Eski dostlar burada

Bendede ijiz torun var,onlara bakıyorum,zaten onlar hayatıma girince kili girdi,iki bebek bakan zayıflar ben torunlarla kilo aldım,bilgi sayardan giriyordum,şimdi telefola gireceğim oek vok şey değişmiş,bakalım kullanmayı badara bikecekmiyim

Geçen hafta 59 kiloydum. bu arada igrenç ayaklarıma aldirmayın. haftaya çoraplı göndereyim bari.
59.00/57.4/1.6/%2.71

Bende 2014 den beri girmiyorum,ne güzel 70 lere düşmüştüm,şimdi 84,yarışmalarda güzel sonuçlar almıştım
Merhaba hoş geldiniz. Maşallah torunlarla bu azmi tebrik etmek lazım. Kilo vermek istemeniz bile büyük bir şey. Diyet yapıyormusunuz.

Günaydınlar
Annem gelecek birazdan hızlıca yazıp çıkayım sonra konuşuruz.
se_zen mama meme ek gıda veriyorum bacım gene de gündüz uyumuyor.

Kilom 94.6
Her çarşamba birimiz görevl olalım.
Kilo oran listesi yapalım bir de spor egzersiz listesi.iki grupta da birinci ve sonuncu seçelim.

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 53
Bir resim yükleyeceğim. Nasıl yükleyeceğim

Merhaba hoş geldiniz. Maşallah torunlarla bu azmi tebrik etmek lazım. Kilo vermek istemeniz bile büyük bir şey. Diyet yapıyormusunuz.
Evet ikiz torunlarım var,ve vermem gereken 20 kilo,iki sebe önce 70 civarındaydım bir saat koşardım,boyum 160 ama kilomu hiç göstermezdim,çünkü çok sıkıydım,spordan kaynaklı,şimdi koca bir göbek var,spor yapamıyorum,çünkü kızım memur,bu yüzden akşam 6 da geliyor,çok hareketliler,16 aylıklar.Ben şuan 83 düştüm dukan diyeti yapıyorum,3 güne başladım

bbir foto yükleyemedim. boyutu büyük diyor hata oluştu diyor sinir oldum.
kilom 67,3
bugün süt ve muz detoksuna başladım.
yarında nasip olursa yumurta ve tavuk yiyeceğim.

hoş geldiniz donbul hanım :) nası yani bakıcı varmı siz ikisine birden tekmi bakıyorsunzu yaşınız kaçç

bugünkü menüm
sabah 1 simit dışardaydım vergidairesi falan 1 saat yürüyüş
öğle cacık çorba tavuklupatetes
ara 1 bardak yoğurt altınbaşak bisküvi
akşama fasülye var evde yerim :)

bbir foto yükleyemedim. boyutu büyük diyor hata oluştu diyor sinir oldum.
kilom 67,3
bugün süt ve muz detoksuna başladım.
yarında nasip olursa yumurta ve tavuk yiyeceğim.

süt mzu detoksu nasıl sadece bunlarmı yenilip içiliyor

yazmayı bile unutmuşum .
3 öğün 1 bardak süt ve 1 tane muz aralardada yeşil çay
şimdilik iyi gidiyorum. akşama allah büyük yarın tartılıp yazarım ne kadar gittiğini

gizommmm naber.. takıma niye gelmiyosun kuzum... özlendinnnn..

Canım gördüğün gibi 100 kiloya yakınım.
Takımdan 78 küsürle ayrılmıştım.
Bari 80lere düşeyim yüzüm olsun geleceğim tatlım.
Kız o ne demek aşk olsun sanki sebepsiz yiyip yiyipte aldınnn.. öyle olsa ne olur hem takımız biz unutma... çok normal o kiloda olman.. öyle düşünme sakın hem takım gayet hareketli günler yaşıyo daha motive olursun... böyle ayrı gayrı olmayalım canımmm...

İyi akşamlar hatunlar,
Sigarayı bırakalı madem seneler oldu nicki de bırakayım dedim.
Bugunkü menümüz
Sabah; 2 yumurtadan yulaf kepekli omlet biraz peynir
Öğlen; 3 parça et, yoğurtlu bi kase ıspanak

Malesef spor yok, su az. Daha bir sey yemeyeceğim, 20.30 yatış.

Bir başkanı whatsapptan rahatsız edeyim bakalım dönüş kiloma ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…