşanılsın. Hem çalışıyorum hem iki çocuk var hem biri ufak ama ben bahane etmiycem kızlar. Kimseden de artık bahane duymayalım ona göre yoksa ömrümüz burada geçecek ona göre. Yakarım hemşerim sana bir şey bulamadım ama bak iki seneye kalmaz biraz daha zayıflamazsan sana da müşteriler falan (ya da kimse) işte devlet memuru rahatlıktan yemiş oturmuş o kalçalarda orda büyümüş diycekler.
Haydi eller havaya. spor ayakkabılar sokağa. Bende en az haftada iki leslie yapıcam inşallah bu arada.

Öğleden sonra menüm
Sütlü kahve yerine maydonozlu naneli yoğurt yedim
yeşil çayımı içtim
Akşam
fırında tavuk ve yoğurt
nescafe
form çay.

Bacım senin bebekte kolik mi kız. Ay böyle bütün gün yatmayınca kızım aklıma geldi. Hayatımın en kabus dolu günleriydi valla. Ama benimki gece 1 de yatardı sabah 5 te kalkardı sonra da sürekli kucakta ve ağlardı. Oğlum doğunca onu epey sevdik ve fark ettim ki ben hiç kızımı bi yere yatırıpta karşıdan sevememişim ve hiç çocuğun ten rengini görememişim devamlı ağlamaktan kırmızıydı garibim. Uykusu çok ama çok problemliydi. Gerçi 7 yaşına geldi hala problemli. Hala uyu dedik mi düşman kesiliyoruz. Şükür oğlum onun yanında melek gibi bebektii valla. Yaramaz falan ama en azından uykusu sorunlu değildi. Uykusu sorunlu bebek çok zor oluyor vallahi. Hele bir de kolikse.

Her çarşamba tartı günü olsun, tartı fotoları gelsin, haftanın sonuncusunu eleştirip ceza verelim, günlük 5 mesaj olsun aklıma gelenler. Ne dersiniz?

Yok bacım ya, benimki akşam 8- sabah 8 uyuyor ama gündüz asla uyumuyor ve yatmıyor, illa ayakta ve hareket halinde olacak. Tuvalet için bıraktığımda ağlamaktan morarıyor, bazen tuvalete de kucakta girip, klozette hareket ediyorum ağlamasın diye.
Haliyle 12 saat ayaktayım, sırtım belim kopuyor, enerjim yok diye habire yiyorum öyle yani.
Yarın değişim günü olacak inşallah

Winston hiç mama verdin mi canım. Biliyorum çok duymuşsundur ama gündüz yorgun olduğundan biraz aç kalıyor olabilir mi acaba. benim oğlan uyumadığında önünden az bi şey mama verirdim bazen sonra emerdi uyurdu. He sen kızında akıl edemedin mi bunu diycen ama kızımda işe yaramadı benimde. Ne anasonlar ne rezeneler denedim. Ama nafile

Hepsine evet katiliyorum kocam dalga geciyo artik benle senin rejim nasi gidiyo sen rejim yapiyon bensenden cok kg veriyom diyo

Cok sukur benim.kizin uykudan yana sikintisi olmadi bizde dis cikariyoz ishal pisik disten olurmus bide ayak parmak aralari kzardi mantar ilaci kullaniyoz simdi ben islak mendil kullanmadim hep poposunu yikarim haliyle ayaklari devamli su goruyo zaten terlemede vardi ayaklarinda neyse iste benim uzuntumde bu belkide kasiniyo ondan durmuyo kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…